Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 09, 08:55)
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka. Ir gero Tau mokslo  4u.gif  4u.gif  4u.gif Pasidalinsi kas naujo .

Luety , kaip darau aš su pomidorais pavasarį šiltnamyje  - sudedu į dėžes putplasčio  - vienžo kad būtų šaknims šilčiau . Aplink dėžę susmaigstau kuoliukus ir užmetu agroplėvelę - svarbu ji nesiglaustų prie augalų. Ir taip  palieku savaitei . Saulė nenudegina ir šilčiau .
Šeštadienį pasidarbavau kaime, vaje kaip pavargau smile.gif net sportas nepadeda  ...
Vakar išlėkėm į Vytautą. Nepatiko šį kartą ... Kai gali lyginti smile.gif  MB chalatas su skyle  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Lentynėlė dulkina , net daiktų nepasidėsi  ir tt...  O kainos tai ne pačios žemiausios.
Masažas buvo geras smile.gif Visa kita labai šeip. Trūksta tvarkos pas juos ...

Labas rytas,

termoplastine deze turiu tik viena ir tai ne per didziausia,visi netilps,gal klosiu i kt deze agro,isupsiu ir paliksiu.Kaip nors,nes ten grazesni uzauga.
Dusia,is viesbuciu darbo praktikos esu pastebejus,kad klientai yra dvieju rusiu.Viebni,edrus,ir jei kambary arbatu ir kavu kiekis paliktas pakankamas,nepastebi dulkiu,pastebi,tik ko truksta is maisto.Duok jiems priedambus patenkinti ir kiti,kurie tikrina kiekviena kampali,bet jiems dzin kiek arbatu.
Man tai nemalonu butu i duklina kambari apsigyvent,rasyciau konpleina.Turi temptis,reaguot,jei nori islikt rinkoje.
Kaip svoris?Nusikratei,ka priaugai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 09, 11:08)
Labas rytas,

termoplastine deze turiu tik viena ir tai ne per didziausia,visi netilps,gal klosiu i kt deze agro,isupsiu ir paliksiu.Kaip nors,nes ten grazesni uzauga.
Dusia,is viesbuciu darbo praktikos esu pastebejus,kad klientai yra dvieju rusiu.Viebni,edrus,ir jei kambary arbatu ir kavu kiekis paliktas pakankamas,nepastebi dulkiu,pastebi,tik ko truksta is maisto.Duok jiems priedambus patenkinti ir kiti,kurie tikrina kiekviena kampali,bet jiems dzin kiek arbatu.
Man tai nemalonu butu i duklina kambari apsigyvent,rasyciau konpleina.Turi temptis,reaguot,jei nori islikt rinkoje.
Kaip svoris?Nusikratei,ka priaugai.

Luety , aš ten važiavau jau 3 kartą ... Baseinai neblogi. Eilės 2 mėn į priekį . Tos lentynėlės aš net nepamačiau, ji aukštai, o aš mažytė.... MB norėjo kažką pasidėti , tai išsigando smile.gif Nesigadinsiu nervų aš su jais, daugiau nebevažiuosiu ir tiek . Turiu iš ko rinktis . Gal atsiųs apklausą - Lietuvoj mėgstama. Tada ir parašysiu . Ir šiaip mano akis jau mato, kad trūksta geros rankos . Prieš metus kai buvom buvo geriau ...
Svoris gal koks puskilis į minusą negu prieš kelionę... labai svyruoja , bet tas 1,5 užauginto kelionėj nukrito penktadieniui . Ne lašinys buvo užaugęs , nuo vyno ir alaus buvau iš ketozės iššokus, skysčiai ...
PS parsivežiau kelnes iš UK iš tos pigienų parduotuvės iš P raidės - na tokias plačias pacankiškas... vadinasi "mamos kelnės " kainavo tik 10 pinigų . Tai nusipirkau mažas ( motyvacijai ) , per liemenį nesusisegė . Sekmadienį pabandžiau - jau susisegiau smile.gif Na dar savaitė ir visai gražiai per liemenį atrodys. Tai gal teisingam kelyje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labai gražiai traukiasi apimtys su Keto ... Svarstyklės sunkiau vaikšto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 kovo 2020 - 11:46
Labos

seminaras laiko gaišatis ir tiek verysad.gif nieko konkretaus nieko doro ... nieks neaišku dar nepaskelbė dar nepatvirtino fek verysad.gif matysim kaip bus 03.18 pas kitą poną K.
Net nustebau išgirdusi apei Vytautą, kažkaip tikrai geriau buvo ir švaru tvarkinga... jklmn tuoj tikrai liks man piritintis arba sode arba Aqua. Dusia37 šią savaitė niekaip verysad.gif gal planuojam 03.18 trinsiuosi mieste ...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Man tinka 18 diena. Ate42, kaip Tau ?
Ryt žada lietų ir vėją- vienžo baisų orą . O aš norėjau važiuoti darbuotis į kaimą ax.gif MB turi remonto darbų , o aš matysiu - gal visai nevažiuosiu ...
Muka pabandyk Birštono Eglėj . Man labai tinka , procedūros geros . Ir maistas labai 4u.gif Ten važiuočiau ir važiuočiau smile.gif Galim išsipirkti su mažiau procedūrų . Tada lieka daugiau laiko baseinams. Nors mums 3-2 val per akis pirtims ir baseinams . Reikia širdelę pasaugoti , metai jau ne niolikti bigsmile.gif Apklausą dėl viešnagės atsiuntė, surašiau visus minusus ir daviau prastą vertinimą . Bet kaip suprantu niekam ten nerūpi - žmonių tai marios . Kam rūpi kokios tai bobelios nuomonė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Luety kaip svoris? Man po kokio mėnesio sustojimo vėl pajudėjo . Galėtų taip ir judėti pamažu pamažu ...
Muka Tu keto ar šalia keto ar aplamai ieškojimų kelyje ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 10, 10:11)
Labas rytas,
Man tinka 18 diena. Ate42, kaip Tau ?
Ryt žada lietų ir vėją- vienžo baisų orą . O aš norėjau važiuoti darbuotis į kaimą  ax.gif  MB turi remonto darbų , o aš matysiu - gal visai nevažiuosiu ...
Muka pabandyk Birštono Eglėj . Man labai tinka , procedūros geros .  Ir maistas labai  4u.gif Ten važiuočiau ir važiuočiau smile.gif Galim išsipirkti su mažiau procedūrų . Tada lieka daugiau laiko baseinams. Nors mums 3-2 val per akis pirtims ir baseinams . Reikia širdelę pasaugoti , metai jau ne niolikti  bigsmile.gif Apklausą dėl viešnagės atsiuntė, surašiau visus minusus ir daviau prastą vertinimą .  Bet kaip suprantu niekam ten nerūpi - žmonių tai marios . Kam rūpi kokios tai bobelios nuomonė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Luety kaip svoris? Man po kokio mėnesio sustojimo vėl pajudėjo . Galėtų taip ir judėti pamažu pamažu ...
Muka Tu keto ar šalia keto ar aplamai ieškojimų kelyje ?

Gyvenu nei su keto nei be jo o tiesiog gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 10, 09:15)
Gyvenu nei su keto nei be jo o tiesiog gyvenu smile.gif

Vadinasi teisingai gyveni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos i vakara,
pagaliau atsisedau.Jau labai uzimtas pusdienis.Ryte lekiau pasportuot,gryzus ,jau buvau nutarus is anksto,puoliau pikiuot pomidorus.Jau vargo vargsiukai ant palanges toj dezutej ir lapai eme svieset,issigandau,puoliau ir persodinau sianden.Iki ausu sukisau i zeme,nes kiti labai isstypo.Siandien palaikysiu namie dar,pamylesiu,o rytoj,jei oras leis,vesiu i siltnami.Nera jiems vietos namie.Kaip as anksciau sutalpindavau,nezinau.
Paskui imesiu nuotrauka tu pabalusiu lapeliu,gal esat susidure nuo ko tai?Ar todel,kad dezutej jau buvo anksta ir medziagu eme trukt,ar todel,kad kazko jau ir truksta jiems?
Lidle prekiavo muskatais,tokios ,kaip pelargonijos,tik kitokie lapeliai,mes vadindavom muskatais jas,tai as radau kelias nulauztas sakeles,jos lauke stovejo ant stelazo visos,tai as pasiemiau tas dvi sakeles,laikiau vandeny,jokios sakneles neislindo,tai siandien sukisau ir jas i zeme,kaip nori,nores gyvens,nores ne.
Svoris nuo cvakar plius 500g,o daugiau valgiau vakar tik rukytos skumbres,ziauriai uzsimaniau,bet ne atskirai,bet kaip aperityva su salotu rukolos ir kt lapeliais,po to vistienos.Kas mane baugina,tai labai mazas kiekis maisto,nuo kurio svoris krinta.Tik kiek daugiau,ir viskas,varo aukstyn.Bado nejauciu,del ketogenu,bet bauginamai mazai kaloriju gaunsi,kad svoris kristu.Reik susikaupt ir bandyt aiskintis su kuratore.O siaip apie savaite esu istrigus pirmyn atgal.
Oras baisus,savo m,ieste dar coronos atveju neturim,bet kiek ilgai,nezinia.Skaiciau vieno anglo pasakojima,kaip jis ,dirbdamas Wunganio provincijoj mokytoju anglu kalbos,lapkrity susirgo ,bet nezinojo,jog tai corona,tai simptomai toli grazu ne mieli.Didziuliai kuno skausmai,dusulys,auksta tempera,jis net iki WC nenueidavo,o gyveno vienas.Ir amplitudes pagerejimo,pablogejimo.Kai pagereja,po to deda dar baisesni simptomai.Duok Die,isvengt to.UK jau 3 letaliniai atvejai. wub.gif

Cia jau persodinta,o apatine foto dezute kur augo iki siol.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 kovo 2020 - 17:09
QUOTE(Luety @ 2020 03 10, 17:04)

Svoris nuo cvakar plius 500g,o daugiau valgiau vakar tik rukytos skumbres,ziauriai uzsimaniau,bet ne atskirai,bet kaip aperityva su salotu rukolos ir kt lapeliais,po to vistienos.Kas mane baugina,tai labai mazas kiekis maisto,nuo kurio svoris krinta.Tik kiek daugiau,ir viskas,varo aukstyn.Bado nejauciu,del ketogenu,bet bauginamai mazai kaloriju gaunsi,kad svoris kristu.Reik susikaupt ir bandyt aiskintis su kuratore.O siaip apie savaite esu istrigus pirmyn atgal.

Cia jau persodinta,o apatine foto dezute kur augo iki siol.

Rūkyta ar mirkyta ? Lietuvoj nėra geros rūkytos žuvies ... Marinuojant deda sojos ir cukraus ir velnias žino ko dar verysad.gif . Pas jus gal gera ? Neperku ir nevalgau . Gal žuvis tau pamaišė ?
PS man svoris stovėjo gal mėnesį , bet aš niekur neskubu smile.gif

Luety atsigaus tie pomidorai Dideli jau kokie .
Aš ryt pikiuosiu ... Tikiuosi anksčiau iš lovos išlipsiu . Šventinė diena ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 10, 16:27)
Rūkyta ar mirkyta ? Lietuvoj nėra geros rūkytos žuvies ...  Marinuojant deda sojos  ir cukraus ir velnias žino ko dar verysad.gif . Pas jus gal gera ?  Neperku ir nevalgau . Gal žuvis tau pamaišė ?
PS man svoris stovėjo gal mėnesį , bet aš niekur neskubu smile.gif   

Luety atsigaus tie pomidorai  Dideli jau kokie .
Aš ryt pikiuosiu ... Tikiuosi anksčiau iš lovos išlipsiu . Šventinė diena  ax.gif

Labas,pas mus yra keliu rusiu,yra mirkytos ir rukytos.Ta gera yra lab brangi,bet be karbu ir pridetiniu cukru.Labai uzsinorejau,nes lasisos norvegu nebevalgau o okeano nera pirkt,zuvys visos neskanios man atsiduoda antibiotikais,matyt mirki nes ju mazai kas perka(as taip galvoju).
Pomidorai stovi atsigave po persodinimo bet saules nera.Lyja,bet jai nustos vesim i siltnami.
Sysirasineju su itale is Neplo kur daug serganciu,baisu,tas laukua visos Europos.Turet geru maskiu su keciamais filtrais ,ji naudoja virtuvinius pop.ranksluoscius,gumines pirstines ir plastmadini plosciu kai eina i parde,o isleidzia tik kas kelios dienos 1 us seimos apsipirkt bet pardes tuscios.Tik darzoves.Zodziu ...
Su kovo 11-aja!!!
Atsakyti

Luety aš perku ir kepu upetaki ar dorata. Skanu. Nedažnai. Upėtakis irgi ko gero fermoj augintas. I parduotuve galiu neiti mėnesį. Dar šaldytų darzoviu ir mėsos sociai. Ana savaite MB is pažįstamų parvežė 12 kg jautienos... Del viruso kažkodėl nesibaiminu. Bus tai bus. Jei imunitetas normalus susitvarkys. Lietuvoj dar 2 atvejai. Kol kas lengvi. Cia kaip kam. Kam sunkiai, kai kas pravaiksto.  Svarbu kad is UK isileistu mergyte atostogoms. Kardife 2 avejai kiek žinau. Menesio pabaigoj turėtų parsirasti. Ispikiavau ankstyvuosius pomidorus. Pasejau siltnaminius. Čilius ir paprikas sukaisiojau i didesnę tarą. Susejau svogunus, porus salierus... Dirbau nuo anstyvo ryto. Dabar vaziuojam iki kaimo, mb reikia mano pagalbos. Nes oras tai ne kažką. Lyja arba lyja. Ir vejas. Gražios šventės!!! 

Atsakyti
Labos smile.gif

Luety grąžūs pomikai tavo manau atsigaus smile.gif
O aš dar nepikiavau nors gal reiks šiandiena išsipikiuoti nedaug ankstyvųjų bus kokie 4-5 ale užteks smile.gif
Kavos?
Atsakyti
labas rytas,
Imu kavos , dėkui Muka 4u.gif 4u.gif
Kokia neteisybė, kai savaitgalis , tai lietus, kai darban tai saulės gaunam ax.gif Nors šiandien vėjas , nemalonu ...
PS prisiskaičiau , kad su keto labai rekomenduojama kepenis , širdis ir tt valgyti . Subproduktus. Tai aną savaitę kepiau tokį apkeptą : maltos vištos kepnenėlės, maltos širdelės ir kiaulienos faršas. Dėjau gysločio ir kiaušinių - skanu visai , ypač tinka kas nemėgsta kepenėlių skonio .Vos vos jaučiasi . Tik gal sausokas pasirodė . Gal kokios šoninės ne raumens sumalti reiktų . Receptas iš FB , ne mano . Įkvėpimas man tas FB . Dėl receptų nuomonių, gražių motyvacinių nuotraukų ... Paštetas ( kaiulienos ar jautienos kepenys ) su odelėmis man skaniau , bet čia vargo mažiau. Nuplovei , sumalei ir skardon , gaminimas 15 min smile.gif
Vakr išsiviriau šaltienos : iš kojų , ausų ir jaučio karkutės smile.gif niam ... Pasižadėjau sau - kartą savaitėj žuvies , kartą savaitėj subproduktų mirksiukas.gif Reikia save mylėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 kovo 2020 - 09:39