Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 13, 09:50)
Net paguglinau , kas tas yra.  O kam Tau jis Muka ? Kodėl Tu jį geri ?

Dėkui už kavą . Be jos niekaip  ax.gif
Šiandien diena pagerinta, pilnatis , 13, penktadienis , virusas ir karantinas  ir dar audra ...
Mano sportai pasibaigė 2 savaitėm . Gaila žinoma. Visi sporto klubai užsidaro , darysiu mankštą namie smile.gif  Nežinau ar čia perdėtas saugumas, ar taip reikia . Lietuviai turi kažkokį atsparumą tam virusui  ax.gif  Aplinkinėse šalyse daugiau sergančių .
Nežinau ar savaitgali važiuosiu iki kaimo . Labai jau vėjas , nieko nenuveiksiu tokiu oru ...
Luety , kaip laikaisi ???  Kaip pas jus ? Sporto klubų neuždarinėja ?

vartoju ci-klim siek tiek geriau
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 03 12, 11:57)
Nu bliamba, Luety, tu čia man naujienas sakai. Juk ne visas maistas virsta cukrumi. Na, grūdiniai, pieno produktai, krakmolingos daržovės, vaisiai - taip. Tavo angliai minimalūs. Kas ten virsta ta gliukoze? Tai gal apskritai pereik ant carnivore kuriam laikui - nesvarstei šito?

Labas rytas,

Kavute,nezinau visu plonubiu,tik skaiciau,kad insulino rezistencija tai organizmas stengiasi islaukyt gliukozes kiek kraujyje ir lastelese ir kol tai vyksta,yra uzdarytas kelias imti riebalus is kuno resursu ir verst i kuno energija.Turiu mazint grieztai karbus iki 7 ne daugiau.Bandziau su 0 carbu,bet ilgai negali.Kuratore sako,kad pasiduos tas insulinas,jei carbus sumazinsiu iki ne daugiau 7 ir riebalus apribosiu su liesa mesa.Ir valgyt sociai.Tas sociai tai as greit pasisotinu,apetito nera,pajauciu tik apie 16 valTada .Bandysiu jas kelios dienos 0 carbu ir eisiu skaityt apie carnevore.
Pas mus dar visi atsipute.Mokyklu neuzdare,o vaikai patys neserga,bet uzkrecia senelius ir tie krinta kaip lapai.Vaikai dirba abu,mums tenja prisidet juis priziurint,tai tik Dievo valioj,uzkres mus ar ne.UK atsilieka 4 sav nuo Italijos,o tada tai bus polka su raguciais.Mokyklu neuzdaro nes dirbantiems teks moketi pinigus,mediku mazai ir taip,o jei dar eis vaikys saugot namie,sumazes dar labiau.Kol kas stsipute nors virs 600 atveju turi ir 10 mirusiu.
Sporto klubu neuzdarineja dar,bet gal nebeisiu jau,tiesiog bijau.Nors musu mieste atsieit nera dar serganciu,bet viesbuciai pilni is Welso sveciu,kas zino,jie buvo kontakte su serganciais ar ne,nes Welse daug serganciu.
Tai va,sedim ant oaraki backis.O nano itale nenustoja manes baugint.
Atsakyti
Luety , kažkaip durnai gal nuskambės ... Bet pačios ligos aš asmeniškai visai nebijau . Bijau ligos pasekmių. Laukia stipri ekonominė krizė. Gali būti sunkiau negu 2008-2009 metai ax.gif Bet čia mano Kasandros pranašystės. Duokdieve nesipildys . Jei imi skaičiuoti ...
O liga : vaikai jauni , mudu su MB dar irgi pusę bėdos ... Jokių papildomų ligų neturim. Nei spaudimų , nei diabetų , nei ... Manau atlaikytume . Ps , artimi seni žmonės jau kitoj dimensijoje ...
Baisiau kas bus su darbais ? Ypač MB ? Krauna ne Lietuvoj , konteineriai strigę Kinijoj ir tt Manau ir maniškės firmos turės susiveržti diržus . Smuks vidaus vartojimas.
Mokesčiai pasius negavę planuojamų pinigų : viešbučiai , kavinės, sporto klubai , skrydžiai, atlikėjai ir tt ...

Mėsėdžių dieta gera 4u.gif Labai žiauri atrodo , bet i gera savijauta. Aš sakyčiau 80/20 su ja. Noriu ir suvalgau daržovių . Ypač savaitgaliais bigsmile.gif

Muka, kaip įdomiai kad tokie sportiniai papildai padeda... Net nebūčiau pagalvojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 13, 12:02)
Luety , kažkaip durnai gal nuskambės ... Bet pačios ligos aš asmeniškai visai nebijau . Bijau ligos pasekmių.  Laukia stipri ekonominė krizė. Gali būti sunkiau negu  2008-2009 metai  ax.gif Bet čia mano Kasandros pranašystės. Duokdieve nesipildys .  Jei  imi skaičiuoti ...
O  liga : vaikai jauni , mudu su MB dar irgi pusę bėdos ... Jokių papildomų ligų neturim. Nei spaudimų , nei diabetų , nei ... Manau atlaikytume . Ps , artimi  seni žmonės jau kitoj dimensijoje ...
Baisiau kas bus su darbais ? Ypač MB ? Krauna ne Lietuvoj  , konteineriai strigę Kinijoj ir tt  Manau ir maniškės firmos turės susiveržti diržus . Smuks vidaus vartojimas.
Mokesčiai pasius negavę planuojamų pinigų : viešbučiai , kavinės, sporto klubai , skrydžiai, atlikėjai ir tt  ...

Mėsėdžių dieta gera  4u.gif  Labai žiauri  atrodo , bet i gera savijauta. Aš sakyčiau  80/20  su ja. Noriu ir suvalgau daržovių . Ypač savaitgaliais  bigsmile.gif

Muka, kaip įdomiai kad tokie sportiniai papildai padeda... Net nebūčiau pagalvojus  ax.gif

aš irigi nepagalvojau kol nepabandžiau nes ci-klim būten tam skirtas..
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 13, 11:06)
aš irigi nepagalvojau kol nepabandžiau nes ci-klim būten tam skirtas..

Man labai patinka tas papildas iš iHerbo , kur buvau įkėlusi . Net pamiršus esu , kad man puššimtis metų ax.gif Jokių simptomų ... Jei bus kažkas , žinosiu kur konsultuotis 4u.gif Dėkui Muka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 kovo 2020 - 11:10
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 13, 09:02)
Luety , kažkaip durnai gal nuskambės ... Bet pačios ligos aš asmeniškai visai nebijau . Bijau ligos pasekmių.  Laukia stipri ekonominė krizė. Gali būti sunkiau negu  2008-2009 metai  ax.gif Bet čia mano Kasandros pranašystės. Duokdieve nesipildys .  Jei  imi skaičiuoti ...
O  liga : vaikai jauni , mudu su MB dar irgi pusę bėdos ... Jokių papildomų ligų neturim. Nei spaudimų , nei diabetų , nei ... Manau atlaikytume . Ps , artimi  seni žmonės jau kitoj dimensijoje ...
Baisiau kas bus su darbais ? Ypač MB ? Krauna ne Lietuvoj  , konteineriai strigę Kinijoj ir tt  Manau ir maniškės firmos turės susiveržti diržus . Smuks vidaus vartojimas.
Mokesčiai pasius negavę planuojamų pinigų : viešbučiai , kavinės, sporto klubai , skrydžiai, atlikėjai ir tt  ...

Mėsėdžių dieta gera  4u.gif  Labai žiauri  atrodo , bet i gera savijauta. Aš sakyčiau  80/20  su ja. Noriu ir suvalgau daržovių . Ypač savaitgaliais  bigsmile.gif

Muka, kaip įdomiai kad tokie sportiniai papildai padeda... Net nebūčiau pagalvojus  ax.gif

Jus jaunis,gal isgyvensit,bet mudu rizikos grupeje ir man dzin kas bus su ekonomika po to,nes po musu gali nebebut musu.
Kad ekonomika smuks cia aisku,paziurekit italijoj kas jau siuo metu.I darba neleidzia eit,kas dirba ir gali us namu,verslo vykdyt neina,viskas mire.Atlyginimu nera kam moket,pinigu nera,sask uz viska islike,valgyt reikia.Amerika supirkineja versliu perspektyviu gamyklu kritusias akcijas.Ai cia daug ir politikos su tuo virusu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 13, 11:32)
Jus jaunis,gal isgyvensit,bet mudu rizikos grupeje ir man dzin kas bus su ekonomika po to,nes po musu gali nebebut musu.
Kad ekonomika smuks cia aisku,paziurekit italijoj kas jau siuo metu.I darba neleidzia eit,kas dirba ir gali us namu,verslo vykdyt neina,viskas mire.Atlyginimu nera kam moket,pinigu nera,sask uz viska islike,valgyt reikia.Amerika supirkineja  versliu perspektyviu gamyklu kritusias akcijas.Ai cia daug ir politikos su tuo virusu.

Būsi būsi , ketininkų virusas neima 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir dar sportininkų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labos
Tikiuosi sveikos smile.gif
Dusia37 dėl susitikimo tai jaučiu perkeliam nes ir kavos nebus kur išgerti verysad.gif
seminaras atšauktas, darbovietėje iš namų dirba, bet aš atvažiavau, neatsivilksiu visų dokumentų namo o ir programos neturiu kompas stacionarus...žodžiu tėvus prigąsdinau, ale kur tau mamukas išvarė į darbą...Bažnyčioje buvome užvakar 5 žmonės, vakar nedaugiau nei 15... žmonės saugojasi... bet pardės tuščios mėsos nė su žiburiu nerasi:(Tipo panikos nėra...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 kovo 2020 - 09:04
Labukas ,

Muka jo , neturėsim kur kavos išgerti ...
Aš manau mano mergytė liks pastrigus porai mėnesiu UK ... Man žinoma nervai verysad.gif bet nieko pakeisti negaliu .
Mes biški dirbam biški ne. Prekes vežiojam ir siunčiam . Sevisui leidžiama dirbti ... Bet vistiek gerai nebus .
Luety , kaip laikais Tu ?
Nežinau , man tai jūsų Boriso požiūris ... gal mažiau skausmingas negu visos likusios Europos . Ilgai taip neištempsim , tai tik agonijos pratesimas. Turės prasirgti didžioji dalis visuomenes, jei dabar sustabdysim ,ateis ruduo . O tada lašinai jau bus suvalgyti ... Nors kaip bus tai niekas nežino verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 16, 10:31)
Labukas ,

Muka jo , neturėsim kur kavos išgerti ...
Aš manau mano mergytė liks pastrigus porai mėnesiu UK ...  Man žinoma nervai verysad.gif  bet nieko pakeisti negaliu  .
Mes biški dirbam biški ne. Prekes vežiojam ir siunčiam . Sevisui leidžiama dirbti ... Bet vistiek gerai nebus .
Luety , kaip laikais Tu ?
Nežinau , man tai jūsų Boriso požiūris ... gal mažiau skausmingas negu visos likusios Europos .  Ilgai taip neištempsim , tai tik agonijos pratesimas. Turės prasirgti didžioji dalis visuomenes, jei dabar sustabdysim ,ateis ruduo  . O tada lašinai jau bus suvalgyti ... Nors kaip bus tai niekas nežino  verysad.gif

čiupk 4u.gif jooo net kunigai sakė kaži ar velykas galęsim švęsti bažnyčioje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 16, 10:08)
čiupk  4u.gif jooo net kunigai sakė kaži ar velykas galęsim švęsti bažnyčioje verysad.gif

Mažiausia bėda ir nuodėmė mišiose nesudalyvauti ...
Saugok Tėvukus savo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš ko gero irgi kraustysiuosi iš namų dirbti . Ne visas dienas sėdėsiu čia . Šiandien tai bjaurėju ir vadovauju verysad.gif Supratimo pas jaunus žmonės jokio - svarbu pinigai .
Dėliojamės, ką atostogų , ką nemokamų , kam biliotenius... Pajėgumai liks tik koks 30 pr. Sunku verslui.
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mus Borisas atsiputes dar nors jau 1400 uzsukretusiu ir 36 mirtys.Turim musu mieste 2.Bet tylla apie juos ar patvirtinta ar ne.Vienas atejo i ambulatorja sergantis ,nors rasi zinutes ir bubnija per visus kanalus,kad izoliuot save ir skambint 111.Ambulatorija mano gatvej,jis lankesi ryte,o as ryte ejau i sporta,gal ir surikau wub.gif
Anukes dvi serga,snargliuoja,kosti,bet mazaja vakar priziuret turejau,kol kas abu dirba.Marti turi siandien susirinkima,ju viesbutis uzsidaro,ka darys toliau,neaisku,pasalpu visiems neuzteks.
Lietuva tvarkosi graziai,grieztai,saunuoluai,o uk nesuka galvos,mirsta seniai,valdzia sutaupys.Siandien valdzia posedziauja,bus pakeitimu,universitetai uzsidaro,taviske grys anksciau nei reikia,nepergyvenk,bet tures jarantinuotis 14 d.
Isoanai testuoja vaistus jau ,o ir vakcina sukurta ir testuojama,rudeni skiepys visus jau,svarbu islikt per sia banga.
Atsakyti