QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 20, 12:54)
Luety - aš šeštadienį vakare prisivyninau , sekmadienį prisivalgiau ko norėjau . Per savaitę išejo pliusas ir su savimi dar kg. išsivedė .
Ir man norisi daugiau bet yra kaip yra.
Luety mergyte pasiliksiu namie . MB dirba namie visą laiką , aš dirbsiu iš namų .
Paprašysiu , kad kokius dokumentus paliktu darbe kieme ... Privažiuosiu nuosava mašina, pasiimsiu . Liftu nesinaudoju, laiptine praeidama nemanau , kad ką užkrėsiu . Į parduotuves nevaikščiosiu, maisto turiu sočiai . Mergytė tik ledų liepė nupirkti aš juokiuosi , kad pas mane vien mėsa ir daržovės, neliko vietos kitiems dalykams .
Va kokie paradoksai
Toks įstatymas, visa kita žmonių sąmoningumas.
Muka mes naudojam kapsulinį aparatą. Norim geresnio , bet mokėti už kavos aparatą tiek kaip už mažai padrožtą golfą nesinori .
Ir man norisi daugiau bet yra kaip yra.
Luety mergyte pasiliksiu namie . MB dirba namie visą laiką , aš dirbsiu iš namų .
Paprašysiu , kad kokius dokumentus paliktu darbe kieme ... Privažiuosiu nuosava mašina, pasiimsiu . Liftu nesinaudoju, laiptine praeidama nemanau , kad ką užkrėsiu . Į parduotuves nevaikščiosiu, maisto turiu sočiai . Mergytė tik ledų liepė nupirkti aš juokiuosi , kad pas mane vien mėsa ir daržovės, neliko vietos kitiems dalykams .
Va kokie paradoksai
Toks įstatymas, visa kita žmonių sąmoningumas.
Muka mes naudojam kapsulinį aparatą. Norim geresnio , bet mokėti už kavos aparatą tiek kaip už mažai padrožtą golfą nesinori .
Na man irgi gaila buvo, bet kažkaip ėmiau ir pasidovanojau juolab geriu kavą
Aš ėjau į darbą, bet turiu atskira kabinetą su žmonėm bendrauju per atstumą, turiu savo puoduką( bet tai jau senai nežinau mėgstu gerti kavą iš savo puoduko ) Maisto nusipirkom nereiks eiti niekur.. tėvam griežtai prigrasinau nikeur neiti ... o kaip daugiau saugotis... dievo valioje. Dusia37 aš irgi savo vaiką laikyčiau namie