Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 09 30, 19:19)
.Tokia mano karma.

Luety apsižliumbiau ....
Pas mano vaiką irgi empatijos trūkumas, gali pamiršti tėvus kai viskas gerai ... Kaip gerai tave suprantu . Nurašau viską jaunystei ...
Ps labai gerai prisimena tėvus, kai kokia nelaimė - mašina genda, sveikata genda ar kt ... Ir tuo klausimu biški mano MB yra bjaurus - dabar tik pasisakė man, kad jisai uždraudė vaikui dėl "niekų " man skambinti , liepė skambinti jam . Kad mane nuo nervinimosi pasuagotų . Tipo jie vyriškai išsispręs tuos reikalus ....
Nekaltin brangioji savęs - labai daug dalykų vaikai gimdami atsineša . Ne mes juos auklėjam , jie mus ...

Atsakyti
labas rytas,
Kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka , kaip Tu ?

Pas mane kaip ir viskas normaliai , kiek gali būti šiuo gyvenimo etapu ax.gif
Vakar buvau pas gydytoją , dar pusmetį leido pagyventi ... nepjaus. Nebent pati užsimanyčiau smile.gif Rekomendacijos yra gyvenimo palengvinimui operacija , bet būtinybės nėra , nes viskas kaip ir stabilu . Planas chuliganas jau dėliojasi mano galvoje , kaip čia teisingai tą pusmetį gyventi . Teoriją žinau, mankštas žinau limfos gerinimui , ką valgyti žinau ... jei dabar nepasirūpinsiu savimi tai vėliau gali nebereikėt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ne sau vaikus auginam ... Vieni niekaip negali atsiplėšti nuo tėvų nors metų jau daug , kiti visai nutraukia bambagyslę ir gyvena savo gyvenimą ax.gif Net nežinai kas geriau ax.gif geriausia žinoma per vidurį - kažkiek dėmesio tėvams , bet gyvena savo gyvenimą .

Man dėl saviškių tai tik baisu buvo vienu metu , kad tarpusavyje nebendraus ... dabar matau, kad viskas ten gerai smile.gif Gal sūnus ir pamiršta paskambinti sesei ( nu biški galva mokslu užgrūsta ... ) bet jei sesė pakusina jį , tai visada randa daug bendrų taškų .

Luety sportus dar lanKai ? Neuždraudė ?

Mergytė išskrenda 10 spalio . Nervinamės abidvi ax.gif tokios jau mudvi esam smile.gif
Atsakyti
Labaryt,

As jau tarnyboj,tevulis miega dar,megaujuosi kava is brolio aparato,vis savo tauposi biggrin.gif
Viskas bus gerai,Dusia.Tarp ju nera gerai ir man sopa.Grazus abu,skirti vienas kitam,bet...kvailumui nera ribu.Cia mano izvalgos is dabartunes varpines.
Per lockdowna ja atleido,jis liko ant 80%.Po lockdowno ji atleido,ji susirado darba,dirba.Gyvena salia vienas kito,kaip pikti kaimynai.Matyt abiem patogu taip.,o kur ir desies,4 vaikai gi,bet bendru tasku nera ir neiesko,kaip suprantu.Ji jau nori ramybes,bet bijo sunkumu gal.Jis neina lauk,galvoja jog ji nesusitvarkys viena su vaikais,o ir nedirba dabar atrodo.Maciau veze mazaja i mokykla ...cia as taip galvoju apie ju situacija.Ko noret,sunus turejo pavyzdi seimoj,bet padare klaidingas isvadas ...o galvojau,kad suprato.
Labiausiai gaila vaiku.
Dienos rudenines,vis lyja.Nakty pyle lyg is kibiro,sudyge salotos stovi,reik siltnami valyt kuria diena ir salotas atnest is lauko i vidu.Jau visai i pabaiga viskas.
Vistos- 5 kiausai per diena,todel ir su vaikais galim
Kur Muka?
Atsakyti
Čia čia nedingau ale va naujam pastate internetas dingo vakar elektra žodžiu gyvenimas verda ir lenda visokie galai kur tikrai kaži ar moteraitės tai gali išspręsti smile.gif žinia pajungiama vis daugiau žmonių bet trūksta .
Luety žinok aš turiu vienturtę ir nepamenu kad ji būtų man paskambinusi ir paklaususi kaip tau sekasi ar sveika gyva... na bet jau įpratau kitaip nebus ir viena žinau, kad jeigu neskambina tai viskas gerai bus blogai manau pirmi sužinosime. Na turi ji savo gyvenimą, kam kištis... suskausta širdelę ale nieko nepadarysi... galima statyti ant ragų ir t.t. bet kam aš nenoriu dėmesio per prievartą ir nenoriu, kad tai būtų bendravimas per prievole. Taip kad paliekam vaikus ramybėje.. ateis laikas mažu o neateis tikrai nei tu nei vaikai kalti... tiesiog tai turi būti.
Dusia37 naujienos gal neblogos o dar ir rįžto turi, manau imsi ir tą planą huliganą įvykdysi 4u.gif Lekiu mergai, gal ryt bus ramiau smile.gif
Atsakyti
Luety kažkaip viskas išsispręs 4u.gif
Tokie dalykai , nei patarsi , nei paprotinsi ... Viską patys turi praeiti . Tik toks laikotarpis , blogas, juodas tarpas.

Muka , aš taig dvinys , visada turiu 20 planų smile.gif
Tik viena bėda , planai taip ir lieka planais , o aš atsikeliu ir einu į darbą ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Atnešu kavos . Tokia pavargusi, taip sunkiai lipau iš lovos ...

Raudona spalva gal daugiau energijos priduos smile.gif Ir kovingumo ... biggrin.gif ax.gif biggrin.gif

Mažoji vakar prisiskaitė , kad nuskridus į Velsą karantinuotis nereikia bis.gif jei per savaitę nieko nepakeis, tai labai puiku . Univeras visiems išsiuntinėjo laiškus , kad viena gyva paskaita per savaitę privaloma. Jei studentai negrįžų , tai Kardifas bankrutuotų ... namų nuoma, kavinės, barai , parduotuvės ir tt.

Nu mano vaikas tai irgi gali nepaklausti kaip jūs laikotės, kaip Jūsų sveikata . O mergaitė visada ax.gif. Vaikas po kokios savo paskaitos gali atskaityti mums paskaitą, kokius tyrimus privalom pasidaryti ... Tėčiui atakaitė dėl prostatos tyrimo , ner lietuviai ir lenkai dažnaiusiai turi problemų ir visos Europos. Man atburbėti dėl per didelio mėsos valgymo - ir kad išsitirčiau kepenis bigsmile.gif . Suprantu , kodėl mano mama sakė gimdyk antrą , o aš pasimelsiu , kad turėtumei mergaitę . Nes kaip tu be dukros ax.gif
Vakar nusiaubėm pardes Megoj smile.gif Kaip smagu su dukra... Nors sau tai nieko nepirkau , susilaikiau ax.gif
Savaitgalį kaiman . Manau reiktų rauti morkas ir burokėlius... Nes kitą ko gero nenuvažiuosiu. Ir šiltnamį reiktų sutvarkyti, pas mane pomidorų likę koks krepšas. Tegul noksta namie .

Muka , kaip Tu ?
Luety , kaip šiandien nuotaikos? Sportai vyksta ?
Gražios ir džiaugsmingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif
Šiandiena įsėdau į mašiną ir taip pasijutau pavargusi verysad.gif būtų kas paklausęs kaip jaučiuosi būčiau ryškiai apsižliubusi... Bet neiko šiandiena dar vienas susitikimas su draugais o ryt bus šokiai su slojnikais t.y. paprika meduje, burokai obuolių sultyse, kepti pomidorai su paprikom ir dar kažkas ką atsiminsiu ai jau raugsiu galutinai rudmeses smile.gif vor tep paislėsiu... bet šiaip manau, kad taip ir bus, nes nuo darbo tikiuosiu jep smile.gif
Matai Dusia37 turiu dukrą bet... jos draugas dažniau paklausia kaip mano koja, kaipo sveikata ir t.t. taip kad manau ne lytyje svarbu 4u.gif
Aha raudona splava priduoda energijos o dar kas viduje tai dar daugiau smile.gif
Lekiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Nesimiega, kavos iš namų išvirsiu .

Labai gražus oras vakar buvo . Apie 20 , tik vėjuota.
O savaitgalis kaip ten sakoma - žmogus planuoja dievas juokiasi ...

Muka pasidarei visus darbus ką buvai suplanavusi ar ?
Luety dingo ? Brangioji pareik namo ax.gif Tikiuosi viskas pas Tave gerai ?

Atsakyti
Labos smile.gif

Oi Dusia37 ne viską ... eilinį kartą šeštadienį apraudojau savo kelionę, bet nuveikiua iš pykčio daug išsiviriau burokus susikepinau krapšį pomikų, krapšį Ate42 pipiriukš išsidarinėjau ir užsimarainavau su medumi, dar burokus išsiviriau ir nusilupua teliko sekma dieną tik susitarkuoti ir užmarinuoti obuolių sultyse dar plius prusryčiai vakarienė smile.gif Taip kad nieko gero nenuveikiau biggrin.gif tik tuščių stiklainių sumažėjo nepamenu bet 30 tikrai bus 4u.gif . Iki paprikų neprislinkua bet reiks ir jomis užsiimti dar MB nuskynė moliūgus su cukinijomis reiks žemė kada pasiruošti gal net ir garstyčių užsėsiu... padėjome kol kas terasoje tegu šildosi ir džiūna paskui eis į naminį rūsiuką.
Tėvukas apalnkė močiute išvežė laukan tai tik pusvalandį ir per atstumą... šiek tiek tėvukui ramiau papasakojo, kaip mertgaitės ja rūpinasi ir valgyti skaniai duoda ir televizorių veža pažiūrėti... žodžiu neblogai o ir tėvukas pailsės.
O aš Dusia37 vakar kaip 16 nuėjau prigulti atsikėliau 20 nusiprausiau ir vėl į lovą... jaučiu įtampa taip nueina ....
O ką apart šaldymo su paprikom daryti kepti ?
Su nauja savaitės pradžiau Luety auuu auuu auuu
Ačiū už kavelą ax.gif
Atsakyti
Muka dėl paprikų - ko nesuvalgome šviežių ( keptų , įdarytų ) supjaustau gabaliukais ir dedu į šaldiklį . Troškiniams, sriubai , kepimui prie mėsos žiemą sueina... Esu konservavus su medumi , šeimynai nepatiko . Konservuoju su medumi tik Ate42 čilius, paskui kemšu sūriu ... Čia šventėms ax.gif
Miego pavydžiu blink.gif ne mano laikas dabar ... Kažkaip , kažkada išsikapstysiu .

Smagu , kad močiutei gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety auuuu auuuuu kur tu ? Labai tikiu širdyje kad viska tau gerai bet vistiek neramu.. nors žodelį 4u.gif
Vakar vos kojas parvilkau... po darbo nieko nesinori nors ir ten reikia ir šen ... bet rankos nekyla. Naktis nemiegota vėl verysad.gif
Mano drauge jau dirba iš namų įmonė skandinaviško kapitalo tai jie jautrei reaguoja į židinukus tai Kauno Doke jie turi ofisą ir visi kas virš 50 prie savaite iš namų o nuo vakar visi ... nežinau kaip čia musm seksis susitvarkyti darbą iš namų... nors kaip būsiu viena tai gal ir susideliosiu darbo vietą namuose... didelio noro neturiu, bet jeigu reiks tai reiks.
Darysiu keptas paprikas, nes šaldymui vietos neturiu. Tiesa rudmeses dviem būdai raugiau ragausime po mėnesio kito kuris geresnis smile.gif
Kavos?
Atsakyti
labas rytas

Imu kavos , dėkui Muka. Tu dar sode gyveni ar jau Kaune ? Muka , pamiršau parašyti , kad paprikas esu džiovinusi ir aliejumi užpylinėjusi - kaip pomidorus . Puikiai gavosi , skanu buvo . Ypač pavasarį kai prasideda šviežios salotos, nei agurko nei pomidoro nėra ... Tai gardindavau salotas savom džiovintom paprikom ir pomidorais .
Dėl nuotolinio darbo - sunku ... Dirbau ir nebenoriu . O tu dabar lieki visai viena ?
Luety dingo , bet FB lyg mačiau ax.gif Gal ir pas mus užeis ? Tikiuosi viskas gerai . Būna taigi nekalbadienių visiems ...
Muka , rudmėsiu nepažystu ... Grybų rauginusi nesu. Mama žinau yra sūdžiusi . Tai reikdavo nuvirinti arba numirkyti žiemą išsitraukus .
Aš po darbų irgi nieko gero nepadarau . Šiandien einu apsikirpti , pasidažyti plaukuosenos... Tai kiek to vakaro beliks? O reikia krapus ir petražoles susitvarkyti ...
Atsakyti