Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 09 02, 12:10)
Labas rytas, 4u.gif

O ta karuna,man asmeniskai but geda su ja sedet anytos jubiliejuje,kad ir isivaizduojama karuna,as jauciu sokineciau apie svecius kartu,nes buciau nesuprasta.Sakau,visi mes skirtyingi,o ir gimines su ivairiais poziuriais.Mano vyrui nepatiktu,kad as sedeciau,kaip svecias,o ne padeciau jam.O jei tavo patiko,tai valio,jis saunuolis.

Luety svečių nebuvo , buvo mišios ir pietūs kavinėje ... Aš sėdėjau ir bendravau su MB tetom ir pusbroliais . O MB tarėsi su padavėjom ir tt. Manęs gražiai paprašė išrinkti vyną , palydėjau iki baro pasitarėm . Aš jam leidau būti svarbiu ... Prieš kokį 10 metų bučiau laksčiusi pati pas padavėjas , reguliavusi kažką . Dabar LEIDAU viskam reguliuoti MB . Ypač tai svarbu vyrui prieš savo giminę . Dėl kavinės pasitarėm , kurioje užsakyti - bet maistą išrinko jis ( užsakymas buvo telefonu ) . Dėl mišių laiko pasitarėm susidėliojom. Bet visom tetom pusbroliams skambino Jis . Svarbiausias akcentas - piniginė MB rankose ir JIS už viską moka ... Vyrams tai labai svarbu . Man reikėjo to išmokti ir tai suprasi nemažai laiko smile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi pasijuto rugsėjis iki darbo ne 45min o 1,25 reik važiuoti blink.gif Na bet kon darysi reikia vistiek darban mažu dar ankščiau keltis reikia ale kažkaip sunkoka man. Na va jau radom maisto tiekėja dabar su MB susideliosim meniu, sienelę fotkėm darys dukra,MB dukterėčia filmuką, sūnėnas fotkins žodžiu darbai skirstomi 4u.gif per savaitgalį reiks prieiti prie scenarijaus ir... pagalvoti ką renksiuosi smile.gif kaip visad neturiu ką unsure.gif
Dusia37 man atrodo, kad tu tikrai daug darei MB susitikime giminės vien bendravimas.. matai mes turime labai skirtingus supratimus apie karūną smile.gif Tada aš irigi su ja ax.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas rytas,

Dėkui Muka už kavą 4u.gif
Aš matriarhate užaugusi dabar mokausi vadovauti vyrams taip , kad jie nemanytų , kad aš vadovauju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sunku bigsmile.gif ax.gif tongue.gif
Skaitau knygą Penkios meilės kalbos . Rekomenduoju Muka. Ją galima turėti namuose ... Man patiko smile.gif Žinau , kad mano meilės kalba tikrai ne žodžiai - ausys tokios formos ant kuriu makaronai nepasikabina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka , va kaip smagu - visi kartu ir padarysite šventę 4u.gif Man labai gražu, kai seni žmonės dar nori šventės, bendravimo . O tai dauguma tik smerčio belaukia . Smagiau visiems susitikti tokioje šventėje negu ... Nerašysiu to žodžio.
Kai šventėm mamuko sesers 80 ( tetos ) , tai žinau , kad šventė prasidėjo 14 val dienos smile.gif O baigėsi apie 9... Nes seni žmonės pavargsta , jie anksti eina gult.

Vakar 4 litrai pomidorų padažo , prieskoniai ir vakaro nėr... Gal rašiusi , praėjusiais metais dariau : čiliai, česnakai, truputis pomidoro ir kokios žolės. Darže radau baziliko ir petražolių . Viskas sumalta, druskos, kažkiek aliejaus . Mėsai , sriubai - tobula . Kažkada buvau ekskursijoje Latvijoje - česnakų ūkyje , ten užmačiau ir pirkau tuos pripravus.Pasidairymui : Česnakų pasaulis . Aštrumo turi nemenkai , bet tik nuo kiekio priklauso kiek norėsi , tiek užsiaštrinsi .PS visi čiliai , pipirai labai sveika kepenims ... Kažkada nemėgau aštriai , o dabar tinka net noriu . MB net kartais susiraukia , kai mudvi su dukra užsiaštrinam biggrin.gif bigsmile.gif
Ir pasigirsiu svogūnų derliumi :

Čia iš sėklų daigais, didžiųjų veislė . Dukriukas sakė kad turiu pasistengti ir kitais metai turi būti kilas. Jei nesimato telefone 913 gramų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 rugsėjo 2020 - 08:49
Labas rytas,
Ukis apziuretas,vistoms skanumynai padeti,lauke lynoja,mudu geriam savo arbatas rytines siltoj troboj.MB paskaite,kad karta menesyje reikia duot svoguno lest,tai papjaustem-lesa.Kiausai bus su svogunu iskarto. biggrin.gif
O jau juru zoles kaip negsta,net pesasi del ju,matyt kvepia zuvimi ir joms tinka.
O sode yra ravejimo nemazai,reikia susikaupt ir prasieit.Pasejau vakar salotu i daigyklas,jei sudigs,pikiuosiu siltnamyje,gal kiek paaugs vistom bus.
O siaip viskas neblogai.Nerimukas uzblokuotas tuni kazkur giliai,dilgteli kartais sirdelej ,miegu neblogai,net sita pilnatis nesutrukde miego,reiskua neblogai.
Margo jau pradejo trecius metus mokykloj,nuotraukoj jos galva islindus us visu auksciausiai,bendraklasiai lyg nykstukai ories ja.Ir i ka tokia didele,matyt i senelius,nes tevai vidutiniai.
Anglijos anukai i mokykla eis kt savaite tik.
Dusia,o tavo dukros mokslai kaip?
Tiesa .svogunas ohoho. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 rugsėjo 2020 - 09:53
Va dėl to aš noriu padėti MB nors jo sesė stojo piestu jokių balių tokiem seniems...man taip užvirė, kad negaliu nurijau, papurčiau garbanas ir nutariua padėsiu. Viską kažkaip beveik susiorganizavome reikia tik meniu sudėlioti, projektorius, sienelės iš darbo dar balionų reikia susirasti ax.gif Balius bus nuo 15 iki 23 salę taip užsakiau. Jazau koks milžinas svogūnas aš tokio net mintyse negaliu užauginti ax.gif
Luety o kiaušiai skanūs?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 09 03, 10:52)
Labas rytas,

Anglijos anukai i mokykla eis kt savaite tik.
Dusia,o tavo dukros mokslai kaip?
Tiesa .svogunas ohoho. 4u.gif

Anūkams sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dukrytė važiuos mėnesio pabaigoj ... Mokslai bus , siūlo visiems studentams grįžti , tik nežino kiek mokslų bus nuotolinių kiek ne ax.gif Kaip visada.

Sodinu dėl MB tuos didžiuosius - jie labai saldūs , kaip obuolį gali valgyti . Laikosi trumpai , reikia sunaudoti pirmiausia ax.gif . Sėju nedaug kokį 20 sėklų , dauguma suvalgom mažesnius, augančius iš daržo ... šitas augo iki galo smile.gif

Muka imk 4u.gif Viską mes galim : tik reikia pasidžiaugti , kad galim, kad mokam, kad randam sveikatos ir turim numanymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 rugsėjo 2020 - 11:53
Labas rytas,

Atnešu kavos .

Muka ko gero dirba iš namų .
Galų gale penktadienis ... Labai prastai jaučiuosi šiandien , kažkas ne taip . Nieko, savaitgalis , išsilaižysiu .
Luety gal išmoks tos tavo vištos praustis ? Laiko reikia ...
Atsakyti
Labos smile.gif

Muka dirba iš namų smile.gif ai ėmiau ir leidau sau smile.gif
Dusia37 o tu ar buvai pas doktora ir darei kraujo tyrimus?
Ir dar tu tą česnakų pagardą laikai šaldytuve?
Joo man tik pavydėti tokio svogūnų derliaus nes pas moneis molis... nors nesiskundžiu kaip paklausiau Dusios37 tai ir pas mane ne riešutukai na šike tiek didesni smile.gif Eisiu dėti žolių džiovykle nes savaitgalis bus skirtas pomidoru džiovinimui 3 paras džiūna pas moneis.
Kur virtuve užsakėm tai pražioplino šildomų grindų įjungėja gerai kad MB pastebėjo unsure.gif skambinau sakė galvos kažką ....
Jamu kavos ir lekiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Musu rutina koreaguoja vistos.Ryte po 7:00 is livis,uzsipilu pelynu arbatos ir pas vistas.Ten vienas calom vistininka,aprankiojam didesnes bombeles,kitas phaustom darzoves,ruosiam maista,keiciam vandeni i sviezia,zodziu apie valanda praleidzuam su jom ryte.Nebegali miegot,kiek nori.
Siandien 10:30 dar leksiu i gyma,paskui tuoj ateina vakaras,vel lek uzdaryt.Kol kas net mezgimo planu negaliu issideliot.Tik pradedu deliotus rastus,jau reik lekt. biggrin.gif
Vakar lijo,siandien grazu,saulyte.
Muka,kuausiniu skonio dar nepajutau,MB sako sidresnis skonis,o man dar nepasirode taip,bet jausmas.kad savo vistu -smagus.Kepti kuausai man visi vieno skonio,bandysiu virt siandien,virtu skonis tuoj pasirodo.Tryniai grazus,tamsus.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Keletas foto is mano kasdienybes:
vartotojo įkelta nuotrauka Bose

vartotojo įkelta nuotrauka Vegetare

vartotojo įkelta nuotrauka- Mastytoja

vartotojo įkelta nuotrauka Agurkai isprotejo-kekem eme augt

vartotojo įkelta nuotrauka Sestadienio mezginiai
Atsakyti
labas rytas,
Kam kavos kam bulkučių biggrin.gif

Luety tavo vištukės lepūnės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasisekė joms 4u.gif reikia laiko ir ataugs tos plunksnos.
Tavo agurkai nuostabiai dera , ir dar šiuo metų laiku 4u.gif Aš jau visus išroviau . Numiro .
Tapukiukai labai nuotaigingi 4u.gif
Vakar net neužėjau . Iš ryto grybauti , paskui darbus apsimėtėm sodyboj , derlių susirinkt ir tt. O grįžus kaiavau su grybais . Bele kokius viriau ir šaldiklin, baravykus kepiau su sviestu ir džiovinu .

Muka kol kas jokių tyrimų nepasidariau . Mėnesio pabaigoj pas G, tai prieš tai reikia hemoglobiną ir feritiną pasidaryti . Aš ir šaip susipykus su poliklinikomis buvau , o dabar kai tem patekti neįmanoma, tai man visiška kančia .

Atsakyti
Labos smile.gif

Fainuolės tos vištukės tavo o jau pončiakų grožis wub.gif turi dievo dovaną Luety 4u.gif
Ir agurkai veda mano tai jau amen nei lauke nei šiltnamyje užteks.. dar pomidorua viedrais skinami ačiū die mama užsikabliavo ant mišrainių tai man mažiau kepimo ax.gif
Dusia37 kaip sveikata? Apie poliklinikas nešneku ... geriau patylėsiu ....
O kol trepsėjau Dusia37 jau kavos padarė jamu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 rugsėjo 2020 - 08:39