Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif
Pavargus nerealiai dar šiandiena neatsigaunu o dar darbe kraustynės ir t.t. Balius praėjo pukiai, visi linksmi šokai pokiai žaidimai viktorinos su MB kaip reikalas paplušėjome tiesa dukra labai su druagu prisidėjo žodžiu balius vyko nuo 15 iki 24 smile.gif taip kad manau visiems viskas tiko patiko jeigu netiko tai jų bėda ;) Luety pas mus kol kas kita tvarko iki to laiko kol susės prie stalo tai reikia dėvėti kaukes o jau paskui darai ką nori tiesa mes ėmėme specialaia visai atskirą patalpą tai niekas apart mūsų nebuvo taip kad nebuvo baimių kažkokių gayuti baudas nors laikėmmės visko kas įsakyta.
Dusia37 geriu pelyną vien dėl parazitų, kurių mes turime visi, o dėl koronos tikrai net negirdėjau, o dėl MB tuo labiau.
Luety tavo vištos priprato pruie UAI o dabar kaip gauna tik UA užtai ir streikuoja smile.gif
Noriu atostogų verysad.gif
Ačiū už kavą ir lekiu smile.gif

Atsakyti
Muka , kiek laiko reikia pelyną nuo parazitų gerti ?
Žinau , kad jis nuodingas,bet tiek mažai pasisavinimas , kad net nėra dozavimo ribų dėl nuodingumo ... O nebaisu , kad pusmetį naudojant susikaups nuodai kokiam lašinuke ? Aš labai atsargiai žiūriu į visas žoles ax.gif

Atnešu iš fb pasidalinti :

Populiarėjant intuityvaus valgymo koncepcijai, išgirstu argumentų, kad jei intuityviai norisi kruasano kiekvieną rytą, reiškia jis kūnui reikalingas ir sveikas.
Intuityvus valgymas prasmingas ir veiksmingas tik tada, kai jūs su savo kūnu išsiaiškinate, kas šeimininkas ir kas tiksliai ko nori.
Kertiniai klausimai maitinantis intuityviai- kodėl aš noriu šio produkto? Ką jis man duos?
Labai dažnai kūnas iš visų jėgų stengiasi palaikyti uždegimą ar kitokią patologiją, kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų. Pavyzdžiui, noras saldaus turint rezistentiškumą insulinui. Tas noras kyla ne iš sąmoningos intuicijos, o dėl to, kad ligai reikia palaikymo.
Organizme gyvena apie 3-4 kg įvairių bakterijų. Jos taip pat turi svarų balsą, nusprendžiant, ko jums intuityviai norėsis. Išbalansuokite mikroflorą, kad joje užduominuotu Candida ir pro stendą su bandelėmis praeiti bus sunkiai įmanoma. Ar tai jūsų intuityvus valgymas veda prie jo, ar šeimininkaujančios Candida?
#keto #bukkietassuketo #ketoresult #ketofood #intuitiveeating

Kiek žinau Muka FB dar neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
tik dabar issilaisvinau parasyt jums.Ryte sportas,vistos,po to siuntinius pasiust ir puse dienos nebera.
Pelyna geriu ir del kovid ir del kraujo svarumo ir del to,kad jo turiu labai daug jusu visu deka,o ypac tu,kurios siun te seklas,prigijo is seklu ir vis sejasi daugiau.Negi leisiu geram daiktui stovet be naudos.Susirinkau ir issidziovinau ziedus,idejau 4 saukstus i obuoliu acto 0,5ltr,pastaciau tamsoj,kai baigsiu gert zoles,o eina jau antras menuo i pabaiga,dar spali ir viskas,tada gersiu ta uzpilta su actu rytais i stilkine vandens 1 a,s,Dar del kepenu ligu,suriebejimo,ziedai tinka gert sukramcius kelis grudelius ju ,uzsigeriant vandeniu ir labai gerai sakiau bitkresles ziedai.Dziovinti ir po 1 ziedeli kas ryta sausa dziovinta.Taip ta moteris is altajaus krasto rode geria,o jai senole jos m ociute papasakojo.Ruses labai daug gydosi zolemis.Ypac sibiriakes,kazkaip as jomis tikiu,kaip daktarkomis.
Smagu,MUkaz,jog balius praejo,o kad dar ir smagiai,tai isvis puiku.Dabar galesi pailset.Tau reikia pagulimo poilsio.
O as skambineju visiems draugams apie obuolius arba sultis,bet kol kas nieko.Yra pardej 1ltr 1 piniogas,bet cukraus net 15g 100g sulciu,tai jau netinka m,an niekaip.
Nu gal kas atsilieps dar.Dar broliene paklausines visu darbe.
Vistos zinoma ryte nepatenkintos,kad varskes negauna,grazu ziuret,kaip viska isspardo is nepasitenkinimo,bet vakare buna viska suedusios,kas palikta,o tada gauna varskes,Duodam ir austriu lukstu ir kiausiniu lukstu,maisom visur i pasarus,bet lukstas nera stiprus,si ryta vienas is keturiu net sukultas.Ir siaip,kai musu kiausa kepimui,lukstas nera labai stiprus.Gal joms kalcio tableciu patrint? bigsmile.gif nesijuokit,jei durnas kalusimas,nes pasaras prifarsiruotas kalciumi, mes duodame klukstu ir austriu lukstu sutrintu,o lukstas nera stiprus.
Siandien saulyte,mazas vejas,lekiu apsikuopt po siuntiniu siuntimo,pas vistas,vakariene ruost,o mezgimui vargu ar beliks laiko.
Atsakyti
Labos smile.gif

Močiute šiandiena išvežame į privačius slaugos namus... tėvukui spaudimas sukilęs, nervuojasi gražiasi, bet vakar suprato sunku.... nežinau kaip čia jie toliau verysad.gif bet nors tegu mėnesiuką o paskui matysime.... jooo senatvė ligos ...
Dusia37 geriu su pertraukom diena iš dienos negeriu, ir man viena manualininkė sakė negalima stiprios daryti vos vos dėti, kad tik žalsva būtų kartumas jaustusi vos vos tuomet viskas gerai nekenkia ir nenuodyja. Ačiū už straipsniuką smile.gif Tiesa saldumynų poriekio visai nėra, bet va duonai, kruopoms ir makaronams yra.
Luety na gudrios tos vištos smile.gif eina sau atrodo paukštis lyg neturėtų būti toks ale va žino kur skaniau 4u.gif
Atostogus nebus, nes iš vieno darbo išeinu pereinu pilnu etatu į kitą o ten statybos, įrengimas o mes tik dviese... na žodžiu ...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Vaje kokia graži kava , dėkui Muka 4u.gif
Dėl močiutės imk 4u.gif Jei jinai nelebai gaudosi aplinkoj , tai gal ir geriau slaugos namuose bus ax.gif Vis tiek nesupranta ar namuose ar ne , ar artimi žmonės šalia ar ne...
Muka , dėl darbo ax.gif žiūrėk ne darbo o savo sveikatos blink.gif . Nuvarytus arklius nušauna mirksiukas.gif Žinau iš savo patirties rolleyes.gif Nepakeičiamų nėra, kai Tu nebepaveši per 2 ar 3 dienas suras naują ir nei ačiū nepasakys. Laikykis brangioji 4u.gif
Dėl pelyno, jums geriau žinoti ... aš ilgiau negu 2 savaites negerčiau . Vis tik nuodingas augalas. Aš netikiu , kad yra augalas ar vaistas ( stebuklinga piliulė ) kuri kažką gali išspręsti ax.gif . PS stiprus imunitetas prie coronos yra blogai tongue.gif organizmas pats save sudegina bigsmile.gif Bent aš taip suprantu komplikacijas. Nes principe virusas nėra labai žudikiškas . tik vyresnių žmonių imuninė sistema per vėlai sureguoja ir pernelyg užsiveda ... Kiek mano žinios siekia toje srityje ax.gif Nieko pavasarį bus skiepai mirksiukas.gif
O aš šia savaitę šoku tango namie apilin puodus kas vakarą ... Abu vaikai namie , norisi palepinti biggrin.gif . Reikia džiovintus pomidorus aliejumi užpilti , čilius sumarinuoti ir 2 kibirus paprikų supjaustyti į šaldiklį ... Kur gauti laiko ?
Luety , aš kažkaip manau , kad reikia laiko toms vištoms ... kelių mėnesių , kas imtų normaliai pasisavinti kalcį . Gyvas organizmas yra visuma - ne taip kad sulesė kriauklių ir jau kiaušiniai akmeniniai ...
Visuma , kaip ir pas žmogų .
Man labai patiko TKM teoriją apie ligas ir jų gydymą , kurią pasakojo kursuose :
Kai žmogus suserga ir eina pas gydytoją gydymas vyksta tokiais etapais :
1. Keičiamos nuostatos (paleidžiami prisirišimai , nuoskaudos ir tt ) , vienžo dirbama su galva .
2. Jei tai nepadeda pridedama akupunktūra - suaktyvinami taškai ir tt. Nes kiekvienas organas turi savo taškus ....
3. Jei tai nepadeda skiriamos žolės ( šaindienai tai būtų vaistai ) .
Mūsų daktarai pirmus 2 praleidžia - piliulė ir tiek. Kuri visada turi antrą pusę - vieną siptomą slopindama , kažkam kenkia . Nežinau nei vieno vaisto , kuris nekenktų ir kuris gydytų ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 09 29, 10:13)
Labas rytas,
Vaje kokia graži kava , dėkui Muka  4u.gif
Dėl močiutės imk  4u.gif  Jei jinai nelebai gaudosi aplinkoj , tai gal ir geriau slaugos namuose bus  ax.gif Vis tiek nesupranta ar namuose ar ne , ar artimi žmonės šalia ar ne...
Muka , dėl darbo  ax.gif  žiūrėk ne darbo o savo sveikatos  blink.gif . Nuvarytus arklius nušauna  mirksiukas.gif  Žinau iš savo patirties  rolleyes.gif Nepakeičiamų nėra, kai Tu  nebepaveši  per 2 ar 3 dienas suras naują ir nei ačiū nepasakys. Laikykis brangioji  4u.gif
Dėl pelyno, jums geriau žinoti ... aš ilgiau negu 2 savaites negerčiau . Vis tik nuodingas augalas.  Aš netikiu , kad yra augalas ar vaistas ( stebuklinga piliulė ) kuri kažką gali išspręsti  ax.gif .  PS stiprus imunitetas prie coronos yra blogai  tongue.gif organizmas pats save sudegina  bigsmile.gif  Bent aš taip suprantu  komplikacijas. Nes principe virusas nėra labai žudikiškas . tik vyresnių žmonių imuninė sistema per vėlai sureguoja ir pernelyg užsiveda ...  Kiek mano žinios siekia toje srityje  ax.gif  Nieko pavasarį bus skiepai  mirksiukas.gif
O aš šia  savaitę šoku tango namie apilin puodus kas vakarą ... Abu vaikai namie , norisi palepinti  biggrin.gif . Reikia džiovintus pomidorus aliejumi užpilti , čilius sumarinuoti ir 2 kibirus paprikų supjaustyti į šaldiklį ... Kur gauti laiko ?
Luety , aš  kažkaip manau , kad reikia laiko toms vištoms ... kelių mėnesių , kas imtų normaliai pasisavinti kalcį .  Gyvas organizmas yra visuma - ne taip kad sulesė kriauklių ir jau kiaušiniai akmeniniai ...
Visuma , kaip ir pas žmogų . 
Man labai patiko TKM teoriją apie ligas ir jų gydymą , kurią pasakojo kursuose :
Kai žmogus suserga ir eina pas gydytoją gydymas vyksta tokiais etapais :
1. Keičiamos nuostatos (paleidžiami  prisirišimai , nuoskaudos ir tt ) , vienžo dirbama su galva .
2. Jei tai nepadeda  pridedama  akupunktūra - suaktyvinami taškai  ir tt. Nes kiekvienas organas turi savo taškus ....
3. Jei tai nepadeda skiriamos žolės  ( šaindienai tai būtų  vaistai ) .
Mūsų  daktarai pirmus 2 praleidžia - piliulė ir tiek. Kuri visada turi antrą pusę - vieną  siptomą slopindama , kažkam kenkia . Nežinau nei vieno vaisto , kuris nekenktų ir kuris gydytų ...

Va kad supranta ir pažįsta visus tik kartais aptemsta protelis, bet tėvukui jau per sunku kilnoti, tvarkyti visą chigieną ... Ji dabar žino, kad važiuoja į sanatoriją... verysad.gif
O aš sakiau pirksiu burokus virsiu sode užpilinėsiu obuolių sultymis... paskui reikai paprikų padaryti su medumi, dar planuose iš pomidorų kažką sumakaluoti....ai nežinau nuovargis bezbožnas atrodo kas ką nors pasakys tuoj pravirksiu... įtampa kapitali ir nenormali...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 09 29, 10:23)
Va kad supranta ir pažįsta visus tik kartais aptemsta protelis, bet tėvukui jau per sunku kilnoti, tvarkyti visą chigieną ... Ji dabar žino, kad važiuoja į sanatoriją... verysad.gif
O aš sakiau pirksiu burokus virsiu sode užpilinėsiu obuolių sultymis... paskui reikai paprikų padaryti su medumi, dar planuose iš pomidorų kažką sumakaluoti....ai nežinau nuovargis bezbožnas atrodo kas ką nors pasakys tuoj pravirksiu... įtampa kapitali ir nenormali...

Muka , jei reikia pakalbėti -stebtelk pas mane , pagersim kavos ar arbatos ... Kas geriau kitą buhalterį supras negu pats buhalteris 4u.gif Nuo 16 val sėdžiu viena ax.gif Iki 18. Dar kol kas smile.gif Vis tiek pro mane važiuoji jei į sodą . Kitą syki randi sprendimą išsikalbedamas...
Gal aš blogas darbuotojas, bet paskutinius kelis metus galvoju paprastai - tai tik darbas . Visada gali pakeisti ... Man svarbiausia pasirūpinti savimi - nes darbe aš reikalinga stipri , aštraus proto ir valdanti situaciją . Jei apsižliumbsiu - bus ragaišis ... Susidėlioju mintis , atsiriboju ir pirmyn . Tai tik darbas.
Atsakyti
Labos,
Pas tevuli siandien.Ne labai stiprus,atsistot nuo lovos drebedamas,pasiremes i mane ir lazdele galejo tik.
MB bumba,kad masina kencia mane veziot 2xd ir avariniu situaciju prisigaudo daugiau,kol kas tyliu,bet ,jei nenurins,teks pastatyt i vieta.Supykau truputi.
Muka,nujauciau del darbo,bet nebuvau tikra.Savo noru?Zinai sita profili?Ar nesvarbu buhalteriui profilis?
Del mociutes 4u.gif baisi ta senatve,ir kas musu laukia ir greitai.
Dusia,kaip dukruzei?
MB kazka vapejo vakar prisiziurejes,kad Manchesteryje testavo visus studentus ir 90% teigiami,tai uzdare visus i bendrabucius,neisleidzia,o tie langus atsidare kelia festivalius.As pati nesidomejau,nemaciau-neturiu noro kapstytis.
Del pelyno,tai schema sudaryta musu jaunojo mokslininko Mariaus Lasinsko .Jis savo doktoriniame darbe tyrineja vaistinius augalus ir jo rekomendacijos yra :jei geri monotonine(vienos vaistazoles arbata) tai reikia gert 3 men ritmu :7 geri,3 pertrauka.O jei geri misini ,tai geri 21d.ir darai 7d.pertrauka ir taip 3 men.Arbata uzpilu Apie 80 laipsniu temp vandeniu ir ne stipria.
Sauleta grazu,silta,galeciau sode pasidarbuot,obettaciau...
Siandien vel padetas ne kiausinis,o rantuotas cepelinas,net dezuted nuo kiausiniu nejo uzdaryt,toks didelis,bet labai rantuotas,matosi tokue sustorejimau,lyg kalcis be vienodai butu pasiskirstes.Vakar kopusto likuti vandem papjaustyta duot-issvaide us indo,nelese,o siandien pakepto nuo pietu likuti sulese.
Ryte be varskes paliekam nepatenkintas,bet. Akare viskas buna isesta,tuscia.
Atsakyti
Labas rytas,

Mane miegligė užpuolusi , vos išropojau iš lovos . Gulėčiau nekrutėdama ir nieko neveikdama .... Miegočiau arba miegočiau smile.gif kodėl taip kai reikia į darbą ? o savaitgali atsibundi 7 akys plačios ausys stačios biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka kaip laikaisi ?

Luety mergytė laukia skrydžio ir tiek . Nervinasi kažkiek žinoma, bet nėra kur dėtis ... reikia skristi jei nori gauti diplomą . Negi du metus gyvenimo ir bele kiek tėvų pinigų išmesi į šiukšlinę ?
Gražios ir darbingos dienos . Paskutinė mėnesio diena ... Galus gaudaus darbuose smile.gif ir vėl naujas mėnuo ... Ir vėl viskas iš pradžios.
Kaip tame filme Martica .

O čia šiaip motyvacijai iš FB , apie nosį biggrin.gif

Šiandien išeinu iš namų, pro šalį eina senukas, sustoja ir manęs klausia:
- Ar žinai kur slypi laimės paslaptis?
- Ne, ir kur gi?
Jis sako:
- Kiekvienam žmogui ant pakaušio sėdi poreikis, o ant nosies - sėkmė, jeigu galvą žemyn nuleisi, poreikis nusvers ir nustums sėkmę nuo nosies. O jei rytą atsikelsi, aukštyn nosį pakelsi - nusvers sėkmė ir numes poreikį, ir viskas tau bus gerai, ir laimė, ir meilė niekada nedings... svarbiausia nosį aukščiau laikyk!
www.tonas.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 rugsėjo 2020 - 08:48
Labos smile.gif

Gyvenimas į preikį smile.gif garbanas vis papurtau ir vėl aukštyn nosį, pasopa vėl garbanas papurtau ir vėl varau. Tiesiog įstumta į kampą neturiu šiuo metu kur dėtis bet nieko matysime smile.gif mažu dievulis atvers langus smile.gif
Luety buhalterija kur daugiau bet pasirodo plius valytoja, vadybininkė, renginių organizatorė, juristė ir t.t. ant galo ... tas man nepatinka, nes gyvenime žinau tik vieną tiesą visų galų meistru nebūsi, o čia įsivaizduoja, kad įmanoma šitaip... tai va klausimas ar man neužvirs ššš smile.gif
Dusia37 ačiū už pakvietimą mažu kitą savaitę užlėksiu nes ši ir iki 19 val varau ir vėl nežinia iki kada reiks būti kol viską susideliosime smile.gif Nemislinau, kad dar kažkada reiks kelti ant kojų įmonę smile.gif pasirodo reikės ir jaučiu ne vieną... o taip noriu ramybės ... o galų gale norisi ir užtai gauti pinigus o ne dirbti už kitus ir už ...Ačiū mergučios už palaikymą 4u.gif Čia nors galiu parypauti biggrin.gif
Močiutė pirma naktis privačiuose slaugos namuose, tėvukas skambino vakar tai sakė gerai jaučiasi guli dviese smile.gif Įleis jį tik šeštadienį ir tai tik vieną kaip sakoma karūna .... na nieko nepadarysi reikia taikytis ir čia. Mama tai bais pyksta už tai, kad močiute išvežė... bet kaip sakau tik vienas tėvukas žino ar jam sunku ar gali toliua slaugyti pradžioje mėnesiui sakiau palašina tegu lašelines, pastiprina o paskui matysime....
Jamu kavą ir bėgu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 rugsėjo 2020 - 09:43
Muka , kad ir ką sakytų žmonės - NEPRIVALAI .
Mudvi jau per daug vasarų matėme ir per daug patirties turime ... O ko kas tikisi - tai jų bėdos ax.gif Tegul ir tikisi .Bijoti per vėlu jau mums ...
Man karantinas sudėliojo mintis , o jaučiausi atsakinga kaip kažin kas smile.gif Jei rimtai tai esi atsakingas tik už vaikus tėvus ir kitus artimus žmones . O darbas yra darbas . Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
PS paimti tau galvą meškinio česnako ? ten 8 skiltelės ? Įsimesiu į mašiną jei reikia ...

Pasiskaitymui

Atsakyti
labs,

lekiu l;ekiu ir vis vietoj. biggrin.gif
Aciu,Dusia,uz skaitinius,pagal tai as 90% jau nebebijau nieko,bet 10% dar yra manyje ir tai mano.Mano baime,kurios as nebebijau tureti.

Dusia,uzmirsau,kada isskrenda tavoji biggrin.gif biggrin.gif
Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Oi,Mukute,nezinau nei kaip paguost del bjaurasties,susijusios su darbu.Dirbt reikia,bet taip norisi,kad tas darbas but mielas... 4u.gif
Priskuyniau sparaginiu visa maiseli,dar buroku isroviau,pomidorus paskutinius padalinau i dvi dalis,paraugiau paskutiniu agurku stiklaini,pasidalinsim sukauptais kiausais,nuves MB ryt viska vaikams.Jokios zinutes,ar jie gyvi,ar sveiki,kaip jie laikosi ar nesilaiko,mano parasytos zinutes neskaitomos,bet as vistiek juos myliu.Mano jau tokia karma,Puse gyvenimo mylejau vyra,kurio neturejau salia,dabnar myliu vaikus,kuriuos turiu salia,bet neturiu rysiu.Sunku,bet ...Jie mano.Kazka padariau ne taip aukledama,per daug myledama.O uztektu tik aciu,mama,ar anukeli atsiust pasisveikintmar menko zenklo.kad esam sveiki,gyvi.Tokia mano karma.Kazkada patekes saule ir i mano troba,zinau,kad patekes,tik reikia islaukt.
O visa kita kaip visada viskas gerai,tik duok Dievuli,kad taip ir butui.
Atsakyti