Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 26, 10:52)
Dėkui už keto kavą tada  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Muka sviesto negraibau , kaitinu ilgai ant silpnos ugnies. Kai pakvimpa namuose riešutais tada  išjungiu . Truputi palaukiu, kad pravėstų ir perkošiu į stiklainius . Man tas pirktas turi kažkokį "senatvės" kvapą ... Jautri tokiems dalykams smile.gif Kepti ant jo galiu , bet į kavą fek  .

O šiaip tai pasiilgus Tavęs Muka  ax.gif  .  Reiktu kada kavagėrį susiorganizuoti  4u.gif  mirksiukas.gif

manau reikia pasidelioti tikrai kokį kavagėrį, tik ši savaitę turiu ponias iš audito gal kaip jos baigs kada susbėgam kokiam akropolyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 02 26, 09:58)
manau reikia pasidelioti tikrai kokį kavagėrį, tik ši savaitę turiu ponias iš audito gal kaip jos baigs kada susbėgam kokiam akropolyje  4u.gif

Jau nėr kada šią savaitę . Aš penktadienio ryte anksti išskrendu ...
O šiap 2 vakarai man užimti , 2 ir 4. Sportas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 26, 11:06)
Jau nėr kada šią savaitę . Aš penktadienio ryte anksti išskrendu ...
O šiap 2 vakarai man užimti , 2 ir 4. Sportas.

na va kada pasiderinsim ne kita o dar kita savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 02 26, 10:10)
na va kada pasiderinsim ne kita o dar kita savaite smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man tinka
Atsakyti
Labos, 4u.gif

pas mus ziauriai salta,nors rodo +4,bet atrodo -20 bigsmile.gif
Leksiu svoriuku pakilnot,apsilsiu.
Sia savaite stengtis mazint riebala. I kava ryte iki 5 g ir pereit daug maz ant 1xd mitybos ,na ir kruva receptu.Taip pat paskaitu kruva apie skydliauke ir keto,psoriazis ir keto,mankstu kruva,odos prieziuros pamokos ir dar daug ko,ne labai speju skaityt.Patinka video,ju daug,galiu megzt ir klausyt,o skaityt ruskai daug man sunku.
Dusia,kada turesi whatsapp,sumesciau ka duoda kopint.Video neina dalintis,o ten daug naudingos info.
Pastebejimas:vandens daugiau,svoris zemyn,nu bet kaip jo isgert daug,kai taip salta???
Paprikas siandien atsodinsiu kur nedygo,nors ir tu gana,bet idomu kokios nedygo.Pomidorai stovi issigande,salta,saules maxai.

Paziurejau ,nedygo zalia paprika,dveji ciliai ir Hunga.Tiek to tada,maxi nuostoliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 vasario 2020 - 10:38
Laba, mergaitėe
Muka, Dusia-jei jau pačios darotės lydytą sviestą, netylėkit. Taigi parvešiu. juk pas mus daug pigesnis ir tikrai kokybiškas. Tik šūktelėkit.
Jei bėgsitės kavos, parašylit. Gal ir aš prisijungsiu.
Luety-aš geriu karštą vandenį.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 26, 10:44)
Laba, mergaitėe
Muka, Dusia-jei jau pačios darotės lydytą sviestą, netylėkit. Taigi parvešiu. juk pas mus daug pigesnis ir tikrai kokybiškas. Tik šūktelėkit.

Dėkui Ate42 4u.gif
O tu važinėji kiekvieną dieną ? Negyveni dar savo kaime ?

Luety teks susitvarkyti, dėkui , kad priminei . Aš irgi nemėgstu skaityti rusų kalba , nes lėtai skaitosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 26, 12:06)
Dėkui Ate42  4u.gif 
O tu  važinėji kiekvieną dieną ? Negyveni dar savo kaime ?

Luety  teks susitvarkyti, dėkui , kad priminei  . Aš irgi  nemėgstu skaityti rusų kalba , nes lėtai skaitosi  verysad.gif

Namuose glaisto. Dulkės. važinėju kasdien. Pasiilgau civilizacijos. Važinėsiu kol ant žolės bus galima išeit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 26, 08:44)
Laba, mergaitėe

Sveika,Ate,seniaI matyta,girdeta. 4u.gif 4u.gif
Geriu as silta,niekur nedingsi,bet vistiek sunkiai lenda,ne vynas gi biggrin.gif biggrin.gif
Verciu save.
Siandien gryzau is sporto ir pasijauciau alkana,kaip vilkas,pasidariau pusrycius 12 val.is truputi silkes marinuotos,bet be svogunu,kiausinis vienas ir nm keptos keto duonos maza riekele pavogiau su sviestu.Juoda kava.Karaliskai pavalgiau.Karbu tik 1g.Kaloriju virs 400.Nesvarbu,svarbu patenkinai receptorius,numalsinau nora.
Ate,aciu uz msg apie corona virusa,persiunciau visai giminei.Uzmerkiau dar papriku ir ciliu,laiko dar yra ,jei dygs,atsesiu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 02 26, 13:51)
Sveika,Ate,seniaI matyta,girdeta. 4u.gif  4u.gif
Geriu as silta,niekur nedingsi,bet vistiek sunkiai lenda,ne vynas gi biggrin.gif  biggrin.gif
Verciu save.
Siandien gryzau is sporto ir pasijauciau alkana,kaip vilkas,pasidariau pusrycius 12 val.is truputi silkes marinuotos,bet be svogunu,kiausinis vienas ir nm keptos keto duonos maza riekele pavogiau su sviestu.Juoda kava.Karaliskai pavalgiau.Karbu tik 1g.Kaloriju virs 400.Nesvarbu,svarbu patenkinai receptorius,numalsinau nora.
Ate,aciu uz msg apie corona virusa,persiunciau visai giminei.Uzmerkiau dar papriku ir ciliu,laiko dar yra ,jei dygs,atsesiu.

Žinai, man ten nesueina tas neatsparumas karščiui. Juk žmogaus temperatūra 36,6, tai jis turėtų žmoguje negyventi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 26, 12:24)
Žinai, man ten nesueina tas neatsparumas karščiui. Juk žmogaus temperatūra 36,6, tai jis turėtų žmoguje negyventi.

Aha,as irgi atkreipiau demesi,bet jis tik ore zusta gal prie aukstesnes temperos,o zmogaus organizmas gal gera jam terpe?
Atsakyti

Labos smile.gif
Ate42 ačiū už paisiūlymą žinosim. O va dėl susibėgimo tai ką mergos lieka 03.04 03.09 03.16 ir 03.18 penktadenių neskaičiavau, nes jau ryškiai sodan kaiman ir t.t. smile.gif Man tinka kol kas visos smile.gif
Na va Luety kaip smagu valgai su malonumu ir nejauti sąžinės graužaties o ką kuratorė dėl plato svorio?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti