Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Norėtusi pasakyti ką nors protingo smile.gif bet per žiopla esu ...
Dėl MK - kiek save paleisi . Jei supranti kas su tavimi darosi , pasijuoki ir eini tolyn . Mane taip sesė mokė . Turiu puikių pavyzdžių , kaip žmonės puikiai su tuo tvarkosi, o kiti su lengvesniais simptomais panikuoja . Be to yra puikių papildų .
Galiu pasakyti ko bijau : būti klimasinė, pikta ir priedo stora
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 vasario 2020 - 14:21
Labos smile.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2020 02 18, 14:52)
Nu čia tu sugalvojai - aš to nesakiau smile.gif

Ne tu sakei yra medikų kurie siūlo smile.gif
Dusia37 nepanikuoju tikrai, nes tikrai pritariu nėra ko, kitaip nebus, vienime lengviau kitoms netaip lengviau smile.gif Bet žinia kovą su svoriu dėja aš pralaimėjau šiuo etapu ...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kava.
Svoris ne kova, svoris tai gyvenimo dalis ... Ne šiaip man dievulis nemenkai jo davė, kažką reikia susivokti savyje ir kažką reikia išmokti . Jei ne mano svoris Jūsų nebūčiau sutikus ax.gif Jau senai su juo nekovoju . Dabartinis keto ne kova, tiks toks gyvenimo etapas . O kas bus po metų ar trijų - tada ir galvosiu .
Muka ar pasėjai baklažanus? kokius auginsi ?

Luety pasitikrink savo svarstykles paprastuoju būdu : Pasisverk pati , paskui pasiimk į rankas 3-2 kg kažkokį daiktą su užrašytu svoriu ką turi - gal svarelius, gal cukraus, gal kruopų . Ir užlipk dar kartą - matysi tas pat ar kitas svoris. PS aš katę taip sveriu - pasisveriu pati , paskui lipu su kate smile.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 19, 10:09)
Labas rytas,
Dėkui Muka už kava.
Svoris ne kova, svoris tai gyvenimo dalis ... Ne šiaip man dievulis nemenkai jo davė, kažką reikia susivokti savyje ir kažką reikia išmokti . Jei ne mano svoris Jūsų nebūčiau sutikus  ax.gif  Jau senai su juo nekovoju .  Dabartinis keto ne kova, tiks toks gyvenimo etapas . O  kas bus po metų ar trijų - tada ir galvosiu .
Muka ar pasėjai  baklažanus? kokius auginsi ?

Luety pasitikrink savo svarstykles paprastuoju būdu  : Pasisverk pati , paskui pasiimk į rankas 3-2  kg kažkokį daiktą su užrašytu svoriu  ką turi - gal svarelius, gal cukraus, gal kruopų . Ir užlipk dar kartą - matysi tas pat ar kitas svoris. PS aš katę taip sveriu - pasisveriu pati , paskui lipu su kate smile.gif 
Gražios ir  darbingos dienos  4u.gif

dar kol kas pūpso vystykluose o sėklos savos rinktos tai bus eksperimentas nes pernai vieni geri labai buvo. O pomidorus ansktyvus tai pasiūlė Promik tai tuos ir sėsiu vietoj Betaliukso:)
Matai Dusia37 aš kalbėjau apie svorį šiame etape, bet nemanau, kad tai bus amžinai šis etapas baigsis bus kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 19, 07:09)
Labas rytas

Luety pasitikrink savo svarstykles paprastuoju būdu  : Pasisverk pati , paskui pasiimk į rankas 3-2  kg kažkokį daiktą su užrašytu svoriu  ką turi - gal svarelius, gal cukraus, gal kruopų . Ir užlipk dar kartą - matysi tas pat ar kitas svoris. PS aš katę taip sveriu - pasisveriu pati , paskui lipu su kate smile.gif 
Gražios ir  darbingos dienos  4u.gif

Labas rytas,

Dusia,aciu uz paprotinima,kaip patikrint svarstykles.Vakar sveriau atskirus zinomus daigtus,tai paklaida nuo kg -100g.Netikejau.Si ryta po wc ant savarstykliu rodo kad kilo nera.Nuejau ,nusiprausiau,vel uzlipau,visu kilu daugiau.Kiek toliau belipau,tas pats,paskutinis lyg ikaltas.Dabar atsistojau apsirengus,tingejau jau nusirengt,pasisveriau,pasiemiau 1,5ltr mineralinio buteli i rankas,pasisveriau,normalu,rodo,kad butelio svoris teisingas,o mano tada irgi?Reiskia svarstykles geros?Tai kodel pirmas uzlipimas visada kitoks?Taip buvo ramu zinot,kad svarstykles klysta,nes pg jas,svoris soko praejysios savaites gale 1kg ir tik si ryta. sugryzo su minus 100g.Kazin kodel sokineja.Itariu vanduo,mazai jo,nes vakar isgeriau dvigubai daugiau nei yprastai.
Bandysiu ir siandien gert daugiau,silto su citrina,kitaip man nelenda.
O siaip per menesi suplonejau,per krutine -5 cm,per talija-3cm,per klubus-4.Nu gal cia viskas gerai?O tai vis baimes kankina,o gal nekris???
Zodziu ji dar dave psichologini saviytaigos testa.Reikia issirinkt is google zaisminga,spinduliuojanti laime paveiksliuka,mazdaug savo amziaus,zilu plauku,kaip as moters ar su pora,pasidet ji pas save.Tada susirast uzvedama,varancia i tiksla muzika,bet patinkancia,pastrikset pagal ta muzika,padaryt gal manksta,gal pasokt,kas kaip nori,kad padidint pulsa,sukelt organizmui toki lengva stresa,nutraukt muzika,kai jau yra jauciamas padidejes pulsas,sest ir ziuret i ta paveiksliuka ir kartot ko tu sieki,nori,ziuredama i ji.Nerinkt paveiksliuko,kur zvilgsnis sako kazka neaiskaus,ar susimasyes,tik dziugesiu,laime spindincius,kol kas,jei tavo tikslas sukust,turet energijos,but laimingai,atjsunet bent jau siela.Sake taip ruosiami rusijoj cempionai.Dabar juokites. biggrin.gif o as bandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 vasario 2020 - 10:23
QUOTE(Luety @ 2020 02 19, 10:16)
Labas rytas,

Bandysiu ir siandien gert daugiau,silto su citrina,kitaip man nelenda.
O siaip per menesi suplonejau,per krutine -5 cm,per talija-3cm,per klubus-4.Nu gal cia viskas gerai?O tai vis baimes kankina,o gal nekris???

Aš geriau vietoj vandens su citrina gerčiau sūrų mineralinį . Nežinau kokio UK būna. Aš geriu Vytautą , Birutę ir kt. Citrina - angliavandeniai pagal mane smile.gif Jei jau kava kuri turi 0 kalorijų pertraukia protarpinį badavimą tai citrina ? Gal tu savo Guru pasiklausk dėl vandens su citrina . Pasisūdyk normaliai maistą , kad skonį jaustum - ir gersi kaip pasiutus . Ir iš viso kai jau sėdi ant keto - džiūsta burna . Man smile.gif
Dėl pasiekimų sveikinu 4u.gif Ką ir sakiau su keto labai gražiai apimtys traukiasi ax.gif

Šiandiena manęs paklausė: ką darau , kad atjaunėjau 10 metų
. Ką reiškia -10kg. + ryški maikė ir raudonai dažytos lūpos ax.gif bet širdį paglostė. Kaip basas angelas per širdį .

Ps Muka , dar vienas keto pliusas - visai nesinori vyno . Natūraliai. Tokia gera savaijauta, kad nesinori iš jos iššokti . Kelis sykius griešyjau , ir supratau , kad nenoriu . Kai išlėksiu pas dukrytę aišku valgysiu bele ką ir ragausiu... Bet žinau , kaip paskui sugrįžti .

Tos meditacijos - gal veikia , gal ne smile.gif kaip kada man . Bet tinkamos NeMinusinės mintys tikriai veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 vasario 2020 - 14:45
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 19, 12:35)
Aš geriau vietoj vandens su citrina gerčiau sūrų mineralinį . Nežinau kokio UK būna. Aš geriu Vytautą , Birutę ir kt.  Citrina - angliavandeniai pagal mane smile.gif  Jei jau kava kuri turi 0  kalorijų  pertraukia protarpinį badavimą  tai citrina ? Gal tu savo Guru pasiklausk dėl vandens su citrina .  Pasisūdyk normaliai maistą , kad skonį jaustum - ir gersi kaip pasiutus . Ir iš viso  kai jau sėdi ant keto - džiūsta burna . Man smile.gif
Dėl pasiekimų sveikinu  4u.gif  Ką ir sakiau su keto  labai gražiai apimtys traukiasi  ax.gif

Šiandiena manęs paklausė: ką darau , kad atjaunėjau 10 metų 
.    Ką reiškia -10kg. + ryški maikė ir raudonai dažytos lūpos  ax.gif  bet širdį paglostė. Kaip basas angelas per širdį .

Ps Muka , dar vienas keto pliusas - visai nesinori vyno . Natūraliai. Tokia gera savaijauta, kad nesinori iš jos iššokti . Kelis sykius griešyjau , ir supratau , kad nenoriu . Kai išlėksiu pas dukrytę aišku valgysiu bele ką ir ragausiu... Bet žinau , kaip paskui sugrįžti .

Tos meditacijos - gal veikia , gal ne smile.gif kaip kada man . Bet tinkamos NeMinusinės mintys  tikriai veikia smile.gif

Nu ji rode 1,5 ltr vandens buteli,i ji sudejo 2a.s.potasium miltuku.2a.s.magnio miltuku,po to stevijos,ir citrinos.Isplake ir sake geria per diena ta vandeni.As pabandziau,man baisus,i burna negaliu paimt.Skoniai skirtingi.Sudysiu maista,bet perdaug negali,stabdo skuyscius.Galva neskauda,reiskia su matriu tvarkoj.
Smagu,kai kiti pastebi pokycius.Pas jus vyru daug,islepins tave komplimentais. bigsmile.gif bigsmile.gif
Man burna nedziusta,nezinau kodel,nors as tuikrai keto.
Primink,kiek tu laiko jau su keto?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 02 19, 15:09)
Nu ji rode 1,5 ltr vandens buteli,i ji sudejo 2a.s.potasium miltuku.2a.s.magnio miltuku,po to stevijos,ir citrinos.Isplake ir sake geria per diena ta vandeni.As pabandziau,man baisus,i burna negaliu paimt.Skoniai skirtingi.Sudysiu maista,bet perdaug negali,stabdo skuyscius.Galva neskauda,reiskia su matriu tvarkoj.
Smagu,kai kiti pastebi pokycius.Pas jus vyru daug,islepins tave komplimentais. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Man burna nedziusta,nezinau kodel,nors as tuikrai keto.
Primink,kiek tu laiko jau su keto?

Luety nuo laprikčio 2 . Bet su nuodėmėm. Su pasivyninimu , kelionėm ir tt. Kalėdų laikotarpis išpuolė .
Saldaus gerti nieko negaliu , o stevija šlykštu .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 vasario 2020 - 15:32
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 19, 13:30)
Luety nuo laprikčio 2 . Bet su nuodėmėm.  Su pasivyninimu , kelionėm  ir tt. Kalėdų laikotarpis  išpuolė .
Saldaus gerti nieko negaliu , o stevija šlykštu .

Nu neblogai,10kg,nuostabu.Man tik pasvajot su tokiu letu kritimu.
Stevija man irgi slykstu,saldaus nenoriu.Citrina turi carbu.Viename vidutiniame yra 3,2g.Gersiu tik eidama i sporta,po 0,5 citrinos sulciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 vasario 2020 - 20:25
Labos smile.gif

Vakar kultūrkė buvo žiūrėjome Cechovo "Palata" stiprus pastatymas, spektaklis vyko ilgojoje salėje, na tik sustiprino patį spektaklį, nors labai netgi labai nepatogu buvo sėdėti, kas šiandiena atsiliepė į nugaros skausmą, tačiau patirti įspūdžiai tai atperka smile.gif
Sveikinu su pasiekimais 4u.gif
Tiesa vakar MB nuvedžiau į senąją spurgine kiek metų gyvena Kaune o nebuvo o man vaikyste priminė, niekas nepasikeitę smile.gif
Kavos?
Atsakyti
Labos .
Labai skani kava 4u.gif Tikiuosi nesaldinta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dėkui Muka.

Palatą kažkada mačiau . Kazlas vaidina? Sunkus... Antrą kartą neičiau ax.gif
Spurginė primena studijų laikus smile.gif gaila spurgų nevalgau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety jei galiu duosiu patarimų pora : po paskutinio valgymo , jokio vandens su citrina . Nes gaunasi kaip menkas užkandžiavimas . O antras patarimas rytinis organizmo užvedimas - 5-7 min mankšta. Kūnas būna sustingęs , tai nesiūlau rimtų - na bent tempimo pratimus, tol kol lengvas prakaitas išmuša. Man pvz vienas iš pratimų nuo CH laikų : nuo minutė iki dviejų

Aš sugalvojau planą chuliganą - gavėnos laikotarpiu penktadieniais pabadauti ... Dievui ant garbės smile.gif Kas jungiatės prie mano iššūkio ? Griežta keto ( o gal ir carnivore) su penktadienio pasniku smile.gif Rimta mano gavėna prasidės nuo 2020 03 03 , nes savaitgaliui skrendu pas dukrytę . Bo svoris yra pastrigęs, nesvarbu kad apimtys traukiasi ...

Muka prisijunk ? Užgavėnės prisiryjam smile.gif keto blynų smile.gif Pelenų dieną pabadaujam ir skelbiam mirties nuosprendį lašinukams bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 20, 07:46)
Labos .
Labai skani kava  4u.gif  Tikiuosi nesaldinta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Dėkui Muka.

Palatą kažkada mačiau . Kazlas vaidina? Sunkus... Antrą kartą neičiau   ax.gif
Spurginė primena studijų laikus smile.gif gaila spurgų nevalgau   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Luety jei galiu duosiu patarimų pora : po paskutinio valgymo , jokio vandens su citrina .  Nes gaunasi kaip menkas užkandžiavimas . O antras patarimas  rytinis organizmo užvedimas - 5-7 min mankšta.  Kūnas būna sustingęs , tai nesiūlau rimtų - na bent  tempimo pratimus, tol kol lengvas prakaitas išmuša. Man pvz  vienas iš pratimų nuo CH laikų : nuo minutė iki dviejų
vartotojo įkelta nuotrauka o

Aš sugalvojau planą chuliganą - gavėnos laikotarpiu penktadieniais pabadauti ... Dievui ant garbės smile.gif Kas jungiatės prie mano iššūkio ? Griežta keto ( o gal ir carnivore)   su penktadienio  pasniku smile.gif  Rimta  mano gavėna prasidės nuo 2020 03 03 , nes savaitgaliui skrendu pas dukrytę .  Bo svoris yra pastrigęs, nesvarbu kad apimtys traukiasi ...

Muka  prisijunk ? Užgavėnės prisiryjam smile.gif keto blynų smile.gif  Pelenų dieną pabadaujam ir skelbiam mirties nuosprendį lašinukams    bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Labas rytas,
as nezinau ar pasirasysiu,po paskutiniu keto blynu svoris soko i dangu,tai ju tikrai nevalgysiu,be to neseniai perejau ant 1 maitinimo,stresas paveike svorio kritima,tai bado tikrai ne kol kas .Dabar susirasinejau su kuratore del kavos.Tai jei ryte gersiu kava sublenderiuota tik su riebalu 5-10 g tai bus ne maistas nuo riebalo insulinas nesoka,bet isstate sios savaites mitybos plana,tai kava turi but visai issjungta ir grieztai pereit ant 23/1 mitybos.Nu as jau ivaldziau tai,isskyrus kava.Nu reiks pabandyt.Vakar tegerem su mb po 1 puideli,siaip geriam 2,tai abu po 6 vakaro emem knapset ir puse 10 buvom lovose. biggrin.gif paziuresiu kaip siandien,jauciuos ismiegojus.
Minus 400g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 vasario 2020 - 12:31