QUOTE(Dusia37 @ 2020 09 09, 08:33)
Labas rytas ,
Imu kavos . Vakar labai daug padariau - pomidorų sulčių 5 litrai , kepti čiliai ir 2 litrai marinuotų įdarymui sūriu , kibiras paprikų šaldiklin . Durne tą parodykit kuri vasario mėnesį sėja , gegužį sodina Snukin jai
Muka imk
Nekomentuosiu.
Ramybės sakot norite ? Hm ...
Kiek turi savyje , tiek turi . Nei pridėt svetimi nei atimti negali . Bent taip galvoju aš
O į visas kiaulyste žiūriu kaip į gyvenimo pamoką
Oi ne aš pasaulio bamba . Ir ne man skirta daug kas . Nereikia sau nuopelnų prisimti dėl kitų
Gražios ir dabringos dienos ... Man sunkus laikas .
Sniego gniūžtę paleidau nuo kalno , dabr žiūriu kas išsivynios
Imu kavos . Vakar labai daug padariau - pomidorų sulčių 5 litrai , kepti čiliai ir 2 litrai marinuotų įdarymui sūriu , kibiras paprikų šaldiklin . Durne tą parodykit kuri vasario mėnesį sėja , gegužį sodina Snukin jai
Muka imk
Nekomentuosiu.
Ramybės sakot norite ? Hm ...
Kiek turi savyje , tiek turi . Nei pridėt svetimi nei atimti negali . Bent taip galvoju aš
O į visas kiaulyste žiūriu kaip į gyvenimo pamoką
Oi ne aš pasaulio bamba . Ir ne man skirta daug kas . Nereikia sau nuopelnų prisimti dėl kitų
Gražios ir dabringos dienos ... Man sunkus laikas .
Sniego gniūžtę paleidau nuo kalno , dabr žiūriu kas išsivynios
Labas rytas,
as jau pas tevuli,kad ji pakelt,o jis jau sedi ir pusryciauja.Vakar neblogai jautesi ir siandien zvalus,smagu.
Ramybes as turiu savyje,jau ir MB ismokau paveikt savo vidine ramybe,zinau jo mygtukus ,nusodinimo ,bet va dirbtinai sukelto chaoso savo ramybe nenumalsinsi,tik ,apsimetes,jog nieko nevyksta,gali nusiramint.Bet ta ramybe bus laikina,peraugs i nerima.
Baliai festivaliai manes jau netraukia,nebent butu paciu artimiausiu,kur zinau,jausciausi komfortiskai.
Viena vistuke keistai elgiasi,liepiau MB diena ja stebet,palepint skanumynais atskirai,atskyrus nuo kitu.Vakar vakare visos lauke ,ji kamputy lizde,si ryta isbego visos lauk,o ji kiek paknebeno ir vel i lizda,tupi.Man atrodo,jog ji deda kiausinius be luksto ir karta sav.Teks ja stebet
Silta 20 silumos,saulyte pro debesi ,bet uztenka,pats tas.