Labutes,sveikos ir gyvos ir nusimete stresus
Smagu,kad vaikas namie,tikekimes,kad gryzo neuzsikretus,ir kad po 7d jau zinosit tai.
Pas mus nuo vakar kiek grieztesnis karantinas,bet nepakankamai dar,nes nera isakymo forma,o tik please,please,stay at home.Daugeliui tas neveikia.Pasakyta,kad galima karta sav.i parde,galima 1 ar dviem is vienos seimos iseit i parka pabegiot,pasportuot?!kas mane labai nustebino.Kalbantis laikytis distancijos 2m.I vaistine irgi galima,i soda irgi galima.Atsieit,nesilaikantiems des baudas.O kas suziures,jei zmoniu samoningumas m,azas.Siandien per langa matau ir senis eina venzeliuka pasiemes,ir dar maklineja kiti,be kaukiu.
Mane neramina tevelis.Brolis uzsidare save karantine namu,nes jo bluznis ispjauta ir aukstas kr.sp.jam mokes 80% jo atlyginimo,bet ne daugiau £2500 i menesi.Bet jo zmona,maisto pramones darbuotoja-dirbs.Ji potenciali viruso parneseja namo.Dirbs iki tol,kol susirgs,arba atsiras darbe susirgusiu.Tai gali ivykt tuoj.Kas tada su teveliu,jei abu susirgs,jis irgi bus uzsikretes tada,jei juos ikis i ligonine(abu po 50m)kas bus su teveliu.As irgi bijau but uzkresta,jau ir dabar ten neaiski padetis.Reiks vaziuot pas ji,liept atidaryt langa,pedet valgyt per langa ir dingt.Ar jis supras tai.Vargu.Reiks ziuret ,kaip su slaugytojom tokiu metu,ar duotu,ar ne.
Mudu laikomes.As rytais sportuoju su klubu video kartu,vis pajudejimas gaunasi.
Maciau video,kad gerai gryzus is miesto,lauko nusiplaut gerai rankas,paimt ausu krapstuka,sudrekint po tekamciu vandeniu,gerai imuilint ir sukamais judesiais istrint nosies landa su vienu galiuku viena,su kitu galiuku kita.Nieko nekainuoja,darom.Ir nakciai rekomenduoja tai atlikt taip pat.
O siaip neriu,tvarkausi siulus,kampus,ir siandien gal i soda istruksim.
Vakar prisisvaigau apie vaikus apie ateity,tai suvalgiau ir pusrycius ketogeninius ir dar vakare,ir svoris soko 700g i virsu.Nu jus man pasakykit,ar tai normalu,Kaloriju nebuvo nei 1000.Kas su manim ne taip.
Kuratore sako,normalu,kad maitinantios 23/1 suvalgau 400-600 kal.Sakau kojas pakratysiu.Nusijuoke,sake nebijok,turi daug atsargu ,tikrai viskas bus gerai,O ar tiesa,sunku pasakyt.