Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labas rytas,

Muka , man visos dienos tinka 4u.gif Kaip Tau , kaip Ate42 patogiau ax.gif . O aš ką , laisvo oro direktorius. MB pas mane savarankiškas smile.gif
Va kaiman ir aš jau noriu , ypač kai tokie gražūs saulėti rytai ax.gif

Apie virusą skaičiau va tokį pasidalinimą FB :

Eitviltas Janišius bendrino nuorodą

Trumpai apie cholesterolį. Kasdien jo labai bijome, o dabar, siaučiant naujiems ir pavojingiems virusams, galime juo pasidžiaugti. MTL ir DTL yra apsaugantys veiksniai bet kokioje infekcijoje. Straipsnis:
https://www.ncbi.nlm...ubmed/29895699/
Aukštas MTL cholesterolis mirtingumą nuo infekcinių ligų sumažino 26% proc, aukštas DTL cholesterolis mirtingumą nuo infekcinių ligu sumažino 25%. Tad dabar pats geriausias metas laikytis keto ir valgyti šoninę. Cholesterolio reikia susitaisyti ląstelėms, tad ypatingai jeigu esate hyper atsakytojas su aukštu cholesteroliu, evoliucine prasme pagal žinomą mokslą, esate tiesiog sukalibruoti atlaikyti infekcines ligas. Šiuo metu taipogi labai rekomenduoju susilaikyti nuo greitu angliavandeniu vartojimo (savaime suprantama), alkoholio ir miego stygiaus, ypatingai. Plaukite rankas kaskart kažkur išėjus, turekite rankų dezinfekanto. Jei nebėra nusipirkti, spirito buteliukas irgi praverstų.

Būkite sveiki, būkite saugūs ir KETO on.

Filosofiškai žiūriu į tai ... Mirtis kaip ir mokesčiai neišvengiama smile.gif O mirtingumas nėra didelis , apie 1 pr,. Nuo paprasto gripo mirė Lietuvoj 5 žmonės šiais metais ... Jei normalus imunitetas turėtų susitvarkyti . O jei jau dievulio skirta tiek - tai jei nei ne virusas plyta ant galvos užkris .
Bėda tik ta, kad verslas stoja. Tą pajausim visi . Konteinerių Europoje neliko . Šią savaitę turėjo jau leisti dirbi Kinijoj - bet dar nelabai ... dar jei grįžti iš kito miesto į darbovietę, tai vis tiek uždaro į karantiną dviem savaitėm . Ten ne Europa , ten nereikia žmogaus teisių saugoti - valdžia pasakė ir šventa.

Kiek mano "botanikas " vakar išaiškino , tai svarbu kad virusas nepatektų į gleivinę - ty nosį , kvėpavimo takus . Ten kur šita, drėgna ir jis gali daugintis. Jei suvalgysi nesusirgsi . Todėl ta informacija , kad stiprus alkoholis apsaugo biški netiksli . Alkoholio nekvėpuosi smile.gif Jei normalus imunitetas, pasloguosi , nedidelė temperatūra ir tuo pasibaigs. Bet jei vyresnis žmogus, imunitetas pasilpęs, turi kitų sveikatos bėdų būna plaučių uždegimai ir sunkūs , mirtini ... Vaikas iki 9 metų kol kas nei vienas nemirė nuo viruso . Sūnus pasakojo , kad biologijos - bioochemijos mokslo pasaulyje visos kitos temos nebeįdomios , visi tik ir kalba apie virusą . Kokie pinigai sukristų jei kas staigiai sugebėtų vakciną sugeneruoti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 vasario 2020 - 09:51
Sveikos,
si ryta pamiegojau iki 8:00 ir jau diena trumpa.Ryte vaziavom shopintis,dar as i siulu parde uzsukau,puse dienos nebera. biggrin.gif
Sutvarkiau zuiki,buvau rubus nunerus,idejsu i Etsy,dabsr reik uzsiimt Margo lele.
Sauleta,baisu kaip salta,nes siaures vejas,+6.
Svoris stovi,patarimas nesisvert,gal padamone issaukia streso hormona,elektrolitus gert ne vienkartinem dozem,ned po 1x gaunasi smugine ir organizmas stengiasi padalint pertekliu,tinsta kojos tafa,kaip ir yrs.Liepe tirpint vandeny ir gert per doena du vandeniu,karbus maxint iki max 7.Po sav.pranest. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Ate42 kokia tau gera diena? Man tai visos smile.gif Ir kelinta ? nes baigiu apie 15.30 smile.gif
Luety na va patarimai vienas kitą veja čiupk 4u.gif
O aš ką pastebėjau, kad vakare nuo baltymo mane supykina... nava vakar iškepiau kiuašininių lietinių su sūriu ir ką kelis suvalgiau ir vsio....gal kuri girdėjote ką, kad nuo baltymų gali pykinti?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas. Isgersiu Muka Tavo virtos kavos.. Laukiam aerouoste su Mb. Kate iki vakaro saugo namus viena, savaitgaliui vaikas parvaziuos namo. Del maisto nesu patarėja. Jei pykina nuo vakarienes galima nevalgyti. Svoriui tai nepatiktų. Tikrai imtu kristi.  Pasididink pietų porciją.... Bet tau geriau žinoti. Mano svoris stabilus jau koks menuo. Nebekrenta. Savaitgali atsipusiu., nes keto maisto sunkiai gausiu UK. O nuo pirmadienio reiks skaičiuoti vel. Luety as va savaite nesisveriau. Po savaites nei+ nei-. Keto vafliai po skura nepalindo. Svarbiausia. Gražaus savaitgalio. Pailsekit. 

Atsakyti
Labas rytas,
mergaitės, vakar vieną iš mūsų ponią mačiau... wub.gif šviečianti, švytinti. Tikrai keto geras reikalas. Dusia, baltas pavydas, kad taip ir toliau tau sektųs.
Muka, judvi tarkitės kada patogiausia. Aš arba prisitaikysiu arba ne. Negaliu pasižadėti. Darbe durnynas. Trečiadienį sutariau pasibuvimą su mergaitėm-krautuvas koją darbuotojui pervažiavo, dar prieš tai kitur gaisras. nesitaikykit prie manęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 vasario 2020 - 09:01
QUOTE(Muka @ 2020 02 28, 05:36)
Labos smile.gif
Ate42 kokia tau gera diena? Man tai visos smile.gif Ir kelinta ? nes baigiu apie 15.30 smile.gif
Luety na va patarimai vienas kitą veja čiupk 4u.gif
O aš ką pastebėjau, kad vakare nuo baltymo mane supykina... nava vakar iškepiau kiuašininių lietinių su sūriu ir ką kelis suvalgiau ir vsio....gal kuri girdėjote ką, kad nuo baltymų gali pykinti?
Kavos?

Labas rytas,
Dusia,geros viesnages! 4u.gif
Muka,parasysiu i whatsappa po treniruotes,dabar neturiu kada.
Svoris pajudejo,nors liepe nesisvert,bet as nekantri.Padinaufojau tik patarimu del carbu iki 7 ne daugiau,sumazinau kopustines darzoves del to ir perejau ant lapiniu salotu ir elektrolitus emusu tirpint vienus 1ltr,isgeriu,tafa kitus kitam litre,isgeriu.Taip org.negauna smugines dozes,o gauna pastoviai po truputi.Ziuresim toliau.
Ate,smagu,kad ateini 4u.gif .
Atsakyti
Labos:)

Sode pasipirtinau bet neilgai kažko negerai jaučiausi, bet pavasariu kvepia ta proga pabėriau į šiltnamį salotų, ridikų, špinatų ir pasodinau laiškinius svogūnus žodžiu kampiuką šiltnamio nusikrapščiau. Paskui pasėdėjau mintyse padėliojau kur ką šiemet žinia ryte jau kitaip o kaip sėsiu vėl bus kitaip smile.gif
Kavos?
Atsakyti

Labas rytas. Dekui Muka uz kavą. Šiandien namo. Oras nelepino, ir lietaus ir vejo paragavom. Bet vertejo... Šilta ir gera dusioj pasibuvus. 

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Dusia ,gero skrydzio 4u.gif
Muka,aciu uz kava,as tik isidesiu kokoso aliejaus labai kvapnaus,skanaus,suplaksiu ir tada isgersiu ax.gif
Galiu pasigirt,kad,kai ketvirtadieni paprasiau kuratores paaiskint kodel mano svoris stovi vietoj ir kaip ji isjudint ir igyvendinus jos patarimus,pameciau 1900g ir nuo sausio 17d. lengvesne 7,7kg!!!!!Yeeeee!!!!Dziaugiuosi labai labai.Trecias bandymas bus sekmingas.!!!
Dusia,tokie orai,kokius patyrei Cardife,esti pas mus nuo lapkricio.Jau taip norisi silumos.Termometras rodo siluma,bet salta del vejo ir lietaus.
Rasoda auga graziai,pomidorus pameciau ant nesildomos palanges,kad neisstyptu,tuoj ir paprika ten mesiu.Laikiau diskeliuose nedygusiu papriku seklas ir nedygo net ten,isburko ir viskas,bet sukisau i zeme,del fokuso,gal as akla ir nematau uodegyciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 kovo 2020 - 10:23

Luety sveikinu su svorio pametimu!!!! Siandien rytas labai gražus Kardife. Sauleta ir jokio vejo. Muka, gal spaudimas, jei pirty pasidarė negera? 

Atsakyti
Labos smile.gif

Luety sveikinimai 4u.gif
Dusia37 tikiuosi skrydis buvo sklandus ir tu jau namie, o aįš vakar tėvuką į oro uostą vežiau ir du kart iki Karmėlavos skridau aha skridau nes pamiršo ID kortelė o tiklsiau sumaišė su teisėmis spėjo ...
Man taip soaudimas nes vakar pasilenkiau galvą plauti tai kaip dėjo kraujas iš nosies ir abiejų šnervių čiut sustabdžiau, šaidniena mažiau bet irgi pasimatavau spaudimą 150/95 pulsas neatsilieka 97 ... Taip kad suvečiu viską ant spaudimo.
Tiesa Dusia37 o tu plaki ta kava su sviestu ir kokiom proporcijom dedi, kad skaniai gaunasi smile.gif
Kada pomikus sėjam?
Kavos?

Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už kavą. Skrydis sklandus, viskas laiku ir tvarkingai .

Muka aš kavos rimtai neplaku kaip Luety. Dabar . Kažkada plakdavau smile.gif Dabar aptingau . Man gerai su paprasta metaline šluotele pamakalvus . Dedu kokosą ir sviestą apie 17 -15 gr. Arba tik kokosą . Augalinių pienų ir grietinėlių nepilu ... Esu per tuos kelis metus visokių prigėrus , einamuoju momentu skani riebi kava smile.gif Kaip mano draugė sako - jei prieš metus kas būtų pasakęs , kad ant šoninės užsitepsiu sviesto ir valgysiu , būčiau durnium išvadinus .. Kavą geriu , nes be kavos zombis. Protarpinis trūksta nuo kavos , OMOD nesigauna , o aš tingiu pusryčius gamintis smile.gif Kuo paprasčiau tuo geriau . Pasikraunu greituoju būdu kalorijų ...
Pomidorus sėsiu 11-15, kaip nuotaikos turėsiu .

Spaudimas jau aukštokas Muka, žiūrėk savęs 4u.gif
Aš genetiškai paveldėjau žemą ... a.a. mamukas ir sesės tokios . Ir man storulei kai pamatuoja kraujo spaudimą , tai galvoja , kad aparatas sugedęs ... Bo retai 100 viršutinis siekia smile.gif

Ps pasisversiu tik rytoj. Matysiu kiek turiu pliuso . Bulkų ir picu nevalgiau , bet alaus ir vyno ragavau ... ir angliškus pusryčius su pupom suryjau . Nieko blogo iki savaitgalio nukratysiu , jei kokį 1,5 kg prilipo smile.gif
Apsipirkau biški , M&S radau kelnikes ( 10 dydis tinka ax.gif ) , dar GAP-e buvo išpardavimas , tai po pigiają sijoną pričiupau smile.gif
Atsakyti