Labas rytas,
Dėkui už kavą
Vilkdagius drąskysiu per atostogas . Luety pas mane šlapių vietų nėra, auga jie visur Po lašais buvau prie malkinės pasodinus - dzin, žydėjo iš pasiutimo:) Gavau daigus iš sesės . Po 3 metų vežiau karučus daigų į pievą susodinti ... Juos laikas nuo laiko reikia pradraskyti , jei patinka gerai dauginasi . Būtum Lietuvoj , karutį galėčiau atvežti Čia pasodinta kokių 6 ar 7 metrų lysvė . Gyvai gražiai atrodė, nuotraukose šiaip sau ... nemoku fotkinti . Jei labai šlapioje vietoje sodinsi , yra kažkurie ten labiau mėgstantys drėgmę . Turiu vieną švelniai rožinės splalvos , tai jį labai reikia popinti Ir pamažu dauginasi . Noriu pakalnės daržiuką įrėminti levandomis ir vilkdalgiais . Manau šiemet pavyks iki galo projektas:ax: Man patinka gėlių - daržovių mišrainė .O daržiuką ant kalno iš vienos pusės įrėminsiu bijūnais Ir dar noriu kitų spalvų medėjančių bijūnų - turiu tik rūžavą , jau viena apgalvota, kur jei turėtu augti ir kvėpinti kiemą ... Vienžo : ) kada žmogui bus gana ?
Muka - dėl priežiūros augalų - na pas mane jie ant išgyvenimo Tik nusiraviu ( jei nemulčiuota, raviu kas savaitgalį , kol augalai maži ) ir jei lieka laiko perlieju arbatėle. Laistau retai , popint neturiu kada . Kas nori auga. Kas numiršta be to pragyvenu Visko yra pirkti ...
Laba ryta,
na ka,pirma kart po 3 men vaziuosiu shopintis su MB kartu.Visa laika jis vaziavo vienas.Atidare jau ir visas kt pardes nuo vakar,bet vaikai dar nesimoko,viesbuciai dar nedirba,kirpyklos,grozio salonai dar uzdaryti.Viesas transportas veikia pilnai,bet jame turi but su kauke,kitaip £100 bauda.Isivaizduojat Londono sausakimsa metro piko valandomis ir visi su kaukem,supluke.Virusu veisykla,ne kitaip.Jei transportas veikia,tai kirpyklos saugi oaze palyginus su tuo.Kazkokie psichologiniai niuansai.
Dusia,kaip miegojai?Tau cia buvo laikina,ar irgi turi ta mano faktoriu nemigai?
As miegu kaip zuikis,bet geriau jau.Kiek ilgai tesis,nezinau.Daug dirbu su savim,sekasi sunkiai,broliukas is Kauno daznai skambina per mesendzeri,jis praejes per tai,labai padeda,galiu issiverkt jam.Bet geriau.Bet kokia negatyvi info ismusa is veziu,bet kapanojuosi vel ir einu.
Braskes jau musu baigiasi,dar Sonata zydi,ji velyvesne,bet sumisus su kt veislem,tai dar palesimui yra.Siaip siemet braskiu mazai,nusalo per pati zydejima ir isvis turbut reikia keist veisle,yra puvinys ir dziusta lapai ir tie vedareliai vabalai masiskai eda braskes,israuni kera,tai ju simtai gyvena po keru.Nezinau,kaip juos naikint.
Ka esat girdeje apie serbentu lapu rauples?
Muka,sekmes!
na ka,pirma kart po 3 men vaziuosiu shopintis su MB kartu.Visa laika jis vaziavo vienas.Atidare jau ir visas kt pardes nuo vakar,bet vaikai dar nesimoko,viesbuciai dar nedirba,kirpyklos,grozio salonai dar uzdaryti.Viesas transportas veikia pilnai,bet jame turi but su kauke,kitaip £100 bauda.Isivaizduojat Londono sausakimsa metro piko valandomis ir visi su kaukem,supluke.Virusu veisykla,ne kitaip.Jei transportas veikia,tai kirpyklos saugi oaze palyginus su tuo.Kazkokie psichologiniai niuansai.
As miegu kaip zuikis,bet geriau jau.Kiek ilgai tesis,nezinau.Daug dirbu su savim,sekasi sunkiai,broliukas is Kauno daznai skambina per mesendzeri,jis praejes per tai,labai padeda,galiu issiverkt jam.Bet geriau.Bet kokia negatyvi info ismusa is veziu,bet kapanojuosi vel ir einu.
Braskes jau musu baigiasi,dar Sonata zydi,ji velyvesne,bet sumisus su kt veislem,tai dar palesimui yra.Siaip siemet braskiu mazai,nusalo per pati zydejima ir isvis turbut reikia keist veisle,yra puvinys ir dziusta lapai ir tie vedareliai vabalai masiskai eda braskes,israuni kera,tai ju simtai gyvena po keru.Nezinau,kaip juos naikint.
Muka,sekmes!
QUOTE(Luety @ 2020 06 16, 10:37)
Laba ryta,
Luety , pas mane būna tokių dalykų . Darbas man sukelia tokius nerimo priepuolius ... ir nemigas Vakar išsisprendžiau kas mane kankino , tai miegojau kaip kūdikis. Naktimis pradedu kaip siūlus mintis vynioti ir be šansų akims užsimerkti ... Reikia keisti darbą
Šiuo metu mano serbentus puola serbentinis amaras.
Reikėtų nupurkšti , bet serbentų ir taip užtenka , visų nesusiskinu . Tai nieko nedarau , tik išgeniu rudenį . Rauplių gal nesu sutikusi ? Grybas rauplės, kaip ir pomidorų maras ...
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 16, 11:24)
Luety , pas mane būna tokių dalykų . Darbas man sukelia tokius nerimo priepuolius ... ir nemigas Vakar išsisprendžiau kas mane kankino , tai miegojau kaip kūdikis. Naktimis pradedu kaip siūlus mintis vynioti ir be šansų akims užsimerkti ... Reikia keisti darbą
Reikėtų nupurkšti , bet serbentų ir taip užtenka , visų nesusiskinu . Tai nieko nedarau , tik išgeniu rudenį . Rauplių gal nesu sutikusi ? Grybas rauplės, kaip ir pomidorų maras ...
Mano kaimynai išskina tokius lapus ir sudegina ... sako kažkiek padeda
QUOTE(Muka @ 2020 06 16, 11:25)
Muka , jei aš nerandu laiko nusipurkšti juos , tai dar medituosiu ir lapus skinsiu ? Nu ne .... Sakau , kad pas mane ant išgyvenimo Puola raudono ir geltono serbento krūmą . Raudono krūmas tokio dydžio , kad gal 2 kibirus uogų užaugina... O man reikia 3 litrų. Nevargsiu ...
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 16, 09:24)
Šiuo metu mano serbentus puola serbentinis amaras
Šiuo metu mano serbentus puola serbentinis amaras
Va va,mano raudonas serbentas taip atrodo.Uogu turi antri metai bet mazai,o va tokiu lapu daug.Reikia nuskint uogas tada ir naikint lapus nes ju daugeja ryskiai.O as galvojau rauples nuo raupletu lapu vaizdo.
QUOTE(Muka @ 2020 06 16, 09:25)
Ok,Muka,aciu,bandysiu isskint ir as.
Apsiprekinom.Zmones issibaugine labai.laikosi atstumo,nusisuka prasilenkiant.PC labai gerai padaryta praejimai,prie kasu reguliuoja kur eit,apsauga is PC kolektyvo puiki.
Einu virt barsciuku su lapais sriubos,po to i soda.Neturiu ko veikt,tik paliet,o po to nersiu saulytej,vis geriau nei namie.
QUOTE(Luety @ 2020 06 16, 13:28)
Va va,mano raudonas serbentas taip atrodo.Uogu turi antri metai bet mazai,o va tokiu lapu daug.Reikia nuskint uogas tada ir naikint lapus nes ju daugeja ryskiai.O as galvojau rauples nuo raupletu lapu vaizdo.
Apsiprekinom.Zmones issibaugine labai.laikosi atstumo,nusisuka prasilenkiant.PC labai gerai padaryta praejimai,prie kasu reguliuoja kur eit,apsauga is PC kolektyvo puiki.
Einu virt barsciuku su lapais sriubos,po to i soda.Neturiu ko veikt,tik paliet,o po to nersiu saulytej,vis geriau nei namie.
Luety - kokiu feiriu nupuršk ar čiliu ištrauka su aliejumi maišyta ar kt saugia chemija. Tik nepadauginti , kad nenudeginti . Amaras gyvas padaras, muilo nemyli . Tik dažnai reikia.
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 16, 11:40)
Luety - kokiu feiriu nupuršk ar čiliu ištrauka su aliejumi maišyta ar kt saugia chemija. Tik nepadauginti , kad nenudeginti . Amaras gyvas padaras, muilo nemyli . Tik dažnai reikia.
Nuvalgysim uogas ,tada,pusiau zalios dar,ryt paziuresiu ar matosi kokiu gyviu antroj lapu pusej.
Labos
Šiandiena tyrimai abiems su MB Vakar praėjo pasirodymas mano akiai neblogai, šiandiena atsiduodu ataskaitas ir ruošiuosi kitoms Ot sukamės rate
Luety na va kaip smagu, kad gali ir pamegzti atokaitoje ir dar pardėje nėra teip jau baisokoka ane žinia daboti save reikai, bet juk nesulysi gyvas in žemelę
Kavos?
Šiandiena tyrimai abiems su MB Vakar praėjo pasirodymas mano akiai neblogai, šiandiena atsiduodu ataskaitas ir ruošiuosi kitoms Ot sukamės rate
Luety na va kaip smagu, kad gali ir pamegzti atokaitoje ir dar pardėje nėra teip jau baisokoka ane žinia daboti save reikai, bet juk nesulysi gyvas in žemelę
Kavos?
Labas rytas,
Miegojau ir dar miegočiau , gerai kad yra kavos .
Muka Tu šaunuolė ! Imk
Tyrimai nevalgius- negėrus ?
Lietuvoj vėl vasara, ir tokia karštoka man tinka...
Miegojau ir dar miegočiau , gerai kad yra kavos .
Muka Tu šaunuolė ! Imk
Tyrimai nevalgius- negėrus ?
Lietuvoj vėl vasara, ir tokia karštoka man tinka...
Laba ryta,
miegota ne prastai,bet jautriai,bet ir uz tai aciu D.
Muka,su sekmingu ataskaitu pateikimu.Ir ,zinoma,geru tyrimu.O kaip MB jauciasi?AR dar kyla tempera kada?
Pas mus si ryta vesiau,vel rodo lietu,bet pas mus kazin,nors prognozes grynai musu miestui.
Skaiciau,naujienlaiskyje uzsdakytam is finansu analitiko,kad studentai savo paskolas turi pristabdyt.Labai nesigilinau,jei idomu,galesiu permest ta naujienlaiski,gal ne taip ka supratau.Zinoma,jei reikia.
Na.pardes manes netraukia dar,nors to viruso tiek ir nera,musu mieste gal 50 atveju fataliniu,bet jis vistiek yra.Kai nieko ypatingai bnereikia,tai ir nelandau be priezastie,pinigai tauposi,tik kam jie bebus reikalingi?
Reik dar sia savaite i vaistine nueit,pasiimt vaistu pratesima,man sunki misija.
Muka,su sekmingu ataskaitu pateikimu.Ir ,zinoma,geru tyrimu.O kaip MB jauciasi?AR dar kyla tempera kada?
Pas mus si ryta vesiau,vel rodo lietu,bet pas mus kazin,nors prognozes grynai musu miestui.
Skaiciau,naujienlaiskyje uzsdakytam is finansu analitiko,kad studentai savo paskolas turi pristabdyt.Labai nesigilinau,jei idomu,galesiu permest ta naujienlaiski,gal ne taip ka supratau.Zinoma,jei reikia.
Na.pardes manes netraukia dar,nors to viruso tiek ir nera,musu mieste gal 50 atveju fataliniu,bet jis vistiek yra.Kai nieko ypatingai bnereikia,tai ir nelandau be priezastie,pinigai tauposi,tik kam jie bebus reikalingi?
Reik dar sia savaite i vaistine nueit,pasiimt vaistu pratesima,man sunki misija.
QUOTE(Luety @ 2020 06 17, 10:30)
Laba ryta,
Po tyrimų. Žodžiu nevalgius negėrus kraują paėmė sisiuką irgi. Bus daktarės išvada, bei plius dasipirkome Helicobacter pylori IgG. taighi dar papildomai kainavo 42 Eur, bet kaip ir sakiau atsibodo įrodinėti, kad reikai ir šitą tyrima atlikti prie žarnos ryjimo. Taigi laukiame atsakymo ir išvadų
MB tempa šokinėja po pavalgymo, manau tai surišta su virškinimo traktu Na tiesiog dabar jau ir nesimatuoja ....
O man tokia vasara fek, svoris varginair dar tas ruduo