Labos,
kazko nebeissimiegu,emiau keltis veliau,kunas jaucia ziema matyt.Vasara vos iki 7 ismiegodavau,o dabar 8-8:30 dar as lovoj ir keliuosi ,kad reikia kelt,o ne todel,kad noreciau.
Aciu,Muka,uz tokia skania kava,graziai rudeniskai patiekta.
Del mezgimo tempu,kaip man uzeina.Bet as daugiau laiko turiu tam,nei jus.
Nuo virsaus reglanu labai smagu megzt,o zinot reikia,tik kaklo apimti palei pecius kazkur matuoju,kad galva ilystu,nusimezgu is siulu pavyzdeli,ji isskalbiu,isdziusta,tada skaiciuoju akis,kiek iseina kilpu i 1cm,o tada delioju.Pirma keturiom reglano linijoms,po kiek nori ir kokius takelius darysi:po 1-2-3 akis,tada likusi skaiciu dalinu is 3,1-dalis nugarai,antra dalis priekiui,o trecia dali dalinu per puse ir skirstau rankovems.Jei ten liekana lieka,dedu priekiui.Ta vadinama kaklo kauge ne visada darau,bet ji irgi lengvai mezgasi,sutrumpintom eilem,o paskui varai zemyn.kol pasieki reglano linojos ilgi,reikalaujama pagal standartus,moterims dazniausiai 21cm.Tada nuimi rankoves vaseliu ant pagalbinio siulo.pridedi 3-6 akis pazastims ir mezgi iki norimo ilgio,uzbaigi apnareliu ar kaip nori.Tada surenki rankoves akis,neri rankove,kita ir baigta.Jokiu susiuvimu nereikia-lafa.
Kojines imesiu tau i msndz,kokias susigalvojau,sunku cia kelt nuotraukas,neturiu tam laiko,o telefe cakt ir sudejai ,tik ne SM.
Sestadieni pora val.pasidarbavau sode,cukinijas nuroviau,isravejau atsiradusias zoles braskese,tarplysviuose,liko sparagines sutvarkyt kitam kartui.Siltnamis liko netvarkytas,ten ,ateje sert vistu,suleidziam vistas,jos priimineja vonias.Zeme pomidoru sausa,isyla per diena,matytumet,.kaip jos maudosi,purenasi,iseina juodos,kaip velniai lest,kai pasipurto ant maisto,pacios nebemato ka lest nesvarus padaras vista-gali isilipus i bliuda kakot ir lest tuom paciu.Sunku ziuret kartais.Vis dar broliene parupina varskes,as paraunu dilgeliu,ipilam grudu truputi,sumaiso MB,dar uzdeda pora agurku perpjautu,matytumet,kaip jos lesa,net springsta.Agurkus taip svariai islesa,kad randi tik plona odele likusia.Bet viskas jau i pabaiga,kuom stebinsim jas ziema,nezinau.Zinoma,dilgeliu bus visa ziema.D.Dar atsivezam is vienos fermos ekologisku kombukormu joms,maiso MB su cesnakiukais,svoguniuku laiskais,skanina vis.
Kol kas deda po kiausini i diena,jau dalinames su anukais kiausiniais,vieni tiek nesunaudojam.
Jau apsiplunksavo visos graziai ir net apsipukavo popluksinis sluosnis,ziemai pasiruose beveik,dar kiek apacioj truksta plunksneliu.Ir siaip pasidare gudresnes,isgrazejo.Labai megsta zalumynus.Pakisam po plokste saligatvio kopustlapiu,kale lapu,ateje randam tik sirdelines gyslas likusias,Lape sedi ir varvina seile ziuredama is tolo i jas,nes MB pazymi savo teritorija,kad jos neprieitu Peles buvo prasikase tuneli iki maisto,MB uzkase,daugiau neberandamBet zvirbliai sugeba ilyst net per vistines vielos skylutes ir puotauja lamigi.Bijau,kad nesulektu ju pulkas,tada vistom vargu ar kas liktu.Savo sode as turiu viskuo dalintis su visokiais gyviais.Taip jau suredyta pas mus.
Lydere yra,buvo isivaziavus skriaust visas,neprileist net prie bliudo,MB ja auklejo su lapu per sikna, ,tai dabar aprimus,neleidzia tik is po snapo jai est,o siaip tvarkoj .Be to yra viena meili vista,tai MB ja labai daznai glosto,o ta virsila mato ir kiek kitaip eme elgtis matydama,kad kita yra seimininkui mielesne.Turbut. Pirkom is ebai saules baterija sujungta su lempute.Pasikrauna nuo saules ir galima uzstatyt kiek laiko ji turi sviest2-4-6 val.O uzsidega automatiskai sutemus.Dar nebandem,.dar vis kraunam,saules mazai,ne kazka pasikrauna.Bet lyg tais lempa galima pakraut su telefono adapteru,mayysim,dar nereikia.
MB prasidejo irgi nerimo bangos.Eme gert Kavutes atsiustus vaistus,bet,kaip ir as,bijo,jog jie pasibaigs,bet liepiau gert,gal uzteks ju,praeis,o jei ne,kreisimes ir del jo pas gydytojus.
Man vaistu veikimas susilpnejes ryskiai,bet ne kritinis.Kol kas viskas kontroliuojama,tik ne svoris.Tas tai kita beda.Bet apie tai nekalbesiu.Skaudu.o padaryt su savim nieko negaliu.
tgai va tiek susikaupe per savaitgali kalbu
Geros dienos visoms.
Dabar MB prasidejo nerimo priepuoliai.Aciu Kavasucitrina,jis dabar vartoja tavbo atsiustus vaistus,padeda,bet jis,kaip ir as bijo,jog jie pasibaigs.Liepiau vartot reguliariai,mazu praeis kol suvartos.Kol kas padeda,dziaugiasi,kad geriau,o kaip bus toliau matysim.As vis dar geriu savo,bet poveikis jau ne toks stiprus,bet kol kas ne kritinis.
Labas rytas ,
Muka kažkur pradingus , atnešu kavos ...
Kava meškinė Atsargiai
Nieko nepaspėju - biški padirbau vakare prie popierių , sumaliau žoles su čiliais ir česnakais ( ale prieskoniai ) ir vakaro nėra... O liemenės tik kelias eiles spėjau pamegzti .
Luety , dėkui už pamokas ... Tikiuosi ateis šventė ir į mano kiemą
Dėl MB imk . Sunkus laikas, iš vienos pusės valdžia gazdina iš kitos kvaksiai ... Tam reikalinga informacinė higiena arba labai geri filtrai . Jei nerimas ir tt- reikėtų visai išsijungti FB ir kitus info kanalus Vakar vakare įjungta buvo telikas tai viena ausim girdėjau kaip nacionalinis transluotojas vykdo lingvistinį programavimą dėl rinkimų . Britku klausytis .
Mano svajonė įsitaisyti namuose tokį foteliuką Divoniukas ir pagalvėlė aišku mano megzti turėtų būti
Svajokim , svajonės pildosi
Kava meškinė Atsargiai
Nieko nepaspėju - biški padirbau vakare prie popierių , sumaliau žoles su čiliais ir česnakais ( ale prieskoniai ) ir vakaro nėra... O liemenės tik kelias eiles spėjau pamegzti .
Dėl MB imk . Sunkus laikas, iš vienos pusės valdžia gazdina iš kitos kvaksiai ... Tam reikalinga informacinė higiena arba labai geri filtrai . Jei nerimas ir tt- reikėtų visai išsijungti FB ir kitus info kanalus Vakar vakare įjungta buvo telikas tai viena ausim girdėjau kaip nacionalinis transluotojas vykdo lingvistinį programavimą dėl rinkimų . Britku klausytis .
Mano svajonė įsitaisyti namuose tokį foteliuką Divoniukas ir pagalvėlė aišku mano megzti turėtų būti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 20, 09:54)
Labas rytas ,
Kava meškinė Atsargiai
Kava meškinė Atsargiai
Jamu kavos ir lekiu dirbti kaip atsibodo įrodinėti, kad tu ne kupranugaris kiek sakyk valdžia žiūri kaip į priešą atrodo sau siekčiau naudos fek pasiguodžiau. Dusia37 keičiasi planai tik ryt ryte galėsiu pasakyti ar užlėksiu jazau jau verkti norisi .... dar tokioje mėsmalėje nebuvau...
QUOTE(Muka @ 2020 10 20, 10:10)
Jamu kavos ir lekiu dirbti kaip atsibodo įrodinėti, kad tu ne kupranugaris kiek sakyk valdžia žiūri kaip į priešą atrodo sau siekčiau naudos fek pasiguodžiau. Dusia37 keičiasi planai tik ryt ryte galėsiu pasakyti ar užlėksiu jazau jau verkti norisi .... dar tokioje mėsmalėje nebuvau...
Muka imk
IR NEPRIVALAI BŪTI Tu verta žymiai daugiau Žinok tai
Labutis,
as pas teveli,matau yra valges,sviesa ijungta palikta,miega.
Naktis mano be miego,be priezasties,nebent menulis pilnas,man is mieganojo puses nesimato jo,tai be kalendoriaus nezinau.Iki 4:00 dar skaiciavau minutes ,po to uzmigau,bet 5:30 masina kitoj pusej gatves rinko siuksliu konteinerius is kavines,tai baladojosi ,nervavo.
Muka Dieve,kaip man gaila jusu visu,negalinciu dirbt svajoniu darbo.
Vakar kol MB tvarkesi su vistom,as sparagines nusiroviau,apsiravejau,vis po truputi link tvarkos.Liko avietes nupjaut,bet cia,kai sodinsiu svogunus.
Dar reikia viena lysve paruost svogunams.
Lijo visa nakty,dabar vejas didelis,tai to oro gero ir nebera.
Foteliukus megstu minkstus,gilius,su atlenkimu koju istiesimui,nes ilgiau pamezgus,ima tint nuleistos kojos.Pas teveli tokiam mezgu,bet reik atsikovot nuo Baxo,brolio suns jis visada ten miega,kai ateinu.
as pas teveli,matau yra valges,sviesa ijungta palikta,miega.
Naktis mano be miego,be priezasties,nebent menulis pilnas,man is mieganojo puses nesimato jo,tai be kalendoriaus nezinau.Iki 4:00 dar skaiciavau minutes ,po to uzmigau,bet 5:30 masina kitoj pusej gatves rinko siuksliu konteinerius is kavines,tai baladojosi ,nervavo.
Muka Dieve,kaip man gaila jusu visu,negalinciu dirbt svajoniu darbo.
Vakar kol MB tvarkesi su vistom,as sparagines nusiroviau,apsiravejau,vis po truputi link tvarkos.Liko avietes nupjaut,bet cia,kai sodinsiu svogunus.
Dar reikia viena lysve paruost svogunams.
Lijo visa nakty,dabar vejas didelis,tai to oro gero ir nebera.
Foteliukus megstu minkstus,gilius,su atlenkimu koju istiesimui,nes ilgiau pamezgus,ima tint nuleistos kojos.Pas teveli tokiam mezgu,bet reik atsikovot nuo Baxo,brolio suns jis visada ten miega,kai ateinu.
Luety penktadienį stojo Jaunas mėnulis . Nemiga ne nuo jo ...
Kai ateina nemiga, keliuosi plauti grindų Kai rankos užimtos nelieka vietos tuščioms mintims...
Luety ne tiek foteliuko noriu , kiek megzti tai kas ant jo
Kai ateina nemiga, keliuosi plauti grindų Kai rankos užimtos nelieka vietos tuščioms mintims...
Luety ne tiek foteliuko noriu , kiek megzti tai kas ant jo
Labos
Dusia37 soriukas niekaip
Vakar kiba kažkokia suirutė nėra produktyvaus darbo visai, geričiau viskas nusistovėtų susigulėtų mažu ir galvoje bus aiškiau.
Vis mislinu džiovyklę pirkti namam nes kaip sode palieku tai namie negaliu šiuo klausimu dirbti. Duok die šiltų dienš pabaigti darbus prašysiu MB pomacies jau nes matau, kad nevalioju
Luety TB ir tau stiprybės ir sielos ramybės Kaip šiandiena miegojai? Man kaip pasaka skaityti apie tavo vištukes jau ne vieną rozą sakiua papuolė rojun jos Ir rupke protingas visgi padaras tos vištos
Nežinau ar kada mezgimui pribresiu, bet va kilimu priepirtyje patenkinta dar pradėtas takelis ale kažkaip kreivokas gavosi apvalų geriau sekėsi bus ardomas bet čia kada nors
Garbanas papurtau ir priekin
Kavos?
Dusia37 soriukas niekaip
Vakar kiba kažkokia suirutė nėra produktyvaus darbo visai, geričiau viskas nusistovėtų susigulėtų mažu ir galvoje bus aiškiau.
Vis mislinu džiovyklę pirkti namam nes kaip sode palieku tai namie negaliu šiuo klausimu dirbti. Duok die šiltų dienš pabaigti darbus prašysiu MB pomacies jau nes matau, kad nevalioju
Luety TB ir tau stiprybės ir sielos ramybės Kaip šiandiena miegojai? Man kaip pasaka skaityti apie tavo vištukes jau ne vieną rozą sakiua papuolė rojun jos Ir rupke protingas visgi padaras tos vištos
Nežinau ar kada mezgimui pribresiu, bet va kilimu priepirtyje patenkinta dar pradėtas takelis ale kažkaip kreivokas gavosi apvalų geriau sekėsi bus ardomas bet čia kada nors
Garbanas papurtau ir priekin
Kavos?
Dėkui Muka už kavą
Kaip jau tau išeina Imk Brangioji tik tiek kad tavo drambilnis česnakas vis dar pas mane mašinoje Yra laiko, spėsi pasodinti Aš negaliu penktadienį tik ... Ir nebūtinai tik pas mane darbe galim mieste susitikti .
Nojaus sėklose 50 pr nuolaida gėlių svogūnėliams... Gal atsilaikysiu Kokybė ne kažką ir nereikia nieko . Bet parduotuvė tai visai šalia darbo
Nepatinka man tas laikas iki kalėdų ... Nieko nenoriu daryti , megzčiau ir serijalus žiūrėčiau . Rytinę mankšta bedarau 5 min , ir tik didelėmis valios pastangomis .
Man dar liko čilius sukepti , parprikas užpilti aliejumi ir gal viskas ? kažkiek papriku nokinu juodam maiše ... Gal nesuvys , gal sunoks ? Interneto pamokymai dėl paprikų nokinimo , išbandau
Kaip jau tau išeina Imk Brangioji tik tiek kad tavo drambilnis česnakas vis dar pas mane mašinoje Yra laiko, spėsi pasodinti Aš negaliu penktadienį tik ... Ir nebūtinai tik pas mane darbe galim mieste susitikti .
Nojaus sėklose 50 pr nuolaida gėlių svogūnėliams... Gal atsilaikysiu Kokybė ne kažką ir nereikia nieko . Bet parduotuvė tai visai šalia darbo
Nepatinka man tas laikas iki kalėdų ... Nieko nenoriu daryti , megzčiau ir serijalus žiūrėčiau . Rytinę mankšta bedarau 5 min , ir tik didelėmis valios pastangomis .
Man dar liko čilius sukepti , parprikas užpilti aliejumi ir gal viskas ? kažkiek papriku nokinu juodam maiše ... Gal nesuvys , gal sunoks ? Interneto pamokymai dėl paprikų nokinimo , išbandau
Labaryt
aciu uz kava,pas mus tamsu,lyja,net keltis nesinori.Miegojau puikiai.
Dar kt priezastis gali but:mes nakciai isjungiam wi-fi boxa ir telefus oastatim ant aeroplane mode ir padedam toli nuo lovos,kitaip,isjungus wi-fi labai nusodina telefa nes iesko prisijungimo.Vakar nakti neijungiau aeropl mode ir tingejau keltis padet tili telefa,tai tuk pastumiau rankos ilgyje nuo lovis ir viskas.Kai nemuegojau,tik paryciais prisiminiau ir ijungiau ta aeropl mode.Ir uzmigau.Pas mus aplink labai daug ivairiu wi-fi buna,iskrenta ilgas sarasas kai jungi,be to muesti centras stiprus tie spinduliai,sakau gal tai?
Visa kita tas pats.
Mukute
Lekiu pas teveli.
aciu uz kava,pas mus tamsu,lyja,net keltis nesinori.Miegojau puikiai.
Dar kt priezastis gali but:mes nakciai isjungiam wi-fi boxa ir telefus oastatim ant aeroplane mode ir padedam toli nuo lovos,kitaip,isjungus wi-fi labai nusodina telefa nes iesko prisijungimo.Vakar nakti neijungiau aeropl mode ir tingejau keltis padet tili telefa,tai tuk pastumiau rankos ilgyje nuo lovis ir viskas.Kai nemuegojau,tik paryciais prisiminiau ir ijungiau ta aeropl mode.Ir uzmigau.Pas mus aplink labai daug ivairiu wi-fi buna,iskrenta ilgas sarasas kai jungi,be to muesti centras stiprus tie spinduliai,sakau gal tai?
Visa kita tas pats.
Mukute
Lekiu pas teveli.
Labas rytas,
Atnešu kavos . Tikiuosi Mukai viskas gerai ?
Nieko naujo nieko gero pas mane
Net neturiu ką papasakoti ...
Atnešu kavos . Tikiuosi Mukai viskas gerai ?
Nieko naujo nieko gero pas mane
Net neturiu ką papasakoti ...
Labu
Gyva dar bet jaučiu neilgam ... kažkoks užsisukimas...Šiandiena bijau ką žadėti, keičiasi planai ne dienom bet valandom paskambinsiu Dienos metu turėsiu išlėkti tai mažu prašoksiu pro tavi tai kavai nugnybsiu laiko ar tinka maždaug kokia 14 val. o papliurpimui mažu tikrai kokia diena susmatysime kol neuždarė kavinukių ... mažu kita savaitė apsiramins viskas... gal Ate42 prisijungtų irgi
Gyva dar bet jaučiu neilgam ... kažkoks užsisukimas...Šiandiena bijau ką žadėti, keičiasi planai ne dienom bet valandom paskambinsiu Dienos metu turėsiu išlėkti tai mažu prašoksiu pro tavi tai kavai nugnybsiu laiko ar tinka maždaug kokia 14 val. o papliurpimui mažu tikrai kokia diena susmatysime kol neuždarė kavinukių ... mažu kita savaitė apsiramins viskas... gal Ate42 prisijungtų irgi
QUOTE(Muka @ 2020 10 22, 09:59)
Labu
Muka , man visiap tinka