Imu kavos . Dėkui Muka. Ir gero Tau mokslo Pasidalinsi kas naujo .
Luety , kaip darau aš su pomidorais pavasarį šiltnamyje - sudedu į dėžes putplasčio - vienžo kad būtų šaknims šilčiau . Aplink dėžę susmaigstau kuoliukus ir užmetu agroplėvelę - svarbu ji nesiglaustų prie augalų. Ir taip palieku savaitei . Saulė nenudegina ir šilčiau .
Šeštadienį pasidarbavau kaime, vaje kaip pavargau net sportas nepadeda ...
Vakar išlėkėm į Vytautą. Nepatiko šį kartą ... Kai gali lyginti MB chalatas su skyle Lentynėlė dulkina , net daiktų nepasidėsi ir tt... O kainos tai ne pačios žemiausios.
Masažas buvo geras Visa kita labai šeip. Trūksta tvarkos pas juos ...
Labas rytas,
termoplastine deze turiu tik viena ir tai ne per didziausia,visi netilps,gal klosiu i kt deze agro,isupsiu ir paliksiu.Kaip nors,nes ten grazesni uzauga.
Dusia,is viesbuciu darbo praktikos esu pastebejus,kad klientai yra dvieju rusiu.Viebni,edrus,ir jei kambary arbatu ir kavu kiekis paliktas pakankamas,nepastebi dulkiu,pastebi,tik ko truksta is maisto.Duok jiems priedambus patenkinti ir kiti,kurie tikrina kiekviena kampali,bet jiems dzin kiek arbatu.
Man tai nemalonu butu i duklina kambari apsigyvent,rasyciau konpleina.Turi temptis,reaguot,jei nori islikt rinkoje.
Kaip svoris?Nusikratei,ka priaugai.