Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 03 16, 10:31)
Labas rytas,
Pas mus Borisas atsiputes dar nors jau 1400 uzsukretusiu ir 36 mirtys.Turim musu mieste Siandien valdzia posedziauja,bus pakeitimu,universitetai uzsidaro,taviske grys anksciau nei reikia,nepergyvenk,bet tures jarantinuotis 14 d.

Nežinau , ar bus skrydžių ..
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 16, 08:41)
Nežinau , ar bus skrydžių ..

Ambasados puslapyje paskelbta registracija,kas istrige lietuvuai uk ir nori gryzt,bet neturi kaip,gal po sios dienos Boriso pranesimo kas keisis,lai dukra laiko si varianta atsargoje?
Visa savaitgali SM neveike,galvojau uzbanino mane,o si ryta viskas puiku.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 16, 12:19)
Ambasados puslapyje paskelbta registracija,kas istrige lietuvuai uk ir nori gryzt,bet neturi kaip,gal po sios dienos Boriso pranesimo kas keisis,lai dukra laiko si varianta atsargoje?
Visa savaitgali SM neveike,galvojau uzbanino mane,o si ryta viskas puiku.

Aha , kažkaip neramu buvo kai SM neveikė.

Luety dėl sirgimo tai manau , kad dukrai teks persirgti ... Šitiek studentų verysad.gif Man neramu dėl izoliacijos, kai visi piliečiai išsivažinės namo , o ji liks viena nuomuojama name. paskaitos nevyks ir tt...
Atsakyti
Pasiulymas yra uzdaryt skrydzius i EU menesiui laiko be jokios priezasties,bet Borisas dar pasitarime,visi laukia patvirtinimo.
Atsakyti
Labos

Joo Dusia37 laikykis mieloji... manau tikrai kažkaip vienaip ar kitaip atsiras vaikelis 4u.gif Šiaip iš ES institucijų rimtų kalbos pradėjo ateiti neužteks 14 dienų karantino:( Lietuviai irigi sunerimę ir ŠMM ir LR vyriausybė, bet manau ar mėnuo ar dar ilgiau svarbu suvaldyti...žinia ekonomikai tai o dirbame tikrai pažeidžiamuose versluose ...
Luety tu jau mažiau viešumoje šniųruok, aš mama prigrasinau tai kur tau spėkite į darbą varo nu žodžiu...
Aš dar dirbu ne iš namų, bet ruošiuosi po truputką irigi dirbti ryt dar turiu seminarą audio tai būsiu darbo vietoje o jau paskui, gal programuotojai padarys nuotolinį prisijungimą prie programų... Tiesa mano kolegė Egipte kelionė kaip ir turi baigtis 03.20 bet kalbos, kad grąžins anksčiau kaip sukomplektuos lėktuvą paskui 14 dienų karantinas o namie palikti du vaikai ir mama... tai nežinau kaip ji galės karantinuotis...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Kokia graži kava !!!! Pačios gražiausios gėlės geltonos tulpės 4u.gif ax.gif 4u.gif Dėkui Muka 4u.gif

Muka , net nežinau , kaip čia bus su grįžimu . Kaip dievulis duos . Bus geriausiai taip kaip gali būti . Nieko neatsitiks porą mėnesiu jei pagyvens karantine UK . Aš jau palikau viską likimui , kalbu poterius ne kad grįžtų , o kad viskas būtų gerai . Lėktuvai ne pati steriliausia ir sveikiausia vieta .. Ir tt. Tegul sudėlioja dievulis taip kaip geriausia . Aš visada esu egoistė , bet ar visada tai geriausia ? Išgyvensiu , tik per miegą kerta man ...
Luety saugokis 4u.gif
Aš rytoj ir poryt dirbsiu namie - kompą ant peties ir namo . Penktadienį reiks ateiti žmogų atleisti , pirmadienį PVM prisiduoti ...
Ps vakcinos rudeniui tikrai nepradės gaminti . Vakcinų ir vaistų labai ilgas biurokratinis kelias. Kiek skaičiau mokslininkų komentarų, o ne žurnalistų .

Būkit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 17, 09:07)
Labas rytas,
Kokia graži kava !!!! Pačios gražiausios gėlės geltonos tulpės  4u.gif  ax.gif  4u.gif  Dėkui Muka  4u.gif

Muka , net nežinau  , kaip čia bus su grįžimu . Kaip dievulis duos . Bus geriausiai taip kaip gali būti . Nieko neatsitiks porą mėnesiu jei pagyvens karantine UK . Aš jau palikau viską  likimui , kalbu poterius ne  kad grįžtų , o kad viskas būtų gerai . Lėktuvai ne pati steriliausia ir sveikiausia vieta .. Ir tt. Tegul sudėlioja dievulis taip kaip geriausia . Aš visada esu egoistė , bet ar visada tai geriausia ? Išgyvensiu , tik per miegą kerta man ...
Luety saugokis  4u.gif 
Aš rytoj ir poryt dirbsiu namie  - kompą ant peties ir namo . Penktadienį reiks ateiti žmogų atleisti , pirmadienį PVM prisiduoti  ...
Ps vakcinos rudeniui tikrai nepradės gaminti . Vakcinų ir vaistų labai ilgas biurokratinis kelias. Kiek skaičiau  mokslininkų komentarų, o ne žurnalistų .

Būkit sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Žinau Dusia37 kad nėra saugu, pati skridau su tymais apsikrėtusiu žmogumi Fara iš Rondo ir ką sužinojo medikai, kad serga ir nieko jokio įspėjimo o mūsų buvo virš 150 žmonių.. nuo to laiko žinau viena nieks tave nesaugos nei tu pats to nepasirūpinsi...ačiū die baigėsi gerai...
Aš gal jau pikiuosiu paprikas... kažkaip jau vargtsa jos ir jeigu nebus jau didesnių šalnų boginsiu į istiklintą balkoną smile.gif kaži į šiltnamį gal mažu svogūnus su porais išvežti?
Tiesa o užsakinėjai šiemet iš IHERB ar yra PVM?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 17 kovo 2020 - 08:35
Mano dalis paprikų išpikiuota . Svogūnai su porais tik dygsta, dar per anksti juos šaldyti ... Paprikų į balkoną dar negrūsiu ,tik ankstyvuosius pomidorus jei atšils ir nebus minuso naktimis . Mano šiltnamis nedengtas ...

PVM nuo 2021 metų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 kovo 2020 - 08:41
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 17, 09:41)
Mano dalis paprikų išpikiuota . Svogūnai su porais tik dygsta, dar per anksti juos šaldyti ... Paprikų į balkoną dar negrūsiu ,tik ankstyvuosius pomidorus jei atšils ir nebus minuso naktimis .  Mano šiltnamis nedengtas ...

PVM nuo 2021  metų .

OK reikia užsisakyti kai ko smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 17, 08:44)
OK reikia užsisakyti kai ko smile.gif ačiū smile.gif

Muka , kažin kaip su suntiniais ? Jei iš USA net lėktuvai neskraido ? Gali tekti palaukti ? Nežinau ...
Atsakyti
Labas rytas,

Pas mus visi pasipiktine valdzios sprendimais del karantino,prognozuoja del tokio apsileidimo 250 000 mirciu,internautai siulo Borisa sodint i kalejima,siandien vienas atsakingas asmuo peza per tv,kad UK nera dar bedos,svarbu apsaugot labiausiai pazedziamus bigsmile.gif o kaip?Mokyklos dirba,viskas dirba,o valdzia tik pataria neit i pubus,klubus ir restoranus.
Prancuzai uzsidare,kaip Italai.UK yra tik 16d.atsilikus nuo Italijos pg serganciu ir mirusiu skaiciu,bet kazko laukia.
Jau turim musu mieste serganciu,atsieit 1 ,bet,jei yra 1, yra ir nesiotoju kruva,o ar jie izoliavo save,kol nera simptomu?Abejoju.Vakar dar nulekiau i artimiausia kirpykla,nes mano kirpeja slidineja Prancuzijos alpese,o grys po savaites,o po to tikrai bijosiu eit pas ja bent 2 sav.tai nutariau nelaukt,dar vodkos buteli ir citrinu nupirkau ir namo.Daugiau visko turim,tai tik i soda vaziuosim su masina,ten laukai,zmoniu mazai.
Dusia,as tavo dukros vietoj registruociaus ambasadoj su nurodyta data gryzimo,jie kol surinks pilna lektuva,uztruks.Be to cia tik keliu dienu klausimas,kada uzdarys mokymo istaigas,o tada uzsiregistravusieji gales keist datas gal.
Svarbu tiket gera baigtimi.Cia bus ilgan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 kovo 2020 - 10:07
Luety , kol kas jos bilietų 23 dienai neatšaukė . Ambasadoj liepiau registruotis .
Mirčių nebus daug , nėra mirtinas tas virusas. Čia tik žmonių gązdinimas . Mirtini virusai neplinta tokiu tempu . PS ištyrė vieną Italijos kaimelį - nešiotojai praktiškai visi . Simptomų jokių daugumai . Šiandien straipsnį skaičiau ...
Luety Tu dar Keto ? ar jau nervai nelaiko ?
Aš šeštadienį su drauge užsivyninau Iš streso smile.gif O sekmadienį prisivalgiau visko ko užsimaniau ... turiu vėl 1,5 kg pliuso smile.gif
Atsakyti