QUOTE(Muka @ 2020 09 15, 06:04)
Labos
Vakar grybavau
po darbo šalia sodo miške ir ką per abu 30 baravykų 20 raudonikių na lepšiukai ir kas daugiausiai džiugina rųudmesės
mažiuuukės tokios vos vos tik išdygusios bet man jų skonis nuostabus... spėkite kas vakarienei buvo
Truputi pavaikščiojau pareklasavau ir pagrybavau... žinia kol išviriau išdarinėjau ir vakaras gilus atėjo ale užtat virtų baravykų šaldiklin keliaus apie 2 litrus
na ir dar 1,5 kitokių
Voverė jau pildo skyles
Luety o kodėl ramu dėl zuikių mezgimo išėmei sklebimus ar kaip čia nusprendei ?
Kavos?
Labas vakaras,
pamirsau pakroveja si ryta lekdama pas tevuli.tai taupiau baterijas,niekam nerasiau ir neskambinau.
MB sianakt vel pasijuto blogai su savo ligom,pakilo tempera,skausmas baisinis,kale antibu,iki triju be miego.O ryte mane vezt pas tevuli,vistas pasert.Isitaisem varga,gali negai,pas gyvui turi vaziuot.
Tai greit abu paserem vistas,nuveze mane ir pats i lova.Dabar jau geriau.
Muka,kazkaip atsibodo tie zuikiai, nors planu daug,tik igyvendint nesiseka,vis kazkas maiso.
Pavydziu grybu baltai.
QUOTE(Dusia37 @ 2020 09 15, 06:23)
Labas rytas,
Muka kaip faina, kad po darbo dar spėjai pagrybauti
Taigi bagažinės nereikia tų grybų
Kasdien nevalgysi .
Luety Jūsų vištos lepūnės
Gal apsiprasit , nebereiks kelis kartus važiuoti ? Kuras, laikas - tai pasirodys kad kaiušinių kaina kosmosas
Jjokių darbų nepadirbau vakar , nors jų daug ... Neturėjau jėgų . Užmigau 10. MB gyvena kaime šią savaitę, dukra gastroliavo , tai man su kate gerai miegojosi
PS mūsų katė labai labai retai su kažkuo miega. Nebent sergi ... Tada jai reikia gydyti
Gražios ir darbingos dienos
Na kol kas norisi,kad vistukes atkustutai ir vaziuojam du kart,nes per pietus beriam grudu ir duodam agurku,zoliu.Kai ju nebebus,nereiks nei lekt,dienos bus trumpesnes,tai ir nebereiks vaziuot du kartus.Ir taip,kuo daugiau jas myli,tuo maziau deda.Budavo po 3 kiausus per diena,beliko po du,jau ir dilgeliu duodam ir jos lesa jas labai ir net labai,bet va kiausu sumazejo.Ir visos deda i viena lizda,nors lizdu net 4 padaryti,bet va patiko vienas ir ka tu,Ryte buna viena tupi dejimui,o kitos rekia ant jos,kad davai greiciau,musu jau laikas.Viena ryta,kol jas serem.dvi net susilinde i viena lizda padejo po kiausini.Viena yra labai jauki,visai nebijo zmogaus,ateini,tai net is rankos lesa,apie kojas smirineja.Kitos ne.Viena visas kapoja,nezinau ka su ja daryt.Reiktu atskirt savaitei kokiai,bet nera kur.Palikt tvarteli per diena,kai kitos lauke,gaila.Be to tvartelyje diena karsta,ateje visada vedinam pries nakti.
Tai va,vistos ir kovid uzima visas naujienas.
Ryt vel pas teveli.Siandien miegojo visa diena,atsibudo tik 15 val.Tiek ilgai gulejes jau pats nebenuejo i vonia,reikejo palydet.Jau pradeda nebepazint manes,klausia siandien ar seimininke nepyks,kad as cia,svetima po namus vaikstau.Ir vis klausia,ko jam ta galva svaigsta.Dieve,kad man taip tik tebutu jei sulauksiu jo amziaus.Jis amziaus nejaucia,kaip ir mes visi.