QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 02, 13:02)
Luety dukra nesirašė nuomos sutarties , nes Universitetas nežino kaip dirbs . Atrašė , kad seka situaciją ir kai tik kažką žinos paskelbs ... jei reiks važiuoti - teks ieškotis kitur, kur gyventi . Susiras, tik gal prasčiau . Ir kompanija nebus sava. Bet toks gyvenimo etapas .
Luety , dėl tėvuko imk Ateina žmonėms laikas išeiti ... Ir tai yra teisinga. Jiems kitoje dimensijoje lengviau , negu šitoje.
Na kodėl aš iš bobutės pamenu - pelynų arbata pusvaladis prieš maistą ?
Luety , dėl tėvuko imk Ateina žmonėms laikas išeiti ... Ir tai yra teisinga. Jiems kitoje dimensijoje lengviau , negu šitoje.
Na kodėl aš iš bobutės pamenu - pelynų arbata pusvaladis prieš maistą ?
Del tevuko viska suprantu,bet dar nenoretumem jo paleist.
Pelynu arbata gali gert ir pries valgi 30 min ir po valgio,ziurint del ko.Man niekas neskauda,su virskinimu pas mane tvarkoj kol kas viskas,bet man uzeina noras jos pagert.Dvi sakeles pelyno uzpilu karstu vandeniu ir palaukiu kol atves.Tada kaifuoju,man skanu.O kai praeina tas noras,buna labai kartu,tada negeriu niekada,o dabar to kartumo tiesiog noriu.Tai ir naudojuos,kol turiu savo.Pasodinau as juosd is abieju pusiu rozes krumo,tai roze neturi jokiu amaru,o ir pelynai graziai ziurisai savo pilkumu salia raudonziedes vijoklines rozes.Nors ji nera ypatingai vijokline,bent vazone neisbujojo,Siemet pirma kart pasodinau i lauko zeme,tai zydi nesustodama,dziugina mus abu su MB.