Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Va ka radau apie kortizoli:
Streso metu atitinkami hormonai gaminami antinksčių liaukose. Tai yra adrenalinas, kortizolis, norepinefrinas. Kortizolis pagreitina gliukozės gamybą kepenyse ir sulėtina audinių gaudymą. Streso metu jos suma žymiai padidėja. Todėl šio hormono veikloje cukraus kiekis taip pat didėja.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 03 04, 14:01)
Laba, Dusia, turiu išdygusių Jaučio širdžių ir Sacharnyj gigant. Pasidalinsiu.
Va, baklažano neturiu nei vieno. jei tusrėsit perteklių, savęs neskriausit, tikrai priglausiu keletą daigelių.

Šiandien galvoju atsėti baklažanus, nes turiu tik 3 daigus smile.gif noriu kokių 5-6. Tai ir Tavo daliai įpilsiu .

Aš be 11-15 kovo nežadu pagrindinio derliaus pomidorų sėti . Man per anksti . Nenoriu nervuotis , spės užaugs .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 04, 14:16)
Šiandien galvoju atsėti baklažanus, nes turiu tik 3 daigus smile.gif noriu kokių 5-6. Tai ir Tavo daliai įpilsiu .

Aš be 11-15 kovo  nežadu pagrindinio derliaus pomidorų sėti . Man per anksti . Nenoriu nervuotis , spės užaugs .

Tai užauginsiu tau daigiukus. Kaimuke vistiek MB juos šiltnamy laiko ir jei šalna nešas vidun. Pernai š...gavos iš sacharnyj gigant, gal šiemet turėsi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 03 04, 15:28)
Tai užauginsiu tau daigiukus. Kaimuke vistiek MB juos šiltnamy laiko ir jei šalna nešas vidun. Pernai š...gavos iš sacharnyj gigant, gal šiemet turėsi.

Dėkui Tau 4u.gif Vieną daigiuką SG mielai prigausiu 4u.gif Kiek dviem senukams reikia ax.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ate42 peržiūrėjau su baklažanais mano šuds eksperimentas nekoks nelabai dygo vos 4 daigai tai soriuks verysad.gif o va apvalių čiliukų nugnybsiu tikai kiek reikia?
Vakar jau šukišau su MB sėklukes, jis cegeliukus rašė o aš sėkliukes kišau smile.gif Pirkau iš Lidl tokius mini šiltnamiukus 4 vnt-4,99 Eur nu žinote faini ir vietos neužima nors pradžioje iki pikiavimo smile.gif
Aš va mislinu irig mažinti bus koks 120 smile.gif na kol mamaukas ir ušvija gyvoi paauginsiu ir jiems smile.gif
Šiandiena kultūrkė Koršunovas" Meistras ir Margarita"
Kavos? Dasidėsite pačios ko norisi daugiau smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 kovo 2020 - 08:08
Labas rytas,
Dėkui Muka už riebią kavą . Ko daugiau bereikia , gana ir kavos smile.gif iki pietų bus sotu .

Pasėjau aš Jums vakar baklažanų . Pasidalinsit 4u.gif Muka jei tu krapštei sėklas iš mano duotų daigų - tai nieko gero . Hibridai jie . Kitokių neauginu .

Ate42 pas mane tavo apvalių čiliukų bele liek pridygo smile.gif taigi sėklos savo rinktos - negaila, saują ir įbėriau smile.gif Kiek reikia ?
Muka šaunuolė , kad kultūriniesi 4u.gif Koršunovo ilgi ir sunkūs spektakliai . Ne visi , bet kai kurie . Gero vakaro 4u.gif .
Mes sekmadienį , kovo 8 lekiam į Vytautą. Priešpaskutinis kuponas... Darbinis. Nukąsiu pusdienį darbo , nes savaitgaliai užkalti iki balandžio vidurio . O balandį jau turėsiu savo pirtį , kam man tas Vytautas ?
Toks geras oras , pavasaris , noriu į kaimą . O reikia sėdėt darbe ( gerai būtų tik sėdėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , o tai dar ir dirbti tenka ) . Kada ta pensija , kaip 15 taip 15 metų iki jos . Kažin kada nors pasikeis ? Ar taip valdžia keis ir keis viską , kol gyva tol penkiolika metų iki pensijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka , kaip tavo " ponios iš A raidės" ? Baigė jau savo darbus ? Jau užbaiginėji galutinai metus ? Man tai dar daug visokių galų sužiūrėti reikia ... Visi tie Gpaisai metams pasibaigus, metinės deklaracijos tt suvalgė 2 mėn , tai gal kovą susidėliosiu galus ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 kovo 2020 - 09:47
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 05, 09:15)
Labas rytas,
Dėkui Muka už riebią kavą . Ko daugiau bereikia , gana ir kavos smile.gif  iki pietų bus sotu .

Pasėjau aš Jums vakar baklažanų . Pasidalinsit 4u.gif Muka jei tu krapštei sėklas  iš mano duotų daigų  - tai nieko gero . Hibridai jie . Kitokių neauginu . 

Ate42 pas mane tavo apvalių čiliukų bele liek pridygo smile.gif taigi sėklos savo rinktos - negaila, saują ir įbėriau smile.gif Kiek reikia ?
Muka šaunuolė , kad kultūriniesi  4u.gif  Koršunovo ilgi ir sunkūs spektakliai .  Ne visi , bet kai kurie . Gero vakaro 4u.gif .
Mes sekmadienį , kovo 8 lekiam į Vytautą. Priešpaskutinis kuponas... Darbinis.  Nukąsiu pusdienį darbo , nes savaitgaliai užkalti iki balandžio vidurio . O balandį jau turėsiu savo pirtį , kam man tas Vytautas ?
Toks geras oras ,  pavasaris , noriu į kaimą . O reikia sėdėt darbe ( gerai būtų tik sėdėti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , o tai dar ir dirbti tenka )  . Kada ta pensija , kaip 15 taip 125 metų iki jos . Kažin kada nors pasikeis ? Ar taip valdžia keis ir keis viską , kol gyva tol penkiolika metų iki pensijos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Muka , kaip tavo  " ponios iš A raidės" ? Baigė jau savo darbus ? Jau užbaiginėji galutinai metus ? Man tai dar daug visokių galų sužiūrėti reikia ... Visi tiek Gpaisai metams pasibaigus,  metinės deklaracijos  tt suvalgė 2 mėn , tai gal kovą susidėliosiu galus ...

Laba,
Dusia, jei negaila-4. Ačiū
Atsakyti
Laboa 4u.gif
aciu,Muka,uz kava.Be jos ryte jauciuos,kaip po pachmielo.
Kur jums tuo pavasariu kvepua?Oas mus jei nezyderu aplink narcizai klombise,jei balkine nezydetu ciklamebai,sakyciau gilus ruduo.Viena dienelectik saulyte sviete ir vel lyja lyja antra diena non stop.Nu tokie slapi metai,baisu.O jau sode daug darbo,ir zoliu pridyge takuose ir siltnami reikia plaut is vidaus,nu bet kur tu eisi per lietu.MB pradejo pjaut sakas miskelyje uz galines tvoros,ten vadinami subinkauliai auga ar gudobeles,tai jos lenda jau pas mus i soda visos sakos,i pietu pose linksta,sakem siemet patrumpindim Prdaejo ir stop,oras neduoda.
Svoris rieda puikiai,si ryta minus 800g,pradedu bijot tokio kritimo,bet valgyt nenoriu,eisiu klaust kuratores,ar cia gerai taip biggrin.gif Zinoma dziugu be galo,bet bijau ar sveikata nepabloges taip krentant svoriui biggrin.gif
Pomikai labai grazus,reik persodint jau,paptikos irgi pradeda trecia lapeli leist,bet pavasario ner.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 03 05, 10:58)

Kur jums tuo pavasariu kvepua?

Šiandien saulė žeme ritinėjasi . Paukščiai nuo 6 ryto gieda . O lietaus mano kaime galėtų būti ir daugiau . Prūde vandens lygis visai ne pavasarinis ....
Dėl svorio 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 05, 09:16)
Šiandien saulė žeme ritinėjasi . Paukščiai nuo 6 ryto gieda . O lietaus mano kaime galėtų būti ir daugiau . Prūde vandens lygis visai ne pavasarinis ....
Dėl svorio  4u.gif  4u.gif  4u.gif  smagu  4u.gif

Martele siandien skrenda i Lietuva su vyriausiu anuku,apsirenge ziemiskai biggrin.gif biggrin.gif Seneliai nemate anuko gal 10 metu.Pays neatvaziuoja,nedrysta,o vaikai visi skrist kartu su tevais nelabai randa kesu,nes vasara bilietai buna kosmines kainos ir visai seimai tektu £1000paklot pirmyn atgal,o kur dar viesnagej pinigai.Ir marti nesake tevam,kad abu atskrenda,bus siurprizas,kad tik greitosios nereiketu wub.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ponios iš surinko info, dar krūva prisiuntėm paskui dar apsigyniau tikiuosi kelias vietas, kitos ne nuo manęs priklausė... nu žodžiu sakė dar nebaigė dar bus krūva klausimų.. ale jos pas mumi tokios daro viską paskutinę minutę ... nepatinka toks dalykas, nes tada lenda tokie dalykai kur ji nepasirašys spaudžia į kampa pagal ją daryti ale aš jau šiemet baigiau vyr. fin. sargybą tai yra kita tegu ir šoka, aš nešokau pagal jų dūdas smile.gif O kita kur statybos tai jooo yra reikalų ir be audito... na žodžiu sukuosi kaip voverė ir tiksliau mokinuosi, nes daug nežinomų dalykų tokių.. klozetas ar į statybos kaina ar visgi tai kaip atskira įranga aš sakau, kad tai į statybos kaina kiti sako, kad ne tai va ir sukuosi įstatymų vingrybėse smile.gif O dar ir įstatymas pasikeitė pagrindinis tokiose įmonėse, o kur dar noriu neprarasti kvalifikacijos verslo srityje biggrin.gif žodžiu tik į priekįsmile.gif
Mergai jums nebūna taip, kad išgėrus magnio rankas bais dilgčioje blink.gif
Iki sodo nenulėksime, yra reikalų mieste MB, o dar sekma diena tata iš oro uosto žodžiu, kaip toks oras tai ... noriu sodan. Tiesa Dusia37 citrinžolės pirkau, bet va mislinu sėti namie ar šiltnamyje....nes pvz. stevija nedygo verysad.gif Ir dar vis nepasisprendžiu dėl hibrido pomikų, gal Ate42 ką patars, ką tu sodini? O gal apskritai ką naujo girdėjote ant naujovių patraukė, geras ženklas smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,
Kokia kaimiška kava 4u.gif Dėkui Muka 4u.gif Nors aš savo kaime geriu kavą iš puoduko su katėm ax.gif Man skaniausia kava būna tongue.gif . Draugės dovana puodukas.

Muka jei neauginus Corazon - rekomenduoju . Labai labai derlingi ir skonis kaip hibrido geras. Aš jau su naujovėmis apsiraminus ... Esu prikusi hibridų ir iš Jūsų sodui ir tt. tai nevertos sėklos tos kainos. Pasisėjai kokio Uragano ir gana . Iki rugpjūčio pabaigos eina veislės, rugsėji jau skanesni hibridai , neturi senatvės kvapo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Svoris šiandien prieškelioninis , svarbu savaitgalį nenugrybauti bigsmile.gif Stengsiuosi . Pietums atsinešiau žuvies, Rimi doratos akcijinės ... Pajaučiau , kad pasibadavimas dar ne šiandien , bus blogai rytoj , pareis alkana meška biggrin.gif Matysiu kurią dieną jau būsiu perlipus ir tikrą keto , tada bus galima ir pasibadauti dieną. Dar tas trečdalis arklio gundo smile.gif

Dėl darbų imk 4u.gif Būčiau jaunesnė ... tikrai keisčiau profilį ax.gif Daug visko pas Tave.

Savaitgaliui norų krūvos visko padaryti o dienos tik dvi blink.gif

Luety Velse šalčiau negu pas mus man pasirodė, nes vėjas. Tik vietiniai nenormalūs - ir su šortais ir su tapkėmis guminėmis sutikau biggrin.gif ne Europas pas jus ...
Vakar pirmas ligonis Kardife rastas. Dukrytė atsiuntė parduotuvės nuotraukas - tuščios lentynos . Visur tas pats pamišimas . Gal nebus daug sergančių , kovo pabaigoj Velykinių atostogų grįžta, nesmagu jei karantinan pasodins. Kažkodėl man atrodo ta panika perdėta.
Atsakyti