labos,mielosios,
Vakar sode buvau,sakiau padirbsiu siltnamyje,bet ziuriu ir lauke darbo jau yra,o nebuta tik 3d.
Atvaziavus pamaciau nusikalteli-balandi,kaip vista,ilindusi i mano kaliaropes,nes jau buvau nudengus,ir ka dalis viduriuku islesta.Tie lapeliai jiems skanus,nes liauni,minksti,tai ir puotavo,teko vel viska uzengt tinkleliu.Nu jau siemet,tai kaip nei vienais metais,puola mano deriu.kas netingi.
Siltnamye radau 3 issirpusius pomidorus,skaitau neblogai,nors pernai turejau jau ant Jonu,siemet ant petru,nu neblogai,ypac zinant kokie jie buvo suvarge.
Viena cukinija uzpuole amaras stipriai,teko nulauzt visus lapus,nezinau ar kas bus gero dar is jos,o kitos turbut irgi uzsikres,nes salia auga.Purkst niekuo nepurskiau,baisus vejas buvo,45 mylios per valanda,tai tik dziaugiausi,kad nenunese manes,bet nurinkau braskes,dar juoduju serbentu vel prisirpusiu kibirelis,tai ir tuos apskyniau,zirniai pagaliau uzaugo,bet labai islankstytos sakos,nes puole balandziai,buvau apsukus tinkleliu,o dabar nuemiau,nes neprieinu prie anksciu.Ir dar,tie pauksciai nedraugiski,jie tai nesidalina mano geru,suryja vieni viska su draugais.
Pasidalinau viskuo su sunaus seima,visi patenkinti.
Jau yra papriku zaliu ir nemazu,bet as nemoku ju augint,kai paziuriu kitu paveiksliukus,tai ju kaip krumai,grazus,o mano tokios pasproge,ant sumedyjusio kotelio,puola jas amarai augant,sraiges,visokie sliuzai,po to jos kapanojais is to antpuolio,tai nezinau,ar besodinsiu kita met.
Labai grazios mano sparagines,bet vakar vejas jas taip skaudziai dauze,kad nezinau,ar jos atsilaikys.Kaip gyvenime vyksta gerio ir blogio kova,taip ir gamtoje.
Mukute,vistas ne atves,o reiks patiems atsivezt.Kai jau zinos data,kada jie gaus is tu fabriku,tada informuos mus emailu,mes turesime uzmoket labdaros organizacijai kaip ir labdara tokia,nors suma jie nurode,kiek visi mazdaug moka ir tada bus kelios dienos nurodytos,kada galim atvaziuot,butinai turim atvaziuot kada nurodysim su savo dezem,ideta net matmenys ir nuoroda kokios mazdaug dezes tinka,
zodziu rupinasi vistukem,tada ir vaziuosim.Tas bus kazkada Liepos menesi.
Siandien jau nurimo vejas,atveso oras,lyja smulkiai.Lietaus reikejo,viskas perdziuve,paliejau tik svarbiausius dalykus,nes per toki veja net dirbt nesinori.
Dusia,mano namo stogas slaitinis
Rausim raudona serbenta ir agrasta viena,o apie juos sesim zolyte,nes dabar visas sodas isgrystas medzio drozlem,nera kur basam isizemint,o salia yra plytelem isklota aikstele,stalas su kedem,ten tiks ir zolynelis.
Plasnu daug,noru daug,o gyvenimas pakoreguos viska savaip.Ramybes mums visiems.