Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 07 09, 11:21)
Luety vištų nepavydžiu  ax.gif 
Vaikus užsiauginau be pagalbos . Kitokių "vaikų " nenoriu . Katė geras gyvūnas tuo , kad ilgam gali palikti vieną .
Luety aš jau paprikas ir baklažanus patręšiau 2 kartus ir savaitgalį vėl tręšiu . Agurkus ir cukinijas  3 ar net 4 kartus tręšiau. Kas savaitę gali jiems duoti maisto .  Tai ėdrūs augalai , nemaitinsi , nebus derliaus . Ir maitinimas - geriau dažniau , bet po truputį , negu vienu kartu ir daug . Vanduo + tręšimas (jiems tai  maistas) , turėsi gerą derlių . Čia ne pomidorai smile.gif Pomidorams reikia sausros , saikingai azoto , daug mineralų...

Man teko cukinijų maišą atnešti į darbą, nebesuvalgom smile.gif

Pilnaties pradžioje miegojau kaip kūdikis , o dabar vėl graužia durnos mintys sąžinę. Naktimis.  Sako sąžinę išoperuoja su apendicitu ? man apendiksas išpautas, o sąžinė kažkodėl ataugo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As siemet labai atsargi su tresimu,bijojau,kad vis nepertrest,kaip kitais metais,bet pasirodo,kad reikia,nes arklio meslas matyt jau susinaudojo,manau,kad pirktinio komposto ekonomine verte irgi padaryta metams ne daugiau,naujo nieko siemet netresta siltnamyje,nei meslu,nei kompostu,o ir pernai taip pat,todel ryt bus agurku liejimas,o tuo paciu ir cukiniju.
Mane irgi grauzia durnos mintys naktimis,stengiuosi neatsibust,bet WC isbudina,o sianakt dar vejas i langa miegamojo pute stiprus,langa atsidarai triuksmas nuo vejo,uzuolaida plaikstosi,uzdarai,ramu,bet man oro truksta,zodziu va taip ir prisikuri naktimis paskui samokslo teoriju. ax.gif ax.gif Nors jos jau tampa realybe,tik aklas gali ju nepastebet,
Atsakyti
Labas rytas

Lyja arba lyja šiandien smile.gif Lietuviška vasara ... Kai darbe esi tai neabydna ax.gif
Miegojau kaip kūdikis šianakt smile.gif Ir dar miegočiau per tokį lietų biggrin.gif
Geriam kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka, jei nepamiršiu parvešiu Tau čiobrelių . Gal sustosi kitą savaitę pas mane ... Lyg planuojam paskutinę liepos savaitę išlėkti paatostogauti. Kaip MB sako , jei niekur tavęs neišsivešiu daržai bus gražūs bet tu negraži biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ty pikta ir surūgus .

Vakar skaičiau gerą sentenciją :

Gyvybiškai svarbu laikas nuo laiko stabdyti ratą ir išvesti Voverę pasivaikščioti
Tai tikrai apie mane biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuks smile.gif ta sentencija ir apie mane smile.gif mes irgi su MB svarstom išvesti voverę smile.gif Tiesa kur planuojate? Atleksiu kita savaitėlę tiesa kaži ar česnakus galiu kasti na tas kvietkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 07 10, 09:41)
Labuks smile.gif ta sentencija ir apie mane smile.gif mes irgi su MB svarstom išvesti voverę smile.gif Tiesa kur planuojate?  Atleksiu kita savaitėlę tiesa kaži ar česnakus galiu kasti na tas kvietkas smile.gif

Apie kvietkas nieko neišmanu ...
O planuojam biški ištrūkti iš Lietuvos . Mašina. Jei bus galima .Matysim ...
Atsakyti
Labuka,
ziurejau Navicko live,kaip jis pardavines serotonina Lietuvoj ir Londone.Tai Lon done kazin kaip jam seksis,nes serotoninas ,tai tas pats 5htp,kurio pilna Holland& Barrett papildu partdese,tik jis daug brangesnis nei is iherbo.
Siandien 13:00 pas kirpeja.Baisu ir i miesta iseit su tokiais plaukais.Jau galiu rist kasas.Atrodau baisiai.Net pirmos valandos sunku sulaukt jau darosi bigsmile.gif Bjauriausia,kad pas ja reikia turet maske,o as ju nenaudoju,turiu tik respiratoriu kazkoki,nesiuos ta,nors ji pati,maciau su permatomu skydu ant veido dirba,tai kam man ta maske dar reikalinga.Oi netikiu as tais virusais,kad jie tokie lakus.Nu bet cia mano beda.
Daug skaiciau apie ateinancia apokalipse ir pradedu nebebijot,tai neisvengiama.Pradejau ruostis jai,jei dar ne velu.Sakysit,kuku,geriau neapsigruzint tuom kas ateina,bet pasirodo reikia.Galit nediskutuot,as nekisu,tik parasiau del to,o gal? wub.gif
Siaip ,kada LT lyja,pas mus sauleta.Taip ir siandien,19 zada,be lietaus.Sode nebuvau dvi dienas,gal siandien vakarop papulsiu.
Gavau pranesima,kad rugpjucio 3d.atidarys visus sporto klubus,tame tarpe ir mano,o tai per kompa stebet ir daryt,man truksta motyvacijos,tinginys ima virsu,Padarau,kai nuotaika yra,nors po to jauciuosi labai gerai,bet sekanti karta vis nukelineju.Ot tai natura,niekaip neiauga i krauja,kaip pvz,MB.Jis turi rezima,isgeria vandens,po kiek laiko eina daryt joga,o as negaliu,kazkoks vidinis stabdis.
Noreciau isvaziuot kazkur,bet ne vieni du,o su kazkuo kitu.ar kitais,nes vienas kitam jau esam nusibode,norisi kitokiu zmoniu bendravimo.Bet niekam seniai nereikalingi,
Uzsisakiau kojiniu siulu(vilna 75%,poliamido 25%,megsiu kojines seimai.
Atsakyti
ŠN reklamų jau senai nežiūriu. Nieko naujo ir įdomaus .

Apsikirpus kitu žmogumi pasijausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atsiras motyvacija ir sportui smile.gif

Dėl apokalipsės prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau tiek kartų jį turėjo ateiti. Atėjo ir praėjo biggrin.gif Neužėjo smile.gif ar dar kažkas ... Bent jau Lietuvos neras, tarp miškų biggrin.gif O kad pasaulis turi pasikeisti tai faktas . Negali jame karaliauti vienaragai ir pricesės blink.gif Žmogaus prigimtis tokia - trokšta ko neturi. Svarbu išlaikyti blaivų protą ... Kaip netikėjau komunizmo statybom , taip ir dabar netikiu nei apokalipsėm nei demokratijos pergale. Tiesa slypi kažkur per vidurį smile.gif kai kas nors vyksta, reikia žiūrėti kieno delniukai kyšo , kieno pirštukai lankstosi link delniukų biggrin.gif Kam į krepšelius byra monetos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šiandien 7 broliai miegantys , lis 7 dienas o paskui 7 savaites ax.gif Bus tokia vasara kaip vaikystėj būdavo? bigsmile.gif

Vaikai su mumis jau nevažiuos, tai mudu abudu ... susitinkam mažai , aš daug dirbu, MB irgi labai daug dirba smile.gif pasikalbam retą vakarą , jei kokio vyno atsidarom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 07 10, 11:32)
ŠN reklamų jau senai nežiūriu.  Nieko naujo ir įdomaus .

1.Apsikirpus kitu žmogumi pasijausi  Atsiras motyvacija ir sportui smile.gif

2.Dėl apokalipsės prajuokinai  Jau tiek kartų jį turėjo ateiti. Atėjo ir praėjo    Neužėjo smile.gif ar dar kažkas ...  Bent jau Lietuvos neras, tarp miškų  biggrin.gif  O kad pasaulis turi pasikeisti tai faktas . Negali jame karaliauti  vienaragai ir pricesės  blink.gif Žmogaus prigimtis tokia - trokšta ko neturi. Svarbu išlaikyti blaivų protą ... Kaip netikėjau komunizmo statybom , taip ir dabar netikiu nei apokalipsėm nei demokratijos pergale. Tiesa slypi kažkur per vidurį smile.gif kai kas nors vyksta, reikia žiūrėti kieno delniukai kyšo , kieno pirštukai lankstosi link delniukų  biggrin.gif  Kam į krepšelius byra monetos  biggrin.gif  biggrin.gif  :

3.Šiandien 7 broliai miegantys , lis 7 dienas o paskui 7 savaites  ax.gif Bus tokia vasara kaip vaikystėj būdavo? 

Vaikai su mumis jau nevažiuos, tai mudu abudu ... susitinkam mažai , aš daug dirbu, MB irgi labai daug dirba smile.gif pasikalbam retą vakarą , jei kokio vyno atsidarom 

1.Tikiuosi,nes dabar ciucela gorochovaja,daugiau nieko bigsmile.gif bigsmile.gif
2.Kazkada turi ateit,nes ji tikrai bus. ax.gif 4u.gif
3.as galvojau,kad 7 liepos tie broliai miegaliai.Tai tada pas mus be lietaus,bus tropinis vasaros galas. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 07 10, 13:43)
2.Kazkada turi ateit,nes ji tikrai bus. ax.gif  4u.gif

O iš kur žinai ? Komunizmą mums irgi žadėjo - ėjo ir praėjo ... Ir daug apokalipsių ( 2000 metų , 2012 ir tt) . Iš vaikystės pamenu - marą , karą , sėrius , skiepus . Amerikonai puola, kinai puola ... Bepiga valdyti bijantį žmogų ax.gif
Neadekvatų visais laikais pilna, kurie skelbia pasaulio pabaigą smile.gif O žadindami baimes ale " mesijai " daug žmonių yra pražudę .
Apokalipsės raitelių nematau smile.gif O buratinų sodinančių pinigėlius daug matosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip supratau Velso kalba kalba ?
reiks prašyti dukros , kad sėklų parvežtų :
https://www.facebook...546441449643566

Kažkada bus pabaiga - po kiek ten milijardų metų saulė užges...
Ar kažkas tokios kas nuo žmogaus nepriklauso smile.gif Bet tai sekundžių reikalas, nepasiruoši smile.gif Gali išpažinties nueiti - bet vėl dėl savęs , ne dėl dievo ... Mano manymu dievo supratimas ir žmogaus ( bažnyčios ) apie nuodėmes skiriasi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 liepos 2020 - 13:20
Nieko daugiau apie apokalipse. bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
O tokiu seklu as turiu visa maiseli,kaip ziurke vis taupau,mazu reiks,galiu atsiusti. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 07 10, 14:28)
Nieko daugiau apie apokalipse. bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif
O tokiu seklu as turiu visa maiseli,kaip ziurke vis taupau,mazu reiks,galiu atsiusti. bigsmile.gif  bigsmile.gif

ir aš turiu smile.gif Bet pas mane nedaigios ...
Draugė man kaimuke iš tų sėklų labai gražią užuolaidą ant durų padarė 4u.gif
Kažkas tokio :
Su karoliukais .

O dėl viso kito Luety imk 4u.gif Vakar jau nėra, rytojus neatėjo ax.gif Šiandien gyvi sveiki , juo ir džiaugiamės 4u.gif negadinam šiandienos blogom mintimis apie rytojų .
Kaip ten sako jei netaupysi juodai dienai , tai ji ir neateis smile.gif Kam juoda diena, kam toks gyvenimo etapas...
Atsakyti
Labas ryta,
Skubiai verdu kavą , kad Luety rastų biggrin.gif
Mano savaitgalis neįpatingai darbingas. Penktadienį išvažiavome į kaimą, šeštadienį grįžome . Vakar važiavome į kapinaites ( kapų šventė ) . Grįždami sustojome Krekenavoje ( grįžom kitu keliu ) . Gražūs tie Lietuvos miesteliai . Gerai tie ES pinigai . Kas nekvaili pasinaudojo ax.gif
Kaime krepšas agurkų , krepšas cukinijų ... Pomidorai nenoksta, nudrąskiau apatinius lapus supykus smile.gif Daugiau saulės gaus , gal ims nokti ?
MB išlėkė į komandiruotę. O man gerai būtų nulėkti iki kaimo vidury savaitės . Ko gero vėl agurkų bus priaugę .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif
Čiumpu kavos ir lekiu šiandiena pas daktarus privačiai paskui neprivačiai. Viena išvada buvęs stiprus uždegimas su podagros išreikšta forma todėl guzai ant rankų atsirado... ką toliau daryti valyti detoksikuoti organizmą smile.gif paskui ramybė, meditacija ir jokių nervų...
O MB rankom paskėsčiojo ir irgi jokių nervų jokių pergyvenimų ir atstatyti florą kaip išgers antibus...
Žodžiu gyvename tep sakant smile.gif

Atsakyti