Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikos,

gal galiu įsiterpt. Kartais paskaitau Jūsų pašnekesius, nes geromis mintimis dėl šonų dailinimo dalijotės.

Lueti, jei galima patarsiu. Nutraukit ydingą minčių grandinę. Apribokit info skaitymą,kuris yra nepagrįstas. Aš pasitikiu prof. Kasiulevičium ir S. Čaplinsku. Paskaitykit moksliniais įrodymais pagrįstą info ir iškart ramiau pataps. Puikūs pasisakymai FB.

Muka, labai šauni žolė yra sukatžolė. Ji ir ramina, ir širdelę stiprina,mažina kraujospūdį. Nuostabi žolė. Vaistinėse galima įsigyt ir žolės pavidale, ir tinktūros pavidale.
Negalima vartot, jei retas pulsas ar žemas kraujospūdis.
Lueti, jums taip pat ši žolė tiks.
Cinkas, selenas, vit. C - puiki trijulė imunitetui. Selenas ir prie onko super. Ežiuolę reik mokėt vartot, iki tam tikro laipsnio stiprina imunitetą, perdozavus veikia atvirkščiai.
Kietis turi stiprias sutraukiančias savybes, tad nereik juo piktnaudžiauti, nes toksinus sutraukia, bet absorbuoja ir reikiamas medžiagas.
Puikų antivirusinį poveikį turi čiobrelis, raudonėlis. Bet arbatų nereik vartot ne reikalo, ir pakeisti kas porą savaičių. Neužmirškit, kad jas taip pat detoksikuoja kepenys, žolės turi veikliąsias medžiagas.

O šiuo metu svarbiausia sveikas judesys, minčių higiena, sveika mityba ir geras oras.
Stiprios sveikatos!

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2020 05 29, 11:08)
Sveikos,

gal galiu įsiterpt. Kartais paskaitau Jūsų pašnekesius, nes geromis mintimis dėl šonų dailinimo dalijotės.

Lueti, jei galima patarsiu. Nutraukit ydingą minčių grandinę. Apribokit info skaitymą,kuris yra nepagrįstas. Aš pasitikiu prof. Kasiulevičium ir S. Čaplinsku. Paskaitykit moksliniais įrodymais pagrįstą info ir iškart ramiau pataps. Puikūs pasisakymai FB.

Muka, labai šauni žolė yra sukatžolė. Ji ir ramina, ir širdelę stiprina,mažina kraujospūdį. Nuostabi žolė. Vaistinėse galima įsigyt ir žolės pavidale, ir tinktūros pavidale.
Negalima vartot, jei retas pulsas ar žemas kraujospūdis.
Lueti, jums taip pat ši žolė tiks.
Cinkas, selenas, vit. C - puiki trijulė imunitetui. Selenas ir prie onko super. Ežiuolę reik mokėt vartot, iki tam tikro laipsnio stiprina imunitetą, perdozavus veikia atvirkščiai.
Kietis turi stiprias sutraukiančias savybes, tad nereik juo piktnaudžiauti, nes toksinus sutraukia, bet absorbuoja ir reikiamas medžiagas.
Puikų antivirusinį poveikį turi čiobrelis, raudonėlis. Bet arbatų nereik vartot ne reikalo, ir pakeisti kas porą savaičių. Neužmirškit, kad jas taip pat detoksikuoja kepenys, žolės turi veikliąsias medžiagas.

O šiuo metu svarbiausia sveikas judesys, minčių higiena, sveika mityba ir geras oras.
Stiprios sveikatos!

Labutis ,Pou,

atrodo esam tik 3-5 forumelyje,o pasirodo muis stebi namazai zmoniu,nors ir SP beveik mnirus.
Aciu uz patarimus,ateikit i musu buri.
Neigiamas laidas,straipsnius sumazinau iki minimumo,o jei dar pataikau ant kokio,isjungiu iskart.TV neatsimenu kada buvau isijungus,nebeaktualu ka jis rodo,MB juokiasi,sako surudys.Nu ir tegu,geriau vietoj jo pastatysiu savo zamokulka,kuriam beveik neliko vietos namie,nes isaugo i dideli medi,o ji sumazint neleidzia prietarai,kad sumazes pinigai. biggrin.gif biggrin.gif
Siandien klausiausi V.Velaviciaus laideles apie miego sutrikimus,daug naujo ir nuotaika pakele.
Siandien vaziavom i kalnus,praejom pirmyn atgal pajuriu.Vejas stiprus,bet buvom tinkamai apsirenge,netrukde.Po to sedejom ant suoliuko,ilsejomes,ziurejom,kaip virs juros zuvedros gaudo termikus ir skraido net sparnu nejudindamos ,nesamos oro terminiu sroviu ,dideliu greiciu ir aukstyn ir zemyn,po to gryzta per sausuma ir vel is naujo,Nutarem,kad cia ju pasilinksminimo parkas tie termikai.Anksciau ten kildavo daug parasparniu,ten gera termiku sankaupa.
Prtasiejom 2,4km,padarem 3347 zingsnius,ikopem kaip i 7 auksta,judejom 1:16 min ir sudeginom 203 kcal.Pirmai dienai gana.
Ryt i soda ir ziuresim,kur dar nukakt.
Aciu uz nuorodas,paskaitysiu,paieskosiu siu pavardziu ir paziuresiu,ar man tiks.
Jauciuosi daug geriau.pasamonej suprantu,kad as esu mazytis sraigtelis sioje zemeje ir viskas priklauso Absoliuto,Dievo,Kurejo,kaip nori taip vadini,valioj.O as tikiu juo.
Ar ta sukatzole kartais ne basltoji dilgele,kuri nekanda?Kazkaip primena man ja?
As turiu perisirinkus savo ezuoles ziedu.O kur rast,kaip ja tinkamai vartot,kad nesukelt blogu pasekmiu?
Ciobrelio turiu nedau siemet pasetos vazone sudygo,o va lysvelej dar nedygsta ir vargu ar beisdygs.Reiktu atrast kazkur laukuose ju,nes miskai cia zemi,ne labai auga juose,o kazkada pievose esu radus raudonelio ir zinau,kur,o ciobreli kur maciau,uzmirsau.Miskinis,lauku augalas yra naturalesnis.
Aciu, Pou,smagu,kad patari,nesididziuoji. 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Tiesa,pas mus ant tiek sausa ir karsta su veju,kad visi kaln ai ir pievos rudi.Avytes,karves tik bega per lauka,ieskodamos zoles,nes ji visa nurududs,isdegus.Tai ir vaistazoliu bus sunku rast,bet ieskosiu.
Atsakyti

Labas. Pou užeik dažniau. Smagu kai kompanija didesne :4u: . Luety suktazole ne dilgyne.. notrele baltai žydinti dilgyne. Labai padeda moteriskem nuo pienliges   Man Balvociute suktazole buvo prirasiusi kraujui stiprinti . Smagu kad isvaziavot :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 30, 07:03)
<p>Labas. Pou užeik dažniau. Smagu kai kompanija didesne 4u.gif . Luety suktazole ne dilgyne.. notrele baltai žydinti dilgyne. Labai padeda moteriskem nuo pienliges   Man Balvociute suktazole buvo prirasiusi kraujui stiprinti . Smagu kad isvaziavot 4u.gif  4u.gif  4u.gif​ </p>

Vaziuosim dar,miegojau iki 5 ryto be prabudimo.Ir nuotaika daug geresne.
Siandien vaziuosim liet soda,sausa pas mus net traska,po to namuciu,o i pavakare vaziuosim prasieit dabar jau pakalnem,pajuriu.Aciu uz postumius,sewniai ruosemes,bet vis reikia spyrio.
Kaip tavo darzai,isgyveno?
Mukute,kaip brangiausias,kaip tu?
Sukatzoles ieskosiu visur,kur vaiksciosim,reiks pasididint,kad gerai uzfiksuot,kaip ji atrodo.
Atsakyti
Labas, mielosios.
Pou, gera tave čia matyt. Užeik dažniau. wub.gif
Mukute, klausei kokią orkaitę nusipirkom. Ogi Gorenje, pilnai garinę ir dar visaip kaip protingą. Kodėl Gorenje, ogi ji vienintelė iš esančių rinkoje, po gaminimo garu, visą vandenį grąžina į talpą.
https://www.gorenje....s/gs879b/730147
Esu labai laiminga, kad nepataupiau. Ji turi net gaminimą vakuume.
čiū už patarimus lovai.
Nusipirkom šiandien ir lovą ir čiužinį. Klijuotos beržo medienos su paaukštintom ąžuolinėm kojelėm. Lono lova Forte ir čiužinys Tyla plius.
Pamažu kuriam namučius. Dar daug, labai daug trūksta. Jau turiu virtuvę su pilna buitine. Apie kainas geriau patylėsiu....jei parodyt, tai kai visos susirinksim kurį rytą, trumpam įkelsiu, kitaip mano Muka nematys. ax.gif rolleyes.gif wub.gif
Jau turim pagamintas duris, birželio mėn gims laiptai. Kitą savaitę lauko durys. Kad tik sveikatos ir darbo būtų, tai ir laimingi. wub.gif

Atsakyti
Labas rytas 🌷

Jūsų kampelis yra taikus ir šiltas. Ačiū už jaukų priėmimą.

Luety, Dusia labai gerai paaiškino. Panaši į dilgelę yra baltoji notrelė. Tiek sukatžolė, tiek notrelė priklauso notrelinių šeimai.
Aš vis tik paieškočiau pagamintų preparatų ar paruoštos žolės. Lotyniškai Leonurus cardiaca. Gamintojas atsako už ištyrimą, kad žaliavoj yra atitinkamas kiekis veikliosios medžiagos. Pradžiai tas svarbu, kad įsitikinti, jog tinka. Nors praktiškai įsitikinus, kad tiks. Puiki žolė. Ir skausmus nuima, ir kraujospūdį reguliuoja, nemiga. Ypač, kai tai kyla dėl jautrios nervų siatemos.

Kas dėl ežiuolės ir kitų žolių - svarbu jas keisti ir neužsisėsti ant vienos. O ir šiaip, aš nors ir vaistininkė (tik nepraktikuojanti), esu už labai saikingą vaistų vartojimą. Tad jei nėra būtinybės, geriau nepersistengti. Aš už balansą. Kai jis yra, tai nereik ir vaistų. Ir jei imuninę stimuliuojam kažkokiu preparatu, nereik vartot masės kitų. Jei jaučiat, kad kažkas kimba, tada padedat sau, jei savijauta gera - nėr ko gerti ir tų arbatų. Kitas dalykas, jei trūksta kažko. Rekomenduojama maisto papildus pagerti bent 2-3 mėnesius, kad būtų efektas. Staigiai tik liga suveikia 😁 Dabar pasirūpinam natūraliu vit D, endorfinais, kurių gausim užsiėmę malonia sau veikla 🌷

Ae, aš tokį patį čiužinį pagulinėjus ekspozicijoj išsirinkau. Konsultantė patarė mano stuburui kelis, šis pasirodė tinkamiausias. Tik va lovos dar neišsirinkau. Norėjau medinės ant kojyčių, su minkšta atkalte. Lyg mačiau Lonas, bet dabar neatkasu.

Vėjas baisus, atrodo, kad ausis nuplėš.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2020 05 31, 09:56)
....

Ae, aš tokį patį čiužinį pagulinėjus ekspozicijoj išsirinkau. Konsultantė patarė mano stuburui kelis, šis pasirodė tinkamiausias. Tik va lovos dar neišsirinkau. Norėjau medinės ant kojyčių, su minkšta atkalte. Lyg mačiau Lonas, bet dabar neatkasu.

Vėjas baisus, atrodo, kad ausis nuplėš.

Labas dieną biggrin.gif
Visos Lono lovos klijuotos beržo medienos. Tik ji ir šonuose aptraukta audiniu, o kojales gali rinktis kokias nori. Pažiūrėk jų puslapy. Mes pasirinkom 12 cm aukščio medines ąžuolo kojales. Grindys šildomos, o ir valyti patogu, robotas ir šluota telpa, tuo pačiu lova paaukštėja. Vyriškis apžiūrėjo lovą ir iš karto pinigų negaila. Dugne, patalynės dėžėj, ventiliacinės grotelės. Kokybiškas metalinis, vientisas grotelių rėmas, kokybiškos grotelės. Gali gyvai apžiūrėti bazėse, labai liuksinė pardavėja. Tikrai viską išsamiai paaiškina.
Medinio rėmo netraukta medžiaga jie neturi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 05 31, 09:17)
Labas dieną  biggrin.gif
Visos Lono lovos klijuotos beržo medienos. Tik ji ir šonuose aptraukta audiniu, o kojales gali rinktis kokias nori. Pažiūrėk jų puslapy. Mes pasirinkom 12 cm aukščio medines ąžuolo kojales. Grindys šildomos, o ir valyti patogu, robotas ir šluota telpa, tuo pačiu lova paaukštėja. Vyriškis apžiūrėjo lovą ir iš karto pinigų negaila. Dugne, patalynės dėžėj, ventiliacinės grotelės. Kokybiškas metalinis, vientisas grotelių rėmas, kokybiškos grotelės. Gali gyvai apžiūrėti bazėse, labai liuksinė pardavėja. Tikrai viską išsamiai paaiškina.
Medinio rėmo netraukta medžiaga jie neturi.

Mes buvom Taikos gal pr. salone, prie žiedo baldų salone, netoli Urmo. Lovos tai man labai patiko, kojytės medinės labai super atrodo, man jas ir siūlė, čiužinys geras. Tik va nežinojau, kad galima karkaso neaptraukti tekstile. Šiek tiek baisu, kad kojų nenusidaužyčiau išlipdama, nes aš gi mažukė 160 cm. Man atrodo, kažkuriam viešbutį kojos mėlynos buvo, nes čiužinys kiek atokiau nuo karkaso krašto buvo.
Karantinas sustabdė lovos paieškas, dabar reik atnaujint, nes stuburui reik gero čiužinio.
Va dėl aukštesnės lovos, ne per aukšta su tom kojytėm?
Atsakyti

Oi, ne taip mane supratai. Kojales gali rinktis, dėl tekstilės šonų neaptraukimu, nežinau. Norėjau visai medinės varijanto, bet vyriškis atbaidė, kad mėlynės bus papuošalais...mūsų bus su audiniu, tik kojos medinės.

Atsakyti
Labas rytas

Ate42 oavydžiu baltu pavydu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu Jums 4u.gif
Muka kaip judu ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Kaimuke visi susodinti augaliukai gražūs . Tik jau oras oras ...Anomanlija ne oras . Abi dienas toks stiprus rytinis - šiaurinis vėjas. Lietuvoje tokių nebūna .
Šeštadienį lašą palijo , vakar viską išdžiovino .Net nelaisčiau vakar , neverta. Per 20 minučių vėl sausa . Kas norės tas augs ... Ryt lyg žada vėjas rimti .

Atsakyti
Labos smile.gif

Smagu, kad prisjungei Pou 4u.gif Ačiū už patarimus, reikės paveizęti tos žolės vaistinėse smile.gif
Ate42 tavo orkaitė kaip kosmoso laivas eina sau... vsio gal ir man tokios reikia smile.gif Nors va sode su atidėjimu ir kepimo laiko nustatymu tai tobula uždėjau ir pamiršau ir nepridega biggrin.gif ką dažniausiai sode padarydavau, nes užsikrapštau ir pamirštu smile.gif
Luety na va gamta savo daro 4u.gif
O aš per sekmines ravėjau rožynus ... fek kažkaip ... na bet kažką pasidariau. Tiesa mergai mano pomikai kaip išprotėja augina ūglius blink.gif nespėju skabžyti ir veislės tos pačios ir nė vienais metai nebuvo unsure.gif kiba tū balandžių mėšlas taip veikia?
O Dusia37 kavos padarė smile.gif
O mes MB vis vakarais užkyla tempa bet ne kasdien, daugiau nesiskundžia kažkuom. O mano spaudimas... šeštadienį pragulėjau iki 12 val verysad.gif todėl sekmadienį geriau buvo tai va ir ravėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 birželio 2020 - 06:48
Labas rytas,
Dusia paruose kinietiska kava,nepatikima,eisiu savo geriau issivirti.
Vakar nieko nedirbau,net sode nebuvau,buvom vel kalnuose tik kitoj vietoj,prisikopinejom iki 12 auksto,kaip raso app,bet sianakt jau kelenas atbudo.Ne ryskiai,bet jau pajutau jog turiu,o tai buvau pamirsus.
Atrodo jog radau sukatzoles plantacijas,bet nesu tikra,dar nezydi,o ju paruostu preaparatu gal internete reiktu pasiieskot,anglai su zolem
Vakar is vakaro uzteko muegot po cecholu ,buvo karsta,o apie 4 val bakties,teko kaldra trauktis,labai salta buvo paryciais.Siaures vejas bakti,diena siaures rytu,bet saule kaitina,ne taip jauciasi.
Turiu braskiu uzpiltu su cukrum,nedaug,einu pravirsiu,bus MB vietoj saldumynu.
Muka,sveikatos abiem.
Ate naujakure dabar;smagus laikas.Orkaite us fantastikos salies,nemokeciau elgtis su ja.
Atsakyti