QUOTE(Luety @ 2020 09 02, 12:10)
Labas rytas,
O ta karuna,man asmeniskai but geda su ja sedet anytos jubiliejuje,kad ir isivaizduojama karuna,as jauciu sokineciau apie svecius kartu,nes buciau nesuprasta.Sakau,visi mes skirtyingi,o ir gimines su ivairiais poziuriais.Mano vyrui nepatiktu,kad as sedeciau,kaip svecias,o ne padeciau jam.O jei tavo patiko,tai valio,jis saunuolis.
O ta karuna,man asmeniskai but geda su ja sedet anytos jubiliejuje,kad ir isivaizduojama karuna,as jauciu sokineciau apie svecius kartu,nes buciau nesuprasta.Sakau,visi mes skirtyingi,o ir gimines su ivairiais poziuriais.Mano vyrui nepatiktu,kad as sedeciau,kaip svecias,o ne padeciau jam.O jei tavo patiko,tai valio,jis saunuolis.
Luety svečių nebuvo , buvo mišios ir pietūs kavinėje ... Aš sėdėjau ir bendravau su MB tetom ir pusbroliais . O MB tarėsi su padavėjom ir tt. Manęs gražiai paprašė išrinkti vyną , palydėjau iki baro pasitarėm . Aš jam leidau būti svarbiu ... Prieš kokį 10 metų bučiau laksčiusi pati pas padavėjas , reguliavusi kažką . Dabar LEIDAU viskam reguliuoti MB . Ypač tai svarbu vyrui prieš savo giminę . Dėl kavinės pasitarėm , kurioje užsakyti - bet maistą išrinko jis ( užsakymas buvo telefonu ) . Dėl mišių laiko pasitarėm susidėliojom. Bet visom tetom pusbroliams skambino Jis . Svarbiausias akcentas - piniginė MB rankose ir JIS už viską moka ... Vyrams tai labai svarbu . Man reikėjo to išmokti ir tai suprasi nemažai laiko