Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Papildyta:

Luety del tevuko ciupk 4u.gif As vis kaip pabedavoju, kad mociute silpsta tai MB vis atsako tu ka ji juk ne Maklaudas amzinai negyvens verysad.gif Luety o jis tiesiog nenori bendrauti ar del to kad miega.
[/quote]
Nebeina bendraut,neprisimena,ta pati kartoja.Jei sedim kartu,ka nors svenciam,ji paruosiam dalyvaut,daznai ir dalyvauja,bet tyli,ziuri,kalba nesirisa jau,tik bendros frazes.Bet konjako isgeria naza stikliuka.O noretusi,kad papasakotu ko vaikystej bepaklausem,ko jaunystej neturejom laiko paklaust,o dabar jau viskas per velu.☺Mums scarbu,vistiek,kad jus dar su mumis ir nera sunkus karsint.
Atsakyti
[quote=Luety,2020 07 08, 12:43]
Papildyta:

Luety del tevuko ciupk 4u.gif As vis kaip pabedavoju, kad mociute silpsta tai MB vis atsako tu ka ji juk ne Maklaudas amzinai negyvens verysad.gif Luety o jis tiesiog nenori bendrauti ar del to kad miega.
[/quote]
Nebeina bendraut,neprisimena,ta pati kartoja.Jei sedim kartu,ka nors svenciam,ji paruosiam dalyvaut,daznai ir dalyvauja,bet tyli,ziuri,kalba nesirisa jau,tik bendros frazes.Bet konjako isgeria naza stikliuka.O noretusi,kad papasakotu ko vaikystej bepaklausem,ko jaunystej neturejom laiko paklaust,o dabar jau viskas per velu.☺Mums scarbu,vistiek,kad jus dar su mumis ir nera sunkus karsint.
[/quote]
MB tevukas jam nei salta nei silta alkio nejaucia ir visa kita tiesiog jis nesupranta verysad.gif O mociute tai ohoho viska atsimena, kaip augo Vi2i8nuose kaip Matijošaitis mažas buvo su kuo mokinosi pradinėje klasėja smile.gif Mano drauges atsimena, vis klausia kaip joms sekasi šiuo klausimu tik su ja bendrauk smile.gif bet jau sunkiai vaikšto bet režimas tėvuko padarytas atsikėliai ne ligonis eini prausiesi pusryčiai po pusryčiu eini skaitai arba mankštiniesi žodžiu tvarka yra šiuo kalsuimu, bet tėvukas ir pavargsta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 liepos 2020 - 12:22

MB tevukas jam nei salta nei silta alkio nejaucia ir visa kita tiesiog jis nesupranta verysad.gif O mociute tai ohoho viska atsimena, kaip augo Vi2i8nuose kaip Matijošaitis mažas buvo su kuo mokinosi pradinėje klasėja smile.gif Mano drauges atsimena, vis klausia kaip joms sekasi šiuo klausimu tik su ja bendrauk smile.gif bet jau sunkiai vaikšto bet režimas tėvuko padarytas atsikėliai ne ligonis eini prausiesi pusryčiai po pusryčiu eini skaitai arba mankštiniesi žodžiu tvarka yra šiuo kalsuimu, bet tėvukas ir pavargsta verysad.gif
[/quote]

Na musiskis irgi patys dar nusiprausia,bet jau vonioj reikia ismaudyt,Apsiskuta pats,bet buna blogu dienu,nesiskuta,apzelia,reikia nuskust.Ir vis kartoja,jog sulauks 100m,
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar šiltnamyje genėjau pomidorus dar paliejau ššš raugu ir tik paliejus prisiminiau Dusios37 pasakymą, kam auginti vaikus t.y. vaisius jeigu pačiam labai gerai smile.gif žodžiu pomikų derlius pamažintas tipo unsure.gif Iki žirnių nedaslinkau ai gal šiandiena ax.gif Tiesa mano česnakai tai buvo beveik nugeltę, kai kurių lapai net išsitraukė lengvai todėl ir roviau o apie išsitiesimą žiedų tai net kalbos nebuvo.
Luety mūsų močiutė irigi sako kas čia liko tik 6 metai iki 100...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 liepos 2020 - 07:03
Labas rytas,
Kažko prastai miegojosi .
Mano pomidorai kai kurie iki šiltnamio viršaus . Reikia karpyti viršūnes . Tik nokstančių nėra. Netrešiu raugu pomidorų , tik agurkus cukinijas ir kt . Ir taip bujoja , nors šiemet dar netręšti . Turiu pomidorų trąšų, tai nebent jomis palaistysiu .
Muka kaip tavo katė ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 07 09, 08:39)
Labas rytas,
Kažko prastai miegojosi .
Mano pomidorai kai kurie iki šiltnamio viršaus . Reikia karpyti viršūnes . Tik nokstančių nėra. Netrešiu  raugu pomidorų , tik agurkus cukinijas ir kt . Ir taip bujoja , nors šiemet dar netręšti . Turiu pomidorų trąšų, tai nebent jomis palaistysiu .
Muka kaip tavo katė ?

Na žinok katė guvi guzas išlikęs verysad.gif Ptfu pfu ptfu kol kas be pakitimų. O sodinis katinas tau asyje atsirado infekcija tai pūlių siaubas kiek išspaudžiau gerai, kad leidosi. Nes tepiau tepalais nieko nepadėjo kol vieną dieną spustelėjau tai pilna servetėlė pūlių blink.gif tai paskui dar kelias dienas spaudžiau tai viskas lyg ir gerai, bet neleidžia prisliesti prie tos ausies lyg guziukas kažkos dar yra ale ką laukinis tipo nors meilumas neišpasakytas ir ant kelių vis stengiasi užlipti rolleyes.gif
Na va kaip man sušovė laistyti nesuprantu doh.gif Jau laukinius du agurkus nuskyniau o šiltnaminiai kažkokie be gyvasties kokius pasodinau tokie ir yra ir nemezga von rausiu. O ką darote su kaliarope. tiesa aš dar turiu tris moliūgus nuo pernai kiba kokią sriubą reikai išvirti ax.gif
Atsakyti
Muka kaliaropes kol kas valgome ir tiek . Prie mėsos papjaustau ar šiaip ... Galima tarkuoti ir su majonezu maišyti .
Agurkams šiltnamyje duok gerai trąšų , matysi atsigaus. Agurkas ne pomidoras, jam reikia daug vandens ir daug maisto ax.gif
Smagu , kad katei viskas gerai 4u.gif Pas mane kaime būna , kad vakare prisistato katinas... Sėdi ir žiūri į mane , kol maisto įpilu smile.gif Be garso , per atstumą biggrin.gif O aš visas kates myliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 07 09, 09:30)
Muka kaliaropes kol kas valgome ir tiek . Prie mėsos papjaustau ar šiaip ... Galima tarkuoti ir su majonezu maišyti . 
Agurkams šiltnamyje duok gerai trąšų , matysi atsigaus. Agurkas ne pomidoras, jam reikia daug vandens ir daug maisto  ax.gif
Smagu , kad katei viskas gerai  4u.gif Pas mane kaime būna , kad  vakare prisistato katinas... Sėdi ir žiūri į mane , kol maisto įpilu smile.gif Be garso , per atstumą  biggrin.gif  O aš visas kates myliu smile.gif

o aš nemylėjau, kol dukra neužsimanė gyvūnėlio o ne žuvyčių, kurias jau turėjome. Pirmas savaites tai net po paglostymo rankas ploviausi, o darbe tai čiut nėenugriuvo sužinoją, kad aš kate auginu. Man šunis daugiau prie širdies, nes ir augau su šuniukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 07 09, 10:03)
o aš nemylėjau, kol dukra neužsimanė gyvūnėlio o ne žuvyčių, kurias jau turėjome. Pirmas savaites tai net po paglostymo rankas ploviausi, o darbe tai čiut nėenugriuvo sužinoją, kad aš kate auginu. Man šunis daugiau prie širdies, nes ir augau su šuniukais smile.gif

Šuo irgi fainai , bet kas vedžiotų ? Ne aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pas mus katės užsimaniau aš , bet ji dukros. Pasirinko pati sau šeimininkę , ar įsivaikino mano dukrą dar nežinau smile.gif aš tik šėrėja ir tuoleto valytoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif MB gaujos vadas , jam reikia pasimeilinti , dukrą mylėti, saugoti ir auklėti biggrin.gif . Mažiausiai dėmesio gauna sūnus. Tik jei nieko nėra namuose, o reikia maisto ar glostymo prisimena ir jįsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 07 09, 10:28)
Šuo irgi fainai , bet kas vedžiotų ? Ne aš  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pas mus katės užsimaniau aš , bet ji dukros. Pasirinko pati sau šeimininkę , ar įsivaikino mano dukrą  dar nežinau smile.gif aš tik šėrėja ir tuoleto valytoja  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  MB gaujos vadas , jam reikia pasimeilinti , dukrą mylėti, saugoti ir auklėti  biggrin.gif . Mažiausiai dėmesio gauna sūnus. Tik jei  nieko nėra namuose, o reikia maisto ar  glostymo  prisimena ir jįsmile.gif

Na mūsų panašiai kol gyvenom kartu :0 O va dabar dukters draugas Nr. 1 biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na,o as busiu vistu globeja bigsmile.gif bigsmile.gif
Dar neturiu pranesimo,bet laukiu.
As agurkus ir cukinijas liejau jau 2x vistu sss raugalu,bet cukiniju maziau nei pernai,kazko blogai mezga,nors sekla ta pati,kaip pernai,o agurkai labai tysta virkscios i virsu ir reteja tarpai tarp lapu.Cia siltnamyje,gal taip ir turi but?
Miegojau ir as prastai.Atrodo pilnatis jau dyla?
Nuo ryt rodo iru prognoze pas mys ateina siluma,gal pagauses derlius visko,nes silumos truksta,vejai,lietus ir vesa vyrauja.
Nuotaikos nera,nezinau kuom ja pasikelt,reik ratuku ieskot biggrin.gif Juokiuos,per sena tam. biggrin.gif
Atsakyti
Luety vištų nepavydžiu ax.gif
Vaikus užsiauginau be pagalbos . Kitokių "vaikų " nenoriu . Katė geras gyvūnas tuo , kad ilgam gali palikti vieną .
Luety aš jau paprikas ir baklažanus patręšiau 2 kartus ir savaitgalį vėl tręšiu . Agurkus ir cukinijas 3 ar net 4 kartus tręšiau. Kas savaitę gali jiems duoti maisto . Tai ėdrūs augalai , nemaitinsi , nebus derliaus . Ir maitinimas - geriau dažniau , bet po truputį , negu vienu kartu ir daug . Vanduo + tręšimas (jiems tai maistas) , turėsi gerą derlių . Čia ne pomidorai smile.gif Pomidorams reikia sausros , saikingai azoto , daug mineralų...

Man teko cukinijų maišą atnešti į darbą, nebesuvalgom smile.gif

Pilnaties pradžioje miegojau kaip kūdikis , o dabar vėl graužia durnos mintys sąžinę. Naktimis. Sako sąžinę išoperuoja su apendicitu ? man apendiksas išpautas, o sąžinė kažkodėl ataugo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti