QUOTE(Dusia37 @ 2020 07 09, 11:21)
Luety vištų nepavydžiu
Vaikus užsiauginau be pagalbos . Kitokių "vaikų " nenoriu . Katė geras gyvūnas tuo , kad ilgam gali palikti vieną .
Luety aš jau paprikas ir baklažanus patręšiau 2 kartus ir savaitgalį vėl tręšiu . Agurkus ir cukinijas 3 ar net 4 kartus tręšiau. Kas savaitę gali jiems duoti maisto . Tai ėdrūs augalai , nemaitinsi , nebus derliaus . Ir maitinimas - geriau dažniau , bet po truputį , negu vienu kartu ir daug . Vanduo + tręšimas (jiems tai maistas) , turėsi gerą derlių . Čia ne pomidorai Pomidorams reikia sausros , saikingai azoto , daug mineralų...
Man teko cukinijų maišą atnešti į darbą, nebesuvalgom
Pilnaties pradžioje miegojau kaip kūdikis , o dabar vėl graužia durnos mintys sąžinę. Naktimis. Sako sąžinę išoperuoja su apendicitu ? man apendiksas išpautas, o sąžinė kažkodėl ataugo
Vaikus užsiauginau be pagalbos . Kitokių "vaikų " nenoriu . Katė geras gyvūnas tuo , kad ilgam gali palikti vieną .
Luety aš jau paprikas ir baklažanus patręšiau 2 kartus ir savaitgalį vėl tręšiu . Agurkus ir cukinijas 3 ar net 4 kartus tręšiau. Kas savaitę gali jiems duoti maisto . Tai ėdrūs augalai , nemaitinsi , nebus derliaus . Ir maitinimas - geriau dažniau , bet po truputį , negu vienu kartu ir daug . Vanduo + tręšimas (jiems tai maistas) , turėsi gerą derlių . Čia ne pomidorai Pomidorams reikia sausros , saikingai azoto , daug mineralų...
Man teko cukinijų maišą atnešti į darbą, nebesuvalgom
Pilnaties pradžioje miegojau kaip kūdikis , o dabar vėl graužia durnos mintys sąžinę. Naktimis. Sako sąžinę išoperuoja su apendicitu ? man apendiksas išpautas, o sąžinė kažkodėl ataugo
As siemet labai atsargi su tresimu,bijojau,kad vis nepertrest,kaip kitais metais,bet pasirodo,kad reikia,nes arklio meslas matyt jau susinaudojo,manau,kad pirktinio komposto ekonomine verte irgi padaryta metams ne daugiau,naujo nieko siemet netresta siltnamyje,nei meslu,nei kompostu,o ir pernai taip pat,todel ryt bus agurku liejimas,o tuo paciu ir cukiniju.
Mane irgi grauzia durnos mintys naktimis,stengiuosi neatsibust,bet WC isbudina,o sianakt dar vejas i langa miegamojo pute stiprus,langa atsidarai triuksmas nuo vejo,uzuolaida plaikstosi,uzdarai,ramu,bet man oro truksta,zodziu va taip ir prisikuri naktimis paskui samokslo teoriju. Nors jos jau tampa realybe,tik aklas gali ju nepastebet,