Labas rytas,
Vakar baigiau Archipovos leke-kate.Labai daug detaliu,daug darbo,bet norint nert su ja velykine,turehau baigt sita.Viesai publikuot dar negaliu,tai pasirodau jums.
Siandien itale idejo straipsni,jog iskviesta kariuomene Italijos surinkinet mirusiuju kunus us namu ir ligoniniu,nes krematoriumai nesuspeja cremuot,pajegumas 25 kunai parai,mirsta virs 400 per para.Kur juos des,nezinau,gal laidos i bendra kapa.
Turiu astma,laikas nuo laiko pasireiskia,ir siemet nei is sio nei is to turejau priepuoliuka.Nuo nazens sirgdavau bronchitais,plauciu uzdegimais ,sirdies reumatas persirgtas,,tu riziku yra daug,bet viskas Dievo valioj.Jau pasigirsta,kad israsti vaistai bandoni,balandy turetu pasklist,ber ar nores valstyves naudot juos?Man toks jausmas,jog nori seniliais atsikratyt.I ligonines virs 65 neima,sirk namie.Niekas nesidomi kidel Indijoj visi pasveiksta nuo coronos.Ka jie naudoja.
Dabar linksmiau svoris pajudejo 500g.Ka dariau kitaio?Rytine kava isgeriau su mugdolu pienu be riebalo.O vakare valgiau kaip visada ,kepti vistos petukai su letuce salota ir lapeliu dalotu musiniu su majonezu ir dar sauksteli tirstos grietineles idejau ir 4 graikuskus riesutus itrupinau.Kaloriju neskaiciavau,bet buvo perdaug truputi,jauciausi pilna.
Vakar buvo paskaita apie plato.Jei svoris nekrinta ar krinta labai mazai,ar banguoja ,tai yra trys keliai isjudint.1.viena kart vakarienei suvalgyt 100-120 g angliu.Tik karta.Jei turi sirdies ir kraujagysliu susirgimu,inkstu ligu,negalima to.Tada atvejas 2.ne daugiau 3-5d sedet grieztai be angliu.ir 3.badas.Bet ji auskina ne apie griezta bada,bet protarpini vadavima.Man tas netinka,as jau ant jo esu.Kai susiruosiau isjungt anglius,svoris pajudejo😂bet reuks skaiciuot kalorijas,kuratore primine-ju turi but 1100-1200.As dar tiek negaliu suvalgyt per 1 karta,netelpa.Bat,hei svoris pajudes ir sumazes zem 100,gal isivesiu dar viena maitinima,jei svoris kris nuo tiek.
Einu gert kavos,nes Muka neatnese,valdiskos negali paimt,o is namu jai gaila savo.
QUOTE(Luety @ 2020 03 19, 11:35)
Einu gert kavos,nes Muka neatnese,valdiskos negali paimt,o is namu jai gaila savo.
aš juk taupyklė voverė
Ale koks grožis tos lelkos o ir kiek sijonų o jau hebros kiek šalia :0 eina sau luety šventos kantrybės esi man jau megzti kilima jau atsibosta o čia detalių krūvos Gražu
Luety tavo zuika nuostabi
Taip ir norisi paniurkyti
O jau mano kava netinkama Vel puodelis ne toks ?
Karantinas, geriam ką randam
Luety apie mezgimą negaliu net pagalvoti ... Neramu dušioj ir megsti nerti negaliu
Taip ir norisi paniurkyti
O jau mano kava netinkama Vel puodelis ne toks ?
Karantinas, geriam ką randam
Luety apie mezgimą negaliu net pagalvoti ... Neramu dušioj ir megsti nerti negaliu
Labai daug detaliu.Ilgas buvo procesas.Buvau ir numetys i sona,bet susiemuau,uzbaigiau,o dabar vaigineju uzsakyma-zuikio rubus,tai liks dar du zuikius padaryt ir bus issemti uzsakymai.
Dusia,tavo kava pasilikau popietei,per velai pamaciau,kabai grazi,mano spalvos
Dusia,tavo kava pasilikau popietei,per velai pamaciau,kabai grazi,mano spalvos
Paklausom ir nusišypsom ! Pasigaminsim vitamino C
Karantinas
Karantinas
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 19, 10:52)
Jau maciau
Labos,
Vakar pikiavau, na taip nesisekė, kad nežinau kas bus, dar šiandienai liko ir su paprikų pikiavimu bus viskas kitai savaitei planuoju gal pomikus pikiuoti o jua ištysę siaubas, ale mažu iki ausų sukišiu gal kas ieiš
Tiesa Ate42 kaip ar pavyko eksperimentas su sodinimu po du daigus paprikų ar pastebėjai didesni derlių?
Na kadangi iš namų tai be kavos Tiesa į tą pačia tema kavos aparatas mano kažko dusta, turime senuka Saeco labai noriu Jura bet bais brangus, gal kuri turite patirties kokia altrenatyva
Nesergam ir dabojam save ir artimuosius
Vakar pikiavau, na taip nesisekė, kad nežinau kas bus, dar šiandienai liko ir su paprikų pikiavimu bus viskas kitai savaitei planuoju gal pomikus pikiuoti o jua ištysę siaubas, ale mažu iki ausų sukišiu gal kas ieiš
Tiesa Ate42 kaip ar pavyko eksperimentas su sodinimu po du daigus paprikų ar pastebėjai didesni derlių?
Na kadangi iš namų tai be kavos Tiesa į tą pačia tema kavos aparatas mano kažko dusta, turime senuka Saeco labai noriu Jura bet bais brangus, gal kuri turite patirties kokia altrenatyva
Nesergam ir dabojam save ir artimuosius
https://www.facebook...9270540948/?d=n
Nezinau ar atvers,bet cia yra pasakojimas persirgusios jaunos poros su mazuciu vaikeliu ,gyvenanciu UK.
Labos,
vakar buvom sode,gerai,kad nuvaziavau pati,o ne vis MB tikrino,kaip jie laikosi.Net 7 pomidorai nuesti sraigiu iki pat zemes.Spalva lapu dar sviesi,bet paauge sauniai.Priberiau grudeliu melynu nuo tu siaubuniu ir pakeliau visus ant lentynos,nes vakar saulej jau 19 silumos,nakti 5-7,nesusals,auga.
Papurenau cesnakus,zeme labai slapia,prasiejau per 1/3 savo ploto,isrankiojau piktzioles,MB nurove paskutines morkas,jos neauga paliktos,tik laikosi lyg konservuotos kapciuose,sultingos,grazios.MB praejo su grebliu pro mano isravetas lysves,sulygino,supureno,patenkinti.Dabar vaziuosim rytoj,nes zada saule.Atidarant vartus sodo turim kontakta su metalu,tai turim dezinfektanto buteliuka,nusiplaunam rankas,o aplink arti zmoniu nera,smagu,sviezias oras.
Ate,man irgi idomu ar tau pasitvirtino issodint po 2-3 paprikas,nes mano neisliko. Buvo keli tokie krumeliai,bet as nepastebejau ar daugiau ar ne.
O siaip nieko naujo.
As turiu italiska kavinuka kavai,kur pilasi vanduo,ant virsaus dedasi sietelis su kava ir talpus indelis uzsisuka ant virsaus,vanduo uzverda ir issifiltruoja pro kavos sluoksni i virsu,virsdamas skania kava.Kitokio nepripazystu kavos virimo budo namie.
Nezinau ar atvers,bet cia yra pasakojimas persirgusios jaunos poros su mazuciu vaikeliu ,gyvenanciu UK.
Labos,
vakar buvom sode,gerai,kad nuvaziavau pati,o ne vis MB tikrino,kaip jie laikosi.Net 7 pomidorai nuesti sraigiu iki pat zemes.Spalva lapu dar sviesi,bet paauge sauniai.Priberiau grudeliu melynu nuo tu siaubuniu ir pakeliau visus ant lentynos,nes vakar saulej jau 19 silumos,nakti 5-7,nesusals,auga.
Papurenau cesnakus,zeme labai slapia,prasiejau per 1/3 savo ploto,isrankiojau piktzioles,MB nurove paskutines morkas,jos neauga paliktos,tik laikosi lyg konservuotos kapciuose,sultingos,grazios.MB praejo su grebliu pro mano isravetas lysves,sulygino,supureno,patenkinti.Dabar vaziuosim rytoj,nes zada saule.Atidarant vartus sodo turim kontakta su metalu,tai turim dezinfektanto buteliuka,nusiplaunam rankas,o aplink arti zmoniu nera,smagu,sviezias oras.
Ate,man irgi idomu ar tau pasitvirtino issodint po 2-3 paprikas,nes mano neisliko. Buvo keli tokie krumeliai,bet as nepastebejau ar daugiau ar ne.
O siaip nieko naujo.
As turiu italiska kavinuka kavai,kur pilasi vanduo,ant virsaus dedasi sietelis su kava ir talpus indelis uzsisuka ant virsaus,vanduo uzverda ir issifiltruoja pro kavos sluoksni i virsu,virsdamas skania kava.Kitokio nepripazystu kavos virimo budo namie.
Labas rytas
Atnešu kavos ...
Dirbu darbe , tai nėra kada ir kvėpuoti
Dėl mergytės laukime. Mačiau iš Londono organizuoja papildomus skrydžius. Bet dar laukiam 23 , man ta kelionė į Londono oro uostus labiau neramina. Dar likę jie keturiese . Ne viena name sėdi ...
Viskas bus gerai
Muka , ko nesisekė pikiuoti ? Gal mokei skraidyti paprikas ? Tau sudygo Atės42 apvalūs čiliukai ? Turiu didelį perteklių galiu išpikiuoti ir Tau . Pasisodinsiu sau kokius 6 kiti keliaus kompostan
Vienintelė paguoda tai keto šiuo sunkiu emociškai laikotarpiu . Neryju savo nerimo . Tik grindis išsiplaunu 4 valandą ryto Pametus esu 12 kg.
Savaitgaliui vaikas žadėjo parvažiuoti . Pasidžiaugsiu
Mano pomidorai sėti 11 dar nepikiuojami . Suskiai tiesiog
Atnešu kavos ...
Dėl mergytės laukime. Mačiau iš Londono organizuoja papildomus skrydžius. Bet dar laukiam 23 , man ta kelionė į Londono oro uostus labiau neramina. Dar likę jie keturiese . Ne viena name sėdi ...
Viskas bus gerai
Muka , ko nesisekė pikiuoti ? Gal mokei skraidyti paprikas ? Tau sudygo Atės42 apvalūs čiliukai ? Turiu didelį perteklių galiu išpikiuoti ir Tau . Pasisodinsiu sau kokius 6 kiti keliaus kompostan
Vienintelė paguoda tai keto šiuo sunkiu emociškai laikotarpiu . Neryju savo nerimo . Tik grindis išsiplaunu 4 valandą ryto Pametus esu 12 kg.
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 20, 08:43)
Labas rytas
Atnešu kavos
Viskas bus gerai
Atnešu kavos
Viskas bus gerai
Aciu uz kava.Tai tu vel ant keto?Lyg sakei metei?Ar as ne taip supratau?
Mano svoris siandien tas pats,minus 9,2 nuo sausio 17d.Ir dziugu ir norisi daugiau.
Viskas bus gerai del mergytes.spes,nebedaug beliko,bet tures karantinuotis gryzus.O kur?Seimoj?Ligoninej?Kur pas jus karantinuoja.Iki pirmadienio tikrai nieko naujo neivyks uk manau,isskris,tik gal laikas keistis,nes,jei nepilnas lektuvas,jungia du sekancius skrydzius.
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 20, 11:43)
Labas rytas
Atnešu kavos ...
Viskas bus gerai
Atnešu kavos ...
Viskas bus gerai
Ačiū turiu. Tiesa O ATe42 gavo tų paprikų. Ar plaikti Ate42 tavo daliai?
Ai nežinau kažkaip nesisekė ir tiek:( šiandiena pabaigiau ir ruošiamės sodan, ryt gal dukra sakė atvažiuos tai ta proga šašlyka užraugiau. Laikykis Dusia37 O man nesiseka susiimti
Luety tai šaunuoliai kiek darbū nuveikėte, o mes su MB sakėm persodinsim svyranti maumedį, vargšas vargsta ne vietoje ir dar prie šilauogių genėjimo prieisime.
Luety - aš šeštadienį vakare prisivyninau , sekmadienį prisivalgiau ko norėjau . Per savaitę išejo pliusas ir su savimi dar kg. išsivedė .
Ir man norisi daugiau bet yra kaip yra.
Luety mergyte pasiliksiu namie . MB dirba namie visą laiką , aš dirbsiu iš namų .
Paprašysiu , kad kokius dokumentus paliktu darbe kieme ... Privažiuosiu nuosava mašina, pasiimsiu . Liftu nesinaudoju, laiptine praeidama nemanau , kad ką užkrėsiu . Į parduotuves nevaikščiosiu, maisto turiu sočiai . Mergytė tik ledų liepė nupirkti aš juokiuosi , kad pas mane vien mėsa ir daržovės, neliko vietos kitiems dalykams .
Va kokie paradoksai
Toks įstatymas, visa kita žmonių sąmoningumas.
Muka mes naudojam kapsulinį aparatą. Norim geresnio , bet mokėti už kavos aparatą tiek kaip už mažai padrožtą golfą nesinori .
Papildyta:
Ati42 aš nunešiau paprikyčių , liepiau išsipikiuoti . Tinginė kokia aš
Aš Judviems baklažanus išpikiuosiu , bet dar mažiukai ..
Ir man norisi daugiau bet yra kaip yra.
Luety mergyte pasiliksiu namie . MB dirba namie visą laiką , aš dirbsiu iš namų .
Paprašysiu , kad kokius dokumentus paliktu darbe kieme ... Privažiuosiu nuosava mašina, pasiimsiu . Liftu nesinaudoju, laiptine praeidama nemanau , kad ką užkrėsiu . Į parduotuves nevaikščiosiu, maisto turiu sočiai . Mergytė tik ledų liepė nupirkti aš juokiuosi , kad pas mane vien mėsa ir daržovės, neliko vietos kitiems dalykams .
Va kokie paradoksai
Toks įstatymas, visa kita žmonių sąmoningumas.
Muka mes naudojam kapsulinį aparatą. Norim geresnio , bet mokėti už kavos aparatą tiek kaip už mažai padrožtą golfą nesinori .
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2020 03 20, 11:41)
Ačiū turiu. Tiesa O ATe42 gavo tų paprikų. Ar plaikti Ate42 tavo daliai?
Ai nežinau kažkaip nesisekė ir tiek:( šiandiena pabaigiau ir ruošiamės sodan, ryt gal dukra sakė atvažiuos tai ta proga šašlyka užraugiau. Laikykis Dusia37 O man nesiseka susiimti
Luety tai šaunuoliai kiek darbū nuveikėte, o mes su MB sakėm persodinsim svyranti maumedį, vargšas vargsta ne vietoje ir dar prie šilauogių genėjimo prieisime.
Ati42 aš nunešiau paprikyčių , liepiau išsipikiuoti . Tinginė kokia aš
Aš Judviems baklažanus išpikiuosiu , bet dar mažiukai ..