Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2020 06 26, 16:49)
Muka, su gimtadieniu!
Būk sveika, mylima, laiminga...

P.S. tik dabar pamačiau, kad puokštę išrinkau panašią, kaip Luety... smile.gif

reiskia Mukai reikia lauko geliu su ramunem,.kad abi nesusitare isrinkom po tokia puokste. bigsmile.gif bigsmile.gif
Muka,ikalk gerai pradzioj baliaus ir dings visi nuovargiai,greit nueisi guilt,o sveciai patys apsitarnaus,maza beda,visi dideli. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi Luety bais myliu lauko gėles 4u.gif turiu net senovinį gėlyną rolleyes.gif oi jau eisiu įkalti nes tikrai nusikaliau ryt dar laukia porcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 06 26, 20:22)
Labos mergucios smile.gif vos kojas pavelku verysad.gif virtuvėje visa miela dienele. Na kitaip nebus smile.gif Aciu mielosios už sveikinimus už linkėjimus smile.gif
Luety tikrai ne jubiliejus dar 2 liko metai bet pas mumi daug svečiu visuomet daug turime smile.gif tik metai ne tie visus su dviem nakvynėmis apsokineti ir kita savaite irgi laukia smile.gif dar karta aciu už sveikinimus :)lekiu smile.gif

Muka, mieloji, su gimtadieniu. Kad greičiau praeitų tas juodas dryžis, sveikatos, sveikatos ir sveikatos. Būk mylima.
Atsakyti
Labas rytas,
keliames,kava austa.
vartotojo įkelta nuotrauka
Dusia atostogauja ir miega sodyboj,Muka pagiriojasi ir tvarko busta po baliaus skaudama galva,Ate su Kavasucitrina dirba ,Pou uzsuka tik i svecius,tai as palikta viena namie ant ledo? ax.gif
Pas mus atveso,vejas baisus,turiu laikyt is vejo puses siltnamio duris uzdarytas,jad nenunestu nano siltnamio.
Agurku,cukiniju jau i valias,dalinu giminei.
Siandien eis daug pomidoru lapu zemyn,gana cia augint,reik sirpint jau vaisius,o ir siaip lapai neretinti pas mane dar siemet,atrodo tankiai,o as vis stebiuosi,kaip as i ta pati plota dar 10 daugiau sukisdavau ax.gif nonsensas kazkoks.
Vakar broli jau aplankiau,tevuli,tik,kad jis miegojo.
Sunus buvo atejes.Jau po truputi isivaziuoja bendravimai.
Na,o as ivairiai.Buna geru dienu,buna blogu,kaip ir visiems.Bet visumoj su draugu pagalba vaistais,daug daug geriau.Dar padeda Naujojo testamento skaitymas,youtubej biblijos studiju video,stipreju po truputi dvasiskai.

Atsakyti
Labos mergučios smile.gif

Uf atlaikiau vieną baliuką liko dar vienas bet nors vienos dienos bus smile.gif Nuo dūšios pavargau labai nes pusryčiai pietųs vakarienė nu žodžiu žmonių vienu metu buvo arti 20 blink.gif ačiū die miegojo tik 12 ax.gif žodžiu praėjo smile.gif Dabar paislęsiu darbe smile.gif
Ačiū visoms už sveikinimus ačiū, kad neužmiršote smile.gif Pasisitengsiu save mylėti daugiau smile.gif
O kol aš čia trepsėjau tai Luety jau kavos užfundino smile.gif
Oi ne galvos neskauda bet pavargusi jklmn tikrai jaučiuosi labai verysad.gif ale nieko paislęsiu kada nors smile.gif
Čiumpu kavos ir varau ilsėtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 birželio 2020 - 09:13
QUOTE(Muka @ 2020 06 29, 08:11)
Labos mergučios smile.gif

Uf atlaikiau vieną baliuką liko dar vienas bet nors vienos dienos bus smile.gif Nuo dūšios pavargau labai nes pusryčiai pietųs vakarienė nu žodžiu žmonių vienu metu buvo arti 20  blink.gif ačiū die miegojo tik 12  ax.gif žodžiu praėjo smile.gif Dabar paislęsiu darbe smile.gif
Ačiū visoms už sveikinimus ačiū, kad neužmiršote smile.gif Pasisitengsiu save mylėti daugiau smile.gif
O kol aš čia trepsėjau tai Luety jau kavos užfundino smile.gif
Oi ne galvos neskauda bet pavargusi jklmn tikrai jaučiuosi labai verysad.gif ale nieko paislęsiu kada nors smile.gif
Čiumpu kavos ir varau ilsėtis smile.gif

Su Gimtadieniu, brangioji! Daug graziu ir laimingu metu, pasisekimo ir sveikatos happybday.gif
Atsakyti

Dėkui Luety už kavą . Miegu kaime gerai... Šlaitinis stogas😄. Reikės grįžti į civilizaciją ir rankas kojas atsiplauti ..ryt vakare

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ačiū Jusdy už sveikinimus, kad nepamiršti paklydelę smile.gif
Dusia37 o kodėl po šlaitiniu gerai miegoti? O apskritai pailsėjai?
Džiugu Luety, kad purtaisi tos tamsiosios smile.gif O kada tau vištas atveža?
O kad lijo o kad lijo šiandien ryte javai išguldyti, tarsi kas būtų voliojasi:) Na bet palistyta, žolės žels kaip ....
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą.
Jei javai išguldyti , vadinasi ūkininkas pertręšė.
Pas mus palijo nedaug, 10 mm. Bet vakar apie pietus buvo geras lietus. Apie 20 mm. Man gerai , kai palyja. Daržai gražesni būna... Užmulčiuotas visas gėris, tik lietus labai sugebą mulčą "suvalgyti".
Pasak Feng shui labai geras dalykas šlaitinis stogas smile.gif Energetika ir tt. Kažkada domėjausi smile.gif
Tai dabar kaime juokaujam, kad gerai miegasi po šlaitiniu stogu .
Apie atostogas, galvojau daugiau padarysiu darbų... Bet čia laikas tirpsta, kita dimensija smile.gif Bet atsotogos ir turi būti poilsiui ? Ne lėkimui ... Varles ir laumžirgius prie prūdelio paganiau , ilgiau pamiegojau , ramiai kavą išgėriau ... Panagės juodos, kulnai irgi smile.gif ko ne atostogos ?
Visai nenoriu į darbą . Į Kauną noriu ... Dušo ir civilizacijos pasiilgau smile.gif Luety smagu girdėti , kad geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Izoliacija baisus daslykas, Žmogus bendruomeninė butybė...
Apie derlių : agurkus radėjom valgyti , pomidorai negreit ... Morkos , žirnai, cukinijos pilna burna . Salotos ir kaliaropės pilna burna ... Špinokai sudygo , galėsiu žiemai pasišaldyti .
Svogūnus druska perliejau , reiks savaitgalį dar kartą . Eina pas mane musė ...
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
labos,mielosios,

Vakar sode buvau,sakiau padirbsiu siltnamyje,bet ziuriu ir lauke darbo jau yra,o nebuta tik 3d.
Atvaziavus pamaciau nusikalteli-balandi,kaip vista,ilindusi i mano kaliaropes,nes jau buvau nudengus,ir ka dalis viduriuku islesta.Tie lapeliai jiems skanus,nes liauni,minksti,tai ir puotavo,teko vel viska uzengt tinkleliu.Nu jau siemet,tai kaip nei vienais metais,puola mano deriu.kas netingi.
Siltnamye radau 3 issirpusius pomidorus,skaitau neblogai,nors pernai turejau jau ant Jonu,siemet ant petru,nu neblogai,ypac zinant kokie jie buvo suvarge.
Viena cukinija uzpuole amaras stipriai,teko nulauzt visus lapus,nezinau ar kas bus gero dar is jos,o kitos turbut irgi uzsikres,nes salia auga.Purkst niekuo nepurskiau,baisus vejas buvo,45 mylios per valanda,tai tik dziaugiausi,kad nenunese manes,bet nurinkau braskes,dar juoduju serbentu vel prisirpusiu kibirelis,tai ir tuos apskyniau,zirniai pagaliau uzaugo,bet labai islankstytos sakos,nes puole balandziai,buvau apsukus tinkleliu,o dabar nuemiau,nes neprieinu prie anksciu.Ir dar,tie pauksciai nedraugiski,jie tai nesidalina mano geru,suryja vieni viska su draugais.
Pasidalinau viskuo su sunaus seima,visi patenkinti.
Jau yra papriku zaliu ir nemazu,bet as nemoku ju augint,kai paziuriu kitu paveiksliukus,tai ju kaip krumai,grazus,o mano tokios pasproge,ant sumedyjusio kotelio,puola jas amarai augant,sraiges,visokie sliuzai,po to jos kapanojais is to antpuolio,tai nezinau,ar besodinsiu kita met.
Labai grazios mano sparagines,bet vakar vejas jas taip skaudziai dauze,kad nezinau,ar jos atsilaikys.Kaip gyvenime vyksta gerio ir blogio kova,taip ir gamtoje.
Mukute,vistas ne atves,o reiks patiems atsivezt.Kai jau zinos data,kada jie gaus is tu fabriku,tada informuos mus emailu,mes turesime uzmoket labdaros organizacijai kaip ir labdara tokia,nors suma jie nurode,kiek visi mazdaug moka ir tada bus kelios dienos nurodytos,kada galim atvaziuot,butinai turim atvaziuot kada nurodysim su savo dezem,ideta net matmenys ir nuoroda kokios mazdaug dezes tinka, bigsmile.gif bigsmile.gif zodziu rupinasi vistukem,tada ir vaziuosim.Tas bus kazkada Liepos menesi.
Siandien jau nurimo vejas,atveso oras,lyja smulkiai.Lietaus reikejo,viskas perdziuve,paliejau tik svarbiausius dalykus,nes per toki veja net dirbt nesinori.
Dusia,mano namo stogas slaitinis wub.gif
Rausim raudona serbenta ir agrasta viena,o apie juos sesim zolyte,nes dabar visas sodas isgrystas medzio drozlem,nera kur basam isizemint,o salia yra plytelem isklota aikstele,stalas su kedem,ten tiks ir zolynelis.
Plasnu daug,noru daug,o gyvenimas pakoreguos viska savaip.Ramybes mums visiems.
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Vakar mano vienma namelyje MB išsėmė 3 viedrus vandenio užsėmė. Bet kas įdomu ryte einant į darbą nieko nebuvo o po gero pusvalandžio jau MB čiut nepasitiesė virtuvėje. Kažkur kemša drenažą o jis darytas ne mūsų ir dar caro dūdikovo laikas na žodžiu reikia smegenėles sukti ką daryti jeigu dar tokiso liųtys bus ....
Dar prišokau po darbo prie vandens lelijų, tai gerokai paravėjau, nes žiedukai pųna po lapais verysad.gif ale paskui kaip užėjo lietus visa kupra šlapia, taip darbas ir ne iki galo liko padarytas. Tiesa kuri gal turite su šilauogėm patyrimo. O pradžia tokia prima pradėjo vieno krūmo lapai šviešėti paskui antro išroviau abu, paskui jau žiūriu tas pat ir trečiam krūmui. Mažu kuom nupurkšti?

QUOTE(Luety @ 2020 06 30, 12:33)
Plasnu daug,noru daug,o gyvenimas pakoreguos viska savaip.Ramybes mums visiems.

Aha šventi žodžiai 4u.gif

Dusia37 o kokius špinokus sėji? Aš tai nieko dar nevalgau nors jau viena kaliaropė valgoma reikai sunaudoti. Per tuos balius nėra kada ir apeiti savo derliaus verysad.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka.
Sėju zelandinius špinokus. Jų pas mane taip negraužia vabalai smile.gif Kažkiek šviežių suvalgom , o dalį šaldau žiemai , kokteiliui ar kiaušinių- sūrio vyniotiniui .
Į Kauną jau norėjau , bet į darbą tai tikrai ne . Reikia daryti išvadas ...
Vakar pasižoliavau , prisiskyniau pievose bele kiek čiobrelio smile.gif Kažkiek padovanosiu , bet nemažai ir mes sunaudojam . Nuostabus prieskonis vištienai , jautienai , o antis kepta aluje su čiobreliais bigsmile.gif pasaka. Kiaulienai man labiau patinka raudonėlis. Dar nežydi rinksiu tik savaitgali .
Ir vėl verslo planas , auginti čiobrelius smile.gif Koks ha natūraliai pasiėjęs mano pievose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Prieš 2 savaitės buvo verslo planas užveisti bijūnų ūkį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ne tiek žiedams kiek šaknims auginti .

Mano paprikos šiemet gražios, baklažanai tik pradėjo megzti ... Kai bus biški mažiau darbų įmesiu nuotraukas 4u.gif

Atsakyti