Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 02, 13:02)
Luety dukra nesirašė nuomos sutarties , nes Universitetas nežino kaip dirbs . Atrašė , kad seka situaciją ir kai tik kažką žinos paskelbs ...  jei reiks važiuoti - teks ieškotis kitur, kur gyventi . Susiras, tik gal prasčiau . Ir kompanija nebus sava.  Bet toks gyvenimo etapas .

Luety , dėl tėvuko imk  4u.gif Ateina žmonėms laikas išeiti ... Ir tai yra teisinga. Jiems kitoje dimensijoje lengviau , negu šitoje.

Na kodėl aš iš bobutės pamenu - pelynų arbata pusvaladis prieš maistą ?

Del tevuko viska suprantu,bet dar nenoretumem jo paleist. unsure.gif unsure.gif
Pelynu arbata gali gert ir pries valgi 30 min ir po valgio,ziurint del ko.Man niekas neskauda,su virskinimu pas mane tvarkoj kol kas viskas,bet man uzeina noras jos pagert.Dvi sakeles pelyno uzpilu karstu vandeniu ir palaukiu kol atves.Tada kaifuoju,man skanu.O kai praeina tas noras,buna labai kartu,tada negeriu niekada,o dabar to kartumo tiesiog noriu.Tai ir naudojuos,kol turiu savo.Pasodinau as juosd is abieju pusiu rozes krumo,tai roze neturi jokiu amaru,o ir pelynai graziai ziurisai savo pilkumu salia raudonziedes vijoklines rozes.Nors ji nera ypatingai vijokline,bent vazone neisbujojo,Siemet pirma kart pasodinau i lauko zeme,tai zydi nesustodama,dziugina mus abu su MB.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 06 02, 14:29)
Dirbu su savimi,meldziuosi,veju mintis,uzsiimu kazkuo,manau,kad dauguma zmoniu dabar taip jauciasi.Tokie laikai atejo.

Na, mano aplinkoj (draugai, bendradarbiai, giminės) nežinau tokio nei vieno. Nemanau, kad taip jaučiasi dauguma. Ir todėl man nenormaliai ir baisokai pasirodė tavo savijauta. Norėjau kai ką pasiūlyt, bet kad nerandu, kur pasidėjus biggrin.gif

Iš Balvočiūtės esu gauromečio arbatos pirkus, vieną dukrai nusiunčiau, tai ta kai rado pusę sudžiūvusio nemažo vabalo, tai negėrė daugiau biggrin.gif. Ai,užteks man to, ką pati prisirenku smile.gif. Šiemet dar tik gudobelės pasidžiovinau. Nuo pernai galybės visko. To pačio gauromečio neturiu, bet rasiu, kur auga, kad nereikėtų pinigų už sukarpytus vabalus mokėt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Mukos nesimato verdu kavos .
vartotojo įkelta nuotrauka
Pasiilgau šilumos . Ir atostogų .
Ir vėl mėnesio pradžia, ir vėl dėliojuosi darbus nuo pradžios ax.gif
Mano vienatinė rožė dar nežydi kaime ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Jamu kavos
Nežydi rožės ir pas moneis, kažko vėlyvas pavasaris mano akiai, na žinia ir silpnos mano rožės šiemet verysad.gif net kaimynka sakė, kad tokio rožyno nepamena pas mane ... ai yra kaip yra nieko čia nepakeisi.
Vakar po pardes prašniojau, tai vos kojas parvilkau papirkau savaitei in priekį. Tiesa jau turiu tą afganistanietiška kazaną, bandysiu savaitgalį kažką daryti smile.gif prikau 10 litrų tai toks mažiukas man pasirodė, na bet užteks smile.gif
Luety čiupk dėl tėvuko 4u.gif Mano močiutė irigi silpniau vaikšto... na nėra ką norėti 94 metai ant nosies... kažkaip kartais graudu net žiūrėti tokia stipri ir valdinga visą gyvenimą buvo o va dabar.... senatvė...
Iki šiltnamiu niekaip nenuropoju, reikai skabyti pažastis ale rankos nekyla nors tu ką verysad.gif Kažkoks mėnulis ne tas.
Gerai pabandysiu vazoniukę paauginti monarda, o va jums stumbražolės pasodinsiu, bet kaip velnias plečiasi. o kur jūs ja žadate naudoti ax.gif arbatoms?Kitą savaitę turėsite smile.gif

Atsakyti
Labas rytas,
atveso ,net smagiau judet.
MB kviecia vaziuot apsiprekint,o man nesinori,nors mano isikisimo u apsipirkima jau reikua.Reikua to,ko jis nenuperka.
Kavasucitrina,nu zibai,kas nedirba,tas neklysta. ax.gif
Man tai paastreja tas nerimas laikas nuo laiko.Pvz.vakar buvo puiki diena,daug dirbau,buvau uzsiemus,i atejo vakaras-nerimas,nakties baime.Knusaus knisaus,kol nuejau miegot.Muegojau tursom kaip rusai sako,bet atsikeliau anksti 6:30,zvali.Arteja pilnatis,gal todel.Siaip tvarkausi su savim,bet nerimas nevalingaa,tuno ten pasislepes ur nepalieka manes.Keista,bet kieciu paprastu niekur neuztinku dar.Mazai ir ieskojau.
Viskas bus gerai.
Atsakyti
Norite prajuokinsiu kaip aš prikau rekomenduota Pou tinktūra ax.gif Ateinu visa mandra su antsnukiu į vaiste ir sakau: Man reikia trūkažolių tinktūros. Ji mandagiau klausia kokios aš trūkažolių. Sako tokios neturime, aš na akip neturite aš mačiau gamintojas Valentis. Ta greitai į internetą na sako nėra... Aš jau pasišiaušiau tai kaip nėra aš mačiau, ji man tai nuo ji aš pasakiau ir dar paminėjau, kad įeina į sudėtį rami širdis... ta moterytė capt buteliuką ir sako tai ne trūkažolė o sukatžolė. Iškart mano pasišiaušimas dingo smile.gif
Tiesa mergai norite kopūstų mėlynų ir žalių?
Luety nu rimtai gerk tu proškių, čia iki nupušimo puse žingsnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 06 03, 09:10)
Norite prajuokinsiu kaip aš prikau rekomenduota Pou tinktūra  ax.gif Ateinu visa mandra su antsnukiu į vaiste ir sakau: Man reikia trūkažolių tinktūros. Ji mandagiau klausia kokios aš trūkažolių. Sako tokios neturime, aš na akip neturite aš mačiau gamintojas Valentis. Ta greitai į internetą na sako nėra... Aš jau pasišiaušiau tai kaip nėra aš mačiau, ji man tai nuo ji aš pasakiau ir dar paminėjau, kad įeina į sudėtį rami širdis... ta moterytė capt buteliuką ir sako tai ne trūkažolė o sukatžolė. Iškart mano pasišiaušimas dingo smile.gif
Tiesa mergai norite kopūstų mėlynų ir žalių?
Luety nu rimtai gerk tu proškių, čia iki nupušimo puse žingsnio  4u.gif

Nera ,Muka,taip tragiskai.Lengva depresucha,bet dirbu su savim.Matyt zvaigzdziu issidestymas nepalankus mano zenklui. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 06 03, 11:54)
Nera ,Muka,taip tragiskai.Lengva depresucha,bet dirbu su savim.Matyt zvaigzdziu issidestymas nepalankus mano zenklui. bigsmile.gif  bigsmile.gif

aha žinok čia vėžiukų nemažai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 06 02, 20:19)
Iš Balvočiūtės esu gauromečio arbatos pirkus, vieną dukrai nusiunčiau, tai ta kai rado pusę sudžiūvusio nemažo vabalo, tai negėrė daugiau biggrin.gif.

Jaučiu rytų šaly sakytų, kad prizą laimėjot smile.gif Merfio dėsnis, kartais pasitaiko ir nenorimų priedų. Man vabalas taip pat nepatiktų.

QUOTE(Muka @ 2020 06 03, 08:01)
<...>
Iki šiltnamiu niekaip nenuropoju, reikai skabyti pažastis ale rankos nekyla nors tu ką verysad.gif Kažkoks mėnulis ne tas.

Aš taip pat savaitgalį pažastis skabysiu. Šiemet į duobes įpyliau kompostuoto arklių mėšlo, tai matyt, kad labai patiko. Nors vienas šiltnamio galas šalnos pabučiuotas, pravėsę tokie daigai. Nieko - atsigaus. Neatsigaus, jų reikalas, užteks, kiek yra.

QUOTE(Luety @ 2020 06 03, 08:10)
atveso ,net smagiau judet.

Man tai paastreja tas nerimas laikas nuo laiko.Pvz.vakar buvo puiki diena,daug dirbau,buvau uzsiemus,i atejo vakaras-nerimas,nakties baime.Knusaus knisaus,kol nuejau miegot.Muegojau tursom kaip rusai sako,bet atsikeliau anksti 6:30,zvali.Arteja pilnatis,gal todel.Siaip tvarkausi su savim,bet nerimas nevalingaa,tuno ten pasislepes ur nepalieka manes.Keista,bet kieciu paprastu niekur neuztinku dar.Mazai ir ieskojau.
Viskas bus gerai.

Aš taip pat mėgstu vėsesnį orą, optimaliausia iki 25 laipsnių šilumos - toliau man jau nelabai.
Nerimui nereikia duoti erdvės plėstis. Saikingai jis padeda mobilizuotis, o kai jau užvaldo mintis, nieko gero. Man kai naktį užeina mintys, tada traukiu telefoną ir skaitau kokias lengvas nesąmones, kai miegas ateina, tada ant šoniuko ir parpiu. Neleidžiu sau per daug vystyti minčių ir svarstymo - tiesiu taikymu į nemiegotą naktį. Melatoninas padeda užmigt, aš nevartoju, bet mama vartoja.
Geriausia būti tuomet, kur minimali tikimybė užsikrėsti - sodas, gamta, plius buvimas su artimiausiais.

QUOTE(Muka @ 2020 06 03, 09:10)
Norite prajuokinsiu kaip aš prikau rekomenduota Pou tinktūra  ax.gif Ateinu visa mandra su antsnukiu į vaiste ir sakau: Man reikia trūkažolių tinktūros. Ji mandagiau klausia kokios aš trūkažolių. Sako tokios neturime, aš na akip neturite aš mačiau gamintojas Valentis. Ta greitai į internetą na sako nėra... Aš jau pasišiaušiau tai kaip nėra aš mačiau, ji man tai nuo ji aš pasakiau ir dar paminėjau, kad įeina į sudėtį rami širdis... ta moterytė capt buteliuką ir sako tai ne trūkažolė o sukatžolė. Iškart mano pasišiaušimas dingo smile.gif

Oi, Muka biggrin.gif Trūkažolė taip pat liuks, bet vietoj kavos - cikorija.

O šiaip jautriausia mėnulio fazė - priešpilnis. Visuomet jautrūs žmonės pajautrėja, agresyviems sukyla agresija, žodžiu, visi jutimai paaštrėja, hiperbolizuojasi. Ir artėja kažkokia braškinė lyg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2020 06 03, 16:30)

Ir artėja kažkokia braškinė lyg  biggrin.gif

Kas tas yr ?
Atsakyti
Dusia smile.gif
https://www.gismeteo...as-zvaigzdynas/

Birželio 5-oji: Braškinė Pilnatis ir jos užtemimas
Penktadienį daugelyje pasaulio vietovių tai tebus eilinė pilnatis. Tačiau vietomis ji bus šiek tiek ypatingesnė nei likusiame pasaulyje. Visgi, tam prireiks ypatingo atidumo.
Pusšešėlinio užtemimo metu bus „nukąstas“ tik išorinis Mėnulio pakraštys.
Pusšešėlinis užtemimas yra sunkiai pastebimas ir menkai tesiskiria nuo eilinės pilnaties, tačiau jei esate tikras Mėnulio stebėjimo ekspertas, tuomet pastebėsite, kad jis laikinai praras savo spindesį (jei tik dangus bus giedras).
Per tris valandas 58% Mėnulio pateks į išorinį Žemės šešėlį. Maža detalė: užtemimas bus matomas tik kai kuriose Australijos, Azijos, Europos, Afrikos ir Pietų Amerikos dalyse, o Šiaurės Amerika ir desnioji dalis Europos jo nematys visai.
Kodėl braškinė pilnatis? Šis pavadinimas bene dažniausiai naudojamas, kadangi tokiu metu jau pradeda sirpti braškės ir žemuogės. Šis pavadinimas labai dažnas Šiaurės Amerikoje.
Tačiau šio mėnesio pilnatis dar taip pat vadinama medaus bei karščio pilnatimi, kadangi prasideda vasara – šilčiausias metų laikas. O taip pat ir rožių pilnatimi, kadangi tokiu metu prabunda daugelis šių gėlių. Šie vardai dažnesni europiečių tarpe.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2020 06 03, 16:49)
Dusia  smile.gif
https://www.gismeteo...as-zvaigzdynas/

Birželio 5-oji: Braškinė Pilnatis ir jos užtemimas
Penktadienį daugelyje pasaulio vietovių tai tebus eilinė pilnatis. Tačiau vietomis ji bus šiek tiek ypatingesnė nei likusiame pasaulyje. Visgi, tam prireiks ypatingo atidumo.
Pusšešėlinio užtemimo metu bus „nukąstas“ tik išorinis Mėnulio pakraštys.
Pusšešėlinis užtemimas yra sunkiai pastebimas ir menkai tesiskiria nuo eilinės pilnaties, tačiau jei esate tikras Mėnulio stebėjimo ekspertas, tuomet pastebėsite, kad jis laikinai praras savo spindesį (jei tik dangus bus giedras).
Per tris valandas 58% Mėnulio pateks į išorinį Žemės šešėlį. Maža detalė: užtemimas bus matomas tik kai kuriose Australijos, Azijos, Europos, Afrikos ir Pietų Amerikos dalyse, o Šiaurės Amerika ir desnioji dalis Europos jo nematys visai.
Kodėl braškinė pilnatis? Šis pavadinimas bene dažniausiai naudojamas, kadangi tokiu metu jau pradeda sirpti braškės ir žemuogės. Šis pavadinimas labai dažnas Šiaurės Amerikoje.
Tačiau šio mėnesio pilnatis dar taip pat vadinama medaus bei karščio pilnatimi, kadangi prasideda vasara – šilčiausias metų laikas. O taip pat ir rožių pilnatimi, kadangi tokiu metu prabunda daugelis šių gėlių. Šie vardai dažnesni europiečių tarpe.

Dėkui , supratau kas tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti