Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 09 11, 14:38)
Apie  chia as nekalbu,vartoju,bet mazai.As kalbu apie bolivine balanda.Ar tai tas vadinamas psilium ar panasiai?tai to psilium esu dejus i cukiniju blynus ir teko viska vers lauk.Nusidaze svelnia violetine spalva ir atsirado tysalas toks,tai jau ne man,teskiau lauk,nors gal kepant ir butu susitrauke.
Gryzau po sporto,pavalgiau,dabar tik miegas ima jpklmn,o darbu melejonas laukia,net su tinginiu kartu neina dirbt.
MB pirko dvirati,isvaziavo padaryt apkatke,sake vazines pas vistas dviraciu.

Gyslotis.
Nieko bendro su bolivine balanda .
Psilium
Atsakyti
Aisku,tada sumaisiau.Sorry.
Kepiau ir as siandien cukinijos blynu,su savo vistukiu kiausais,suriu ir milraus normaliais.
Reik skaiciuot anglus pradet,bet nebenoriu visai riebiai,ir nenusprendziu ka daryt.Kaip visada.
Atsakyti
Labos smile.gif

Jaučio uodegos nuostabios o pečiuje bukvės šutintos wub.gif draugai vakgė net ausys linko o vakar nieko neveikiau bet ir širdies neskaudėjo pragulėjau lovoje ... matyt tokio poilsio reikėjo 4u.gif Šiandiena šiek tiek kaip šlapiu maišu trenkta ir spaudimas užšokęs 156/105 tai sunkiai ir važiavosi iki darbo, bet mažu pramuš smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
labas rytas,

Savaitgalis nei šioks nei toks ...
Vakar visi sulėkėm į kaimą , tai smagu kai visi kartu . Vaikui nuo trečiadienio atostogos, sakė kažkiek parvažiuos namo pasibūti .
Muka laiks nuo laiko reikia tokio laiko sau. Aš kažkada šestadieni kaime 2 valanda po pietų knygą skaičiau ... O braškės neravėtos . Teisingai mano MB sako - kam Tau tos braškės? Kiek mes jų valgom galim nusipirkti ax.gif
Labai sunkiai šiemet auga krapai , kažins spės užaugti iki šalnų ? sėjau tuo pačiu laiku kaip pernais ax.gif Bet auga šiemt prasčiau .
Luety , jei dėl svorio - tai nebūtina tuos riebalus valgyti ir keto ne panacėja . Numeta žmonės su košėm. Ir 5 kartus valgydami . Reikia tik pasirinkti , kas tinka ir tokio plano laikytis. Ir žiūrėti ne kaip į dietas, o kaip į gyvenimo būda ...
Man keto ne dėl svorio , o dėl energijos ir savijautos ax.gif Bet čia man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 rugsėjo 2020 - 08:52
Labos,
savaitgalis kaip ir kasdieniadienis bigsmile.gif ryte apliuobt bigsmile.gif vistas,po to pusryciai,per pietus MB vaziuoja skanumynu joms padet,o as uzbaiginejau senai uzsakyta uzsakyma.Klientei reikia tik gruodi.bet nutaruau atsikratyt dabar,tai tris pusdienius baiginejau viska.Jei siandien jai viskas tiks,tai desiu plaukt,blokuot,o penktadieni gal issiusiu,jei ji uzmokes.
Dar liki dukrai pabaigt moherini toki be rankoviu free stile bliixona-liemene megzta nuo kaklo zemyn,nes labai nemegstu siuti mezginiu.Tada sudet Margo zaislu,visiems kojiniu ir issiustbdukros gimkei.O tada megsiu nersiu ka tik noresiu.
Siandien salione vaikau gyvates su pasiulsejimu,kazko jegu nera.
Pas mus karsciai vel parejo 26-28,pas dukra 33-36.Gerai,bet perdaug sunkiai veikia.
Svori zinau kaip mest,bet kaip prisiruost?Tai ir kabinejuos.
Vakar pietyms dariau cukiniju laivelius su kalakutienos farsu,dejau i ji pievagrybiu,daug svogunu,paprikos smulkiai supjaystytos,ciliuku truputi,labai skaniai gavosi.Jei uzjaitins bus dar cukiniju daug.Agurku antras kvepavimas atsidare po kibira kas savaite,o niekas nebevalgo tik vistos
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar grybavau yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif po darbo šalia sodo miške ir ką per abu 30 baravykų 20 raudonikių na lepšiukai ir kas daugiausiai džiugina rųudmesės 4u.gif mažiuuukės tokios vos vos tik išdygusios bet man jų skonis nuostabus... spėkite kas vakarienei buvo ax.gif Truputi pavaikščiojau pareklasavau ir pagrybavau... žinia kol išviriau išdarinėjau ir vakaras gilus atėjo ale užtat virtų baravykų šaldiklin keliaus apie 2 litrus ax.gif na ir dar 1,5 kitokių biggrin.gif Voverė jau pildo skyles smile.gif
Luety o kodėl ramu dėl zuikių mezgimo išėmei sklebimus ar kaip čia nusprendei ?
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,

Muka kaip faina, kad po darbo dar spėjai pagrybauti 4u.gif Taigi bagažinės nereikia tų grybų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kasdien nevalgysi .
Luety Jūsų vištos lepūnės biggrin.gif Gal apsiprasit , nebereiks kelis kartus važiuoti ? Kuras, laikas - tai pasirodys kad kaiušinių kaina kosmosas ax.gif

Jjokių darbų nepadirbau vakar , nors jų daug ... Neturėjau jėgų . Užmigau 10. MB gyvena kaime šią savaitę, dukra gastroliavo , tai man su kate gerai miegojosi smile.gif
PS mūsų katė labai labai retai su kažkuo miega. Nebent sergi ... Tada jai reikia gydyti biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 09 15, 06:04)
Labos smile.gif

Vakar grybavau  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif po darbo šalia sodo miške ir ką per abu 30 baravykų 20 raudonikių na lepšiukai ir kas daugiausiai džiugina rųudmesės  4u.gif mažiuuukės tokios vos vos tik išdygusios bet man jų skonis nuostabus... spėkite kas vakarienei buvo  ax.gif Truputi pavaikščiojau pareklasavau ir pagrybavau... žinia kol išviriau išdarinėjau ir vakaras gilus atėjo ale užtat virtų baravykų šaldiklin keliaus apie 2 litrus  ax.gif na ir dar 1,5 kitokių  biggrin.gif Voverė jau pildo skyles smile.gif
Luety o kodėl ramu dėl zuikių mezgimo išėmei sklebimus ar kaip čia nusprendei ?
Kavos?

Labas vakaras,
pamirsau pakroveja si ryta lekdama pas tevuli.tai taupiau baterijas,niekam nerasiau ir neskambinau.
MB sianakt vel pasijuto blogai su savo ligom,pakilo tempera,skausmas baisinis,kale antibu,iki triju be miego.O ryte mane vezt pas tevuli,vistas pasert.Isitaisem varga,gali negai,pas gyvui turi vaziuot.
Tai greit abu paserem vistas,nuveze mane ir pats i lova.Dabar jau geriau.
Muka,kazkaip atsibodo tie zuikiai, nors planu daug,tik igyvendint nesiseka,vis kazkas maiso.
Pavydziu grybu baltai.

QUOTE(Dusia37 @ 2020 09 15, 06:23)
Labas rytas,

Muka  kaip faina, kad po darbo dar spėjai pagrybauti  4u.gif  Taigi bagažinės nereikia tų grybų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kasdien nevalgysi .
Luety Jūsų vištos lepūnės  biggrin.gif Gal apsiprasit , nebereiks kelis kartus važiuoti ?  Kuras, laikas - tai pasirodys kad kaiušinių kaina kosmosas  ax.gif

Jjokių darbų nepadirbau vakar , nors jų daug ... Neturėjau jėgų . Užmigau 10. MB gyvena kaime šią savaitę, dukra gastroliavo , tai man su kate gerai  miegojosi smile.gif
PS mūsų katė labai labai retai su kažkuo miega. Nebent sergi ...  Tada jai reikia gydyti  biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Na kol kas norisi,kad vistukes atkustutai ir vaziuojam du kart,nes per pietus beriam grudu ir duodam agurku,zoliu.Kai ju nebebus,nereiks nei lekt,dienos bus trumpesnes,tai ir nebereiks vaziuot du kartus.Ir taip,kuo daugiau jas myli,tuo maziau deda.Budavo po 3 kiausus per diena,beliko po du,jau ir dilgeliu duodam ir jos lesa jas labai ir net labai,bet va kiausu sumazejo.Ir visos deda i viena lizda,nors lizdu net 4 padaryti,bet va patiko vienas ir ka tu,Ryte buna viena tupi dejimui,o kitos rekia ant jos,kad davai greiciau,musu jau laikas.Viena ryta,kol jas serem.dvi net susilinde i viena lizda padejo po kiausini.Viena yra labai jauki,visai nebijo zmogaus,ateini,tai net is rankos lesa,apie kojas smirineja.Kitos ne.Viena visas kapoja,nezinau ka su ja daryt.Reiktu atskirt savaitei kokiai,bet nera kur.Palikt tvarteli per diena,kai kitos lauke,gaila.Be to tvartelyje diena karsta,ateje visada vedinam pries nakti.
Tai va,vistos ir kovid uzima visas naujienas. biggrin.gif biggrin.gif
Ryt vel pas teveli.Siandien miegojo visa diena,atsibudo tik 15 val.Tiek ilgai gulejes jau pats nebenuejo i vonia,reikejo palydet.Jau pradeda nebepazint manes,klausia siandien ar seimininke nepyks,kad as cia,svetima po namus vaikstau.Ir vis klausia,ko jam ta galva svaigsta.Dieve,kad man taip tik tebutu jei sulauksiu jo amziaus.Jis amziaus nejaucia,kaip ir mes visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 rugsėjo 2020 - 19:19
Labos smile.gif

Dusia37 kaip šiandiena jauties... kada kraujo tyrimus darysi?
O mano tyrimai neblogi tik CRB aukštas vėl rodo uždegimą pas reumatologą po 4 mėn nes sako gali išlįsti kažkas nes CRB rodo kad tūno kažkas ... žodžiu laukiu kur ir kas ... o gal praeis ir savaime...
Luety nu fain tos vištukės tavo ir dar žiū peštukė viena biggrin.gif o atgal negauna į skūrą ax.gif
O dėl TB čiupk 4u.gif gerai, kad turi vaistų ir padeda jie. O tėvukas tavo šaunuolis pasirūpina, kad svetimi nešmnirinėtų nors liųdnoka, kaip savų nebepažįsta verysad.gif čiupk 4u.gif
Kavos?

Atsakyti
labas rytas

Imu kavos ...
Muka man kitą savaitę teks pasidaryti kraujo tyrimus ax.gif Kaip supratau mokamus ax.gif Jatau kaip pabodo blink.gif Nes pas G 30 rugsėjo . Reikia hemoglobino ir feritino tyrimo būtinai . Kad žinotų ką su manim senike daryti ax.gif
Luety sveikatos Tavo MB 4u.gif
Kaip dažnai pakalbam su MB - viskas gyvenime smulkmenos ... išskyrus sveikatą ax.gif

Muka , tas pačias knygas skaitom ... Ką valgyti , kad organizme rimtų uždegiminiai procesai žinai pati ax.gif Nėra stebuklingos piliulės, kuri pagydytų . Niekas neišrado ax.gif

Neturiu jokių planų , noriu vieno dalyko - poilsio ...
Mano gyvenimo svajonė - ryte atsikėlus nueini į jogą, paskui padirbi kokias 3 valandas, tada pasidžiaugi namais. Vakarais išeini pasivaikščioti . Rasti laiko "kūrybai" ( ty mezgimui , siuvimui ar kt ) .
Ryt jaunatis ax.gif Svajokim ir šiukšles bei nereikalingus daiktus iki to laiko išsimeskim ... Kad būtų vietos kur svajonėm ateiti ax.gif
Luety labai gražai FB rašo Ilzė. Ypač su tavo dabartinėm bėdom turėtų duoti daug naudos . Man patinka jos požiūris. Žinoma , ne visiems ji tinka ...
Atsakyti
Labas rytas,

as jaupas teveli,radau bevalganti pusrycius,raiman liko tik paguldyt po pusryciu.
MB jau daug geriau,dabar reikia kazkaip uzsiregistruot bent telefoniniui pokalbiui del antibu pratesimo.
Usgerisu kava is brolio aparato,ismokau pasidaryt gera , megsiu.
Saule pasislepus,toks fresh morning,smagu,kai vistos privercia anksti kelt ir pabut lauke bent kazkiek.Zinoma,kai bus lietus,salta,ne labai noresis,bet turim nameli,ten galesim paruost joms pasara,vis po stogu.
Fb diskutuoja,kad tik privati medicina funkcijonuoja siuo metu be eiliu visame pasaulyje.Reiks gal ieskot MB privatu urologa.
Kazkaip atrodo keista,kr.tyrimai padaryti,lauk 4 men konsultacijos,tai per ta laika luga tik giles,kazkokios nesamones.
Dusia,paskaitineju ta Ilze,irgi ivairiai buna tie jis rasiniai,kartsis nieko.
Atsakyti
Labos smile.gif

Fek lietus .... nors ir reikėjo nes MB žolę atsėjo tai laistymo neužtenka. Nuovargis savo duoda verysad.gif noriu tik susiukti ir nieko neveikti o kaip pažiūriu kiek anskčiau aš nuveikdavau ir nei pavargusi nei ką .... Aha kartais žvilgteliu in pasą smile.gif Šiandien MB daro endoskopija .... kažkaip neramu ... bet ačiū die nors daro ir paksui laukti paskambins... tas gydymas telefonu unsure.gif na kaip galima gydyti telefonu... du mėnesius talono du mėnesius pas gydytoja .... nei verkti nei...
Dusia37 skaitom gal ir tą patį bet suprantame turbūt skirtingai unsure.gif nes negaliu pasakyti, kad tai veikia visiems...
Kavos?
Atsakyti