Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikutes,abiem sveikininai is anksto,jei kartais neatminciau laiku 4u.gif 4u.gif 4u.gif As jusu mama 4u.gif .mums sausy buvo 46!
Sportas smagu,kad gryzo,penktadieni net dvi klases uzsirasiau,tik MB nesakiau,nes sodui laiko nebebus kada skirt.
As pas teveli siandien ir dar dvi dienas.
Pasidariau extra strong kavos is aparato,kur desiu energija,nezinau biggrin.gif
Taip,jei gimei meska,patapsi lengvesne meska,o jei gimei gazele ir tapai meska?? biggrin.gif
Misraine perduosiu MB recepta,as tokiu nemegeja.
Salieru siemet neauginu,savo nesejau,o daigu buvo neimanoma laiku nusipirkt del lockdowno,apsieisim.Isejau is petrazoliu,nedygsta nors tu ka,o jei isdygsta-nunyksta.
Pomidorai ir pas mane pikas.
Jau sparaginiu 1dezute saldiklyje.
Cesnakus per velai nuroviau,isdziuvo,sestadieni pjovem salin kamblius,likusias sausas saknis,tai daugelis aizosi.atsidare.Nezydi jie pas mane antri metai ir nezinau tada,kada kast.Ir suvelinau.
Svogunai isdziuvo,bet irgi galejau anksciau nukast,stora skura kai kuriu.o zali laiskai buvo net labai,tai dabar Zinau,kad ir zali laiskai,bet ima nulinkinet ties pagrindu,laikas kast.Reikia braskes tvarkyt,rast laiko tam doh.gif
Muka,kiek ilgai busit Druskininkuose?
Dusia,liksim dviese wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Vakar neblogai palyjo . Savaitgalį žada karščius, iš UK pas mus šiluma ateina:)
Luety , jei gimei gazele tai gal gali gazele vėl patapti ?
Aš kadangi meškutė gimiau , tai gazelė niekaip smile.gif
Nebeprisiverčiu namie pasportuoti . Laukiu rugsėjo , gal leis į salę ? Pasiilgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 05, 07:40)
Labas rytas,
Kavos ?

Vakar neblogai palyjo . Savaitgalį žada karščius, iš UK pas mus šiluma ateina:)
Luety , jei gimei gazele tai gal gali gazele vėl patapti ?
Aš kadangi meškutė gimiau , tai gazelė niekaip smile.gif
Nebeprisiverčiu namie pasportuoti . Laukiu rugsėjo , gal leis į salę ? Pasiilgau smile.gif

Labas,
as tarnyboj,kol kas miega nano tevulis,sumusimai gyja graziai,nors sako,kad seniems ne,bet jam -puikiai
Ryt ir poryt pas mus didieji karsciai zadami,kokiam Londone gal virs 30 bus,bet pas mus ir 27 daug.
Kazkaip jauciuos ismusta is veziu,kai 3d ne namie,bet teks priprast,kitaip jau nebus.Kol kas jauciuosi cia mazai reikalinga,bet but reikia.
Vakare reiks pasukt i soda,paliet viska.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 08 05, 12:51)
Labas,

Kazkaip jauciuos ismusta is veziu,kai 3d ne namie,bet teks priprast,kitaip jau nebus.Kol kas jauciuosi cia mazai reikalinga,bet but reikia.
Vakare reiks pasukt i soda,paliet viska.

Pasidžiauk ramybe ir galimybe pabūti šalia ... Žiūrėk , kaip į atostogas nuo sodo , namų darbų ir tt. Tai laikina, labai labai laikina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 05, 12:20)
Pasidžiauk ramybe ir galimybe pabūti šalia ...  Žiūrėk , kaip į atostogas nuo sodo , namų darbų ir tt. Tai laikina, labai labai laikina 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zinoma dziaugiuosi ta ramybe,tik tas buvumas salia miegancio toks nebylus,keistas.Mazai valgo,daug miega.
Sode paliejom guska,nuskynen.isdalunom i 3 dalis-ramu.
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Luety , toks būvis dabar pas tavo tėvuką... Senatvė ir vaikystė kažkuo panaši . Tik vaikystė džiugina , nes vaikas auga , mokosi , o senatvė liūdina... nes matai kaip akmenėlis nuo kalno rieda .
Aš irgi cukinijų padalinau smile.gif Namie padariau keptos mišrainės , kur receptuką buvau įkėlusi . O šiandien ale kugelį sumakliavojau . Pomidorai labai gerai valgosi . Pasiilgę smile.gif Po prausbludį su grietine ir svogūnais sukerta šeimyna ... Tai kad gaminti žiemai nieko nereiks kol kas smile.gif Pernais geriausiai suėjo malti šaldyti . Malu su čiliais , česnakais , krapais , petruškom , Sušaldau mažom porcijom , paskui dedu į sriubas, troškinius ir tt. Kvapnu 4u.gif
Agrastų- čilių - česnakų -žolių patermasą galiu įvertinti 9 iš 10. Ir mėsai marinuoti ir kaip padažiuką prie mėsos smile.gif
Agrastų dar sočiai , reiktų pakartoti ax.gif Kur gauti laiko ?
Luety , kaip miegas, kaip nuotaikos ?

Muka, kaip tu ? nepaskęst mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos:) dar pirtyje maluosiu ir daug miegu vos atsikeliu rytais ir pavargusi nuo ryto kažkas ne taip verysad.gif turbut teip turi būti. Aha ir aš meška gimiau smile.gif jooo gazele nereali svajone. Ryt jau namo užsuksime į lenkus ir paskui pas bendradarbe o vėliau sodan smile.gif ar pailsėjau nežinau
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 06, 07:44)
Labas rytas,

Kavos ?

Luety , toks būvis dabar pas tavo tėvuką... Senatvė ir vaikystė kažkuo panaši . Tik vaikystė džiugina , nes vaikas auga , mokosi , o senatvė liūdina... nes matai kaip akmenėlis nuo kalno rieda .
Aš irgi cukinijų padalinau smile.gif Namie padariau keptos mišrainės , kur receptuką buvau įkėlusi . O šiandien ale kugelį sumakliavojau . Pomidorai labai gerai valgosi . Pasiilgę smile.gif Po prausbludį su grietine ir svogūnais sukerta šeimyna ... Tai kad gaminti žiemai nieko nereiks kol kas smile.gif  Pernais geriausiai suėjo malti šaldyti . Malu su čiliais , česnakais , krapais , petruškom , Sušaldau mažom porcijom , paskui dedu į sriubas, troškinius ir tt. Kvapnu  4u.gif
Agrastų- čilių - česnakų -žolių patermasą galiu įvertinti 9 iš 10. Ir mėsai marinuoti ir kaip padažiuką prie mėsos smile.gif
Agrastų dar sočiai , reiktų pakartoti  ax.gif  Kur gauti laiko ?
Luety , kaip miegas, kaip nuotaikos ?

Muka, kaip tu ? nepaskęst  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kavos nebeimsiu,jau vakaras. biggrin.gif
atbuvau paskutine diena pas tevuka,sia savaite.Massazavau nugara,kasinejau mentesmgalvamka paprase,ta dariau.O jis darosi gudras,kai as klausau jo isakymu biggrin.gif biggrin.gif
As diena labai gerai,galima sakyt,nu naktys darosi kosmariskos.Miegas lyg ir gilus,lyg ir pavirsinis,mintys lyg miegant.Daug sapnuoju mirusia mama ir jos kapa,lyg nesurtvarkyta ir gaunu priekaistu gaunu sapne is jos uz tai.Viska nurasau dar esanciai pilnaciai,bet,jei taip ir toliau bus,teks kazka daryt,ima varyt siauba.
Karsta pas mus,kaip reiks miegot,neisivaizduoju.Ir dar ryt tokia diena bus.,po to atves kiek.\
Nieko nemakaluoju,nepasiteisino,o ir nemoku dar ir jau kazin ar beismoksiu.
Geriu pelyna,siandien ketvirta diena buvo.Matysim,kaip bus.Zadu 3 men (su 7d.gert 3 pertrauka)gert..
Atsakyti
Labas rytas,
Atnešu kavos 4u.gif

Poreikis šiltai jūrai niekur nedingo ax.gif Ir atostogoms smile.gif Kokias 2 savaites su malonumu pasilepinčiau smile.gif Ne šiemet ax.gif
Man Baltijos pajūrys pasivaikščioti , pasigrožėti . Maudytis per šalta ir per šlapia biggrin.gif Kaip aš vaikystėj galėdavau mirkti valandų valandas ? Ar prūdas , ar jūra, ar ežeras... nebūdavo šalta niekada smile.gif

Galų gale penktadienis . Savaitė visai darbinga, per 4 dienas darbe išmušinėjau didžiasias gyvates smile.gif Mažosios gal pačios išeis ?
Luety , dėl Tavo sapnų ... Mišias reiktų užpirkti . Ar bent žvakę uždegti už AA mamuką. Kai imu sapnuoti mamuką ar bobutę taip darau . Tėvuko niekada nesapnuoju unsure.gif Padeda, sapnai baigiasi . Mano įsitikinimas - jei piktai sanuoju, vadinasi prašo ... Ir dar uošvienė man taip sapnuodavosi pradžioje. Tai pirmus metus dažnai su MB pirkdavom mišias.
Kad ir vietinėje bažnyčioj žvakę uždegti ? Dievas tas pats, religija beveik ta pati - visi krikščionys taigi . Tiek stačiatikiai , tiek protestantai , tiek romos katalikai . Dievas tas pats , skiriasi apeigos jo garbinimo ... Šau kiekvienos bažnyčios kitoks blink.gif . Čia mano nuomonė rolleyes.gif
Muka, bent išsimiegosi , džiaukis... Miegas yra gėris 4u.gif Gero Tau poilsio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 rugpjūčio 2020 - 07:02
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 07, 06:01)
Labas rytas,
Atnešu kavos  4u.gif

Poreikis šiltai jūrai niekur nedingo  ax.gif  Ir atostogoms smile.gif Kokias 2 savaites   su malonumu pasilepinčiau smile.gif Ne šiemet  ax.gif
Man Baltijos pajūrys pasivaikščioti , pasigrožėti . Maudytis per šalta ir per šlapia biggrin.gif  Kaip aš vaikystėj galėdavau mirkti valandų valandas ? Ar prūdas , ar jūra, ar ežeras... nebūdavo šalta niekada  smile.gif

Galų gale penktadienis . Savaitė visai darbinga, per 4 dienas darbe išmušinėjau didžiasias gyvates smile.gif Mažosios gal pačios išeis ?
Luety , dėl Tavo sapnų ... Mišias reiktų užpirkti . Ar bent žvakę uždegti už AA mamuką. Kai imu sapnuoti mamuką ar bobutę taip darau . Tėvuko niekada nesapnuoju  unsure.gif Padeda, sapnai baigiasi . Mano įsitikinimas - jei piktai sanuoju, vadinasi prašo ... Ir dar uošvienė man taip sapnuodavosi pradžioje. Tai pirmus metus dažnai su MB pirkdavom mišias.
Kad ir vietinėje bažnyčioj žvakę uždegti ? Dievas tas pats, religija beveik ta pati - visi krikščionys taigi . Tiek stačiatikiai , tiek protestantai , tiek romos katalikai . Dievas tas pats , skiriasi apeigos jo garbinimo ...  Šau kiekvienos bažnyčios kitoks  blink.gif . Čia mano nuomonė  rolleyes.gif
Muka, bent išsimiegosi , džiaukis...  Miegas yra gėris  4u.gif  Gero Tau poilsio  4u.gif

Lbas dzienas,

puikiai pasportavau,net dvi klases buvau uzsirasius,tai gryzau slaput slaputele,tiesiu taikymu i dusa.Mat pas mus labai karsta siandien,net trenere stebejosi,kad moterys atejo tokia karsta diena.Bet geris neispasakytas,tvirciau jauciuosi iskart.
Man kaire ranka tarp peties ir alkunes isimetes kazkoks skausmas,negaliu atgal pasiekt nieko su ta ranka,mnet liemenuko uzsisegus pasukt,skauda ir jegos nera,tai siandien as ja daug mankstinau,matysim,gal pageres.
Reikia ieskot emaila tos baznycios,kur zmones kalba visuotine malda visi kartu,ten savaite ar 10 dienu,neatsimenu,jiems reikia tik pravest aukai kazkiek ir paraso,kada,kelinta valanda turi melstis.Pries beveik gal 1,5m sapnuodavau ja daznai,tai po tos visuotines,nepertraukiamos maldos,ilgai nebesapnavau.
Ate jei skaitai,gal imesi man nuoroda,neissisaugojau,ta baznycia lyg tais Kaune.Jie uzdega zvakele ten patys ir paskiria data,as turiu melstis uz kazka dar ir uz savo griekus taip pat.
Na,o toliau tinginiausiu,nes jauciuos issunkta po sporto tokio intensyvaus,po ilgos pertraukos,o be to karstis nezmoniskas.
Beje sianakt miegojau daug geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 rugpjūčio 2020 - 13:25
Labu smile.gif
Jai sode pailsėjau .... nebuvau darbe ir tada pailsėjau smile.gif mano Turkija nuplaukė unsure:
Dusia mišios neįperkamos o užsakomos ;)
Luety parašyk mamuko man vardą aš uzsakysiu ;) parašysiu kada vyks ir kartu pasimelsi o aš prisidėsiu ir žvakutę uždegsiu
Buckas;)
Atsakyti

Labu smile.gif
Jai sode pailsėjau .... nebuvau darbe ir tada pailsėjau smile.gifmano Turkija nuplaukė unsure:
Dusia mišios neįperkamos o užsakomos ;)
Luety parašyk mamuko man vardą aš uzsakysiu ;) parašysiu kada vyks ir kartu pasimelsi o aš prisidėsiu ir žvakutę uždegsiu
Buckas;)

Atsakyti