Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labas rytas,

Imu kavos smile.gif
Savaitgalis karštas ...
Muka Tavo čiobrelių terbelė pas mane mašinoje . Laukiu .
Tavo ateinančio savaitgalio planų nekomentuosiu ... Vienas klausimas - kas pasirūpins tavimi ?
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2020 07 17, 12:04)
Buvau pas kardiologe su savo tyrimo rezultatais ir ka verdiktas is jos lupu visai isbalansuotas organizmas, sutrikes metabolizmas priezastis gali buti skydlaiukes veikla. Butina konsultacija su reumtologu... talonas tik 08.21 ...Vot tokios žinios.

Kažką privalai keisti .
Ir mano įdomu ką siūlo daktarai ? Dietą ? Sportą? Papildus ? Vaistus ? Ar cypiančias bezdžiones permeta kitiems parašydami siuntimą ?
Kiek mano žinos siekia - labai gerai tręšnės ir vyšnios nuo podagros. Kol sezonas valgyk 4u.gif

Pas mus sausa net braška . Pasikasėm pirmų bulvių , kaip Saharos sąlygomis labai neblogos smile.gif. Cukinijų vėl per daug , agurkų pusantro krepšo . Reikės marinuoti kelis stiklainius, šeimyna kartais užsimano .
Vyšnių kibiras, juodų serbentų kibiriukas...
Agrastus bandysiu malti su česnakais , čiliais ir krapais - bus prieskonis mėsos marinavimui . Greitam. Na kaip mėsą marinuoja su kirviais , kad minkštesnė būtų ...
PS nuskyniau 3 pirmus pomidorus smile.gif lalaila ...
Luety - kaip tu ? Vaistai kiek žinau neveikia taip greitai , reikia kokios savaitės ax.gif Žinoma nežinau ką paskyrė ax.gif
Dėl atostogų nebežinau ... Ar važiuosim į Slovakija , ar užteks Lenkijos ? Kažkaip , kai viskas keičiasi ne dienom o valandom . Penktadienį nuspręsim , matysim ką ponas V. pasakys. Nes 2 savaičių vasaros nežadu išbraukti iš gyvenimo biggrin.gif Penktadieniais skelbia šalis , iš kurių grįžusi privaloma arba rekomenduojama užsidaryti 2 savaitėm .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 liepos 2020 - 08:45
Labas rytas,
sedziu pavepus,geriu metu ir medetku arbata,nes pelyno jau geriau 7d.,dabar 3dpertrauka,taip raso gert,nors man pelyno su ciobreliais labai norisi,skani ji man.Po toprasieisim su MB pajuriu kol nekarsta,o po to nezinau...
Rytais nerimas,yrampa,apatija,viska darau be noro arba isvis nedarau.Prasieinu su dideliu nenoru,tiesiog stumiama.Po pietu palengveja i vakara visai gerai.
Purma tablete iskart uzmigde,visu kt sekanciu poveikis pastebimas mazas.Reikia laukt dar bent 1-2 sav.O per ta laika nuotaikos banguoja nuo negaliu iki lekimo laukais,spalviniai nuo tirstai juodos iki ryskiai raudonos ir atgal.Verksmas buvo uzejes tik vakar ir nedidelis.Ryt ryte pirmas seansas su psichologe skypu.Darau viska,ka kas pataria,bet reikia laiko.Numeciau 6kg.cia smagu.Apetito nera,valgau mazai -tas pozityvu.Sodas,vistos-nedomina,nenoriu i soda,tik nurinkt derliu ir namo.
Atsakyti
Luety viskam reikia laiko bet aš džiaugiuosi už tave dėl to, kad keripeisi pagalbos ir supranti, kad jos tau reikia... o kas ieško tas randa 4u.gif ši būsena ne per 2 savaites atėjo pas tave tai nėra ko norėti, kad ji paleistų tave... čiupk 4u.gif

Dusia37 jokio gydymo kardiologė nepaskyrė, reikia pas reumatologą, yra vaistai kurie sutvarko šlapimo rūgštį, bet kardiologė neskyrė, ne jos sritis. Taigi laukiu vizito.
O dėl pasirūpinimo... manimi niekas niekada gyvenime nesirūpino.... arba to gal nejaučiau... žodžiu garbanas papurtau ir į priekį.... tol kol nereiks ant "ratų" sėsti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 07 20, 11:42)
Dusia37 jokio gydymo kardiologė nepaskyrė, reikia pas reumatologą, yra vaistai kurie sutvarko šlapimo rūgštį, bet kardiologė neskyrė, ne jos sritis. Taigi laukiu vizito.
O dėl pasirūpinimo... manimi niekas niekada gyvenime nesirūpino.... arba to gal nejaučiau... žodžiu garbanas papurtau ir į priekį.... tol kol nereiks ant "ratų" sėsti verysad.gif

Muka - vaistas šalina pasekmes ne priežastį . Imk 4u.gif

O gal reikia LEISTI, kad Tavimi PASIRŪPINTŲ ?
Neprivalai būti tobula. Kai kažko nepadarai , kažkas kitas padaro - ir gali ir moka pasirodo ...
Žinau , kad prefekcionizmas sunkiai gydomas mirksiukas.gif

Luety pirmas dvi savaites gali būti pablogėjimas nuo vaistų , paskui pagerės. Imk 4u.gif . Iš kur žinau ? Yra mano artimoje aplinkoje žmonių kurie geria vaistus. Svarbu pripažinti Sau , kad reikia pagalbos. Tu šaunuolė 4u.gif

Atsakyti
Aciu,mergaites,zinoma praeis,reikia laiko.
Blogiau nera,sakyciau mazas zingsnelis i prieki ir tai gerai.
Gimke praejo,aciu D niekas neatejo,buciau neistverus.Buvom pasivaiksciot pajuriu,gryzus radau didziule geliu puokste atremta prie duru,dukriuko staigmena.Daug virtualiu sveikinimu per daugeli mano soc.tinklu,smagu gera,zmones netingi,iesko vaizdeliu,raso,sveikina,tokie dabar laikai-virtualus.
Daug padejo pokalbiai per skype su pussesere,ji vyresne 4 men ir man kaip sesuo,t.p dukriukas paskambina kasdien,tas mane palaiko nenupust.Bet buna dienu.kai nenoriu ju matyt,girdet,bet MB ijungia vaizda,atnesa,vercia bendraut,tai buna iskrova,bet po to daug
Siandien vel pavaiksciojom pakrante,daug nepadarau 3,4-3,6 tukst.zingsniu,bet truputi atpalaiduoja.Einam be pusryciu,tik arbatos isgeriam ir iseinam.Iki juros vaziuojam,nes nera jegu dar tiek nueit.
Viskas nurins,reikia laiko ir daug daug pozityvo,o kur jo gaut?
MB buvo pasiruoses vezt mane su savo masina i LT dar pries gydyma,jai buvo blogai(nu gal ne i muska atsikratyt manim biggrin.gif )ta momenta atrode ten busiu laiminga,viskas praeis,bet nugalejo sveikas protas.Anzius ne tas jau keluau tokius kelius savo masina,reakcija nebe ta.Gerai,kad atsitokejom.Dukra kviecia,bet man dar ne laikas,man reikia ramumos,ne jeliones stresu.Reikua apsigydyt kazkiek.Tai va tiek kol kas.
Atsakyti
Luety tu tike daug jau pasiekiai tikrai džiaugiuosi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety, gali net ir pablogėt pradžioj, gali ir netikt vaistai - pakeis kitais.

Obettačiau nesuprantu, ko visos rankom ploja - ar kad daržove nuo vaistų pavirsi? Juk taip dar visai neseniai čia buvo aiškinama. Vaistai gi blogis, nebent miškas. Aš viena čia šikna žemę raižiau, bandydama paprieštarauti visažiniškumui, o dabar jau plokštelė tyliai pasikeitė? Bet paskaičius paskutinius postus atrodo, kad ji niekad kitaip ir negrojo... Nieko nesuprantu. Bet taip man ir reikia.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 07 20, 13:48)
Luety, gali net ir pablogėt pradžioj, gali ir netikt vaistai - pakeis kitais.

Obettačiau nesuprantu, ko visos rankom ploja - ar kad daržove nuo vaistų pavirsi? Juk taip dar visai neseniai čia buvo aiškinama. Vaistai gi blogis, nebent miškas. Aš viena čia šikna žemę raižiau, bandydama paprieštarauti visažiniškumui, o dabar jau plokštelė tyliai pasikeitė? Bet paskaičius paskutinius postus atrodo, kad ji niekad kitaip ir negrojo... Nieko nesuprantu. Bet taip man ir reikia.

Kavute,nu nepyk,neimk taip giliai i sirdi.Zinau izeidem tave labai, rasiau is nezinojimo,kas tai per baisybe,nebuvau patyrus,neturejau nieko su tokia liga savo artimoj aplinkoj.Mamute kazka jaute,bet buvau jauna,durna,nesureiksminau,nesigilinau.
As irgi bijojau vaistu,bet ne ilgai,nes busena buvo tokia,kad sunku paaiskint proto ribose.Veikia taip,kad sienom lipi,atrodo susprogsi per puse,mazas zingsnis lieka iki beprotybes ,iki kvailo poelgio.Be vaistu niekaip,niekaip,nors jie kazkiek slopina,bet nerimas uzblokuojamas ir tai jau geriau.Zinoma,iki pasveikimo dar tolimas kelias,tikiu jog man pavyks pasveikt
Atsiprasau taves,ka pezejau is nezinojimo.tada atrode,jog esu teisi.Nesuprasi,kol neapsiausi tokio zmogaus batus,nepanesiosi ju.Cia faktas.
Peace 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety, nereikia manęs atsiprašinėti. O aš ir nepykstu, ko turėčiau? Tik man keista truputį ir tiek. Be to, tu lyg ir viena iš prastesnių "žinovių" buvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 07 20, 17:55)
Luety, nereikia manęs atsiprašinėti. O aš ir nepykstu, ko turėčiau? Tik man keista truputį ir tiek. Be to, tu lyg ir viena iš prastesnių "žinovių" buvai biggrin.gif

Žinovė buvau Aš . Visi tai žinom 4u.gif

Visas savo nuomones pasilieku Sau , kad nors kiek pozityvo liktų temoje . Luety šiuo gyvenimo momentu negatyvo nereikia ...

Atsakyti
Labos 4u.gif

Nėra pasaulyje absolučios tiesos....kiek žmonių tiek tiesų, nes kiekvienas turi savo patyrimų bagažus...
dusia37 būsiu maždaug apie 14,30 ... daug cesnaku neradau net fotkes žiūrėjau kurioje vietoje mažu išlys rudeniop..
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Muka kiek radai tiek bus gana 4u.gif Nespėju aš su gėlynais , šabakštynas auga ir tiek ...
Būsiu visą diena, tik direktorių vizito laukiu - tai galiu neturėt laiko papliurpti su Tavim verysad.gif Papuola tokių dienų . Gal pirmoje dienos pusėje sulauksiu ?
Noriu susidėlioti šia savaitę pokarantinines subsidijas.
Sutvarkiau agurkus - 6 litai marinuotų , 5 litrai raugintų smile.gif Atės42 receptas raugintiems tobulas ax.gif
Aptvarkiau uogas... Vakare pribaigsiu smile.gif tikiuosi liks jėgų po darbo dienos biggrin.gif

Atsakyti