Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
aciu,Dusiuk,uz nuotaikinga kava,labai grazi puokste,o kai puokste grazi,nukreipi mintis i grozi,tai puodukas nesvarbu,kava geriasi skaniai is bet kokio.Siuo metu mano didelis puodelis su dviem rozem,viena geltona,kita oranzine. biggrin.gif
Man viskas kaupesi seniai.Bandziau laviruot vaiku santykius,vienatve,senatve,viskas pish,o po to globalistines zinios ir matyt damuse.Esu samoninga,atrodo valdau save,sianakt labai gerai issimiegojau,net 6 val keltis nesinorejo,pamiegojau dar iki 7.Ryte akmens ant dusios nejauciu,geriu valerijono antistresines tabletes,kitokiu be daktaro negausi.o ir gal ju net nereikia,priprasiu dar.Bandziau uzsisakyt per FB receptiniai vaistai,neradau atsiliepimu,girdejus buvau,kad siuncia visokius,patvirtino,kad turi,kad atsius,sumokejau ir mane uzblokavo,pasimoviau ant aferisto.Emiau ieskot apie ji,aferistu grupese visur reikia laukt kol patvirtins priemima,kai patvirtino,ziuriu aferistas ir ne as viena pasimoviau,nu nors tiek lengviau,ne as viena durna.Reiskia man tu vaitu nereikia ir pinigu turiu per daug matyt,kad metau neatsakingai,ir D,dar karta pravede pamoka,kad viska reikia daruyt pagal nustatytas gyvenimo taisykles,o ne bandyt jas apeit.Del to nesiparinu,zinoma gaila 37 pinigu,nu bet gyveni ir mokais ir durnas mirsti.
Per langa siaures vakaruos ir vakaruos juodi lietaus debesys,bet prognoze lietaus siandien nenumacius,gal nuslinks kitur.

Papildyta:

ATE42,KAVASUCITRINA,

smagios gimimo dienos,
graziu akimirku,
sielos ramybes,
sveikatos!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 birželio 2020 - 08:54
Ate42 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

sukaktuvininkes su gimtadieniu wub.gif

Muka, džiaugiuosi, kad tokius išsamius tyrimus su vyru radot, puiki puokštė 4u.gif

Lueti, svarbu, kad tos blogos mintys per ilgai neužsibūtų.
Jei mane taip valdytų nerimas, aš negalėčiau megzti, jaučiu tualetą šveisčiau, langus valyčiau - fizine veikla užsiimčiau arba gulėčiau į kamuoliuką susisukus. Tad sodas yra puiki vieta įsižeminti, iškratyti nerimą. Labai dažnai mes negalim pakeisti aplinkybių, o tik susitaikyti su jomis ir jei vaikų šeimoj sunkumai, galim tik palaikyti juos savo artumu, santykius jie išsiaiškins patys. Svarbu, kad žinotų, jog esat šalia koks bebūtų sprendimas. Neškit gėles į namus, kvepinkitės patinkančiais kvepalais - čia tokios mažos gudrybės. O jei per sunku, per ilgai - reik pas medikus.

Pas mus sode šiemet bitės taip pat šmirinėjo vienoj vietoj, jau galvojom, kad iš kokio avilio pabėgo, bet po poros savaičių išskrido.

Labai pavargau savaitgalį. Kapelius aplankėm, sutvarkėm, sesers šeimyną - ten padėjom, sode prasikuitėm. Sutvarkiau šiltnamį, išgenėjau, paraišiojau, išravėjau. O karšta buvo, netoleruoju aš karščio, fui. Dar daržų galiuką užgriebiau, tai vakar gaivelėjausi.
Vėsiau šiandien, smagu.
Atsakyti
Kavasucitrina ir Ate42 su gimtadieniu jus
birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Te visad jūsų norams būtų palankus vėjas
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, kad prisimenat, bet tą sunkią valandą, mieliau, kai niekas neprimena apie artėjančią senatvę... rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Iki sodo vakar ir nenuvažiavom ... kažkaip neramu ale MB nelabai gerai jautiesi mačiau prisidengė namie darbais ai mislinu tegu jau pabūna. Šiandiena jau lėksime nes jeigu nebus lietaus jau reikia ravėti nes žolės kaip pasiutusios vandenio ir šilumos gavusios. Dar iki vet. vaistinės lėksiu, nes laukiniam tam katinui kažkas su asuim jaučiu erjutės reikia vaistų, gaila juk gyvas padaras.
Net neusimislinų ką skanaus ir įdomaus pasidaryti valgyti jau viskas neskanu, žinia pilna subinė visko užtai ir dantis šiepiam smile.gif Reiks iki turgaus nulėkti mažu kepenėliu gausiu jautuko tai kepsime tuomet steikus ant laužo mmm skanu wub.gif
Luety aš vis pamislinu apie tavi... žinai visokių krizių šeimoje buvo ir pas mani ir pas tvai ir kas be jų žengia šeimos keliu... bet niekas nepadės iš šalies tik viduje viskas turi vykti o ar tu pergyvensi ar nervuosies tikrai nepadėsi o tik pakenksi apsirgsi ir dar bus daugiau jiems klapato čiupk 4u.gif
Kavos ?

Atsakyti
Labos,
Imu kavos ax.gif
Geriausias dalykas kai nieko nebenori pabadauti kokios 1,5 paros smile.gif viskas skanu patampa ax.gif
PS man labai skanu pakeptas jautienos faršas su grybais ar daržovėmis einamuoju momentu . Ant keptuvės. Arba darau ale mėsos pyragą : faršą su daržovėm sluoksniuoju į skardą . Vieną klausymą užduodu - kokios mėsos noriu : kiaulienos , jautienos ar vištienos... Salotų , špinatų , rukolos , svogūnų laiškų bele kiek kaime... Nepamiršti parsivežti . Kai mėsos nenoriu - lieka kiaušiniai smile.gif Avienos visai nebenoriu , dar kažkiek turim ... matys vasarai per sunki mėsa .

PS patirtis su Nojaus braškėm - 2 veislės labai gražiai prigyjo , 100 pr, žydi . Viena veislė pasodintos 80 pr numirojo ... Pirkta tą pačia dieną .
Kiek tu braškių reikia ax.gif Mums labai nedaug .

Dėl vaikų ... skaičiau teoriją tokia - jei labai gerai sutaria sutuoktiniai , ir per juos nevyksta auklėjimas - gauname auklėjimo dozę per vaikus biggrin.gif
Aš priėmus mamos taktiką , tik stebiu juos... Ir kol nepaklausia patarimo - tyliu . Viešpatie , kaip tai sunku rolleyes.gif Prisimenu save ir žinau , kad manęs neklausys . Tik pagadinsiu santykius ax.gif
Luety - nieko negali pakeisti , tai kam nervintis ? Kad ir ką bedarytų - tai jų gyvenimas ir jų pamokos . Suma sumarum viskas tik į gerą - nors einamuoju momentu atrodo tragedija. Po kokių metų ar dviejų pamatai , kaip viskas gerai susidėliojo . Tik reikia leisti dievuliui veikti ir pasitikėti Juo ... Jis visada žino geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 birželio 2020 - 08:40
Labas rytas,

aciu,Mukute,uz grazia puokste,kava tebus mano,o kroasanta palieku kas nores.
Muka,pirmiausia amzius,jis viska sutirstina,o dabar as nesinervuoju ir negrauziu saves del to kas ivyko,vyksta,cia jau paseta zole seniai,o dabar,veikiant tam tikriem veiksniam,ji eme lyst ir raizgyt mane.Ir jauciu,kad cia mano noru,pastangu ir viso kito .ne labai beuztenka.Atrode niekada man nebus taip,o va,atejo ir negaliu isvaryt.Labai stengiuos,atlegsta,bet as neturiu tiek savyje jegu,kad nugalet.Busena baisi,akys slapios,bet issikukciot neina,akmuo ant krutines tapo lengvesnis,bet dar tarpais taip spaudzia,kad atrodo uzdusiu.Nieko nenoriu,viska darau per prievarta.Suprantu,kad pasalinus priezasti,zmones sako ,viskas praeina.Bet ta priezastis neaiski,tai sankaupos,kurios slegia,o kaip jas numest.Pamirsta viskas,zinoma,noretusi geresniu santykiu su sunum,bet karantino metu jie tokie jau yra.Ir zinau,kad ir jam ne lengva,nu bet ko as psichuoju,nezinau.Nepykit,kad cia rasineju,nu man lengviau kazkiek.Pas daktaru eit dabar beprasmiska,o ir kazko nera noro ten telefonu pasakot savo busena.Gal dar nera taip blogai,kad to nedarau.Gal paskambinsiu,kai visai supsichuosiu.
Davai apie linksmiau.Prideciau nuotrauku is savo sodo,pasigirciau augalais ir kaliju zydejimu per visa sodo ilgi,bet nesideda nuotraukos,nu gal pabandysiu veliau.Vakar svogunus dar atkrapstinejau,paravejau,nu jau dedasi geltona liuobele,jauciu greit kasiu juos,po Jono,ar priesa Jona,matysim,kaip oras.
Vakar du balandziai atskrido,kaip vistos geros,tupejo kaimynu sode ant vynuogiu atramu,tupejo,po to iskrido i mano darza,laukem ka darys,atsigere vandens is backos ir nuskrido.Bet jie eda siemet viska pas mane.Zirniu apacias nuede,uzdengiau,praaugo zirniai uzdangas,virsunes nuede,dabar uzraizgiau mirtinai,nebeieis,bet baisu,kokie metai.Visi alkani.Kaimyne guodesi,kad pas ja tas pats.Jos net sparagines nuede,sodins trecia karta.Pirma karta nusalo.Nu mano sparaginiu ir cukiniju tik neliecia kol kas.Ir svogunu,ju net ta muse neranda,kur lapus isakydavo.Pora radau koteli pusiau nugrauzta ir dantukai matosi,kas?turbut kokios peles,bet poras kazkiek aitrus,bet daugiau jau needa,gal pastipo.
Tai va tokie reikaliukai.Laikykites.Buckiai.
Atsakyti

Nu va,truputi pasigirsiu savo darbo vaisiais,nors ne kuklu ir negrazu,bet cia tik parodau savo dziugesi,kas mane ramina,dziugina.
Atsakyti
Luety, man tai tavo agurkai labiausiai patinka biggrin.gif. Kai pas mane jie amžiais išgeltę, suvargę, tai čia man atgaiva akims wub.gif
Atsakyti
Mano irgi ne lazlas budavo su jais,o siemet,po pasodinimo lauke,paliejau silpnu vistu ismatu raugo skiediniu ir daugiau nieko.Tai eme kilt,kaip ant mieliu ir jau valgom agurkiukus.
Pomidoru kekes ne kazkas siemet,bet ir nesitikiu,jie taip buvo suvarge,nudege,kad stebuklas,jog isvis atsutiese ir dar vega vaisius.
Atsakyti