Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif
Lyja arba lyga ... Ir vėjas .Tikras ruduo rolleyes.gif Lietus reikėjo kaip kažin ko . Medžiai atsigers galų gale . Geriau peržiemos . Gal nors kiek mano baloj vanduo pakils ax.gif

Muka , pasakysiu viešai , ką norėjau Tau vienai pasakyti :
Tu neprivalai ant savo pečių nešti viso pasaulio vargų ... Su savo kvalifikaciją rastumei greitai kitur darbą ax.gif O kol gautumei - taigi DB moka 800 EUR 3 mėn . Paskui mažėja biggrin.gif Jei Tau patinka - Valio . Bet jei viskas gavosi ne taip kaip buvo sutarta - taigi ne tavo bėdos ... Kam aukoti savo sveikatą ? Ar tai tikrai tokie dideli pinigai ir tooooks įdomus darbas ? Žinai pati , kad mūsų profesijos žmonės išmiršta kaip dinozaurai . Jaunimas nenori dirbti to darbo , nes vadyboje pinigai didesni ir atsakomybės jokios...
Dėl MB ... Viską jis gali , Ir uždirbti ir išlaikyti ir ... viskas atsiremia į energetika ax.gif Iš patirties sakau , verta paskaityti apie moteriškas - vyriškas energetikas ir po truputi persidėlioti galvoje ax.gif nesakau , kad tai lengva , nesakau , kad dėl to neteks susipykti , bet galų gale viskas į gerą ax.gif
Čia iš tos serijos - vyras gali išvalyti namus, bet negali išpauti grindų taip kaip moteris ...
Jei turi sūnų mama negali jam tiesiogiai duoti pinigų .
Ir aplamai - moteris neturėtų duoti vyrui pinigų . Žudoma vyriška energija , prasideda ligos ... ir tt. Tegul medžioja mirksiukas.gif
Gyvenimas ne knygos... Žinau .
Bet pabandyti verta , nes tai nieko nekainuoja, gal per 3-4 metus kažkas pasikeis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 spalio 2020 - 08:54
QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 14, 09:37)
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą  4u.gif
Lyja arba lyga ... Ir vėjas .Tikras ruduo  rolleyes.gif  Lietus reikėjo kaip kažin ko . Medžiai atsigers galų gale . Geriau peržiemos . Gal nors kiek mano baloj vanduo pakils ax.gif

Muka , pasakysiu viešai , ką norėjau Tau vienai pasakyti :
Tu neprivalai ant savo pečių nešti viso pasaulio vargų  ... Su savo kvalifikaciją  rastumei  greitai kitur darbą  ax.gif O kol gautumei - taigi DB moka 800 EUR 3 mėn . Paskui mažėja  biggrin.gif  Jei Tau patinka - Valio . Bet jei viskas gavosi ne taip kaip buvo sutarta - taigi ne tavo bėdos ... Kam aukoti savo sveikatą ? Ar tai tikrai tokie dideli pinigai ir tooooks įdomus darbas ?  Žinai pati , kad mūsų profesijos žmonės išmiršta kaip dinozaurai . Jaunimas nenori dirbti to darbo , nes vadyboje pinigai didesni ir atsakomybės jokios...
Dėl MB ... Viską jis gali , Ir uždirbti ir išlaikyti ir ... viskas atsiremia į  energetika  ax.gif Iš patirties sakau , verta paskaityti apie moteriškas - vyriškas energetikas ir po truputi persidėlioti galvoje  ax.gif  nesakau , kad tai lengva , nesakau , kad dėl to neteks  susipykti , bet galų gale viskas į gerą  ax.gif
Čia iš tos serijos  - vyras gali išvalyti namus, bet negali išpauti grindų taip kaip moteris ...
Jei turi sūnų mama negali jam tiesiogiai duoti pinigų .
Ir aplamai - moteris neturėtų duoti vyrui pinigų . Žudoma vyriška energija , prasideda ligos ...  ir tt.  Tegul medžioja  mirksiukas.gif
Gyvenimas ne knygos...  Žinau .
Bet pabandyti  verta  , nes tai nieko nekainuoja, gal per 3-4 metus kažkas pasikeis  ?

Man nemokėtų, nes neišdirbau 5 metų smile.gif Šiaip gal nežinomybė glumina, o darbą gal ir raščiau nors nepamenu kada ar ieškojau, kažkaip jis mane rasdavo smile.gif Bet kaip ir rašiau reikės ir ieškosiu, bet dabar nelabai įsivaizduoju savęs namie smile.gif o iššūkis nemažas dabar laukia neatlaikysiu tuomet ir ieškosiu, pagal viską gal ir darbo mažiau bus žinia ir DU mažėja, tačiau kol išsuksiu, kol kaip sakoma kampus aplandžiosiu, apsiuostinėsiu čia gal sunkiau, kaip rašiau sudėtinga pradžia kažkokia makalynė nei pakarta nei paleista... bet labai tikiuosi viskas bus gerai ... o jeigu ne kaip ir sakai nieko nėra nepakeičiamo smile.gif

O dėl viso kito na mes nuo pardžių neturime atskirų piniginių, viskas bendrai smile.gif Dėl moteriškos ir vyriškos eneregetikos gal... žinai aš nesikapstau giliau smile.gif Bet ačiū už įžvalgas smile.gif
Atsakyti
Muka , jokių 5 metų vienoje įmonėje ne nereikia , reikia 12 mėn per paskutinius 30 mėn.
NI

Apie pinigus ... Man labiausiai patinkantis dalykas : MB pinigai mūsų , mano - man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kiekvienoj šeimoj būna visaip . Visokių laikotarpių ... kažkada visi pinigai buvo bendri ( ty aš kaip buhalterė viskam vadovaudavau ) , paskui atsidalinau . Prisikaičiusi knygučių smile.gif Aš kažkiek stengiuosi tuo vadovautis ax.gif
Man tai pakankamai sunku . Nežinau , ar tai veikia , ar tik toks laikotarpis dabar ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 spalio 2020 - 09:37
QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 14, 10:36)
Muka , jokių 5 metų vienoje įmonėje ne nereikia , reikia 12 mėn per paskutinius  30 mėn.
NI

Apie pinigus ... Man labiausiai patinkantis dalykas : MB pinigai mūsų , mano - man  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiekvienoj šeimoj būna visaip . Visokių laikotarpių ... kažkada visi pinigai buvo bendri ( ty aš kaip buhalterė viskam vadovaudavau )  , paskui atsidalinau . Prisikaičiusi knygučių smile.gif Aš kažkiek stengiuosi tuo vadovautis  ax.gif
Man tai pakankamai sunku . Nežinau , ar tai veikia , ar tik toks laikotarpis dabar ?

aš kalbėjau apie šią išmoką smile.gif Ji didesnė smile.gif
https://www.sodra.lt...io-darbo-ismoka
laikotarpis nėra lengvas juk iki kalėdų ratas žemyn juda tol kol nepradėsime kilti į viršų.
Dėl pinigų niekada taip nebuvo biudžetas vienas ir juo vadovaujame abu pasitardami ir planuodami smile.gif Toksai modelis man priimtinas smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Lekiu pas teveli,parasysiu is ten.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 10 14, 10:44)
aš kalbėjau apie šią išmoką smile.gif Ji didesnė smile.gif
https://www.sodra.lt...io-darbo-ismoka
laikotarpis nėra lengvas juk iki kalėdų ratas žemyn juda tol kol nepradėsime kilti į viršų.
Dėl pinigų niekada taip nebuvo biudžetas vienas ir juo vadovaujame abu pasitardami ir planuodami smile.gif Toksai modelis man priimtinas smile.gif

Muka , čia jau reikia , kad atleistų , ne pačiai išeiti ...

Ginkdiene nesiūlau eiti iš darbo , tik noriu pasakyti , kad per save lipti neprivalai 4u.gif
Saugok save mirksiukas.gif Pati žinai , sveikata nenuperkama... Laikykis brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl finansų - visi susidėliojame kaip kam patogu ax.gif Aš stengiuosi jaustis mažiau atsakinga, nors moku , žinau , sugebu ... Būti blondine , ne taip lengva biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,dar karta.

Buvo daug minciu,visos isgaravo.
Del pinigu atskyrimo nezinojau,jog tai formuoja vyriska energetika,bet va ,kad i rinkimus ateina zmones su auksta energetika,o iseina ja prarade,tai man buvo sokas,priverte kitaip ziuret i daugeli dalyku.O kodel tas lapelis vadinamas balsavimo bilioteniu?Todel,kad pasirase knygoj sutinkame tapt neigaliais,atiduodami save kazkam,kas spres uz tave,kaip reiks tau gyvent.Ir siuo metu labai domiuosi energetikom.
Pas mus atskiros saskaitos,bet sugebu taip suvadovaut,kad mano viena lieka nelieciama,o kita,kai as noriu duodu jam retkarciais pasinaudot.Jis maista aprupina is savo korteliu,masina aptarnauja is savu ir sau ko reikia perka is savu.
Muka,tai TB daug vyresnis,kad jau pensija gauna?
Siandien tokia grazi diena,sodas saukte saukiasi manes,o as negaliu but. blink.gif
Del darbo,tai iseit is darbo ant padalpu iskart-diiidelis issukis.Man,isejus i pensija dar prireike 2-ju metu kol subrendau tam.Teoriskai zinojau,jog cia uk lengva pensininkams gyvent,bet praktiskai tai padaryt buvo baisu.Bet prie visko pripranti,svarbu tas pirmas zingsnis
Dusia,kokia literatura skaitai apie energetikas?
Atsakyti

Luety , tu intuityvai labai gerai suvadovavus 4u.gif 4u.gif 4u.gif MB mamutą parneša sumedžiojęs - viskas tvarkoje biggrin.gif 4u.gif
Kartais papuola labai neblogų striapsių , kur apie moterišką energetiką kalba... TKM kusuose labai daug kalbos buvo . In ir Yan energija, kaip ją naudoti ir tt.
Aš labai rimtai į tai nežiūriu , žaidimo forma biggrin.gif
Ko išmokus nesakyti - MB negali , nemoka, nesugeba . ( ir apie vaikus taip pat ) . Stengiuosi kitu kampu žiūrėti : nedaro nes nėra poreikio ar kt ax.gif

apie sakyma Ne
Reikia kartais būti karaliene , ir tų vartų neatkelti , jei nori gyventi su karaliumi ...
Tai tik žaidimas smile.gif Kaip ir viskas gyvenime - kintantys dalykai .
Žydelis
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 10 14, 11:54)
Labutis,dar karta.

Buvo daug minciu,visos isgaravo.
Del pinigu atskyrimo nezinojau,jog tai formuoja vyriska energetika,bet va ,kad i rinkimus ateina zmones su auksta energetika,o iseina ja prarade,tai man buvo sokas,priverte kitaip ziuret i daugeli dalyku.O kodel tas lapelis vadinamas balsavimo bilioteniu?Todel,kad pasirase knygoj sutinkame tapt neigaliais,atiduodami save kazkam,kas spres uz tave,kaip reiks tau gyvent.Ir siuo metu labai domiuosi energetikom.
Pas mus atskiros saskaitos,bet sugebu taip suvadovaut,kad mano viena lieka nelieciama,o kita,kai as noriu duodu jam retkarciais pasinaudot.Jis maista aprupina is savo korteliu,masina aptarnauja is savu ir sau ko reikia perka is savu.
Muka,tai TB daug vyresnis,kad jau pensija gauna?
Siandien tokia grazi diena,sodas saukte saukiasi manes,o as negaliu but. blink.gif
Del darbo,tai iseit is darbo ant padalpu iskart-diiidelis issukis.Man,isejus i pensija dar prireike 2-ju metu kol subrendau tam.Teoriskai zinojau,jog cia uk lengva pensininkams gyvent,bet praktiskai tai padaryt buvo baisu.Bet prie visko pripranti,svarbu tas  pirmas zingsnis
Dusia,kokia literatura skaitai apie energetikas?

MB vyresnis metais, buvęs pareigūnas todėl pensininkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 spalio 2020 - 11:56
Luety labai neblogas striapsnis :
ST
Mano MB dažnai man sako - Tu ne darbe , tu namie , nebereikia vadovauti smile.gif
Citata iš striapsnio :
stipri moteris gali puikiai reikštis darbe, savo veiklos sferoje, bet prie namų durų būtina nusiimti antpečius ir tapti tiesiog mylinčia ir švelnia...

Atsakyti
Luety apie pinigus :
jei ...

Senas straipsnis . Pirmiausia mane supykdes smile.gif bet tame yra tiesos...
Atsakyti
Labas rytas,

Jazau kaip sunku buvo važiuoti bezbožnas rūkas užmiestyje o dar ant žvyrkelio užpylė žvyro, anas sušlapęs tai kaip čiuožykloje vos į riavą nenuvairavau tuos kelis km pavairavus jau šlpaia buvau o paskui dar tas rūkas ... jazau jeigu taip visus metus ... gal nenorėčiau...pamislinau apie Ate42, kaip jai sunku...
Vakar morkas blusas tvarkiau o jau žemėtos o jau molėtos užmerkiau reiks šiandiena su šveistuku dar padirbėti paskui šaldiklin keliaus uodegas jau vakar nupjoviau kitos irigi ne ką didesnės ale vistik savos 4u.gif
Dusia37 ale tu ir atrandi visokiausių straipsnių 4u.gif Viskas suprantama ir žinoma tik realybėje sunkiai man pritaikoma...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti