Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 06, 09:00)
<p>Luety spiečius bėgo iš mano avilio... Savaitgaliais bitininkavimas . Nesuvaldziau, stiprios bitės, o orai neduoda dirbti. Tai ir rezga debosus.</p>

O,jej,tai klaidingai supratau.Nu smagu,kad kazkas buvo sodyboj ir sugavo,darbo tikpridare,bet nors daugiau nuostoliou neatnese.Tai dabar ta seima reikia ikurt i kita avili?
Atsakyti

Lietų spietimas yra natūralus bičių dauginimasis. Suleidau į kitą avilį. Šiemet tokie metai, net rimti bitininkai renka spiečius. O aš tik savaitgaline.  Galiu atsiųsti video kaip jos vakar vakare varė į naujus namus. Man labai labai grazu. Bet čia aš jas labai myliu...  Pas mus irgi vėjuota. Ir debesuota. Bet kada gali būti lietaus. Ir vėl ne tą dieną kai vasara...

Atsakyti
Labas rytas,
Vakar vakre gavau adrenalino nemenką dozę. Grįžtant iš kaimo pagavo toks lietus , o važiavau viena... MB visą savaitę ten per atostogas gyveno , tai 2 mašinos buvo kaime. Lietus kaip siena , nematai nieko ... O dar kelio remontas ištisai autostradoje . Buvo reikalų biggrin.gif
Kad mažai nepasirodytų vakar ryte radau sode dar vieną spiečių ... Nežinau mano ar svetimas ? Turiu ką veikti ...
Nieko rimto nepadariau , pusę pomodorų nerišta šiltnamyje ... Vakar karšta ir vaikai buvo , tai negi aš dirbsiu ? Pasikepėm mėsytes, pasibendravom , nuvažiavom ant piliakalnio ... Ir dienos nėra smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

PS svajoti ir galvoti reikia atsargiai .Ko nori to ir gauni ... Aš buvau viduryje savaitės skelbimą išsisaugojus , kas netoli mano kaimo spiečius ir šeimeles paravinėja . Galvojau savaitgalį skambiniu , kas kaip . Tai užderėjo smile.gif Užteko panorėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 birželio 2020 - 06:52
Labos smile.gif

Nežinau kur laikas dingo darbai nenuveikti verysad.gif O gal sąrašas darbų per ilgas ax.gif
Pomidorus apksabaiu ale kur tau vėl reikai negi tikrai nuo to pauksčių mėšlo nesuvaldau aš jų verysad.gif Tiesa šparagines reikia atsėti, nes vos 4 išdygo verysad.gif Ai va mergai morkos tuo būdu sėtos žymiai gražesnės nei sėtos mėnesiu anskčiau, tipo gal turėsiu morkų savo molyne ax.gif
Jmau kavos ir bėgu taisyti klaidų ir dar labai žioplų unsure.gif
Atsakyti
Muka , kaip sveikatos Tavo ? Kaip MB ? Kada darysiesi kraujo tyrimus ir kokius ?

Kaip šia savaitę ištverti darbe kažin , orai tokie pagal mane - šilta ir drėgna turėtų būti smile.gif Gal užaugs žolės šiltnamiui mulčiuoti . Dvi sausringos vasaros išdegino žolę kieme ir sode.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 08, 10:25)
Muka , kaip sveikatos Tavo ? Kaip MB ? Kada darysiesi kraujo tyrimus ir kokius ?

Kaip šia savaitę ištverti darbe kažin , orai tokie pagal mane - šilta ir drėgna turėtų būti smile.gif Gal užaugs žolės šiltnamiui mulčiuoti . Dvi sausringos vasaros išdegino žolę kieme ir sode.

Bandysime kitą savaitę darytis o darysim šituos:
išplėstinė ištyrimo programa moterims: ši programa skirta toms moterims, kurios nori itin išsamaus organizmo ištyrimo – ištiriamos kraujo ląstelės, šlapimo sudėtis, kepenų fermentai, inkstų funkcijos rodikliai, kraujo riebalai ir cukrus, uždegiminiai rodikliai, pagrindiniai elektrolitai, skydliaukės hormonai, vitaminas D. Programa apima ne tik pačius svarbiausius ir dažniausiai skiriamus tyrimus, bet ir retesnius, skirtus įvertinti širdies kraujagyslių sistemos būklę, įvairius vėžinius žymenis. Į programą įeina: alfa-amilazė, bendras baltymas, bendras kraujo tyrimas, bendras šlapimo tyrimas, bendro kraujo mikroskopavimas, bendras ir tiesioginis bilirubinas, CA 125 (kiaušidžių vėžio žymuo), CA 15-3 (krūtų vėžio žymuo), CA 19-9 (kasos vėžio žymuo), CEA (karcinoembrioninis antigenas), Lipidograma (visos cholesterolio frakcijos) C-Reaktyvinis baltymas (CRB), didelio jautrumo CRB, feritinas, gliukozė, kepenų fermentai (gamagliutamiltransferazė, alaninaminotransferazė, aspartataminotransferazė), homocisteinas, kalcis, kalis, kreatininas, magnis, natris, šlapalas, pagrindiniai skydliaukės hormonai (TTH, FT4), vitaminas D.

Šiaip ryškiai netinka vaistai nuo kraujo spaudimo, nes kaip tik išgeriu tai pradeda tirpti rankos ir pulsas padidėja. Jasučiu reikės pabandyti negerti savaitėle tada stebėsiu savijauta.
Kol namie tai tike darbų nuveikiu o kaip iki sodo atvažiuoju nieko nenuveikiu smile.gif Žodžiu tik trepsiu vietoje smile.gif
Atsakyti
Muka , tyrimas įspūdingas 4u.gif

Sode kitaip laikas teka ... Jis ten ištirpsta smile.gif kita dimensija ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 08, 11:57)
Muka , tyrimas įspūdingas  4u.gif

Sode kitaip laikas teka ... Jis ten ištirpsta smile.gif kita dimensija ...

aha ir kaina nemenka bet ką padarysi.
Tikrai kita dimensija tongue.gif
Atsakyti
labos,
pavelavau siandien i pokalbi su jumis.Ryte nieko nenorejau,sedejau ir ziurejau i viena taska,po to kiek pagerejo,pasidariau valgyt,kavos,pamezgiau,po to paskambino brolis,paverkiau,nurimau,vel uzejo nerimas,sunkumas ant krutines,isvaziavom i soda.Sode atleido viska,nuvaziavom,nuvezem vaikam darzoviu,priskyniau sunui savo graziausiu kaliju puokste,pasveikinau,apsiverkiau,namie geriau.Va taip kasdien,bangom.Bert jau geriau,taisausi,ziuriu tik komedijas,pokalbiai su broliu padeda issiverkt,o asaros labai prie pat.Jauciu ima depresucha,bet as nepasiduosiu.Susidejo daug kas,ne vien sie laikai,ir matyt uzslege mane lyg akmuo.Bet nuo vakar akmuo laiks nuo laiko nueina pasivaiksciot,bet dar gryzta.Viskas bus gerai,prasides kitas menulis-pageres.
Sode jau reik ravejimo.raudoni serbentai dalis issirpusiu,agrastas apzemle vijoklinem zolem,isravejau,agurku jau turim savo,braskiu nuveziau anukams.Pomidorai jau trecia keke zydina,kai kurie net ketvirta,bet issirpusiu dar nera.MB vis stato vistu buveine,siandien jau tvere viela pirma eile,susibade rankas,sake paskutine jo budavone jo amziuje.
Tai ir visos mano naujienos.
Muka ,sveuikatos,tikekimes po tokiu sudetingu tyrimu kas nors paaiskes.Pas mus tokie kainuotu tukstancius turbut,o ir ar padarytu kur,nezinau.Lietuva ant to malaciai.
Turiu vel nauja uzsakyma zuikeli pabaigt,einu nert.Buckiai.
Atsakyti
labas rytas,
Luety imk 4u.gif Net nežinau ką pasakyti ... Viskas laikina, ir kas gera ir kas bloga. Amžinai tai nesitęs . Tik toks etapas. Ir dar mėnulis veikia.
Labai graži pilnatis, net fotografavau kaime kaip iš už miško kilo .

vartotojo įkelta nuotrauka
Kažin kaip kaime , kiek lietaus ir kiek vėjo buvo ? Kaune buvo ledų , didelių .

Atsakyti
Labos smile.gif
Luety na tikrai gal kreipkis į kokį doktorą ... mažu kokiu proškų parašytų, tikrai stogas nučiuoš verysad.gif Na smagu nors zajonco turi užsakymą, tai mažu tas tavo neramias mintis nukreips... o šiaip kas tavo širdele gąsdina, ar yra kažkos objektas ar apskritai globaliniai reikalai?
Dusia37 kurima tu Kaune gyveni jokių ledų nebuvo ax.gif šiqnadien lėksime iki sodo Kaune reikaliukai kaip ir užbagti tongue.gif Gal ryt atvešiu stumbražolę, palikau sode vazonus vėpla verysad.gif. Vakar dar nusipirkau šparaginių atsęjimui agurkų prigriebiau mažu nesudigs... ot žiurkė 4u.gif
O jau kavos grąžumas jamu ir lekiu apsistumdau darbukus, nes šiandiena ofise daug važnų žmonių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 birželio 2020 - 06:43
Kava stengiausi Luety nudžiuginti biggrin.gif ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet ji išranki , mėgsta ne tokius puodelius kavai biggrin.gif

Muka , pylė kaip iš kibiro su ledais pas mane darbe . Ledai geruliai, putpelės kiaušinio dydžio bigsmile.gif

Tavo ir Ate42 augalai pas mane mašinoje auga smile.gif Langai tai biški tamsinti bagažinės... pasiimti galite bele kada .
Atsakyti