Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety , turiu klausymą tavo kuratorei , ar gali užklausti ? Ar ožkos pieno sūris tas pats kaip karvės pieno sūris?
Aš jau žinau kokius keto vaflius kepsiu- net ne blynus . Kiaušiniai , sūris ir faršas. Prieskoniai . Viskas. Jokių ten mur mur miltų smile.gif Tik vaflinės dar neturiu . Bet tai sumedžiojamas dalykas ...
Luety , aš tik dėl pasninko penktadieniais kviesčiau jungtis ... Bet turi suderinti su savo kuratore . Tau viskas kitaip , turi savo planą .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 20, 10:44)
Luety , turiu klausymą tavo kuratorei , ar gali užklausti ?  Ar ožkos pieno sūris tas pats kaip karvės pieno sūris?
Aš jau žinau kokius keto vaflius kepsiu- net ne blynus . Kiaušiniai , sūris ir faršas. Prieskoniai . Viskas.   Jokių ten mur mur miltų smile.gif Tik vaflinės dar neturiu . Bet tai sumedžiojamas dalykas ...
Luety , aš tik dėl pasninko penktadieniais kviesčiau jungtis ... Bet turi suderinti su savo kuratore . Tau viskas kitaip , turi savo planą .
o kokia jo makru sudetis? Uzklausiau,bet jauciu lieps skaityti etikete☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 vasario 2020 - 13:31
QUOTE(Luety @ 2020 02 20, 13:23)
o kokia jo makru sudetis? Uzklausiau,bet jauciu lieps skaityti etikete☺

Luety , čia iš esmės man įdomu - jei man karvės pieno sūris netinka ( ko gero baltymas , nes alergiška laktozei nes ) , tai gal tinka ožkos pieno sūris ? nestabdytų svorio kritimo ? Žinoma teks pačiai viską išbandyti , tik man įdomu teorinė pusė . Nesu pirkusi ožkos sūrio smile.gif nežinau ar valgomas jis man ... Gal kvapas ?
PVZ kad ir toks : Sūris Cukraus jame 0,00 .
Čia teorinė pusė , pasiilgau sūrio smile.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia37 o aš eičiau gal po metų ne dabar, bet eičiau į šį spektaklį smile.gif
Dėl iškrovos aš nieko nežadu nieko toks mano dabar etapas nežadu nei kitiem o ypač sau ;) O kaip susiklostys matysim smile.gif
Vakar su paprikom pras...au bet lyg visas sukišau, žinia bus dar vienas jų krapštymas pikiavimas, bet jau su lapiukais o dabar su kilputėm... tipo jau viskas pavasariui ruoštis lotuliukas.gif
O tie keto vafliai ar tau košer? sūris mėsa 4u.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 02 21, 07:48)
Labos smile.gif

ar tau košer? sūris mėsa  4u.gif

Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui 4u.gif
Muka , gal neaiškiai parašiau apie vaflius - galima kepti dvejopus - arba kiaušiniai ir faršas, arba kiaušiniai ir sūris. Nusipirkau ožkų sūrio reiks prie progos išbandyti, kaip jis mane veikia ax.gif Užgavėnių dieną seminaras ir sportas, bet vis tiek reikia išbandyti ir vaflius, pvz pusryčiams .
O dėl iškrovos dienų , tai tik pasiūliau smile.gif nuo kažko visi pradedam .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 21, 09:14)
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui  4u.gif
Muka , gal neaiškiai parašiau apie vaflius - galima kepti dvejopus - arba kiaušiniai ir faršas, arba kiaušiniai ir sūris. Nusipirkau ožkų sūrio reiks prie progos išbandyti, kaip jis mane veikia   ax.gif  Užgavėnių dieną seminaras ir sportas,  bet vis tiek reikia išbandyti ir vaflius, pvz pusryčiams .
O dėl iškrovos dienų , tai tik pasiūliau smile.gif nuo kažko visi pradedam .

Aaa supratau smile.gif kokia vafline pirksi ? nes savo atidavaiu dukrai mislinu gal reikai tokio daikto namie smile.gif Man ožkų sūris labai skanus smile.gif
Kada pas dukriuką išleki?
Dėl iškrovų ačiū už pasiūlymą, tik va pradėti nesinori .... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 vasario 2020 - 08:45
QUOTE(Muka @ 2020 02 21, 08:45)
Aaa supratau smile.gif kokia vafline pirksi ? nes savo atidavaiu dukrai mislinu gal reikai tokio daikto namie smile.gif Man ožkų sūris labai skanus smile.gif
Kada pas dukriuką išleki?
Dėl iškrovų ačiū už pasiūlymą, tik va pradėti nesinori ....  4u.gif

Muka nežinau kokios man reikia smile.gif Buvo kažkada Lidle nepirkau , dabar nėra . Reikia susimedžioti smile.gif Per pietus palėksiu iki geros parduotuvės ax.gif Patarimą gavau , kad nepirkti labai silpno galingumo , nes ilgai kepa . Muka judvi tai galit su dukryte pasidalinti - biški pas vieną biški pas kitą.
Pas mergytę skrendam 28, grįžtam 2 kovo . Pasiiilguuuuuuus...

Luety , Lidle ( Lietuvoj žinoma ... bet ji tinklinė gal ? ) svarstyklės tik 13 EUR ... Po pigiaja . elektroninės, ne mechaninės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 vasario 2020 - 09:29
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 21, 10:24)
Muka nežinau kokios man reikia smile.gif Buvo kažkada Lidle nepirkau , dabar nėra . Reikia susimedžioti smile.gif  Per pietus palėksiu iki geros parduotuvės  ax.gif  Patarimą gavau , kad nepirkti labai silpno galingumo , nes ilgai kepa . Muka judvi  tai galit  su dukryte pasidalinti  - biški pas vieną biški pas kitą. 
Pas mergytę skrendam 28, grįžtam 2 kovo . Pasiiilguuuuuuus...

Ai mes mažai matomės nėra kada smile.gif
Fainai pasibūsite smile.gif
Atsakyti
Atnešu iš FB
Man patiko , yra tiesos tame...

Kai matau suskydusią, verkiančią ir pasimetusią moterį (stiprią moterį, kuri pamiršo, kad yra stipri), noriu griebti ją už pečių, papurtyti, vožti į žiauną ir nieko nesakius įmesti į tamsų šaltą rūsį. Laikyti ten tris paras ir kas dvi valandas aplieti lediniu vandeniu. Tada priversti nubėgti 30 kilometrų basomis, išvežti naktį į mišką ir palikti.

Po dviejų parų surasti ją miegančią samanose. Nugabenti namo, susukti į šiltą apklotą, įduoti saldžios kakavos ir paklausti.

Ar dabar matai, kad visos tavo bėdos buvo niekai? Visi tavo pasiteisinimai buvo niekai. Ir visos tavo abejonės buvo niekas. Ar dabar matai, kokia esi stipri? Kas kartą, kai sakei „daugiau nebegaliu“ tu melavai sau. Kai manei priėjusi bedugnę, bedugnės buvo dar net nematyti. Ar dabar supranti, kad esi nesunaikinama?

Kas kartą, kai pagaunu suskydusią, verkiančią ir pasimetusią save, ne juokais pagrasinu, kad išvešiu naktį į mišką. Kaip Dievą myliu, ir pamatysi, kad gali būt tikrai riesta! Tuomet prisimenu visas moteris, kurios yra nežmoniškos drąsos ir stiprybės įsikūnijimai. Ir staiga viskas tampa įmanoma.

Būna, juokauju, kad po atominio karo išliks tik tarakonai ir kai kurios iš mūsų. Tos, kurios nusivalo ašaras, nubraukia snarglį ir eina kiaurai sienas. Pakeliui dar sustodamos prisirinkti žibuoklių. Nes, žinai, tokia jau ta „trapi“ moteriška prigimtis.
/Int/
Atsakyti
Labas rytas,

viso 6kg down. assa.gif assa.gif Labai smagu,kad ir maxais zingsniukais. ax.gif
Kazkada turejau tokia karstu sumustiniu keptuve dviem suvoztiniam,tai va,buna tokiu ir vafliniu,reiks pasiieskot,nes ideja kiausai su farsu man tinka 1x mityboj.Kadangi as viena juos valgysiu ir ne daznai tai tokia mazute neuzims daug vietos.Jos gana galingos.Turiu didele,8 vafliu,man ji ssss,kimba,blogai kepa,beveik nenaudoju.
Del ozkos surio ji pasake,kad mes jokiu suriu nenaudojam,daugiau neklausiau,nors rasiau,jog MB nori naudot,bet jis ant low carb tik.
Straipsnis geras,nors seimoje as turiu vezt i miska kai kuriuos savo seimos narius biggrin.gif biggrin.gif
Si ryta kava suplakta tik su 10g kokoso aliejaus.Be grietineles ir pieno.Visai skanu.Ir malonumas issaugotas. biggrin.gif
Leksiu pasistrikinet,siandien kardio sportiniai sokiai su muzika ir senjoru fitnes.Paskutiniu metu darom vadinamus tapi tabi,kai 1min darai koki pratima su svoriu,po to 20 sek pertrauka atsigauti,toliau 1 min kt pratimas ir taip 8 skirtingi raundai.Jauti rezultata iskart,o atrodo,kad senjoram turetu but vos ne gulint ir miegant pratimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 02 21, 10:34)
Labas rytas,

viso 6kg down. assa.gif  assa.gif Labai smagu,kad ir maxais zingsniukais. ax.gif

Del ozkos surio ji pasake,kad mes jokiu suriu nenaudojam,daugiau neklausiau,nors rasiau,jog MB nori naudot,bet jis ant low carb tik.

Leksiu pasistrikinet,siandien kardio sportiniai sokiai su muzika ir senjoru fitnes.

Sveikinimu 4u.gif Minusas visada gerai 4u.gif

Dėkui , dėl ožkos sūrio . Išbandysiu parašysiu , ar man stabdo svorį ...

Gero sporto 4u.gif

Dėl miško , tai ir save dažnai ten ištremčiau ... Bo pastradalinti dėl niekų moku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 vasario 2020 - 12:26
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 21, 10:23)
Sveikinimu  4u.gif  Minusas visada gerai  4u.gif 

Dėkui , dėl ožkos sūrio . Išbandysiu parašysiu , ar man stabdo svorį  ...

Gero sporto  4u.gif

Dėl miško , tai ir save dažnai ten  ištremčiau ... Bo pastradalinti dėl niekų moku smile.gif

OI,minusas nuostabus dalykas! bigsmile.gif jau ir kelnes smukcioja,jausmas nuostabus.Ir esu isitikinus tukrai,kad niekas nevyksta be priezasties ir viskam ateina savas laikas.Atsimenu,kaip as rafau Ch.Straipsnis lietrytyje ,klausimas komentaruose mano,kaip rast ta ch,ir nukreipimas vienos forumietes i SP.Tai buvo nuostabu,kai sukudau.Dabar ilgas ieskojimas pradzios,to siulo galo,uz kurio tvirtai suemus,viskas rutuliojasi lengvai.Kadangi daug landau po rusu fb v kontakte del nezgimo schemu,papuole i akus skelbimas del keto,kelias dienas ignoravau,neskaiciau uz rimta,bet,kai prisijaukunau ir pamaciau autores nuotraukas pries ir pi ir jos baigtud mokslus,o dar 3 sav free su jos patarimais,tafa nutariau bandyt.Ir nesigailiu nei vieno cento ideto i tai.Zinau,kad savo pasieksiu.
Geguzes gale vel skrendam su draugais i Isoanija i ju vila,bus man isbandymas sugryzt atgal i keto.Tikiu,kad grysiu,nes tas jausmas,kai nenori valgyt,energija,kietas miegas,lengvumo jausmas,yra neuzmirstami. wub.gif
Atsakyti