Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 21, 07:24)
Labas
Atnešu kavos .  Muka prie ežerų , bet gal jai nėra kas kavos išvirtų?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nieko naujo pas mane. Vakar pasėdėjom  pas draugus vakare . Nuostabus vakaras, nei per šilta , nei per šalta. Kitą savaitę lietus ir ruduo smile.gif jei dienom ir šilčiau , tai naktys jau vėsios...
Nelaukiu to metų laiko .
Gražios dienos  4u.gif

Aciu uz kava,labutis,
Pasportavau labai gerai si ryta,pavalgau ir leksim i soda.Oras nei per silta,nei per salta,bet vejas didokas,uragano Ellen padariniai ,likuciai gal.
Nelaukiu ir as tamsumos,paskaiciavau,kad jei viskas gerai iki NM dar gersiu vaistus,tai gal prasliausiu ta bjauruji perioda su ju
Baigiau si ryta psichologes sesijas(5),nezinau,ar tai kiek padejo,turbut,kad taip.
Mukai gero plaukiojimo,geru emociju.Dusia,gerk burokeliu sultis su obioliu sultim,kelia feritina letai.
O as einu daryt kavos isgersim sode vietoj vyno bigsmile.gif (vyno negalim del vaistu vartojamu).
Gero savaitgalio! 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Iš šeštadienio į sekmadienį naktį kaime palyjo . Ne tiek daug , kiek reikėtų , tik 9 ml. Bet vis tik geriau negu nieko . Vakar buvo karšta ir drėgna ... iškepimas smile.gif Kaune iš šianakt lyjo , galėtų ir kaime ax.gif Savaitgalis darbingas, bet nepakankamai ... Kokiu greičiu laikas kaime teka aš nesuprantu .
Atsakyti
Labos smile.gif

Jamu kavos smile.gif
Na po poilsio smile.gif Prisipliurpėm prisijuokėm ko ir reikėjo smile.gif bet va sukandžiota skruzdelių kojos ištinusios, dar erkė įsisegė šiemet antra verysad.gif tikiuosi be pasekmių o jau mėlynių kibirais gali vežti o aš tik bruknių lapų, nors ir uogų daug ir dar radau miške gauromečio tai ir ano paėmėjau. Tiesa kiekvieną rytą pradėdavau maudynėmis ežera ax.gif bet va pirtis kažko netiko per karšta buvo tai tik pabuvau su draugais priepirtį kažko sveikata neleido verysad.gif Tiesa prie ežero sušalome šeštadienį eina sau blink.gif tik 16 laipsnių iki 12 buvo blink.gif labai šaltas vėjas... tiesa ir .lietaus gavome taip kad oras nekas buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 rugpjūčio 2020 - 08:36
Labas rytas,

mano visos dienos kaip svente biggrin.gif
Parsivezem vistas,smulkytes pusplikes,bet guvios.Issyk eme krapstinet zeme,lest ten kazka,zole paknaibeno,bet subiniukai pliki vos ne iki pazastu,kai kuriu vietom ir kaklas plikas,vienai maciau net nugara svieciasi.Ieskojau info,kaip greiciau uzaugint tas plunksnas,ziema ateina,tai sert proteinais ir tam tikru maistu,kur yea proteinu.Atskirt tas vistas kurios pesioja kt plunksnas,maciau,viena taip daro.Atsieit priezastys:stresas,mazai vietos,bulinimas kitu vistu,tai tas pesiojimas ,ir proteinu stoka.As pasirinkciau pirmus 3 variantus,o maista,manau jos ten gauna net perdaug farsiruota viskuom.Juokas juokais,bet jau emiau ieskot,kaip nunert joms megztukus bigsmile.gif
I migi kelias pagavus sunesiau,o paskutine pati iejo.Viena pakeliau ant laktu,kitos sulindo i kampa,galvas sukiso i siena,kad nematyt kas cia bus toliau,tai vos neapsiverkiau,sakiau te pasiunta,nores pacios uzlips,kai isejau,girdejau ir ta patupdytoji su klyksmu nuskrido zemyn.Kazin ka si ryta rasim.Uzdariau pradzioj nakciai aklinai,galvoju iseis anksti paryciais tokios pusplikes,dar susals.
Lekiu i gyma,po to isleist vistas.
Muka gerk kokiu arbatu kad nesusirgt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 rugpjūčio 2020 - 09:19
QUOTE(Luety @ 2020 08 24, 10:14)
Labas rytas,

galvoju iseis anksti paryciais tokios pusplikes,dar susals.

Vasara, nesušals tos vištos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Smagaus auginimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Luety - ar baltos spalvos ? Nuotraukos reikia ....
Žiemą tavo vištos atrodys taip ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 24, 10:57)
Vasara, nesušals tos vištos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Smagaus auginimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Luety - ar baltos spalvos ?  Nuotraukos  reikia .... 
Žiemą tavo vištos atrodys taip ?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dideliausi sveikinimai Luety su naujais gyventojais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu,D,pas mys sniego nera.
Jau padejo 4 kiausinius,didelius,XL ir L,veisle gera reiskias.Vistos rudai margos,sviesiau,tamsiau.Dvi aplanke lauka,paknaibe buroku lapa,gryzo i vidu,vel isejo,viena sedi lizde,bet nusisukys i siena ir kapoja siena,kaip genys,bekapodama padejo kiausini.Kita parode kiausinio dejimo procesa lauke,issigandom,kad susirgo,sustingo,itrauke galva,MB sako kazkokia keista ta vista,gal jai salta,tik ziurim,pliumpt kiausinis ant zemes.Ta drasuole bendrauja jau su MB,nebebijo.Ta kur japoja siena bus Genyte,drasuole-Drasute,dar 3 mergaites turi parodyt savo charakteri,kad gaut varda.
Nauji potyriai visien.
Pabaigiau braskes tvarkyt,valiooo!!
Atsakyti
Luety kažkokios tokios ?

Na 18 metų kaime pragyvenau, vištos niekad vardų neturėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pazintis su vandeniu.Gere daug atrade

Sios dienos derlius 4 kuausiniai
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 24, 14:24)
Luety kažkokios

Na 18 metų kaime pragyvenau, vištos niekad vardų neturėjo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano tokios grazios bus gal po metu.Dabar catgsiukes,nuplike,skiauteres sviesiai raudonos nestovi,sucarge,issigande.Bet hau manes nebebijo taip,nesoka u dangu,kai ieinu i aptvara,susispiecia i kamputi ir ziuri kas bus.

Tokias parsivezem

Megsiu tokius😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 rugpjūčio 2020 - 15:44
Luety atsigaus per porą mėnesių matysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nebijok nesušals biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 rugpjūčio 2020 - 15:51
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 24, 14:51)
Luety atsigaus per porą mėnesių matysi    4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nebijok nesušals   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

AS vis mastau,jei as plika uodega ,tik su liemenuku buciau lauke,man butu salta. biggrin.gif biggrin.gif
Jos atranda saulekaitos ploteli,gulasi pusiau ant sono,pusiau istiesia sparnus,uzmerkia akis ir atrodo,kad mire,matyt taip sildo kunelius.Viena drasi,smalsi,jauki,viska atranda pati,viena tai sliejasi prie drasiosios,tai prie triju bailiukiu,neapsisprendzia su kuo draugaut,o trys kitos.visur bureliu,bailiukes,nedrasios,tuoj atsuka plika uzpakali,galva i siena,susiguzia,pasiduoda likimui.Nu gal isdrases dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 rugpjūčio 2020 - 16:32
Labos smile.gif

Kraujas priduotas ieškos kažko man smile.gif
Oi Luety rupestukas tu mūsų, tos tavo vištukės per mėnesį atsigaus su tokia priežiūra biggrin.gif eina sau vištos man visa laiką atrodė be harakterių o čia va viena drąsesnė kita vėl... ir dar vardus turi... Oi Luety jos papuolė į sanatoriją tikrąją prasme 4u.gif
O kaip jas aprengti ... aš tai bijočiau unsure.gif jos spurda o man kas spurda jau baugu rolleyes.gif
Dusia37 pas Luety ne tik vardus turės bet ir paltus vilkės biggrin.gif
Kaip paskaičiavo virtuvės kaina blink.gif eina sau abu su MB likome be žado ... na bet užsisakėme... į sodą be pakabinamų 1,4 ant 2,6 su nuolaida 2000 blink.gif tiesa plius imontuojamas mažas saldytuvas 0,65
Kavos?

Atsakyti