Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 23, 15:38)
Luety šaunuolė .
Lėktuve mano mergytė . |Nežinau ar namo leis vežtis ar patys karantinuos. Viena per 6 vietas , labai mažai žmonių  skrenda.

nu puiku,o tai zadejau jau klaust,lyst i dusia.O cia,jau kaip bus,taip bus,nes jau Lietuvoj,kaip namie.
Atsakyti
Labos smile.gif
Dusia37 kaip dukriuką namo paleido, aš vakar skaičiau tik planuoja priverstinai ne namie, bet čia ne dienom o valandom keičiasi. Kiek supratau tai nuo šiandienos ar ryt UK karantinas visuotinas, tai ačiū die namo parvyko tep sakant in lizdą o ne svečioje šalykje. Tiesa apie lizdą šeštadienį mačiau du gandrus praskrendančius mūsuose net uždainavau wub.gif jau pavasaris smile.gif Kada pikiuojam pomikus?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
P.S. Darbinė
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už kavą. Dukriuką paleido vakar. Kaip supratau nuo šiandien jau visus grįžtančius priverstinai izoliuos. Viską gerai padarėm , kad išlaukėm . Lėktuvas pustuštis per 6 vietas viena. Oro uostas tuščias buvo ... Ir šiap jis nedidukas ir labai tvarkingas . Tikiuosi saugiai grįžo . Nėra lengva ir jauniems žmonėms - nežinomybė dėl mokslų ir tt ... Kada ir kaip . Tik džiaugiasi , kad ne trečias kursas, ty ne paskutiniai metai .
Mudu su MB karantinavomės šalia. Jokių parduotuvių ty biggrin.gif maisto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nes kitos neveikia .
MB ir taip dirba namie, o mano darbe buhalteres išvarė namo . Kam įmanoma nuotolis darbas ( vadyba gali ), dirba namie . Ir dar per pusę visus darbuotojus perskyrė - dvi sav darbas , dvi prastovos. Nes jei vienoj pamainoj suserga kažkas - pusę žmonių tektų izoliuoti, o ne visus . Bandysim nors kvėpuoti . Visai nedirbant būtų bankrotas mums ... Bet kuris ateinantis žmogus į darbą yra papildoma grėsmė . Taigi , kaip ir viskas gerai išsisprendė .
Apsimėtau darbus ir bandysiu eiti siūti linines kaukes . Kiek supratau visiems išeinantiems reikės prisidengti veida. Bent skarele , kaip kaubojams biggrin.gif Linas turi kažkiek antibakterinių savybių ? Gal smile.gif MB pas savo draugus (kinus ) bandys užsakyti siuntą. Ne panašu , kad tai truks ilgai .
Kam man karantine kaukės ?-Šiukšles būsiu priversta išsinešti ...
O aš išsimiegojau . Kaip gerai jaučuosiu rolleyes.gif Pirmą kartą nuo karnatino paskelbimo .

Ps 2 dienas buvau susipykus su savo Keto ir protarpiniu . Emocijas suvalgiau , pasivyninau . Šiandien jau grįžtu į doros kelią 4u.gif
Luety kaip tu ?
Kiek skaičiau , pasakojo dukrytė ir kt , tai UK labai prasti vaizdai parduotuvėse ... blogiau negu Lietuvoj . Nuo sekmadienio prasidėjo panika ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 kovo 2020 - 09:16
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 24, 10:10)
Labas rytas,

Dėkui Muka už kavą. Dukriuką paleido vakar. Kaip supratau nuo šiandien jau visus grįžtančius priverstinai izoliuos. Viską gerai padarėm , kad išlaukėm . Lėktuvas pustuštis per 6 vietas viena. Oro uostas tuščias  buvo ...  Ir šiap jis nedidukas ir labai tvarkingas . Tikiuosi saugiai grįžo  .  Nėra lengva ir jauniems žmonėms - nežinomybė dėl mokslų ir tt ...  Kada ir kaip . Tik džiaugiasi , kad  ne trečias kursas, ty ne paskutiniai metai .
Mudu su MB karantinavomės šalia. Jokių parduotuvių  ty biggrin.gif  maisto  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nes kitos neveikia .
MB ir taip dirba namie, o mano darbe buhalteres išvarė namo .  Kam įmanoma nuotolis darbas ( vadyba gali ), dirba namie  .  Ir dar per pusę visus darbuotojus perskyrė  - dvi sav darbas , dvi prastovos. Nes jei vienoj pamainoj suserga kažkas - pusę žmonių tektų izoliuoti,  o ne visus . Bandysim nors kvėpuoti . Visai nedirbant būtų bankrotas mums ... Bet kuris ateinantis žmogus į darbą yra papildoma grėsmė . Taigi , kaip ir viskas gerai išsisprendė .
Apsimėtau darbus ir bandysiu eiti siūti linines kaukes . Kiek supratau visiems  išeinantiems reikės prisidengti veida. Bent skarele , kaip kaubojams  biggrin.gif  Linas turi kažkiek antibakterinių savybių ?  Gal smile.gif  MB pas savo draugus  (kinus ) bandys užsakyti siuntą.  Ne panašu , kad tai truks ilgai .
Kam man karantine kaukės ?-Šiukšles būsiu priversta išsinešti ...
O aš išsimiegojau . Kaip gerai jaučuosiu  rolleyes.gif  Pirmą kartą nuo  karnatino paskelbimo .

Ps 2 dienas buvau susipykus su savo Keto ir protarpiniu . Emocijas suvalgiau , pasivyninau . Šiandien jau grįžtu į doros kelią  4u.gif 
Luety kaip tu ?
Kiek skaičiau , pasakojo dukrytė  ir kt ,  tai UK labai prasti vaizdai parduotuvėse ...  blogiau negu  Lietuvoj .  Nuo sekmadienio prasidėjo panika  ....

Ačiū die namie 4u.gif
O dabar apie darbinius, tai prastovas visi gali organizuotis ir gauti išmoka?
Gerai, kad moki siūti, man ragas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 24, 09:45)
Ačiū die namie 4u.gif
O dabar  apie darbinius, tai prastovas visi gali organizuotis ir gauti išmoka?
Gerai, kad moki siūti, man ragas  blink.gif

60 pr. mes galim gauti . Ryt turi buti isaiskininmas del skaiciavimo . Jus gal 90 pr . galit gauti ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 24, 10:53)
60 pr. mes galim gauti . Ryt turi buti isaiskininmas del skaiciavimo . Jus gal 90 pr . galit gauti ...

na nesame sarašuose VMI tai kaži... o tiesa gal kur yra paskaityti?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 24, 10:13)
na nesame sarašuose VMI tai kaži... o tiesa gal kur yra paskaityti?

Muka , gal aš neteisingai supratau - kurių veikla negalima ( batelių parduotuvė ) tiems kompensuos 90pr. prastovos. Jei dėl karantino nebėra tiek darbo - galima prastova , tik kompesuos 60 pr.
Klausimas atviras - mokama už karantiną minimumas ar atlyginimo vidurkis ? radau prieštaringa info ...
Kompesuos nuo minimumo ?
Kiek žinau rytoj bus išaiškinimas.

PS paprašyk mergytės kaukės, pasius Jums visiems . Tik vairuoti gali be kaukės, eiti iš namų nebe . Saugok save. Saugok mamą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 kovo 2020 - 10:43
Labutes,sveikos ir gyvos ir nusimete stresus 4u.gif 4u.gif
Smagu,kad vaikas namie,tikekimes,kad gryzo neuzsikretus,ir kad po 7d jau zinosit tai.
Pas mus nuo vakar kiek grieztesnis karantinas,bet nepakankamai dar,nes nera isakymo forma,o tik please,please,stay at home.Daugeliui tas neveikia.Pasakyta,kad galima karta sav.i parde,galima 1 ar dviem is vienos seimos iseit i parka pabegiot,pasportuot?!kas mane labai nustebino.Kalbantis laikytis distancijos 2m.I vaistine irgi galima,i soda irgi galima.Atsieit,nesilaikantiems des baudas.O kas suziures,jei zmoniu samoningumas m,azas.Siandien per langa matau ir senis eina venzeliuka pasiemes,ir dar maklineja kiti,be kaukiu.
Mane neramina tevelis.Brolis uzsidare save karantine namu,nes jo bluznis ispjauta ir aukstas kr.sp.jam mokes 80% jo atlyginimo,bet ne daugiau £2500 i menesi.Bet jo zmona,maisto pramones darbuotoja-dirbs.Ji potenciali viruso parneseja namo.Dirbs iki tol,kol susirgs,arba atsiras darbe susirgusiu.Tai gali ivykt tuoj.Kas tada su teveliu,jei abu susirgs,jis irgi bus uzsikretes tada,jei juos ikis i ligonine(abu po 50m)kas bus su teveliu.As irgi bijau but uzkresta,jau ir dabar ten neaiski padetis.Reiks vaziuot pas ji,liept atidaryt langa,pedet valgyt per langa ir dingt.Ar jis supras tai.Vargu.Reiks ziuret ,kaip su slaugytojom tokiu metu,ar duotu,ar ne.
Mudu laikomes.As rytais sportuoju su klubu video kartu,vis pajudejimas gaunasi.
Maciau video,kad gerai gryzus is miesto,lauko nusiplaut gerai rankas,paimt ausu krapstuka,sudrekint po tekamciu vandeniu,gerai imuilint ir sukamais judesiais istrint nosies landa su vienu galiuku viena,su kitu galiuku kita.Nieko nekainuoja,darom.Ir nakciai rekomenduoja tai atlikt taip pat.
O siaip neriu,tvarkausi siulus,kampus,ir siandien gal i soda istruksim.
Vakar prisisvaigau apie vaikus apie ateity,tai suvalgiau ir pusrycius ketogeninius ir dar vakare,ir svoris soko 700g i virsu.Nu jus man pasakykit,ar tai normalu,Kaloriju nebuvo nei 1000.Kas su manim ne taip.
Kuratore sako,normalu,kad maitinantios 23/1 suvalgau 400-600 kal.Sakau kojas pakratysiu.Nusijuoke,sake nebijok,turi daug atsargu ,tikrai viskas bus gerai,O ar tiesa,sunku pasakyt.
Atsakyti
Muka , negi taviškių įmonių nėra VMI sąrašuose ?
Mano visos papuolė , kol kas mokesčių galim nemokėti ... Per VMI labai sunku ieškoti , bet Rekvizitai LT matosi iš karto .

Luety nebijom mudu su MB susirgti . Letinių ligų neturim, o perrsigti vis tiek teks . Čia mudviejų tokia nuomonė .
Dukra guodžia , kad ko gero visas jų namas persigro vasario pražioj- visi kosėjo , slogavo gripavo . Studentai taigi . Guodėsi , kad labai prastai jautėsi ...

Dėl Tėvuko imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 24, 15:08)
Muka , negi taviškių įmonių nėra VMI sąrašuose ?
Mano visos papuolė , kol kas mokesčių galim nemokėti  ... Per VMI labai sunku ieškoti , bet Rekvizitai LT matosi iš karto .

Luety nebijom mudu su MB susirgti . Letinių ligų neturim, o perrsigti vis tiek teks . Čia mudviejų tokia nuomonė .
Dukra guodžia , kad ko gero visas jų namas persigro vasario pražioj- visi kosėjo , slogavo gripavo . Studentai taigi . Guodėsi , kad labai prastai jautėsi  ...

Dėl Tėvuko imk  4u.gif

papapuolė, bet vienoje aš tik konsultantė tai sprendimus priima kiti, o va kur pagrindas tai viena papauolė ( ta mokesčių nemoka) o kita kur svarbiua nepapuolė...
Klausimų daugiau nei atsakymų verysad.gif
Luety čiupk 4u.gif Tėvukas va irigi su 93 metų močiute ir + abu su mama rizikos grupėje:(
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 24, 15:08)
papapuolė, bet vienoje aš tik konsultantė tai sprendimus priima kiti, o va kur pagrindas tai viena papauolė ( ta mokesčių nemoka) o kita kur svarbiua nepapuolė...
Klausimų daugiau nei atsakymų verysad.gif
Luety čiupk 4u.gif Tėvukas va irigi su 93 metų močiute ir + abu su mama rizikos grupėje:(

Muka imk 4u.gif
Tėvukus griežtai reikia užremti namie ... jei ne dėl jų pačių , tai dėl jų anūkų . Jie susirgę 99,99 pr užims kvėpavimo aparatus ir ligoninės lovas. O jei jaunam kokios komplikacijos ?
Paskutinis argumentas - jei jau bažnyčioje pamaldos nevyksta , tai gal rimta ?
Sesutė mano su teta kariauja ( mamos sesuo ) . Pikta , kad neleidžia nubėkt iki parduotuvės batonams masažo padaryt ... Ir kad sesuo parėjusi iš darbo maistą palieka už durų - neužeina pasikalbėti . Prisigavojimas jai ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 kovo 2020 - 15:29
Padirbejom sode,vaziavom per pietus,kai oras isilo.Nuostabu.Silta.MB pabaige kirst pakrasti krumu,as daug isravejau.Beliko dvi lysves nuravet ir gelyna.
Jei rytoj bus toks oras,kelsim avietes is tos slapios vietos i i sausa,labai joms netinka ta dregna vieta.
Pauksciukai ciulba,zmoniu nedaug,toli vieni nuo kitu.Praskrido zasys gargsedamos,pavasaris.
Mano pomidorams kazkas netinka.Gal zeme,pirkta ne tokia kaip pernai,atrodo pridengta agro,bet du pavepe visai,o kiti turbut vistik nudeginti saules lyg tai.Tokie,kaip permatomi.Morisi sukist juos tiesiai i zeme lysvej,gal atsigautu.Puse tik graziai auga be sutrikimu.Nu kiek bus,tiek reiskia uzteks,nes daigynai nedirba,cvisos sodo pardes uzdarytos.
Pasiuliai vaikams eit i soda pabut gamtoj,nes i parkus neleidzia eit,tai nors sode pasibus,kai musu nebus,yra namelis pastatytas,gali arbatos issivirt,pasedet saulytej,suvalgyt sumustini su narcizalapiais svogunu laiskais.
Duok Die nesusirgt.
Dusia sakai seniai uzims aparatura.Istiesu nejungia prie aparatu seniu virs 60 metu,palieka aparatus jauniem,sveikiem.
Atsakyti