Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 20, 12:54)
Luety - aš šeštadienį vakare prisivyninau , sekmadienį prisivalgiau ko norėjau .  Per savaitę išejo pliusas ir su savimi dar kg. išsivedė .
Ir man norisi daugiau smile.gif bet yra kaip yra.
Luety  mergyte pasiliksiu namie . MB dirba namie visą laiką , aš dirbsiu iš namų .
Paprašysiu , kad kokius dokumentus paliktu darbe  kieme ...  Privažiuosiu nuosava mašina, pasiimsiu . Liftu nesinaudoju, laiptine praeidama nemanau , kad ką užkrėsiu . Į parduotuves nevaikščiosiu, maisto turiu sočiai . Mergytė tik ledų liepė nupirkti smile.gif aš juokiuosi , kad pas  mane vien mėsa ir daržovės, neliko  vietos kitiems dalykams .

Va kokie paradoksai

Toks įstatymas, visa kita žmonių sąmoningumas.
Muka mes naudojam kapsulinį aparatą. Norim geresnio , bet mokėti už kavos aparatą tiek kaip už  mažai padrožtą golfą nesinori .

Na man irgi gaila buvo, bet kažkaip ėmiau ir pasidovanojau juolab geriu kavą smile.gif
Aš ėjau į darbą, bet turiu atskira kabinetą su žmonėm bendrauju per atstumą, turiu savo puoduką( bet tai jau senai nežinau mėgstu gerti kavą iš savo puoduko smile.gif ) Maisto nusipirkom nereiks eiti niekur.. tėvam griežtai prigrasinau nikeur neiti ... o kaip daugiau saugotis... dievo valioje. Dusia37 aš irgi savo vaiką laikyčiau namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 20, 12:02)
Na man irgi gaila buvo, bet kažkaip ėmiau ir pasidovanojau juolab geriu kavą smile.gif
Aš ėjau į darbą, bet turiu atskira kabinetą su žmonėm bendrauju per atstumą, turiu savo puoduką( bet tai jau senai nežinau mėgstu gerti kavą iš savo puoduko smile.gif ) Maisto nusipirkom nereiks eiti niekur.. tėvam griežtai prigrasinau nikeur neiti ... o kaip daugiau saugotis... dievo valioje. Dusia37 aš irgi savo vaiką laikyčiau namie wub.gif

Draugė parsiskraidino iš Amerikės vakar savo vaiką. Mokosi ten . Karantinavosi jis pas pažįstamus tuščiam bute, nes draugė turi eiti į darbą ...
Man tai toks nervas, bus tu darbų , o vaikų aš daugiau negimdysiu ax.gif Gyvenimas mano vienas . Juolab kai man tikrai niekas neburbės dėl darbo namie . Bent jau galvoju taip ...
Puoduką visada turiu savo . Žmonių pas mus yra . Ne iš gatvės , savi ... Atstumo laikausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 20, 09:59)
Luety - aš šeštadienį vakare prisivyninau , sekmadienį prisivalgiau ko norėjau .  Per savaitę išejo pliusas ir su savimi dar kg. išsivedė .
Ir man norisi daugiau smile.gif bet yra kaip yra.
Luety  mergyte pasiliksiu namie . MB dirba namie visą laiką , aš dirbsiu iš namų .
Paprašysiu , kad kokius dokumentus paliktu darbe  kieme ...  Privažiuosiu nuosava mašina, pasiimsiu . Liftu nesinaudoju, laiptine praeidama nemanau , kad ką užkrėsiu . Į parduotuves nevaikščiosiu, maisto turiu sočiai . Mergytė tik ledų liepė nupirkti smile.gif aš juokiuosi , kad pas  mane vien mėsa ir daržovės, neliko  vietos kitiems dalykams .

Va kokie paradoksai

Toks įstatymas, visa kita žmonių sąmoningumas.
Muka mes naudojam kapsulinį aparatą. Norim geresnio , bet mokėti už kavos aparatą tiek kaip už  mažai padrožtą golfą nesinori .

Papildyta:
Ati42 aš nunešiau paprikyčių , liepiau išsipikiuoti . Tinginė kokia aš  ax.gif
Aš Judviems baklažanus išpikiuosiu  , bet dar mažiukai ..

Nu bet nesuprantu,kaip jiems nedaeina tokie paprasti dalykai,kurie ir eiliniam zmogui suprantami.Iki 14 dienu zmogus,buves kontakte ar galimai buves kontakte su serganciu ar galimai serganciu 7-14d nejaucia jokiu simptomu,bet yra nesiotojas.Tai kiek jis uzkrecia aplink zmoniu?Keista,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 20, 12:32)
Nu bet nesuprantu,kaip jiems nedaeina tokie paprasti dalykai,kurie ir eiliniam zmogui suprantami.Iki 14 dienu zmogus,buves kontakte ar galimai buves kontakte su serganciu ar galimai serganciu 7-14d nejaucia jokiu simptomu,bet yra nesiotojas.Tai kiek jis uzkrecia aplink zmoniu?Keista,ar ne?

Luety , taigi jie nėra kvaili - žino , kad vistiek visi persirgsim . Visi karantinai tik dėl laiko . Jei seni žmonės izoliuotusi Lietuvoje ax.gif O ne lakstytų po parduotuves kainų tikrinti ir kt ... Pati mačiau , kad su anūkais žaidimų aikštelėse trinasi mano rajone .
Atsakyti
Labas rytas ,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip išsilaikę po savaitgalio ?
Aš prasitrynaiu namie , labai šaltas oras, nenorėjau važiuoti į kaimą. Pas mus sodyba ant kalno , tai vieni vėjai . Tik ligų ieškojimas būtų ...
Luety , kaip šventė ? teko švesti per atstumą ?
Laikykitės nesirkit 4u.gif
Labai sunki diena manęs laukia , daug susityguoti reikia blink.gif
Atsakyti
Jamu kavos smile.gif dirbu iš darbo, namie nesiseka niekaip susikaupti, bet reiks nes kažkaip ...
Sode kažkaip parsikrapščiau, trioba apsitvarkėme su MB, tai ant dūšios geraiui o tai viskas buvo tik velkama spdan o į vietas nesudėta, tiesa dar daug liko bet jau nors į priekį smile.gif Vėjas sekmadienį baisulinis ir šaltas brr, noras jau kažką įberti į žemė pastarnokus ir įirnisu ale kažkaip sutingėjau, bet gal ir gerai ši savaitė nešilta...
Dusia37 kada tavo mažiukė atskrenda?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 23, 08:22)
Jamu kavos smile.gif dirbu iš darbo, namie nesiseka niekaip susikaupti, bet reiks nes kažkaip ...
Sode kažkaip parsikrapščiau, trioba apsitvarkėme su MB, tai ant dūšios geraiui o tai viskas buvo tik velkama spdan o į vietas nesudėta, tiesa dar daug liko bet jau nors į priekį smile.gif Vėjas sekmadienį baisulinis ir šaltas brr, noras jau kažką įberti į žemė pastarnokus ir įirnisu ale kažkaip sutingėjau, bet gal ir gerai ši savaitė nešilta...
Dusia37 kada tavo mažiukė atskrenda?

Šiandien vakare . Jei neatšauks skrydžio .
Jei atšauks rytoj yra iš Londono . Tada ir spręsim ...
Atsakyti
Dusia37 čiupk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dusia,atskris,dar neuzdaryti skrydziai 3d.
Motinos diena virtualiai cia,kas turi proto ir ziniu.
Vakar vaziavom ii soda,sauleta labai,bet vejas baisus.Bet apsikutojom salikais,kepurem ir pabandem.Siltnamyje apkutojau pomidorus su agro ant lentynos del saltu naktu,ispikiavau siltnamyje salotas,nebegalejau laikyt ant palanges,nezinau ar prigis,ar pasiteisins,bus matyt.Bet paskui isidrasinau ir nuravejau dvi lysves braskiu,o MB apkapojo krumus uz tvoros sodo miskelyje,kad nelystu i musu teritorija,prisiskynem pavasariniu zydriu,neuzmirstuoliu ir namo.
Brolis atveze kiausiniu,cesnaku,citrinu,paliko prie lauko duru,isikelem,isplovem viska,rankas dezinfekavom.Saugojames kazkiek.Zmoniu ryskiai sumazeje lauke,bet seniu yra,sliauzioja.
Atsakyti

Mano sporto kluba uzdare,bet nuo siandien visos klases pravedamos virtualiai net visu treneriu.Is ryto 3 klases,po pietu 2.Gali daryt kartu virtualiai kiek kartu nori.Taip smagiai pasportavau namie,energija sugryzo,ir nuotaika pasitaise.Labai smagu.
Atsakyti
Luety šaunuolė .
Lėktuve mano mergytė . |Nežinau ar namo leis vežtis ar patys karantinuos. Viena per 6 vietas , labai mažai žmonių skrenda.
Atsakyti
Aciu die jau vis bus Lietuvoje ... parašyk kaip sekėsi
Atsakyti