Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety , dėl žolių :
Lietuvoje geriausia žolininkė yra Jadvyga
Netgi Jūsų princas pas ją lankėsi kai buvo Lietuvoj . Seniau siųsdavo į UK ji žoles tikrai . PS jei pirkit pas ją tiesiogiai tai siuntimas atsiperka, nes perpadavinėtojai labai kainas užsikėlę . Jei reiks - rašyk , nupirksiu atsiųsiu .
Muka , dėl MB neramu . Bent kokį CRB gydytoja padarytų ? gal antibiotiko reikia ?
Visi virusai nebaisūs pasirodo , kai ima lysti rimtos ligos ...
Virusus gali arbatom ir išsigulėjimu pasigydyti ... O čia jau reikia rimtų tyrimų ir tt.

Pau kokia tavo nuomonė apie česnaką ? Mano tai tokia , kad profilaktinis jo vartojimas prieš virusus kaip gali pakenkti labiau negu padėti . Kai pagauni virusą, gal ir pristabdo jo plitimą, stabdydamas limfos tekėjimą ...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(ate42 @ 2020 05 31, 10:22)
<p>Oi, ne taip mane supratai. Kojales gali rinktis, dėl tekstilės šonų neaptraukimu, nežinau. Norėjau visai medinės varijanto, bet vyriškis atbaidė, kad mėlynės bus papuošalais...mūsų bus su audiniu, tik kojos medinės.</p>

Ate, supratau. Tik niekaip nepamenu lietuvių gamintojo, kuris lovos šonus ir kojytes lyg iš ąžuolo darė, o atkaltė buvo paaukštinta ir aptraukta tekstile. Tik va tuomet stabtelėjau dėl savo kojų - pagalvojau, kol išsirisiu iš lovos, kojos bus mėlynos. Tas pats TB argumentas. Reiks Lono kokį varinatą rinktis ir nesukt stipriai galvos. O kokį plotį rinkotės?

QUOTE(Muka @ 2020 06 01, 05:47)
Labos smile.gif

Smagu, kad prisjungei Pou  4u.gif Ačiū už patarimus, reikės paveizęti tos žolės vaistinėse smile.gif
Ate42 tavo orkaitė kaip kosmoso laivas eina sau... vsio gal ir man tokios reikia smile.gif Nors va sode su atidėjimu ir kepimo laiko nustatymu tai tobula uždėjau ir pamiršau ir nepridega  biggrin.gif ką dažniausiai sode padarydavau, nes užsikrapštau ir pamirštu smile.gif
Luety na va gamta savo daro  4u.gif
O aš per sekmines ravėjau rožynus ... fek kažkaip ... na bet kažką pasidariau. Tiesa mergai mano pomikai kaip išprotėja augina ūglius  blink.gif nespėju skabžyti ir veislės tos pačios ir nė vienais metai nebuvo  unsure.gif kiba tū balandžių mėšlas taip veikia?
O Dusia37 kavos padarė smile.gif
O mes MB vis vakarais užkyla tempa bet ne kasdien, daugiau nesiskundžia kažkuom. O mano spaudimas... šeštadienį pragulėjau iki 12 val verysad.gif todėl sekmadienį geriau buvo tai va ir ravėjau...

Galima ne tik žolę, bet ir tinktūrą pavartot. Visur yra. Tik reik atkreipt dėmesį, kad sukatžolė veikia palengva. Širdies lašiukuose yra sukatžolė, valerijonas, gudobelė. Valerijonas suveikia greitai, tada sukatžolės eilė ateina. Bet va gudobelė, na aš ją vartočiau atskirai. Tad jei širdį suspaudžia iš nervų, kyla kraujospūdis, geriau atskiras tinktūras sukatžolės, valerijonų,- nurims nervai, nurims ir širdelė.
Norint pakankamai gero rezultato, gerčiau žolę bent porą savaičių. Ji ilgo grojimo, kol užves reikiamas sistemas.

Dėl vyro - gal tikrai tyrimus reiktų pakartot. Gali ir inkstai, sąnariai, o gal koks virusiukas.
Aš kaip sakau, prieš nervus geriausias vaistas - žinios. Kai žinai, kad tas yra ar jo nėra, aišku kaip su tuo kovot.

QUOTE(Luety @ 2020 06 01, 08:19)
Labas rytas,
Dusia paruose kinietiska kava,nepatikima,eisiu savo geriau issivirti.
Vakar nieko nedirbau,net sode nebuvau,buvom vel kalnuose tik kitoj vietoj,prisikopinejom iki 12 auksto,kaip raso app,bet sianakt jau kelenas atbudo.Ne ryskiai,bet jau pajutau jog turiu,o tai buvau pamirsus.
Atrodo jog radau sukatzoles plantacijas,bet nesu tikra,dar nezydi,o ju paruostu preaparatu gal internete reiktu pasiieskot,anglai su zolem
Vakar is vakaro uzteko muegot po cecholu ,buvo karsta,o apie 4 val bakties,teko kaldra trauktis,labai salta buvo paryciais.Siaures vejas bakti,diena siaures rytu,bet saule kaitina,ne taip jauciasi.
Turiu braskiu uzpiltu su cukrum,nedaug,einu pravirsiu,bus MB vietoj saldumynu.
Muka,sveikatos abiem.
Ate naujakure dabar;smagus laikas.Orkaite us fantastikos salies,nemokeciau elgtis su ja.

Luety, geriau iš pradžių pabandykit pirktinį gaminį, standartizuotą arbatą ar tinktūrą, kapsules, jei tokios yra.

QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 01, 10:38)
Luety ,  dėl žolių :
Lietuvoje geriausia žolininkė yra Jadvyga
Netgi Jūsų princas pas ją lankėsi kai buvo Lietuvoj . Seniau siųsdavo į UK ji žoles tikrai . PS jei pirkit pas ją tiesiogiai tai siuntimas atsiperka, nes perpadavinėtojai labai kainas užsikėlę . Jei reiks - rašyk , nupirksiu atsiųsiu . 
Muka , dėl MB neramu . Bent kokį CRB gydytoja padarytų ? gal antibiotiko reikia ?
Visi virusai nebaisūs pasirodo , kai ima lysti rimtos ligos ...
Virusus gali arbatom ir  išsigulėjimu pasigydyti ... O čia jau reikia rimtų tyrimų ir tt.

Pau kokia tavo nuomonė apie česnaką ? Mano tai tokia , kad profilaktinis jo vartojimas prieš virusus kaip gali pakenkti labiau negu padėti . Kai pagauni virusą, gal ir pristabdo jo plitimą, stabdydamas limfos tekėjimą ...

Dusia, aš taip pat pasitikiu Jadvyga Balvočiūte. Ji yra vaistininkė, prisilaiko saugos, paiso visų procesų (žaliavos rinkimo, džiovinimo, veikliosios medžiagos kiekio žaliavoje ištyrimo). Plius pati žaliava geros kokybės.

Kas dėl česnako. Na jis pakankamai stiprius junginius turi ir daugiau vartojamas gydymui, ne profilaktikai. O ir reik suvartot žalio ne taip jau ir mažai, kad poveikis būtų. Išbalansuoja žarnyno florą (šiek tiek ir gerąją florą pamuša). O kaip žinom imunitetui sveika žarnyno flora labai svarbi. Česnakas daugiau pravalo triūbas ir veikia antimikrobiškai. Nuo virusų daugiau veikia antivirusinį poveikį turintys. Kaip aš sakau - jei augalas skaniai kvepia, turi daug eterinių aliejų, dažnai tie et. aliejai turi antivirusinį poveikį: čiobrelis, raudonėlis, eukaliptas, arbatmedis, pipirmėtė, citrusai. Bet vėl, na kam vasarą profilaktika?
Reikia gerai maitintis, vėdintis, judėti smile.gif
Aš pvz., prižiūriu vartus, t.y. gleivines. Jei išsausėja nosies gleivinė, pasitepu rinopanteinu ar kokiu geresniu aliejumi, kremu, prižiūriu akių gleivinę, kad nebūtų išsausėjus, rankas ne tik dezinfekuoju, bet ir maitinu, drėkinu. Vartoju skysčius. Mėgstu spanguoles pakrasnot ar pagert jų morsą. Namuose kartais pagarinu gero terapinio et. aliejaus per difuzorių, kur antivirusinį poveikį turi. Pavasarį pagėriau Ciroseptą. Va ką padarau, kai išeinu, jei nepamirštu - įsipurškiu Agovirax. Stengiuosi valgyti turtingesnį maistą, vėdinu namus, būnu sode, kai galiu. Įsižeminu smile.gif
Atsakyti
Aciu,Pou.Tiesiog is smalsumno noreciau pabandyt,Ieskosiu.
Aciu,Dusiuk,nenoriu apkraut taves,susirasiu internetu,cia nera mirtinai skubus atvejas,tiesiog bandyt pereit bent kuri laika ant zolyciu,jei jos bus veiksmin gos.
Ryte 1,5 val vel kopem i kalnus,jau 4400zingsniu isejo,bet man nepatiko si ryta,buvo per sunku,per karsta,gryzau slapia ir pavargus.Leidziantis zemyn nuo staciu kalvu,eme kelenai skaudet.
Po pietu buvom sode,dvi dienas nebuvau,viskas sausa,kaip pelenai.Ketvirtadieni lyg lietuti zada.Sparagines ima zydet apacioj,jau dvi cukinijos zydi moteriskoas,radau pora litru braskiu,jau yra ka veikt sode,kol nurenki viska,dar salotu nusiskyniau,svogunu laisku,krapu.Jau issodinau burokelius,graziai prigijo,nes pridengiau tankiu tinkleliu ir pasidare pavesiukas jiems,tai graziai prigijo,nenudziuvo saulej.Jau priaugo ir kambliuku is buroku rasodos.
Ryt gal tik pajurio zemuma vaiksciosim,nes kalnai karsty ima vargint.
Atsakyti
Labos smile.gif

MB CRB darytas kraujas geras nerodo jokio uždegimo, o darė karščio klinikoje kaip tikrino nuo Covt. Pastebėjau, kad jam tempa pakyla po valgio, na pvz. valgėme ilgai kepta broilerį ir jam valandos bėgyje pradėjo skaudėti galvą ir tada pakilo tempa iki 37,9 manau čia surišta, nes ne pirmas kartas šitaip... reikia gero gastro ieškoti, nes prieš karantiną jis buvo užsirašęs pas gastro, tai ką paskambino pakonsultavo valgyti 5 kartus ir po mažai... nu žodžiu ieškosime rodos nes nemanau, kad nuo refliukso tempa turi kilti unsure.gif
Vakar nuroviau tulpes jklmn kiek kainuoja sveikatos tas grožis blink.gif čiut galu neatidaviau žemė molis sausa ... tai vos su fokinu įkirtau... bet nuroviau ruošiu žemę serenčiui silpnas jis pas mane bet gal pagerinus durpėmis mažu augs smile.gif
Pou o kur suleidi rankeles į žemę, ar sodyboje sodų bendrijoje ax.gif
Tiesa mergai reikia katžolės ir stumbražolės galiu pasidalinti smile.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 06 02, 07:33)
Labos smile.gif

MB CRB darytas kraujas geras nerodo jokio uždegimo, o darė karščio klinikoje kaip tikrino nuo Covt. Pastebėjau, kad jam tempa pakyla po valgio, na pvz. valgėme ilgai kepta broilerį ir jam valandos bėgyje pradėjo skaudėti galvą ir tada pakilo tempa iki 37,9 manau čia surišta, nes ne pirmas kartas šitaip... reikia gero gastro ieškoti, nes prieš karantiną jis buvo užsirašęs pas gastro, tai ką paskambino pakonsultavo valgyti 5 kartus ir po mažai... nu žodžiu ieškosime rodos nes nemanau, kad nuo refliukso tempa turi kilti unsure.gif
Vakar nuroviau tulpes jklmn kiek kainuoja sveikatos tas grožis  blink.gif čiut galu neatidaviau žemė molis sausa ... tai vos su fokinu įkirtau... bet nuroviau ruošiu žemę serenčiui silpnas jis pas mane bet gal pagerinus durpėmis mažu augs smile.gif
Pou o kur suleidi rankeles į žemę, ar sodyboje sodų bendrijoje  ax.gif
Tiesa mergai reikia katžolės ir stumbražolės galiu pasidalinti smile.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Laba,
Muka, jau tulpes nurovei? Maniskės dar pilnam žydėjime. Vėlyvos. Visokios kaimiškos. Galiu dalintis jei yra noro. Bet virusuotos. Nors man gražu.
Jei negaa, stumbražolės labai norėčiau.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif
Stumbražolės noriu ax.gif . Muka ar prigijo mano monarda ? Ate42 gal tu nori monardos ? Be proto plečiasi , reiks mest gabalą kompostinėn . Geras augalas , žydi gražiai , arbata skani smile.gif Pasmaguriaujam vasara .
Pau iš kokio krašto esi ? Mieste ar kaime gyveni ? Aš Kaune gyvenu, savaitgalius parduodu sodybai , kuri randasi tarp Kauno ir Vilniaus smile.gif
Muka pasakysiu savo nuomone - žmogui kuris turi problemų su virškinimu ir kepenims keptą maistą ? Gal dar su žaliomis daržovėmis ? Mėsa turėtų būti virta ar troškinta ... daržovės irgi termiškai apdorotos . Čia mano supratimas . Aš maitinčiausi pora mėnesiu tik virtu troškinu maistu, kokią savaitę pusvalandis prieš maistą pagerčiau pelynų arbatos po pusę stiklinės. Čia mano mama taip gydydavosi , turėjo labai jautrų skrandį , kasa ir kepenis ne kažką + tulžies puslėje akmenukai ... Tai man valgymas atsirenkant matytas nuo vaikystės smile.gif Muka o tulžies pusės exoskopija gal reiktų pasidaryti ? gal akmenukas - vat būna , kad nuo jo ir temperatūra kyla ir kepenų fermentai bele kokie . Mano šeimos liga . Ot daktarša pasidariau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif unsure.gif
Luety , mano burokėliai tik tik išdygo , pupelės dar nepasirodė biggrin.gif O pas tave jau kokie derliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė 4u.gif
Dėl Jadvygos - tai tikrai siųs į UK , jei pati sugalvosi užsisakinėti . Mano pažįstama siuntėsi į UK prie pora metų iš jos. Na nebent dėl karantino labai išbrango siuntimas ? Jos žoles galiu rekomenduoti visiems . Kitos tokios žolininkės Lietuva neturi ...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Luety, tai žoliauti ir šiaip smagu, vieni pliusai.
O ir šiaip gyvenime svarbu turėti nors ir mažiausius tikslus, siekius, hobius. Aš pati, kai užsisuku rutinoj, nuoboda aplanko, kai pasiplanuoju bent porą dienų į priekį, linksmiau.

Muka, per savaitę, porą tyrimai gali pasikeisti kardinaliai. Pirmomis dienomis CRB ne taip smarkiai gali būti sureagavęs. Man trūko apendiksas, kraujas po paros tik pradėjo rodyt beprasidedančio uždegimo ženklus, visai nedidukė temperatūra atsirado ir jei ne patyręs echoskopuotojas pakartotinai patikrinęs kolegės tyrinėtą pilvą, mane būtų išrašę namo su pilvo diegliais.
Galima būtų ir kepenų rodiklius pažiūrėt, echoskopiją vidaus organų padaryt. Mane prieš 2 savaites jau echoskopavo, tad po truputį paslaugas jau pradeda teikti. Tuo labiau, kad testas dėl COVID'o buvo neigiamas.

Mes kapstomės pamiškėje žemės sklype. Kažkada vaikystėje uošvio tėvai sodybą turėjo, kurią nugriovė ir padarė kolūkio laukus. Atgavus nepriklausomybę, žemę pasidalino broliai seserys. Uošviai ten pasistatė nediduką vieno kambario namuką su virtuvyte ir sandėliuku, kad būtų kur pernakvot, pavalgyt. Blogiausiai, kad ten nėra elektros, nes iš labai toli reiktų atsivesti, tad baisiai brangu, vandenį laistymui lietus prilyja ir šulinukas yra nedickas. Rudenį lauko keliukas pažliunga. Bet vasarą yra smagu, nes vietos pakanka, yra lauko židinys, sodelis nedidelis, daržiukas, šiltnamiai mano ir anytos. Šalia miške pagrybaujam, ką labai mėgstu, tik va kerta pasiutusiai, tad geras miškas daug kur krūmokšniais apauga. Daug miško žvėrelių atlekia, tai sklype kartais tenka dalintis derliumi smile.gif
Norėtųsi daugiau patogumų, dairausi kokios sodybėlės ar sodo, bet dabar yra kaip yra. Vyro giminės netoli gyvena, kartais užsuka, mes pravažiuodami užsukam pas juos dažnai. Tad džiaugiamės, kad yra kur pasikapstyt ir susiliet su gamta, nes ten jos daug smile.gif

Dusia, kaunietė aš smile.gif
Dėl patarimų Mukai, visu 100 proc. už. Ir dėl Balvočiūtės. Patys vaistininkai, kurie darydavo žolių mišinius, užsisakydavo žaliavą iš Jadvygos.

Pas mus jau sudygo ir burokėliai, morkos, svogūnai išlindę, pusė bus šalnos pagauti, nes prieš pat šalnas sukišau, o jie išlindo šilumoje, bet kiek bus, tiek užteks. Šiltnamis jau subujojo, nors dalis pomidorų tai pat pašąlę, bet nieko. Pupelių šiemet neauginu, kažkaip mes jų nelabai valgom, vis išdalindavau. Agurkus pasėjau, bet dar nerodo gyvybės, tik vieną gabaliuką apsodinau šiltnamy augintais, tai bus matyt ar isikabins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 02 birželio 2020 - 07:49
Labas rytas,
aciu uz rekomendacijas ,pasidomesiu.
Zoliaut smagu,kai zinai ko nori,turi vizija,o siaip man nepatinka.
Tulpes mano jau nudziuvo,bet as tik kamblius nurenku,o bulves palieku,man gerai ten,kur jos auga,o jei ir nukasi,lieka vaiku ir isdygsta is naujo.
Krapus iskniso kurmis po apacia ju ,man nematomai,tai is 5 eiluciu liko 1.Staigiai eme dziut,nepadejo nei suspaudimas zemes.Mano sode reikia siemet labai kovot su gyviais,pradedant pauksciais ur baigiant vedareliais.Lape aprimo,MB sisiuko purskalas padejo,nuo pauksciu apdangstyta viskas tinkleliu,nuo vedareliu acto skiedinys padejo,sraigem siemet neturiu melynu grudeliu,tai tos isisiautejo.Turiu vokisku,atsieit ekologisku is vokietijos lidlo,tokiu zalsvu,neveikia visai.Amarai siemet ne labai puola,nors tiek.
Pas mus ankstyvas pavasaris siemet,nors labai vejuotas buvo.Bet va dabar jau trecias menuo,kaip saule ,karsta.Todel ir auga viskas,bet laistymo daug,i dar pradejo triubyt,kad vandeni taupyt,sausra,rezervuarai tusteja.Ketvirtadieni rodo tikimybe lietaus,but gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 birželio 2020 - 08:40
Dusia37 broileris keptas 100 laispniu orkaiteje 4 valandas, tai net pluta nesusidare. Bet matyt organizmas užvestas uždegimo kažkokio.
Monarda numarinau verysad.gif o stumbražole pasidalinsiu būtinai reiks sukišti in vazoniukus ir Dusia37 gal kitą savaitės pradžioja užvešiu o tu gal patarpinikausi kaimynkutei smile.gif Tiesa sliekai gyvi nenudusinau aš jų kibirėlyje ?
Ate42 žinok jau nužydėjo visos tai nupjoviau visas.
Echoskopa sakiau eisim privačiai nes mūsų Dainavos poliklinikoje durdomas prieiti unsure.gif
Ačiū visoms už patarimus smile.gif
Pou prie miško mano svajonė, žinau yra kitų bėdų, bet nesimaišo kamynkos, neseka tavęs seneliai ir nereikia gyventi kolhoze. Bet yra ir privalumų, keliai tvarkomi, vanduo yra na ir kartais gyvenantys padaboja ax.gif mano agurkai irig be gyvybės laike sėti o va vazoniukuose jau kiša nosį, bet moliūgai be gyvybės verysad.gif tiesa nuo pernai metų sliekų komposto sudygo lauke po išnešiojimo blink.gif nežinau nei rauti nei palikti žinau jie išsigimsta, bet jeigu nebus maniškiu gal palikti unsure.gif
luety o kaip nuotaikos kokiu nors gal proškių geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 02 birželio 2020 - 08:46
QUOTE(Muka @ 2020 06 02, 09:45)
Dusia37 broileris keptas 100 laispniu orkaiteje 4 valandas, tai net pluta nesusidare. Bet matyt organizmas užvestas uždegimo kažkokio.
Monarda numarinau verysad.gif o stumbražole pasidalinsiu būtinai reiks sukišti in vazoniukus ir Dusia37 gal kitą savaitės pradžioja užvešiu o tu gal patarpinikausi kaimynkutei smile.gif Tiesa sliekai gyvi nenudusinau aš jų kibirėlyje ?
Echoskopa sakiau eisim privačiai nes mūsų Dainavos poliklinikoje durdomas prieiti  unsure.gif
Pou prie miško mano svajonė, žinau yra kitų bėdų, bet nesimaišo kamynkos, neseka tavęs seneliai ir nereikia gyventi kolhoze. Bet yra ir privalumų, keliai tvarkomi, vanduo yra na ir kartais gyvenantys padaboja  ax.gif mano agurkai irig be gyvybės laike sėti o va vazoniukuose jau kiša nosį, bet moliūgai be gyvybės verysad.gif tiesa nuo pernai metų sliekų komposto sudygo lauke po išnešiojimo  blink.gif nežinau nei rauti nei palikti žinau jie išsigimsta, bet jeigu nebus maniškiu gal palikti  unsure.gif

Muka įsodinsiu aš Tau monarda iš naujo , paaugink per vasara vazone ax.gif . Atės42 augaliukus priglobsiu, vežk drąsiai . Sliekai buvo gyvi , prabadžiau skyles kibirėliuose , neužduso tikrai .
Muka tu svajoji apie sodybą prie miško aš apie sodą ... Susitvarkei ir ramu . Man taip atrodo . Žinoma pas mus susitvarkyti nėra prieš ką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Iki kaimyno apie kilometras smile.gif
Luety gražu tos pakeltos lysvės, bet laistymas žudo . Norėjau , bet nebenoriu ...

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 06 02, 07:45)
Echoskopa sakiau eisim privačiai nes mūsų Dainavos poliklinikoje durdomas prieiti  unsure.gif
Pou prie miško mano svajonė, žinau yra kitų bėdų, bet nesimaišo kamynkos, neseka tavęs seneliai ir nereikia gyventi kolhoze. Bet yra ir privalumų, keliai tvarkomi, vanduo yra na ir kartais gyvenantys padaboja  ax.gif mano agurkai irig be gyvybės laike sėti o va vazoniukuose jau kiša nosį, bet moliūgai be gyvybės verysad.gif tiesa nuo pernai metų sliekų komposto sudygo lauke po išnešiojimo  blink.gif nežinau nei rauti nei palikti žinau jie išsigimsta, bet jeigu nebus maniškiu gal palikti  unsure.gif

Muka,ne kazka mano savijauta.Kol kas slegia mene viskas.Negatyvo kiekvienam kampe,sunku isvengt,o ir siaip neaiski ateitis.Dirbu su savimi,meldziuosi,veju mintis,uzsiimu kazkuo,manau,kad dauguma zmoniu dabar taip jauciasi.Tokie laikai atejo.
Vakare geriu angkisjo vakerijono,po pietu pelynu arbatos,man jos kazkaip norisi.Reiks ieskot tikro kiecio saknu pasidziovint,mano mama gere nuo depresijos.
Dusia,dar dukrai neissisprende studiju klausimas?
Isivaizduojat,pas mus 27 karscio ir maziukai pradejo eit i mokykla ir turi klasej sedet su maskem.Klases prikaite,priduse,o vaikai su maskem.Tai ar nera pasaulio nusokimas nuo proto?O tu serganciu yra,bet ne tokiais mastais,kaip raso visur.Vienam anglu forume moteris parase,kad dirba per 3 ligonines ir visos tuscios.Tai matytumet,kaip ja uzsipuole visi praplautom smagenim musu ziniasklaidos.

QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 02, 09:30)
Muka įsodinsiu aš Tau monarda iš naujo , paaugink per vasara vazone  ax.gif . Atės42 augaliukus priglobsiu, vežk drąsiai . Sliekai buvo gyvi , prabadžiau skyles kibirėliuose , neužduso tikrai .
Muka tu svajoji apie sodybą prie miško aš apie sodą ... Susitvarkei ir ramu . Man taip atrodo . Žinoma pas mus susitvarkyti nėra prieš ką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Iki kaimyno apie kilometras smile.gif
Luety gražu tos pakeltos lysvės, bet  laistymas  žudo . Norėjau , bet nebenoriu ...

Koks skirtumas ar sukasta i lysves darzas,ar jis pakeltose lysvese.Musu nera aukstai pakeltos,kaip kiti megsta.Yra per lenta,kad nebyretu zemes ir viskas.Zinoma,per karscius but gerai lygus laukas apsodintas,be jokiu lysviu ir tarplysviu,bet,jei palytu,pas mus nuskestu.Tai ir gerai,kai pakeltos kiek.Ryt jau rodo lietaus 33% tikimybe.Gal issipildys.Po tgo permainingi orai,vesesni,iki 16-18 silumos.Man pats tas butu.Dabar per karsta.
Vaikiau gyvates vonioj,skalbia tarnaite antra masina ranksluosciu.Pirma buvo vonios ranksluosciai,antra virtuviniai.Ryt gal virtuve kuopsiu,reikia uzsiimt veikla,geresne savijauta.
Tevukas labai sublogo,vel neramu.
Uzvakar paukstis atsitrenke i balkono langus,nezinau,ka norejo pasakyt? wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety dukra nesirašė nuomos sutarties , nes Universitetas nežino kaip dirbs . Atrašė , kad seka situaciją ir kai tik kažką žinos paskelbs ... jei reiks važiuoti - teks ieškotis kitur, kur gyventi . Susiras, tik gal prasčiau . Ir kompanija nebus sava. Bet toks gyvenimo etapas .

Luety , dėl tėvuko imk 4u.gif Ateina žmonėms laikas išeiti ... Ir tai yra teisinga. Jiems kitoje dimensijoje lengviau , negu šitoje.

Na kodėl aš iš bobutės pamenu - pelynų arbata pusvaladis prieš maistą ?
Atsakyti