Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 09, 10:00)
Labas rytas,
Šiandien norėjau žliumbti , o ne į darbą eiti  ax.gif nuovargis ir dar PMS ... Ir dar praėjusis savaitgalis buvo  vieni nervai ir jokio poilsio verysad.gif

Dėkui Muka už kavą  4u.gif

Muka - teks keisti susitikimo vietą  ax.gif
Baisu ir man .Iš kitos pusės  be darbo nei be pajamų neliksiu smile.gif jei pabos - rasiu kažką , gal...  Ko gaila , tai kolektyvo  ax.gif 
Vis tik 4 firmos net man energingai yra daug smile.gif 3 nemenkos ir viena mažytė , be darbuotojų  . Ir dar sodyba ir dar namai  ...  Senstu , kas 45 atrodė smagu , dabar užknisa  smile.gif MB dirba pats daug po 12 val . Pabūsiu kitaip bent jau kokį pusmetį  ax.gif Planų  1000. Kažkaip atsivėrė akys, kaip priėmiau galutinį sprendimą .
Muka , o aš kad priplanavau savaitgaliui gaminimo - šyvakar balandėliai , ryt kugelis , o sekmadienį kelis šonkauliukus iškepsiu . Mažają reikia atmaitinti ir vaikas grįžta  biggrin.gif
Ir kitą savaitę  liksim du senukai ,  gaminimo sumažės 50 pr smile.gif Vis tik maisto gaminimas man meditacija ... Bet tik tada kai gaminu savo šeimai .  Ir kai gaminu paprastus patiekalus smile.gif
Prikepus turiu per daug burokėlių , reika daryti kažką - ko gero marinuosiu su česnaku ir paprikom . Man  kepti ( nuplaunu , suvinioju į foliją  ir į orkaitę ) skanesni negu virti . O jau galvojau , kad koncervavimą baigiau  rolleyes.gif
Ps , Pono U straipsnis  Žmonės, kurie nuo visko įsižeidžia  , vienas iš retų kuris man patiko  ax.gif  Yra tiesos  ax.gif

Straipsniukas neblogs bet pykčio ir jis turi smile.gif
O kaip marinuosi burokėlius?
Čiupk Dusia37 šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 10 09, 10:24)
Straipsniukas neblogs bet pykčio ir jis turi smile.gif
O kaip marinuosi burokėlius?

Muka - jis labai bjauriai rašo ... kokį 90 pr man jo nepatinka smile.gif Ir jo tikslas yra ne patikti o sunervinti visus - ir tai jam puikiai pavyksta. Bet yra įdomių įžvalgų kai kada ax.gif
Mišrainė - kažkas tokio :
Burokėliai
Tik aš gaminu su jau išvirtais burokėliais, paprasčiau . Nes 40 min virinti mišrainę puodas ima traukti prie dugno ir kt. O sutarkuoti ar supjaustyti nevirtus burokėlius yra reikalų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 spalio 2020 - 09:49
QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 09, 10:48)
Muka - jis labai bjauriai rašo ... kokį 90 pr man jo nepatinka smile.gif Ir  jo tikslas yra ne patikti o sunervinti visus - ir tai jam puikiai pavyksta. Bet yra įdomių įžvalgų kai kada  ax.gif
Mišrainė - kažkas tokio :
Burokėliai
Tik aš gaminu su jau išvirtais burokėliais, paprasčiau . Nes  40 min virinti mišrainę puodas ima traukti prie dugno ir kt. O sutarkuoti ar supjaustyti nevirtus burokėlius yra reikalų  ax.gif

na jeigu bus įkvėpimas pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 08, 11:29)
Gal  coyote ?
Jie neužmušami smile.gif Kol šalnos nenukada auga ir bujoja...
Coyote
Jie ne vyšniukai , jie serbentai , labai saldūs pas mane buvo ... Tik jau skinti  ax.gif vargas smile.gif Vaikai sakė per saldūs .

Dėl sekimo ir pririšimo  - taigi  visi jau sunumeruoti , sukvalifikuoti ir tt , Jau bijoti nebėra ko . Jei neturi kompo  , FB , el . pašto , sąskaitos banke , neprisirašęs pas daktarą , negauni pašalpų ar kt  išmokų - gal esi saugus kažkiek? Visi kiti jau esam surikiuoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Aš vadovaujuosi tuo , kad sena babytė esu niekam neidomi ..
Nei aš verslininkė, nei politikė , nei valstybės tarnautoja . Ką iš manęs gaus ? Kur sportuoju ar kokį batoną perku kam įdomu?

Labos,
sudejau burokelius su obuoliu sultim.
Miegojau ziauriai blogai.Priezastis neaiski,uzmigau tik apie puse 5,ryte Mb ejo ziuret ar gyva,paprastai as atsikeliu 7-7:30,o si ryta 9:00 as dar miegu.Jis paruose obuolius,burokus,as vakar buvau isvirus.Is 4 gaslvu buroku ir 3 kg obuoliu,isejo daug stiklainiu.But gerai dar pasidaryt,bet stiklainiu nera,eisiu ubagaut.
O kodel nemiegojau iki ryto,nezinau,kavos negeriau,ne pilnatis,jokiu tonizuojanciu nevartojau-nezinau ir tablete mano nesuvaike.
Taip Dusia,cia tie patys pomidorai.Bet as ju seklu neturejau ir niekada nesejau.Isdygo pats tarp buroku,matyt pauksciai atnese seklu.Apkibes dar labai.Nulauziau 3 sakeles,sukisau i vandeni,jei isleis saknis,sodinsiu pavasari,nes labai patiko,tinkami uzsaldymui.
Del sekimo,man tiesiog sunku suprast,kam ir kodel to reikia.O sekimas visur,tik ieik i koki weba,tuoj tau kitame puslapyje meta pasiulymus is jo.Pastas sekamas visu,ne tik mano,Kazkam yra malonumas is to ir nesvarbu ar tu ponas ar tu ubagas,lyg tie kas seka savbo seselio bijotu.

QUOTE(Muka @ 2020 10 09, 06:45)
Labos smile.gif
Dusia37 čiupk  4u.gif na nėra pats lengviausias variantas keisti mažinti ir t.t. Bet šaunuolė primėmei ... tai naminius nusijunkai ar mūsų sustikimo vietą  ax.gif
MB man tik dabar pradėjo padėti anskčiau tai pečius tai statybos o va dabar pečius pabaigtas langai dar nesudėti tai ir padeda ir tikrai dėkinga nes grįžtu padarau valgyti ir usio... batareikos baigiasi tas važinėjimas irigi savo padaro, bet ga;l šiandiena kokią amerikonka nupešiu  ax.gif Savaitgalio pietūs suplanuoti bus skumbrė troškinta su morkomis... norėjau kepti ale dėl MB bus troškinta  4u.gif
Užlėkiau į Nojaus sėklas ir piš neturi česnakų valgomų verysad.gif reiks ieškoti žalios stotelės arba turguje pas bobules smile.gif
Luety nepabėgsime mes nuo sekimo surašymo ir t.t. va darbe irgi mes visi su savais raktais čipais zonos suskirstytos kur kas gali patekti... darai duris ir galvoji ar nepradės cypti ar nesumaišei zonų  biggrin.gif
Kavos?
[img]http://www.tablespoon.com/-/media/Images/Articles/Images-for-Posts-

as nesuprantu.Viena meta kazkiek darbo,kita meta ir turi nauja...ar cia dedl covid tokie pasikeitimai,bankrutuoja ymones,ar kas cia darosi.?Sunkiai gaudausi.sorry.
Turiu daug uzsakymu,nervuojuos,kad apsiemiau ir eglutes ir gnomai ir zuikiai.Einu dyyyrbt.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 10 09, 15:35)
Kazkam yra malonumas is to ir nesvarbu ar tu ponas ar tu ubagas,lyg tie kas seka savbo seselio bijotu.

as nesuprantu.Viena meta kazkiek darbo,kita meta ir turi nauja...ar cia dedl covid tokie pasikeitimai,bankrutuoja ymones,ar kas cia darosi.?Sunkiai gaudausi.sorry.

Turiu daug uzsakymu,nervuojuos,kad apsiemiau ir eglutes ir gnomai ir zuikiai.Einu dyyyrbt.

Luetuy pagrindinis ale sekimas rinkos tikslais ... kaip daugiau parduoti smile.gif pasidomėjai kažkuo - pasiųlysim dar smile.gif Pasakom apie visagalį visko bijanti ir mane senkantį negaliu patikėti . Kvaksiu pasakos ....
Luety , aš tvarkau buhalteriją 4 fimose . Nutariau išeiti iš ofisinio darbo , pasilieku tik firmas namuose ... Niekas nebankrutuoja , aš pavargau . Visiems šokas , man irgi smile.gif Muką situacija pakomentuos pati , jei gali ... Aš tik numanau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 09, 15:59)
Luetuy pagrindinis ale sekimas rinkos tikslais ... kaip daugiau parduoti smile.gif pasidomėjai kažkuo - pasiųlysim dar smile.gif  Pasakom apie visagalį visko bijanti ir mane senkantį negaliu patikėti . Kvaksiu pasakos ....
Luety , aš tvarkau buhalteriją 4 fimose . Nutariau išeiti iš ofisinio darbo , pasilieku tik firmas namuose  ... Niekas nebankrutuoja ,  aš pavargau  . Visiems šokas , man irgi smile.gif Muką situacija pakomentuos  pati , jei gali ... Aš tik numanau  ax.gif

Labutis,
o cia tai bent,iseini is ofiso ir pasilieki darba namie?As manau neaapsiriksi.Kiek galima lekt lyg be galvos,jei tik yra galimybe,zinoma as tik uz.Gal kiek maziau nervu dirginimo,o namie vistiek,bent sriubos isvirsi brangiausiui,gal nebus tiek itemptas tas darbas.
Truputi sode ciupinejausi,truputi namie,kazkokia suvelta savaite ir jos galas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi nei dirbau normaliai nei ilsėjausi verysad.gif morkas paprikas jau nurovėm liko salierai, porai, burokai ir visas šiltnamis jau sakaiu rausiu pomikus žalius raugsiu užtenka čia vergauti... nieko nevekavau nenoriu tikrai neneoriu nieko tik gulėti ir teliką žiūrėti... toks musiet metas....
Luety aš dirbau trijuose darbuose viena dėl covid teko apleisti jame išdirbau 20 metų, nors paskutinius 5 buvau tik keliom valandom ale vistike nors pirštelį įkišusi bet buvau... antrame darbe pradžioje ne vyr.fin. paskui 2 metus pavadavau paskui atsirado kita įmonė joje irigi vyr. fin. o dabar kur pavadavau turiu išeiti ir pasilikti naujoje dar dažais kvepiančioje įmonėje ir vėl įsukinėti... va tas mane žudo verysad.gif
Kaip rezultatai rinkimų... eina sau verysad.gif aš vien prieš koncervus balsavau nors už ką atidavaiu balsus papuolė 4u.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos , dėkui Muka 4u.gif
Dėl rinkimų : nei viena valdžia man nieko nedavė, kad tik netrukdytų tongue.gif
Jei ateis į valdžią tie kas laimėjo pirmą turą - bus bėdų ... Vėl verslui bus akcijos atrakcijos ir gautos subsidijos apkars biggrin.gif Muka mudvi pamenam ax.gif Kokios verti esam valdžios , tokią ir gausim . Matyt per gerai gyvenom , išlindo baudžiauninko sindromas pas lietuvius ax.gif

Mano savaitgalis su šeima... pasibuvom smile.gif Kitas pasibuvimas per Kalėdas, jei mažoji sugrįš rolleyes.gif .

Vakar išleidom vaiką , nulėkėm iki kaimo . MB prabalsavo , paskui per lietų nuskyniau lauke paprikas. Šią savaitę šalnas žada. Gal sunoks namie, nesuvys ? Dar pusę krepšo pomidorų , dar kažkiek liko žalių .

Luety , jo liks tik darbas namie ax.gif Noriu mažiau lėkimo , sutvarkytų namų , nešildyto maisto ax.gif Vakarais pamegzti , o ne sf paukščiuoti bigsmile.gif Bus viskas gerai , planų ką namie nuveikti turiu daug ...

Muka dėl darbo imk 4u.gif Kažkaip viskas išsispręs ax.gif O aš jau nenoriu būti už viską atskinga. Kai tenka daryti darbus kurie nieko bendro su tiesioginiu darbu neturi ax.gif . Pas mane pvz visokios pakuotės, gaminiai , DS ...
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi Dusia37 ne tik pakuotės ir šildymas, vėdinimas, tualetai ir mokesčiai o dar kur pragyventi... namuose kažkoks košmaras jklmn koks ten mėnulis ar marsas koks mano santykių būste kerta per visus galus... pavargau kaip šuo o gal katė...
Vakar truputuką paruošiau žemę gal kaip nustos lyti sukas.. šiltnamyje liko nuskinti pomidorus žalius raugsiu raudonus greitu būdų valgyti nes jaučiu nesilaikys maro požymių yra...liks kvietkas susinešti ir pasiruošti žiemai... ai darbų milionas o jėgū ir noro nerasta...
Luety kiba vėl dienas sumaišė...
O aš va pamislinu vis apie tave kaži ar aš atsisakyčiau ofisinio darbo... nooors gal ateis laikas užkals viskas...
Kavos?
Atsakyti
labas rytas,
Tamsu ir šalta... nesinori keltis biggrin.gif Smagu Muka , kad kavos išverdi ax.gif
Dėl darbo imk 4u.gif
O aš prieš metus nebūčiau atsisakiusi ofisinio darbo .Viskas apsivertė per karantiną- tarsi kažkoks jungiklis ... Šaip tai nuojauta pas mane žiurkiška . Iš kitos pusės kai dirbi už 3 ir niekas ačiū nepasako , o lieka nepatenkinti , kad stebuklinių pasakų nesugebi sukurti ir visų paramų susirinkti ...
Naminio darbo atsisakyti neišeina - tokie darbai nesimėto ... Aš skaičiuoti moku smile.gif
Paskutinis lašas buvo 4 dienos biliotenio ... Ir kai nedagavau pinigų - o darbus pasidaryti turėjau . Nes Sodroje yra lubos ... Ir gavau pašalpą nuo lubų . Tai kam dirbti ir mokėti , jei atgal gaunu centus ? O jei taip 2 mėnesius teks pasiimti po operacijos ? Jei taip arsiu ir savęs nežiūrėsiu - teks ax.gif . PS , jei rinkimai tokie ir valdžioje tie - pati žinai kas laukia verslo ... Aš gerai pamenu 2009 metų akcijas ir atrakcijas. Nenoriu . O valdžia gausim tokią , kokios verti . Jei baudžiauninko genas prasimuša ir norim arogantiško pono ant savo galvos - turėsim smile.gif
Vieno dalyko gaila, kad mano 15 suknių sugrauš kandys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš ramiai žiūriu - pailsėsiu , jei bus liūdna , pasieškosiu ramesnio darbo . PVZ 3 dienas per savaitę ofisinio , ar kt ... kvalifikacijos neprarandu , naminė visai nemenka firma , visko yra - įvežimų išvežimų , importo ir tt.
Vakar vakare prasėdėjau pas draugę , mokiau tapkes megzti , tokias :
tapkės
Tušti namai , kol apsiprasiu ...
Luety pareik namo ax.gif Laukiam mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labos,
pareinu.Buvau ir vakar,tik pasakyt neturejau ko.
Siandien leksiu pas tevuli i tarnyste.
Darzus po truputi tvarkome.Agurku dar vis yra ir ne mazai.Nevalgom niekas jau,tik vistos,tai ir laikau joms.
Dusia,sveikinu,sveikinu su protingu apsisprendimu,tikrai nesigailesi,gyvenimo kokybe tiesiogiai itakoja gyvenimo trukme.Sukneles galesi namie devet,pries vyrui gryztant.Muka,apsispresk ir pati,tausok sveikata.
Darbo namie visada yra,o jei nera,prasimanai.
Del rinkimu rezultatu net neabejojau,kad bus tokie.Pazangiosios jegos susiskalde i mazas partijas iskeldami savo ego auksciau tautos reikalu ir gavo per nosis,taip jiems ir reikia,reiskia,dar nera subrende tarnaut tautai.Buvo siulymu visiems apsijungt,bet ne...politika mane nervina.
As fb turiu kelias tremtines savo drauguose,tai joms lanzbergis dievas iki siol,liaudis dar neatsibudo arba Lietuva dar nepasieke dugno to lipnaus is kurio gali jau irr nebeislipti.O gaila.
Atsakyti
Labos smile.gif

Naktis kažkokia nerami nemiegota dūšioje kažkas kelia dulkes ... na nieko susiimti reikia ale kaip smile.gif Vakar moliųgas puikiai tiko su varške užkeptas orkaitėje lengva vakarienė ir MB nesiskundė sunkumu nors varškė unsure.gif bet mažu varškė nieko nes ir kefyras jam tinka žodžiu taip ir gyvename atmetimo būdu, nes antibų gerti nuo helio tos bankterijos negali ... verysad.gif Jau baigia sukasiti daržus ir tas mane džiugina liks gėlynus, rožynus paruošti žiemai ir pomikus nuskinti ir išrauti o va salierai su porais tegu dar papūpso. Mažu savaitgalį bus daugiau ukvatos dirbti nei darbo dienomis smile.gif
Luety man sunku būtų apsispręsti nes šeimoja aš mano darbas yra pagrindinis pajamų šaltinis ir kol kas nelabai galime pragyventi iš MB pensijos, neturime didelių verslų... nors gyvenime nežinai kas gali įvykti jeigu reiks ir gyvensime iš MB pensijos smile.gif niekada negali sakyti niekada smile.gif
O man sunku keisti darbą ... negaliu išeiti iš tos komforto zonos... bet gyvenimas vis išmeta smile.gif
Kavos?

Atsakyti