Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety kalijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 10, 10:53)
Luety kalijos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Luety daržai blink.gif na šaunuolė tikrai 4u.gif O jau kalijų grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
vartotojo įkelta nuotrauka
Šiandien kaimiška kava smile.gif
Vakar neištvėrėm , nulėkėm iki kaimo . Per 3 dienas viskas užaugę tiek , kaip kitą kartą per 2 savaites neužauga smile.gif Šiluma , lietus ir trumpos naktys . Vilkdagai žydi , tik nemoku gražiai nufotografuoti . Gėris kaime, kaip nenorėjau grįžti į darbą šiandien. Brrr... Krušos nebuvę, bet lietaus tai bele kiek - mano matuoklė pilna ... rodo 35 ml. ir dar viršaus - ir dar žinant , kad vakar karšta diena buvo , nelyjo - vadinasi nugaravo . Prūdelis pakilęs per kokį sprindį . Smagu ax.gif
Luety daržovės pas mane tokios bus už kokio mėnesio smile.gif O vat kalijų tokių neturėsiu ... įsodinau savo kaliją į vazoną, gražiai žaliuoja, bet žiedo neleidžia . Pas mane fioletinė tamsi buvo . Šiemet labai gražių pelargonijų turiu , dvi pernykštės peržiemojo ir žinoma nesulaikiau pirkau Depe . Ir Atė42s labai graži , tik dar nežydi, kelmas didelis . Šiemet žydės mano iš ŽS pirktas bijūnas . Pasirodo bus baltas. Pirkau kažkada per nukainavimą porą padžiuvusiu šaknų , viena numirė, o kitas tik šiemet parodys grožį ...
Noriu vasarom gyventi kaime ... toks gėris smile.gif

Atsakyti
Labos
Ir mes sodas nulėkęs ptfuptfuptfu be nuostolių. Ir tiesa viskas taip ūgtelėjo, kad net gražu žiūrėti. Pomidorai vėl skabomi tik ką paprikos gelsta kažkaip nekaip jos jaučiasi verysad.gif bandysiu pamaitinti per lapus mažu padės. Tiesa Dusia tu ryt dirbi uzvesciau augalus tokios gražius iškasiau alėja dabar parsidavė bet jeigu gaus laisvės žemėje maži atsigaus. O va pas mane palergonijos neišgyveno ir silpnos labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 11, 07:21)
Labas rytas,

Šiandien kaimiška kava smile.gif
Vakar neištvėrėm , nulėkėm iki kaimo . Per 3 dienas viskas užaugę tiek , kaip kitą kartą per 2 savaites neužauga smile.gif Šiluma , lietus ir trumpos naktys .  Vilkdagai žydi , tik nemoku gražiai nufotografuoti  . Gėris kaime, kaip nenorėjau grįžti į darbą šiandien. Brrr... Krušos nebuvę, bet lietaus tai bele kiek - mano matuoklė pilna  ... rodo 35 ml. ir dar viršaus - ir dar žinant , kad vakar karšta diena buvo , nelyjo  - vadinasi nugaravo . Prūdelis pakilęs per kokį sprindį . Smagu  ax.gif
Luety daržovės pas mane tokios bus už kokio mėnesio smile.gif O vat kalijų  tokių neturėsiu ... įsodinau savo kaliją  į vazoną, gražiai žaliuoja, bet žiedo neleidžia . Pas mane fioletinė  tamsi buvo . Šiemet labai gražių pelargonijų turiu , dvi pernykštės peržiemojo ir žinoma nesulaikiau pirkau Depe  . Ir Atė42s labai graži , tik dar nežydi, kelmas didelis . Šiemet žydės mano iš ŽS pirktas bijūnas . Pasirodo bus baltas. Pirkau kažkada per nukainavimą porą padžiuvusiu šaknų , viena numirė, o kitas tik šiemet parodys grožį ...
Noriu vasarom gyventi kaime ... toks gėris smile.gif

Labas rytas,

paruosiau uzsakyta zuiki ir pernertus rubus,pagal klientes spalvas,parodziau uzsakovei,uzsake dar du.Taip jau man lemta,mase tokiu klientu,svarbu,kad ispildai nora,kaip jie praso,kokios spalvos,kiti ju reikalavimai,tada buna nustebe,kaip cia be atsikalbinejimu ir uzsako dar.Smagu,nors uzimtumas yra,
Naktis be miego.MB liepiau kraustyis zemyn,galeciau smnaust,bet jis ima knarkent,o kai nera tylos,nera miego.Pas mus 3d.zada lietu visa dierna,o yra snipstas,pakrapina,vejas ir saule.
Vakar MB vaziavo vielos pirkt vistu aptvarui,nupirko melynu grudeliu sliuzams,dabar jau nors vienu atsikratysiu nasharninku,jei nelis,po pietu vaziuosiu i soda,dar reikia paset morkas ziemai ir issodinsiu burokeliu rasoda,dar turiu kazkiek ir vietos ir rasodos,ir atejo noras,nes pries kenkejus turiu priemone,o tai issodini,o jie nueda atsigavusius sviezius lapelius iki stiebo,net sirdeles.
Jei tavo kalija paprasciausia senovine,balta,tai sodink i grunta,o su bulviakasiu israuk ir sodink i vazona,ziedai dziugins visa ziema.Taip jau Lietuvoj su jom reikia elgtis,nes jos neisgyvena zemej per ziema.Apie tas hibridines,violetines ir kt.nieko neismanau,jos kitokios,jautrios,ne taip greit auga ir dauginasi,ju nepalieka zemej per ziema net pas mus.
Pelargonijos mano dar tik gaunasi kur pavasari issidauginau,bet jau viena kita krauna ziedelius,tuoj zydes.Namines pelargonijas,kur kiemelyje,buvo vorantinklis apraizges,matyt voratinkline erkute,tai i buteli pyliau laseli feirio,laseli kokakolos ir laseli aliejau ir nupurskiau atskiedus vandeniu,suzydejo naujom spalvom ir voratinkliu nebesimato,tik,kur kliuvo ant ziedeliu,ziedeliai pabalo.
Papriku turbut kita met nebesodinsiu,tiek to,nusipirksim,kazka kita reiks kist.Is pradziu puola amarai,erkutes kovoju kovoju,po to sliuzai atlekia,vargstu vargstu,o derliaus kazkaip ne prudais.Gal geriau padalinsiu pomidorams ir agurkams,o gal ka kita sugalvosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 birželio 2020 - 10:26
QUOTE(Muka @ 2020 06 11, 11:17)
Labos
Ir mes sodas nulėkęs ptfuptfuptfu be nuostolių. Ir tiesa viskas taip ūgtelėjo, kad net gražu žiūrėti. Pomidorai vėl skabomi tik ką paprikos gelsta kažkaip nekaip jos jaučiasi verysad.gif bandysiu pamaitinti per lapus mažu padės. Tiesa Dusia tu ryt dirbi uzvesciau augalus tokios gražius iškasiau alėja dabar parsidavė bet jeigu gaus laisvės žemėje maži atsigaus. O va pas mane palergonijos neišgyveno ir silpnos labai verysad.gif

Būsiu , ir Tavo augalai pas mane mašinoje ...
Atsakyti
Ok uzleksiu nes Kaune turiu susitikimą . Iki 11 atleksiu
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 06 11, 13:09)
Ok uzleksiu nes Kaune turiu susitikimą . Iki 11 atleksiu

bis.gif good.gif ura.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Mačiau mano vienatinė rožė krauna žiedus. Jau tuoj tuoj ... Aš kaip Mažasisi princas smile.gif
Luety kaip tu ? Miegojai ? Viena iš priežaščių dėl nerimo vitamino B trūkumas . Gal verta stipresnių pagerti ? Aš tai susileidau 5 ampules šį pavasarį . Darbas mane išsiunkia . Gerai , kad MB sutinka mane badyti . Sadistas jis žinoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Savaitgalis ant nosies, nors diena labai sunki nusimato ax.gif
Ate42, kitą savaitę būtinai turim susimatyti rolleyes.gif
Muka kaip Tau auga citrinžolės ? Pas mane iš tavo 4 pasodintu viena mirė , viena labai aukšta užaugo , o dvi vegetuoja neapsisprendusios ką joms daryti biggrin.gif
Muka dėl pelargonijų - duok trąšų kas kartą laistydama . Normos ribose . Nusiperku visada butelį pelargonijom už porą euriukų skystų trąšų . Pas mane tinka tik senovinės gėlės ... Prie senos bakūžės smile.gif
Ps - visus medelius , krūmus , šialuoges ir tt galim tręsti tik iki Joninių . Lietuvoj . Patręšus vėliau užauginti ūgliai nespėja sumedėti ir apšala . Taigi šis savaitgalis kaip ir prie paskutinių tręšimui ax.gif
Pas mane paprikos gražios užauga , negaliu skųstis . Baklažanus pernais puolė voratinklinė erkutė , purškiau visokiais žalaias muilais . Šiemet dar nerado . Ir oras ne jai dauginits - drėgna . Ji mėgsta sausrą .
Atsakyti
Labos smile.gif
Griebiu kavos nes jazau akių nepraplesiu verysad.gif
Citrinzole tokia pat blusa kaip daviau tau unsure.gif nei laikyti nei drėbti . Palergonijas tresiu kiekviena roza laistydama bet jas silpnas atsivežiau jau iš mamos . Ačiū už patarimą reiks tręšti augaliukus smile.gif dar ieškosiu šiandiena burokėlių tarp amerikonku nes nesimato blink.gif Rožes irgi jau žiedu sukrovusios reiks su senatoriumi erškėčių atžalas pereiti smile.gif Jo MB Dalia mus badyti mane irgi bado ax.gif Luety bet džiugu kad vis užsakymai eina vis koks nusiraminimas mezgant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 06 12, 09:03)
Labos smile.gif
Griebiu kavos nes jazau akių nepraplesiu verysad.gif
Citrinzole tokia pat blusa kaip daviau tau  unsure.gif nei laikyti nei drėbti . Palergonijas tresiu kiekviena roza laistydama bet jas silpnas atsivežiau jau iš mamos .  Ačiū už patarimą reiks tręšti augaliukus smile.gif dar ieškosiu šiandiena burokėlių tarp amerikonku nes nesimato  blink.gif Rožes irgi jau žiedu sukrovusios reiks su senatoriumi erškėčių atžalas pereiti smile.gif Jo MB Dalia mus badyti mane irgi bado  ax.gif Luety bet džiugu kad vis užsakymai eina vis koks nusiraminimas mezgant  4u.gif

Muka - kur laikai savo citrinžoles ? Kuo šilčiau ir sausai joms turėtų patikti - vis tik pietų augalas. Pas mane namie gyvena ant labai labai saulėtos palangės ir retai laistau . Kai palaistau dar žemę dantų krapštuku papurenu , kad oro šaknys gautų ...
Muka , gal pas tave negražios tokios kaip pas mane gražios smile.gif nes man pirmi metai pavyko išlaikyti per žiemą. Tai skirtumas tarp pirmamečių ir senių didelis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aciu mergaites,miegojau gerai,net iki 4:30,o po to dar iki 7.Vakar nakti galvojau,kad galus atiduosiu,sunkumas net degino krutine.Viskas priklauso nuo minciu,labai veju neigiamas,stengiuos nieko neskaityt neigiamo,nerdama ziuriu kokius filmus,bet kartais tai MB ateina su savo samokslo teorijom,tai dar kas paskambina,Visus ispejau,kad man negerai nuo to,
Sia nakti labai bijojau to paties blogo jausmo,bet kazkaip jau vakare supratau,kad jis nuejo kazkur.Gal susitvarkysiu.
Vakar pasejau krapus is naujo,buvo uzauge grazus,bet staiga visi ismire,nugelto,nugeibo,nesupratau ar kokia liga ar kurmis,nes jis ten buvo praejes,
Kita savaite jau ragausiu savo cukinijas.Vakar agurkus,cukinijas,sparagines paliejau su vistu ismatu raugalu,turetu atsigaut greitai.Na,o paprikos yra taip,sumedyja ju kotai,atzalas pradeda leist velai ir aukstai,tada isluzta,pradzioj sraiges ,amarai ar erkute darbuojasi ir per tai derlius mazas.
Pribarsciau melynu grudeliu nuo sraigiu,bet pastebejau,kad be reikalo as jas kaltinau.Kaliaropes buvo belike tik stabariukai ,jokio zalumo lapeliu.Nesupratau,kas eda.Paemiau tinkla ir uzdengiau lysve,pati prisisukau paaukstinima,nes ta lysve zema,o MB uzsiemes su visininku,po dvieju dienu ateinu,matau,kad kaliaropiu turiu,o tai reikejo ieskot su padidinamuoju stiklu.Tai ko gero pauksciai nuesdavo visa zaluma,nu bet del profilaktikos paberiau ir nuo sraigiu.Nei vienais metais dar nera taip buve,kad reiktu viska augint po tinkleliu.Burokeliai prigijo,grazus jau tokie,nuemiau tinkla,vakar ziuriu,jau lapai apesti pauksciu.Nu reiks vel dengt.Zirnius,burokelius,kaliaropes braskes,serbentus,agrastus-viska apdangscius.Neliecia salotu,morku,spinatu,avieciu kol kas ir sparaginiu,visa kita dangstau.Nu ir svogunu neliecia.
Dusia,pas mus nenusipirksi ampulem jokio vaisto,o apie svirkstus gali svajot tik sapne,tai vartojam tik geriamus.
Plaukai slenka kuokstais,matyt nuo keto.Radau kazkoki tonika,kur stiprina saknis PLANT 39,tai emiau trint i saknis,raso,kad stiprina,kazkada buvau pirkus,dabar susizgadys.
Muka,mezgimas uzkemsa mano laisva laika,atima mintis,nes reikia skaiciuot,galvot ir tas gerai.Uzsakymu turiu,net ne labai bespeju.Zaislu pardes uzsidare,o vaiku gimkes tai buna,mociutes teveliai iesko zaislu ir bijo tu kinietisku,tai eme pirkt nertus,as taip galvoju,nes suaktyvejes pirkimas,kol zmones dar turi pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 birželio 2020 - 09:08