Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 17, 08:12)
Luety , kol kas jos bilietų 23 dienai neatšaukė . Ambasadoj liepiau registruotis .
Mirčių nebus daug  , nėra mirtinas tas virusas. Čia tik žmonių gązdinimas .  Mirtini virusai neplinta tokiu tempu . PS ištyrė vieną Italijos kaimelį -  nešiotojai praktiškai visi . Simptomų jokių daugumai . Šiandien straipsnį skaičiau ...
Luety Tu dar Keto ? ar jau nervai nelaiko ?
Aš šeštadienį  su drauge užsivyninau Iš streso smile.gif O sekmadienį prisivalgiau visko ko užsimaniau ... turiu vėl 1,5 kg pliuso smile.gif

blink.gif as dar ant keto.Pirmad nukrito 500g bet vel stovi svoris,labai noriu isjudint,pabegt nuo to metabolizmo leto.Dar laikausi,kol nebus labai baisu musu regione,tada mesiu keto,gersiu snapsa rytais del profilaktikos.Dabar tik 1 skiltele cesnako susismulkinu ,i sauksteli ir uzgerdama vandeniu,nekramtydama,nuryju.Profilaktika tokia,ant tuscio kas ryta.Kvapo jokio visa diena ir sioks toks tikejimas,kad tai pades.
Kodel sakai jog mirtinas virusas neplinta taip greitai,Nesutinku.Maras-zaibo greiciu,o mirusiu buvo simtai tukstanciu.Sis virusas klastingas,greitas,zeidzia silpnesnius su komplikacijom,o tokiu labai daug gi,bet ir sveiku yra mirusiu Italijoj vien nuo sio viruso.Tai tikrai mirtinas klastunas,uzsibrezes sau tiksla iskirst vyresnius,todel labai sunku patiket,jog jis nesukurtas kokioj labej,nes pasaulio populiaciija seneja.Ir kam reikalingi seni kuinai?
Muka,uzdrausciau mamai dirbt,zaidzia su ugnimi.Negi numirs be darbo?Pensija gauna.Kiek zmoniu negaus nieko nedirbdami ir turedami vaikus?Mase.Ir tik pazadais maitinami visi,kad bus finansiskai apsaugoti,o tie zadami milijonai nuses kazkieno kisenen.
Atsakyti
Luety , virusas nenori , kad jo nešiotojas mirtų , nes tada miršta ir jis . Nors virusas negyvas ... Filosofinis klausimas. Nekvėpuoja ir nesidaugina - vadinasi negyvas ? Biologai sako , kad jis parazitas ir tiek .
O kaip bus Lietuvoj ar UK nežinom ... Žmonės miršta kiekvieną dieną ir nei sekundės ilgiau negu skirta . Ne nuo viruso , tai plyta ant galvos užkirs.

Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Dirbu iš namų . Kuo mažiau judėsim, tuo geriau visiems aplinkiniams.
Muka , Tavo mama turi diabetą, kiek rasei. Neleisk vaikščioti į darbą, priklauso rizikos grupei . Darbe kurie su papildomomis ligomis , prašiau , kad pasiimtų billiotenius. Be kalbų visiems daktarai davė . Daktarai gerai supranta, kas kaip . Dabar sodra tikrai nesikabinės, reikia tuo naudotis.

Luety ,kaip Tu ? Užsibarikaduok namuose smile.gif Maistą gali vaikai iki durų atvežti , arba užsisakykit internetu.
Dukra guodėsi , kad labai tuščios parduotuvės. Gerai , kad į mamą, voverė. Sakė turiu namie dar sočiai . Skrydžio neatšaukė... Tikiuosi . Nors jei negrįš, vadinasi taip geriau mums visiems. Dievas žino ką daro .
Atsakyti
Labas
Jamu kavos smile.gif pasijungiau seminara nuotoliniu žodžiu minsiuosi iš darbo vietos, per pietus lėksiu iki namų ir iš ten žiūrėsiu, nes dar iki seminaro turėjau pasiisafinti, pasipveminti smile.gif ir visokiausių reiklaiukų, ryt neisiu darban, tipo dirbsiu iš namų, darysiu balansus ir aiškinamąjį, nes vinai įmonei kardinaliai viskas pasikeitė yra ką veikti, tobulumui nėra ribų ax.gif
Apie mama jau geriau nikeo nesakyk piktumas ima, tipo nėra kam dirbti, stoja visa linija... nu žodžiu...sakiua apie biletenį ale kur jį klausys, sakė tik šią savaitę... ptfu ptfu ptfu...blogai pamislinau...
Ryt pikiuosiu čilius ir paprikas, pomikai kaip smilgos ištysusios ale mažu dar paauginsiu ir paskui jau kišiu iki ausų...
Gal kuri turite info kokia šilaugė patvariausia na visaip iuasia, viena reikia atsodinti smile.gif
Dusia37 šaunuolė ta tavo dukra, mano iš bado numirtų, gerai, kad draugas šiek tiek šeiminiškas ir mama vis šaldytuvą prikrauna smile.gif
Dabojam mylim save ir kitus saugojame:)
Atsakyti
Labas rytas,
nuo rytojaus Sussexe uzdaro mokyklas,nors apie serganciu skaiciu musu regione ziniu neskelbia.Jei uzdaro,reiskia padetis rimta.Zadam niekur nelandyt.Sunus ir marti netenka darbo,uzdaro viesbucius,niekas nebejuda,velyku ir Motinos dienos uzsakymai atsaukti.Apie verslo finansavima
Kalba daug,bet apie individu islikima del verslo sustabdymo-nieko.Zodziu,padetis rimteja.Jauciu Velykos bus liudnos-UK bus pats pikas gripo ir visi busim uzdaryti namuose.Kaip bus su sodu,nezinau ar leis judet kur.Italijoj neleidzia,Prancuzijoj irgi.Bus juodi bado metai tada.
Sunku isivaizduot,kad 2020 metais nesuvaldo viruso ir zmones mirsta nuo pl.uzdegimo.O gal nenori suvaldyt?Bent UK antivirusines sankcijos taip duoda manyt.Laukia kol atsils ir bus pikas,pg ju medicinos orakulus,taip persirgs(o gal ir mirs)daugiau zmoniu,igaus imuniteta ir kt,metais virusas bus nebaisus.Atsieit jie tikisu,kad tas virusas recidyvuos ir gryzines,o jie tokiom priemonem apsaugos salies gyventojus.Nu ka,pagyvensim,pamatysim.Jei isgyvensim siemet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 kovo 2020 - 10:54
Luety, maniškės univeras irgi tik vakar atšaukė gyvus komunikavimus. Ten irgi niekas niekur neskuba. O sėdės dar bent 2 mėn. dabar ten, nors galėtų sugrįžt - dėl mokslų veikt nėra ką. Tik magistrinio gynimui gegužę reiktų būt. Nu ir ką. Nu ir nieko smile.gif
Atsakyti
Luety , imk 4u.gif

Daugiau pozityvo 4u.gif reikia tikėti , kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Dirbu iš namų nežinau kaip čia seksis smile.gif bet bandysiu smile.gif o ryt sakiau iki sodo važiuosime, šiandienai turiu pikiavimo smile.gif
Luety nu čia dabar kas per juodos mintys čiupk 4u.gif
Nesirkite mergučios, man kažkaip gerklę kabina verysad.gif gal tikrai pirtukė bus į nauda
Atsiprašau be kavos smile.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Namie darbas gaunsi toks ... Biški čia , biški čia smile.gif
Skrydžiai kol kas vykdomi , gerai , kad turi bilietą ... Tikiuosi nenutrauks iš UK . Net ambasada dar neregistruoja , tinklapyje surašyti grįžimo keliai . Viešoj erdvėj visi piktinasi grįžtančiais, tik niekas nesipiktina po parduotuves besitriniančiai pensininkais . O jie rizikos grupė , užkimš ligonines... Jauni pravaikščios ir nepajaus .
Luety - palankstom pirštus :
Diabeto neturi 1. ( diabetinaks ir žaizdos sunkiai gyja ir imunitetas išreguliuotas )
Onkologijos neturi ir neturėjus 2. ( vadinasi imunitetas nerušintas)
Plaučių ligų neturi 3.
Vaistų nuo cholesterolio negeri 4.
Na tik vaistai nuo spaudimo ... Be su širdim problemų neturi .
Amžius nėra rizika, rizika tame , kad žmonės su amžiumi susikaupia ligų puokšę ax.gif Jau mano metuose daugelis geria vaistu nuo cholesterolio ir spaudimo .
Taip , kad nepasiduodam panikai . Įjungiam šaltą protą . Imk 4u.gif
PS nepamirštam daryti rytinės mankštos - pakelia nuotaiką ir tt 4u.gif Sproto klubai uždaryti , sutešlėsim bigsmile.gif
Ryt važiuosiu į darbą , pirmaienį irgi . O nuo antradienio jei duos dievas dviem savaitėm užsidarysiu . Jei nori tegul atleidžia , nes darbą rasiu kitą arba bites auginsiu , o vaikų daugiau aš negimdysiu . Gal duos mano gydytojas biliotenį ? 12 metų tokio dalyko neturėjus , nesirgus .
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Nepavyko man dirbti iš namų, tai to reikai tai ano ... atklėkiau tiesiog nieko nėra ramu smile.gif
Dusia37 o paturėsi nedarbingumą irgi variantas smile.gif Tik kad ir jometu, bent jau aš dirbu verysad.gif
Ačiū už kavą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 19, 09:43)
Nepavyko man dirbti iš namų, tai to reikai tai ano ... atklėkiau tiesiog nieko nėra ramu smile.gif
Dusia37 o paturėsi nedarbingumą irgi variantas smile.gif Tik kad ir jometu, bent jau aš dirbu verysad.gif
Ačiū už kavą smile.gif

Na ir man teks dirbti unsure.gif
Nereikia taip toli planuoti man . Bet esu planuotoja , ir dar voverė biggrin.gif biggrin.gif
Darbas namie - tai toks , biški čia biški ten , be susikaupimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 19, 11:07)
Na ir man teks dirbti  unsure.gif
Nereikia taip toli planuoti man . Bet esu planuotoja , ir dar voverė  biggrin.gif  biggrin.gif
Darbas namie - tai toks , biški čia biški ten , be susikaupimo verysad.gif

fek man nepatinka dirbti namie verysad.gif bet jau ryt teks O primadieni susirnkimas video smile.gif o apskui jau matysim. Tiesa mano kolege privesrtinai is Egipto anksciau grazino ir karantinavo...bet kaip pamislini, kad tai musu saugumui tai zinai tikrai ir gerai smile.gif

Atsakyti