QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 11, 11:30)
<p>Luety aš perku ir kepu upetaki ar dorata. Skanu. Nedažnai. Upėtakis irgi ko gero fermoj augintas. I parduotuve galiu neiti mėnesį. Dar šaldytų darzoviu ir mėsos sociai. Ana savaite MB is pažįstamų parvežė 12 kg jautienos... Del viruso kažkodėl nesibaiminu. Bus tai bus. Jei imunitetas normalus susitvarkys. Lietuvoj dar 2 atvejai. Kol kas lengvi. Cia kaip kam. Kam sunkiai, kai kas pravaiksto. Svarbu kad is UK isileistu mergyte atostogoms. Kardife 2 avejai kiek žinau. Menesio pabaigoj turėtų parsirasti. Ispikiavau ankstyvuosius pomidorus. Pasejau siltnaminius. Čilius ir paprikas sukaisiojau i didesnę tarą. Susejau svogunus, porus salierus... Dirbau nuo anstyvo ryto. Dabar vaziuojam iki kaimo, mb reikia mano pagalbos. Nes oras tai ne kažką. Lyja arba lyja. Ir vejas. Gražios šventės!!! </p>
Labas rytas,
pas mus irgi saule,bet naktis vesoka,kazin,kaip mano pomikai ir paprikos isgyveno pirma nakti.Braskes siltnamyje vienos zydi,kitos jau uogas sukrove,o kitos nieko,kazkaip nevienodai.
Del zuvies,tai upetakiai fermoj auginti tikrai,o kitos man ziauriai neskanios.Siaip as Megstu zuvi,nu bet tik ne is pardes,ne ne,daviau sau zodi,jokios!Pinigai kosminiai,o skonis siaubingas.
O subproduktus perku tik jaucio sirduke karta bandziau-siaip sau mums,bet avinelio kepenu tai i pora sav.karta,visada.As tai jas perku pjaustytas riekelem,pardavejos paruosia,supjausto,as tik parsinesu,neplaunu,dedu i plevele,suplaku su kocelu lengvai,tada apibarstau migdolu miltais,i kiausini ir i riebalus keptuven.Kartais tusinu,bet man apkeptos skaniau.
Saltienos retai ,nes ne visada koju kiauliuko randu,nes tik vienoj pardej ju buna.Tada tai jau balius,is keliu kojyciu dar koki kiaules kuna liesesni idedu del mases,tada dalinu vaikams,broliui ir man dari lieka bliudelis..Jos cia svariai nuvalytos,nuskustos-malonumas.
Mano svoris stovi.Reik susikaupt kalbai su kuratore,aiskintis,ka darau ne taip.Suvalgau apie 600-800 kal ,jei sumazinciau iki 400cal-kristu.Man baisu del to.Prie 1000 kyla.Va cia mane ir neramina.Zinoma,jos liepua i kalorijas nekreipt demesio,bet valgydama 23/1, kai ateina tas noras valgyt apie 16 val,tai jau bunu alkana labai,yoac sporto diena,tada jau turiu save laikyt,kad kokiu nesamoniu nepadaryt.
Mano isivaizduojamas keto buvo 2x d su pusrytukais sonine,kiausai,sotos,vakare mesyte salotos ,bet deja deja.Viena kart ir netelpa kazkiek,tuoj soti,o kalorijos baugina.,nesurenku ju.