Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos,
As sportuot susiruosus.Svoris pakilo 400g,mat vakar buvo like mazai mesos,tai isidejau rukytos skumbres su salotom,dar kiausa issikepiau,carbu ryskiai padauginau,siandien turiu ka turiu.
Muka,koki magni tu geri?Kaip geri?Kokia doze ir kiek geri.As rytine porcija pasidarau litre vandens,nepilna sauksteli kalio miltuku ir du nubraukti sauksteliai magnio miltuku,viska sumaisau ,kai nuskaidreja,isgeriu iki pietu.Neskanu baisiai,bet kenciu.Imdavau maxa kieki ir uzgerdavau vandeniu,sake negerai,tai dabar darau taip.Dar negalima chelatu gert,saveikoje skatina gliukozes issiskyrima,tik citratus,jei tabletem.Jai parasysi kaip ir ka geti,galesiu paklaust kuratores.O dabar gal nutrauk isvis jo gerima,nieko neatsitiks kelias dienas.
Pas mus saule,bet salta lauke.
Dusia,taip ,kaip tik cia Europa,visi atsipute,visiem dzin ka vilki.Yra ir cia tokiu keistuoliu ir ne maxai,o jau kaip vaikus rengia ziema,tai butu,kaip is suaubo filmo.
Nedirbciau tokio darbo,kaio jusu,perdidele ytampa kenkia sveikatai,o kas gydys ir rupinsis?Seima.Eina peklon wub.gif
Atsakyti
Luety ar šitas gerai MG ?

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 06, 11:38)
Labos,
As sportuot susiruosus.Svoris pakilo 400g,mat vakar buvo like mazai mesos,tai isidejau rukytos skumbres su salotom,dar kiausa issikepiau,carbu ryskiai padauginau,siandien turiu ka turiu.
Muka,koki magni tu geri?Kaip geri?Kokia doze ir kiek geri.As rytine porcija pasidarau litre vandens,nepilna sauksteli kalio miltuku ir du nubraukti sauksteliai magnio miltuku,viska sumaisau ,kai nuskaidreja,isgeriu iki pietu.Neskanu baisiai,bet kenciu.Imdavau maxa kieki ir uzgerdavau vandeniu,sake negerai,tai dabar darau taip.Dar negalima chelatu gert,saveikoje skatina gliukozes issiskyrima,tik citratus,jei tabletem.Jai parasysi kaip ir ka geti,galesiu paklaust kuratores.O dabar gal nutrauk isvis jo gerima,nieko neatsitiks kelias dienas.
Pas mus saule,bet salta lauke.
Dusia,taip ,kaip tik cia Europa,visi atsipute,visiem dzin ka vilki.Yra ir cia tokiu keistuoliu ir ne maxai,o jau kaip vaikus rengia ziema,tai butu,kaip is suaubo filmo.
Nedirbciau tokio darbo,kaio jusu,perdidele ytampa kenkia sveikatai,o kas gydys ir rupinsis?Seima.Eina peklon wub.gif

geriu šita tris kart dienoje po tabletka ryte ant tusčio o visa kita su maistu smile.gif
https://camelia.lt/n...sb6-tabn30.html
Luety o kur to streso nėra smile.gif va siūlų neatsiuntė ar ne tuos įdėjo ar nestresavai? Viskas manau kaip tu į tai pažiūri ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 kovo 2020 - 12:15
QUOTE(Muka @ 2020 03 06, 12:15)
geriu šita tris kart dienoje po tabletka ryte ant tusčio o visa kita su maistu smile.gif
Luety o kur to streso nėra smile.gif va siūlų neatsiuntė ar ne tuos įdėjo ar nestresavai? Viskas manau kaip tu į tai pažiūri ;)

Muka , kodėl geri 3, jei parašyta galima gerti 2? Daktarai taip paskyrė ? PS vitamimas B ant tuščio negraužia skrandžio ? Magnis labiau vakarais jei dietos nesilaikai ... Ramina ir slopina.
PS aš nieko neišmanau apie vaistus ir vitaminus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 06, 08:48)
Luety ar šitas gerai  MG ?

Sita ir as geriu,man rekomendavo kuratore.

QUOTE(Muka @ 2020 03 06, 10:15)

Mums sake,kad negert ant tuscio.Isgert kavos ar arbatos su riebalu ir tada gert vaistus.Pirmiausia tie magnio papildai turi labai mazai magnio,antra jie turi krakmolo,kad ir nedaug,bet turi.Musu miltukuose yra 350mg,o mes geriam 2x po 350mg,nes 2arb.saukst.po 4g apytiksliai.O tao dienos norma tesudaro 225mg.Miltukai neturi jokiu priedu ir su vandeniu labai gerai pasisavina.
Bandyk savo tabletes gert ne amt tuscio,bent jau po riebalo su kava,o kita po maisto.Del magnio.as dozedvigubinciau,bet del B vit.nezinau.Jei nenustos simptomai,parasyk,paklausiu.Bet ji iskart sakys,kad sita forma nepriimtina kursuose.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 06, 13:15)
Sita ir as geriu,man rekomendavo kuratore.

Dėkui .
Luety aš galiu jo gerti tik vieną šaukštelį . Geriu pagal rekomendacija dienos eigoj, taip kaip ir parašyta : gerti ne vienu metu . Atsinešu gertuvę ištirpintą ir dar skiedžiuosi . Skonis geras pasirodė, kai labai smarkiai atskiedi smile.gif Leidžiama iki 2 šaukštelių , bet man 2 šaukšteliai veikia ... atpalaiduoja smile.gif Dugnelį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kalio negeriu ... Bijau . Širdelė nesikalatoja, tai gal ir nereikia ? O kokį kalį geri ? parodyk dar kartą ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 06, 11:31)
Dėkui .
Luety aš galiu jo gerti tik vieną šaukštelį . Geriu pagal rekomendacija dienos eigoj, taip kaip ir parašyta : gerti ne vienu metu . Atsinešu gertuvę ištirpintą ir dar skiedžiuosi . Skonis geras  pasirodė, kai labai smarkiai atskiedi  smile.gif  Leidžiama iki 2 šaukštelių , bet man 2 šaukšteliai veikia ... atpalaiduoja smile.gif Dugnelį   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kalio  negeriu ... Bijau . Širdelė nesikalatoja, tai gal ir  nereikia ?  O kokį kalį geri ? parodyk dar kartą ?

https://uk.iherb.com...-8-oz-227-g/777

Na o manes niekaip neatpalaiduoja.
Siaip,antra sauksteli gali det i kita porcija vandens.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 06, 15:33)
https://uk.iherb.com...-8-oz-227-g/777

Na o manes niekaip neatpalaiduoja.
Siaip,antra sauksteli gali det i kita porcija vandens.

Luety aš ruošiu taip :
Naudojimo rekomendacijos
Paruošimo būdas: Miltelius supilkite į stiklinę ar puodelį ir įpilkite 60–90 ml karšto vandens. Palaukite, kol švilpimas sustos, tada maišykite, kol milteliai visiškai ištirps. Įpilkite šilto arba šalto vandens ir mėgaukitės.

Užpilu karštu , paskui atskiedžiu vėsesniu vandeniu ir susipilu į gertuvę . Nešuosi į darbą , Darbe iš gertuvės piluosi gerti į stiklinę ir skiedžiu dar . Jei per dieną sunaudoju 2 šaukštelius man per daug smile.gif Išbandyta.
Porcijos dydis: Skirtingi žmonės gali turėti skirtingus poreikius. Pradėkite nuo pusės arbatinio šaukštelio (1 g) per parą ir, jei reikia, po truputį didinkite po du arbatinius šaukštelius per dieną (4 g).

Man vieno šaukštelio dienai per akis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 kovo 2020 - 16:18
Zinoma,kad skirtingi poreikiai.
As nepilu karstu vandeniu,saltu tik tiesiai i savo gertuve viska,uzpilu saltu,arba ciut siltu,tadfa palaukiu kol nustos reakcija,nuskaidreja,isgeriu per 4-5 kartus pirmoj dienos pusej,antros dienos pusej geriu tik vandeni svaru.
Atsakyti
Labos smile.gif

Lekiu seminaran truputuką smegenis pamankštinti smile.gif
Ačiū už rekomendacijas dėl vitaminų smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 kovo 2020 - 07:39
QUOTE(Muka @ 2020 03 09, 05:38)
Labos smile.gif

Lekiu seminaran truputuką smegenis pamankštinti smile.gif
Ačiū už rekomendacijas dėl vitaminų smile.gif
Kavos

Labas rytas 4u.gif

sauletas,bet vejuotas.
Muka,naudingai pasiseminarint visomis prasmemis.
Penktadieni buvo vebinaras,ir buvo klausimas,i kaip su keto vasara,kai savo uogos,darzoves.Sake,siuli nutraukt keto,megautis savo uogom tik kaip desertu,o ne atskiru patiekalu,valgyt ir burokus ir morkas,vengt bulviu,zodziu ,organizmas labai uzrugsteja su keto,rekomenduoja vasara nesilaikyt grieztos keto.Karbus stebet iki 80-100g ribos.Tai dabar yra stimulas kuo daugiau numest.Bet tai labai ne lengva.Si ryta nusikraciau prieaugi,o jis buvo del perdaug riebalu racione.Riebi mesa kiauliena,dar kavos ,o mano organizmas tuoj sureaguoja.
Pas mus 12 silumos,zadu persodintus pomidorus vezt ir palikt siltnamyje iki sodinimo.Kaip jus sakot?Abejoju ar salnu bus,gal kiek agro apkutot?Bet kas ja nuimines kasdiena?Nu nera vietos ant palanges.
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka. Ir gero Tau mokslo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasidalinsi kas naujo .

Luety , kaip darau aš su pomidorais pavasarį šiltnamyje - sudedu į dėžes putplasčio - vienžo kad būtų šaknims šilčiau . Aplink dėžę susmaigstau kuoliukus ir užmetu agroplėvelę - svarbu ji nesiglaustų prie augalų. Ir taip palieku savaitei . Saulė nenudegina ir šilčiau .
Šeštadienį pasidarbavau kaime, vaje kaip pavargau smile.gif net sportas nepadeda ...
Vakar išlėkėm į Vytautą. Nepatiko šį kartą ... Kai gali lyginti smile.gif MB chalatas su skyle biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Lentynėlė dulkina , net daiktų nepasidėsi ir tt... O kainos tai ne pačios žemiausios.
Masažas buvo geras smile.gif Visa kita labai šeip. Trūksta tvarkos pas juos ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 kovo 2020 - 10:57