Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labis, 4u.gif
Parsiradau is sportu ir dar per kelias pardes prasiejau.
Svoris krinta,po nedaug dabar,bet vis krinta,ne stovi.Siai dienai nuo sausio 17d. turiu 7,9kg i minusa.Dziaugiuosi.
Dusia,kuratore sake,kad riebalas neuzkellia insulino jei gersi su kava ar arbata ar siaip sulaizysi,ta paslepta badavima ketogenini gal ir nutraukua,bet tai man svarbu,kad insulinas nestrikinetu,o tas badavimas tai nera toks svarbus,siaip zmones jo ir laikosi,kad ilgai islaikyt insulina zemam lygyje.
Kava as darau taip dabar.Uzverdu kava,kol verda pasisveriu kokoso alieju,isidedu i maza blenderiuka.Imu iki 10g.Kai kava uzverda,didesne dali supilu i puoduka,o truputi i blenderiuka ir greit isplaku iki baltos kavos spalvos ir grazinu visa plakini i puodeli kavos.Man skanu.
Ryte jegu nebuvo visai,vos nuejau iki sporto sales,bet paskui uzsipompavau energijos su sportu.
Muka,tirtis del kraujospudzio butina,gerai,kad pramuse nosies kraujagysle,o jei galvoj butu.Nejuokauk.
Oras nuostabus,saulyte,tik kiek ilgai?Savaitgalyje reik pomikus pikiuot.Is mirkytu papriku dvi matau dygsta,nu ir tas gerai.
Atsakyti
Labos smile.gif
Kokius žadate hibridus ant masės sėti aš Uragan nusipirkau o daugiau net nežinau, ansktyvi įšoko Promik, nežinau kaip veislė matysim smile.gif Peržvelgiau atsirinkau šiandiena bandysiu be vystyklų kišti žemėn smile.gif
Dusia37 džiaugiuos už pirkinius smile.gif smagu smile.gif O dabar laikysies cornivole griežto? Draugutė irigi su tavimi Keto ar daugaiu cornivore?
Luety o kaip tu nustatai, kaip tas insulinas tau šokinėja? Aš kie suparntu jis ir šoka nuo maisto, streso ... O nuo ko daugiau?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
UUi
QUOTE(Muka @ 2020 03 04, 05:49)
Labos smile.gif
Kokius žadate hibridus ant masės sėti aš Uragan nusipirkau o daugiau net nežinau, ansktyvi įšoko Promik, nežinau kaip veislė matysim smile.gif Peržvelgiau atsirinkau šiandiena bandysiu be vystyklų kišti žemėn smile.gif
Dusia37 džiaugiuos už pirkinius smile.gif smagu smile.gif O dabar laikysies cornivole griežto? Draugutė irigi su tavimi Keto ar daugaiu cornivore?
Luety o kaip tu nustatai, kaip tas insulinas tau šokinėja? Aš kie suparntu jis ir šoka nuo maisto, streso ... O nuo ko daugiau?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
as dar tik zadu keltis,o jus jau darbe.
Muka,pats nenustatysi pakilo insulinas ar ne,tiesiog yra istirta mokslininku nuo ko ir kada jus pasoka.Pacios zinom,kad kiekviena karta ,idejus maista i burna,prasideda procesas ir jame pagrindini vaidmeni vaidina insulinas.,todel ir sugalvotas protarpinus badavimas,o prie keto jo lengva laikytis,nes nenori valgyt.
Zodziu as nemoku paaiskint.Zinau,kad jei daznai valgysi,daznai kils insulinas ir neleis vykt ketogeniniam procesui,insulinas neleis tirpdyt riebalu ir svoris nekris.Nu cia labai as abstrakciai.Gal Dusia labiau moksluskai paaiskins.
Atsakyti
Labas rytas,

Muka stresas insulino nekelia smile.gif tik maistas. Jei valgai angliavandenius jo daugiau išmeta į kraują , kad staigiai cukrų iš iš kraujo pasiimti , jei valgai riebalus jie pamažu skaidomi ir insulinas išsiskiria tolygiai . Kuo blogai insulino šuoliai - jie sukelia alkio jausmą. PVZ jei suvalgai cukraus - išskiria daug insulino - dalis padaro darbą , o likutis nebeturi ką veikti ir prašo maisto smile.gif Vėl .
Mano draugė keto, bet ne dėl svorio .Ji nori numesti 5 kg . ( nežinau nuo kurios vietos ) . Ji sportininkė, man ir dabar gerai atrodo... Bet žinai mes moteriškės, savo netobulumus visada matome smile.gif Pabandė dėl įdomumo - ir labai patiko. Dėl energijos, dėl sotumo jausmo , dėl gero virškinimo ( jokio pilvo pūtimo ir tt) .
Parsivežiau iš kelionės 1,4 kg pliuso . Tai nėra daug , nes iš ketozės tikrai iššokau smile.gif Ne lašinai. o vanduo manau . Muka +- laikysiuosi carnivore iki Velykų . Pramogų ir kelionių nenusimato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2020 - 10:15
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 04, 10:48)
Labas rytas,

Muka stresas insulino nekelia smile.gif tik maistas. Jei valgai angliavandenius jo daugiau išmeta į kraują , kad staigiai cukrų iš  iš kraujo pasiimti , jei valgai riebalus jie pamažu skaidomi  ir insulinas išsiskiria tolygiai . Kuo blogai insulino šuoliai - jie  sukelia alkio jausmą. PVZ jei suvalgai cukraus - išskiria daug insulino - dalis  padaro darbą , o likutis nebeturi ką veikti ir prašo maisto smile.gif Vėl .
Mano draugė keto, bet ne dėl svorio .Ji nori numesti 5 kg . ( nežinau nuo kurios vietos ) . Ji sportininkė, man ir dabar gerai atrodo... Bet žinai mes moteriškės, savo netobulumus visada matome smile.gif Pabandė dėl įdomumo - ir labai patiko. Dėl energijos, dėl sotumo jausmo , dėl gero virškinimo ( jokio pilvo pūtimo ir tt) .
Parsivežiau iš kelionės 1,4 kg pliuso .  Tai nėra daug , nes iš ketozės tikrai iššokau smile.gif  Ne lašinai. o vanduo manau . Muka +- laikysiuosi carnivore iki Velykų . Pramogų ir kelionių  nenusimato smile.gif

Drįstu prieštarauti smile.gif
Kortizolis susijęs su anksčiau minėtu insulinu, skatina jo išsiskyrimą, o insulinas, veikdamas kaip anabolinis hormonas, neleidžia numesti svorio.

man tiesiog smalsu buvo kodėl ketozė t.y. slaptas badavimas nėra susijęs su insulino šuoliu smile.gif mano supratimu tai du draugai kurie susiję smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 04, 11:01)
Drįstu prieštarauti smile.gif
Kortizolis susijęs su anksčiau minėtu insulinu, skatina jo išsiskyrimą, o insulinas, veikdamas kaip anabolinis hormonas, neleidžia numesti svorio.

man tiesiog smalsu buvo kodėl ketozė t.y. slaptas badavimas nėra susijęs su insulino šuoliu smile.gif mano supratimu tai du draugai kurie susiję smile.gif

Muka nieko nesupratau ...
Gal kas gudriau pakomentuos smile.gif

Insulinas yra išmetamas į kraują pavalgius. Ketozėje valgoma mažai angliavandenių todėl nereikia išskirti labai daug insulino vienu metu į kraują . Nebūna šuolių ax.gif
My Webpage
Nes per daug cukraus kraujyje mums negerai - insulinas surankioja angliavandenius...
Aš kalbu apie normalų žmogų , ne apie ligas, kai hormonai sutrikę .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 04, 12:30)
Muka nieko nesupratau ...
Gal kas gudriau pakomentuos smile.gif

Insulinas yra išmetamas į kraują pavalgius. Ketozėje valgoma mažai angliavandenių todėl  nereikia išskirti labai daug insulino vienu metu į kraują . Nebūna šuolių  ax.gif 
My Webpage
Nes per daug cukraus kraujyje mums negerai - insulinas surankioja angliavandenius... 
Aš kalbu apie normalų žmogų , ne apie ligas, kai hormonai  sutrikę .

aš turėjau omeny, kad kortizolis streso hormonas, kuris irgi sukelia insulino šuolius smile.gif čia kalba tik apie insulino šuolius...o ne apie jo tolimesnį blogąjį darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 04, 11:39)
aš turėjau omeny, kad kortizolis streso hormonas, kuris irgi sukelia insulino šuolius smile.gif čia kalba tik apie insulino šuolius...o ne apie jo tolimesnį blogąjį darbą smile.gif

apie tai parašyta knygoje Viskas prasideda nuo maisto ... Namie neturiu , vis dar pas sesę, nepasitikslinsiu kas kaip . Kiek pamenu , tai jie vienas kitą labai smagiai užvedinėja - čia sunku spręsti , kas pirmiau višta ar kiaušinis smile.gif

Apie hormonus ...
My Webpage
Atsakyti
Muka , o šiap tai man dzin , kaip ten kas vaikšto - tegul skaičiuoja mokslininkai ir dietologai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vakar norėjau suvalgyti arklį pietums smile.gif Šiandien jau tik pusę arklio benoriu . O rytoj kolegė paklaus , kodėl nepietauju , nes aš būsiu pamiršusi kad reikia eiti valgyti pietus smile.gif Taip veikia ketozė ... Išbandyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 04, 12:48)
apie tai parašyta knygoje Viskas prasideda nuo maisto ... Namie neturiu , vis dar pas sesę, nepasitikslinsiu kas kaip  . Kiek pamenu , tai jie vienas kitą labai smagiai užvedinėja - čia sunku spręsti , kas pirmiau višta ar kiaušinis smile.gif

Apie hormonus ...
My Webpage

na va

apie straipsnį... na...
Geriua kokius sėsi pomikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 03 04, 12:13)
na va

apie straipsnį... na...
Geriua kokius sėsi pomikus smile.gif

pasėjau kelis ankstyvus :
Betaliux , čiudo lentiaja , ir čelnok ?
Sėsiu 2 daigus skarių , 2 daigus de barao juodus, 2 daigus medovij spas . Čia mano skaniusi pomidorai . Gal kokia jaučio širdį - kažką iš aukštu iki 8-10 daigų veislių .
Iš hibridų : GIULIETTA F1 apie 10 daigų , tobuli džiovinimui . O kiti : toro turiu ,CORAZON F1 būtinai ir kt kas likę iš hibridų, netikrinau , bet turi būti . Sodinu iki 30 daigų ir tai per daug. Gal paretinsiu kokius 26 daigus sodinsiu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2020 - 12:27
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 04, 12:25)
pasėjau kelis ankstyvus :
Betaliux , čiudo lentiaja , ir čelnok ?
Sėsiu 2 daigus skarių , 2 daigus de barao juodus, 2 daigus medovij spas . Čia mano skaniusi pomidorai . Gal kokia jaučio širdį - kažką iš aukštu iki 8-10 daigų   veislių  .
Iš hibridų :  GIULIETTA F1 apie 10 daigų , tobuli džiovinimui . O kiti :  toro turiu ,CORAZON F1 būtinai ir kt kas likę iš hibridų, netikrinau , bet turi būti . Sodinu iki 30 daigų ir tai per daug. Gal paretinsiu kokius 26 daigus sodinsiu ?

Laba, Dusia, turiu išdygusių Jaučio širdžių ir Sacharnyj gigant. Pasidalinsiu.
Va, baklažano neturiu nei vieno. jei tusrėsit perteklių, savęs neskriausit, tikrai priglausiu keletą daigelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 04 kovo 2020 - 14:02