Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas
Kavos ...
Vėlai atsigulu ax.gif nežinau ką ir veikiu ? Biški buhalterijos, pomidorai , persikai ir nėr vakaro ... dar skalbinių sudėliojimas . Persikus bandau padžiovinti , bet labai jau sunkiai traukiasi . nežinau kas gausis smile.gif Įmečiau į kamerą - bus vyrams kisieliaus ax.gif Aš tai negeriu jokių kisielių .
Luety ne vištų pavydžių bet laiko kai niekad skubėti nereikia, kai terminai nespaudžia 4u.gif 4u.gif 4u.gif vienžo pensijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš tai tikrai nerengčiau vištų , vasara taigi . Greičiau plunksnas atsiaugins kai joms bus vėsu . Čia kaip ir katė - kol neįjungia šildymo rudenį nesišeria ... Įjungia ir per dvi savaites ima šertis . Tai kol nešalta - tegul skubai auginasi plunksnas smile.gif Netinginiauja .
Vištukės gražios 4u.gif Jei kokios smėlio pasiprausti , o žvyro virškinimui ( ps vištos prilesa akmenų į gūžį ir ten akmenukai sutrina maistą ) tai labai greitai atsigaus smile.gif Ps jei iš didelių fermų , tai nelabai žmogaus matę. Kuo mažesnis kontaktas su žmogumi , tuo mažesnė tikimybė , kad kokia liga bus užnešta ir tt.
Muka , ar parašė MB vaistų ? O tau kokius dar tyrimus darys ?
O kaip Tavo katė po operacijos ?
Man kažkaip reikia susikaupti , pasidaryti kraują ir nueiti pas ginekologę . Laikas buvo senai ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 25, 09:58)
Labas rytas
Kavos ...
Vėlai atsigulu  ax.gif  nežinau ką ir veikiu ? Biški buhalterijos, pomidorai , persikai ir nėr vakaro ... dar skalbinių sudėliojimas . Persikus bandau  padžiovinti , bet labai jau sunkiai traukiasi . nežinau kas gausis smile.gif Įmečiau į kamerą - bus vyrams kisieliaus  ax.gif  Aš tai negeriu jokių kisielių .
Luety ne vištų pavydžių bet laiko  kai  niekad skubėti nereikia, kai terminai nespaudžia  4u.gif  4u.gif  4u.gif vienžo pensijos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš tai tikrai nerengčiau vištų , vasara  taigi . Greičiau plunksnas atsiaugins  kai joms bus vėsu  . Čia kaip ir katė - kol neįjungia šildymo rudenį nesišeria ... Įjungia ir per dvi savaites  ima šertis . Tai kol nešalta - tegul skubai auginasi plunksnas smile.gif Netinginiauja .
Vištukės gražios  4u.gif  Jei kokios smėlio pasiprausti , o  žvyro virškinimui ( ps vištos prilesa akmenų į gūžį ir ten akmenukai sutrina maistą ) tai labai greitai atsigaus smile.gif Ps jei iš  didelių fermų , tai nelabai žmogaus matę. Kuo mažesnis kontaktas su žmogumi , tuo mažesnė tikimybė , kad kokia liga bus užnešta ir tt.
Muka , ar parašė MB vaistų ? O tau kokius dar tyrimus darys ?
O kaip Tavo katė po operacijos ?
Man kažkaip reikia susikaupti , pasidaryti kraują ir nueiti pas ginekologę . Laikas  buvo senai ...

MB dar klinikose.
O man hormonus daro dėl reumatoidinio artrito. Rezultas bus tik 09,19, nes pas mus tik viena liga verysad.gif Tik įdomu kaip kraujas ar nepasens kol jie padarys tyrimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 08 25, 10:09)
MB dar klinikose.
O man hormonus daro dėl reumatoidinio artrito. Rezultas bus tik 09,19, nes pas mus tik viena liga verysad.gif Tik įdomu kaip kraujas ar nepasens kol jie padarys tyrimus  unsure.gif

Nepasens šaldytuvuose laiko . Regentai brangūs matyt , todėl retai daro tyrimus ? Kai surenka pakankamai mėginių ? O gal ilgas tyrimo protokolas ?
Sveikatos Judviems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 25, 10:16)
Nepasens šaldytuvuose laiko . Regentai brangūs matyt ,  todėl retai daro tyrimus ? Kai surenka pakankamai mėginių ? O gal ilgas tyrimo protokolas ? 
Sveikatos Judviems  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Šiandiena po savaitės sodan lėksiu, bijau ir pamislyti ką rasiu... ale ką rasiu tą reiks vekuoti rauti ir t.t. smile.gif Iš pomikų tai dar padarysiu adžika su graikiniais riešutais ir paskui tik kepsiu užteks to gėrio ką turiu smile.gif turbūt blink.gif
MB pasirodo doktorša vietinės poliklinikos guldyt siūlo išsamesnimes tyrimams o va klinikos doktoras sako žinai corona ... lovas dabojame maža ką... trūksta žodžiu...tyrimų krūva vėl iš naujo ir tik po 3 savaičių doh.gif verysad.gif rankos svyra....
Luety auuu auuu kur tu kiba jau mezgi vištukėms paltukus biggrin.gif
Dusia37 tiesa tavo melsvės puikiai prigijo atsidžiaugti negaliu geras atitvaras nuo žolės gylynui gaunasi, reikės pavasari dar paskaldyti ir užbaigti galiuką. Dar turiu nupirkusi veronika reiks inkišti į senobinį gėlyna ir viksvų papirkai lidle tai mažu jas sukišiu bus mažiau gal ravėjimo ax.gif
kažkaip šiandiena ryte rudenėliu kvepia... na ne už kalnų... jaučiu ir sodo gandrai išskrido.... išsinešė vasarą ant sparnų unsure.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Man kavos ... Juodas miego trūkumas.
Muka dėl MB imk 4u.gif Baisu kaip patiko daktarams nedirbti ax.gif Ko verta jų priesaika ?

Vakar vakare užpyliau paraugtus agurkus , iškepiau pomidorų padažo skardą, supjausčiau džiovyklę pomidorų . Ir nėr vakaro . Senstu, pavargstu . Pats sunkiausias metų laikas ... Dar Atės čiliai laukia nemarinuoti , dar paprikoms laikas lysti į kamera. Šiandien važiuoju iki kaimo , taip reikia ... Lieka ryt vakaras . Jau tikiuosi mažiau viso gėrio berasti ax.gif
Muka virtuvės kainos unsure.gif oho . Bet reikia patogumo , juolab , kad judu vasaromis ten gyvenate .

Luety pareik ką ... Tikiuosi viskas puiku pas Tave ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 26, 10:16)
Labas rytas.
Man kavos ... Juodas miego trūkumas.
Muka dėl MB imk  4u.gif  Baisu kaip patiko daktarams nedirbti  ax.gif  Ko verta jų priesaika ?

Vakar vakare  užpyliau paraugtus agurkus , iškepiau pomidorų padažo skardą, supjausčiau džiovyklę pomidorų . Ir nėr vakaro .  Senstu, pavargstu .  Pats sunkiausias metų laikas ... Dar Atės čiliai laukia nemarinuoti , dar paprikoms laikas lysti į kamera. Šiandien važiuoju iki kaimo , taip reikia ... Lieka ryt vakaras . Jau tikiuosi mažiau viso gėrio  berasti  ax.gif
Muka virtuvės kainos  unsure.gif  oho . Bet reikia patogumo , juolab , kad judu vasaromis ten gyvenate .

Luety pareik ką ... Tikiuosi viskas puiku pas Tave ?

Oi kad gyventumeme cia pirties namukas jame tik kartais ziema buname... visai galva susisuko kad tokia pasiemme dundukai ir tike... na bet po musio kulokais nemojuojama....O kur gyvename tai ... ai nu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 08 26, 10:23)
Oi kad gyventumeme cia pirties namukas jame tik kartais ziema buname... visai galva susisuko kad tokia pasiemme dundukai ir tike... na bet po musio kulokais nemojuojama....O kur gyvename tai ... ai nu zodziu...

Muka , bus gražu . Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kam gyventi ir dirbti jei sau nieko neleisti ?
PS man dažnai taip būna , todėl visada prašau MB pagalbos smile.gif Bo anas įpratęs , jo darbas toks . PS pigiai - ir gerai niekas nepadarys , jei gera plokštė ir gera furnitūra negali būti pigu .
Atsakyti
Labos,labos,
as esu ir vakar atejau,prikalbejau ,norejau klaidas pataisyti ir dingo viskas,o perdarant,mintys nebe tokios lenda,dar skubejau pas teveli.
Jau trys megztukai padaryti,gal siandien pabaigsiu likusius 2.Plunksnu augimui apranga netrukdo.Ar joms bus silciau?Zmogiskai atrodo kad taip.Cia gyvunu labdaros organizacijai bobutes mezga ,maciau video.Nezinau ar pasiteisins,matysim.
Vakar visa diena laikem tvartelyje nes lijo,buvo uraganinis vejas,o ten vistiek silciau,rasta 3 kiausiniai.Pratinu del i lizda,ten idejau po kiausa,bet lizde radau tik 1,kaip ir uzvakar.Kuri deda lizdan,neatskiriu,kai tures skirtingas aprangas,bus aiskiau.
Siandien paprikas ir sparagines reik suruost kelionei i saldikli.Vakar agurku paraugiau greitam naudojimui,ne ziemai.Dar parsinesisu palyno ryksciu su ziedais ir uzpyluau obuoliu actu,o po to mezgiau iki velumos.
Susirgt dabar reikia bijot.Rinkit vaistazoles,medicinis nebebus,teks gydytis paciom.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 08 26, 11:01)
Labos,labos,
as esu ir vakar atejau,prikalbejau ,norejau klaidas pataisyti ir dingo viskas,o perdarant,mintys nebe tokios lenda,dar skubejau pas teveli.
Jau trys megztukai padaryti,gal siandien pabaigsiu likusius 2.Plunksnu augimui apranga netrukdo.Ar joms bus silciau?Zmogiskai atrodo kad taip.Cia gyvunu labdaros organizacijai bobutes mezga ,maciau video.Nezinau ar pasiteisins,matysim.
Vakar visa diena laikem tvartelyje nes lijo,buvo uraganinis vejas,o ten vistiek silciau,rasta 3 kiausiniai.Pratinu del i lizda,ten idejau po kiausa,bet lizde radau tik 1,kaip ir uzvakar.Kuri deda lizdan,neatskiriu,kai tures skirtingas aprangas,bus aiskiau.
Siandien paprikas ir sparagines reik suruost kelionei i saldikli.Vakar agurku paraugiau greitam naudojimui,ne ziemai.Dar parsinesisu palyno ryksciu su ziedais ir uzpyluau obuoliu actu,o po to mezgiau iki velumos.
Susirgt dabar reikia bijot.Rinkit vaistazoles,medicinis nebebus,teks gydytis paciom.

Luety na lauksime madam fotkiu su megztukais ax.gif Aš pasikartosiu jos sanatorijoje ne kitaip...
Dusia37 ai... nei cypt nei rėkt...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 08 26, 11:09)
Luety na lauksime madam fotkiu su megztukais  ax.gif Aš pasikartosiu jos sanatorijoje ne kitaip...
Dusia37 ai... nei cypt nei rėkt...

Aha , norim pažiūrėti kaip atrodo aprengtos vištos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka, tik padėkoti belieka kai norisi cypt ir rėkt . Gal tai tik karminės skolos ? Jau geriau TAIP ... žinai apie ką kalbu . Imk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Atnešu kavos . Muka matyt liko sode su daržovėmis ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Nieko nepadariau kaime . Lyjo ir tt. Vaiką pačiupinau , prilėkė iš Vilniaus ir atitrūkau nuo kompo bei konservavimų , šaldymų , džiovinimų .
Luety dėl vištų, kaip jos aprengtos išsipraus ? Nors nežinau ? Gal taip reikia ... bent jau dienom tai tikrai nerengčiau smile.gif Ps vištos protingos - jei lyja ilgai - jos ir per lietų vaikšto po kiemą . Jei lietus trumpalaikis - visada nuo jo pasislėps. Ir nemato prietemoje, iš to kilęs posakis - eina gult su vištomis . Ima temti , eina miegoti . Dauguma paukščių yra akli tamsoj.
Laukiam Luety istorijos tęsinio apie Tavo augintinius 4u.gif Net ir aš užsimaniau smile.gif

Mano katei kažkas negero buvo aną naktį - gal koks epilepsijos priepuolis, gal dar kažkas ... Mane labai išgąsdino , MB suregavo greičiau - papurtė , atsigavo . O aš pagalvojau , kad kažkokie vagys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Iš miegų atsibudus nesupratau , kas per triukšmas ... Vakar skambinau gydytojui ( veterinarui ) , sakė jei kartosis reikia vežti tyrimus daryti . Jatau kaip gaila... Tokio meilumo gyvulys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 rugpjūčio 2020 - 08:48