Imu kavos
Savaitgalis karštas ...
Muka Tavo čiobrelių terbelė pas mane mašinoje . Laukiu .
Tavo ateinančio savaitgalio planų nekomentuosiu ... Vienas klausimas - kas pasirūpins tavimi ?
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2020 07 17, 12:04)
Buvau pas kardiologe su savo tyrimo rezultatais ir ka verdiktas is jos lupu visai isbalansuotas organizmas, sutrikes metabolizmas priezastis gali buti skydlaiukes veikla. Butina konsultacija su reumtologu... talonas tik 08.21 ...Vot tokios žinios.
Kažką privalai keisti .
Ir mano įdomu ką siūlo daktarai ? Dietą ? Sportą? Papildus ? Vaistus ? Ar cypiančias bezdžiones permeta kitiems parašydami siuntimą ?
Kiek mano žinos siekia - labai gerai tręšnės ir vyšnios nuo podagros. Kol sezonas valgyk
Pas mus sausa net braška . Pasikasėm pirmų bulvių , kaip Saharos sąlygomis labai neblogos . Cukinijų vėl per daug , agurkų pusantro krepšo . Reikės marinuoti kelis stiklainius, šeimyna kartais užsimano .
Vyšnių kibiras, juodų serbentų kibiriukas...
Agrastus bandysiu malti su česnakais , čiliais ir krapais - bus prieskonis mėsos marinavimui . Greitam. Na kaip mėsą marinuoja su kirviais , kad minkštesnė būtų ...
PS nuskyniau 3 pirmus pomidorus lalaila ...
Luety - kaip tu ? Vaistai kiek žinau neveikia taip greitai , reikia kokios savaitės Žinoma nežinau ką paskyrė
Dėl atostogų nebežinau ... Ar važiuosim į Slovakija , ar užteks Lenkijos ? Kažkaip , kai viskas keičiasi ne dienom o valandom . Penktadienį nuspręsim , matysim ką ponas V. pasakys. Nes 2 savaičių vasaros nežadu išbraukti iš gyvenimo Penktadieniais skelbia šalis , iš kurių grįžusi privaloma arba rekomenduojama užsidaryti 2 savaitėm .