Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 18, 07:48)
Muka , keto gėris pagal mane :
1. krenta svoris
2. energijos perteklius
3. nuotaikų stabilumas
4. miego kokybė - miegi , kad ir nedaug, bet atsibundi pailsėjęs
5. proto aiškumas
6. pinigų taupymas  maisto sąskaita
7. laiko taupymas maisto gaminimo sąskaita ( jei neužsiimi  keto picų ir tortų kepimu ) . Eidama miegoti įjungiu  mėsai  ir daržovėms lėto kepimo programą, ryte susikroviau iš orkaitės į dėžutę ir darban  smile.gif MB išviriau garnyrui ryžių ar kt. Elektra naktį pigesnė  ax.gif  Ar sukroviau jautieną ar kiaulieną į lėtpuodį - turiu plėšomos skanios mėsos .

PS dėl PB ir kavos  sutinku . Todėl ir geriu ne nuogą kavą , o su riebalu . Man skanu smile.gif Su pirktu ghi neskanu . Fek . Kažkada pabandžiau išpyliau .  Turi būti tik mano gamintas. O kokosas kavai irgi ne visas man . Skaniausias šitas :
vartotojo įkelta nuotrauka

Be akcijos jis kainuoja 9,99 EUR,0,5 litro . Brangus rupūžė  . Tai kai pagaunu akcija užsiperku .

Labas rytas,

taip kava maistas,bet vistiek geriu ryte,bet valgau 1xd.Del kavos ikisiu savo pastebejimus,kol nesuplakdavau elektriniu plakikliu visu ingridientu,riebalai plaukiojo buvo ne lab skanu.Mano blenderiuko maza talpa ir pasukus, liejasi per krastus tai dabar darau taip:Idedu iki 10g va tokio kokoso aliejaus kaip Dusia rodo(man atradimas-kvepia,skanus),ipilu 1a.s.grietineles 55% riebumo,sudaro 3g.ir apie 20g migd.pieno,tada gal 30g isvirtos karstos kavos ir sublenderiuoju.Tada viska supilu i likusia kava,pasaka skonis,putele ant kavis,nesiskiria nuo kapuchino.Tokia dariau siandien.Malonumas,kurio sunku atsisakyti kol kas,ir tebuna tai maistas,as vistiek valgau karta dienoj.
Svarstykliu nepirkau dar,neissirenku,o senosios rodo vis ta pati svori,nors sokuneja pirmyn atgal skaiciukai,bet nusistovi ant to vienintelio svorio.Nu kazkaip nenoriu tiket,kad visa savaite svoris nejuda.Inteik sumazejo ryskiai nei sudeginu,tai pg ta teorija turetu judet.Nurasau nervus svarstyklem ir nebezinau,ar reik nauju ar ir tos geros,tik svoris stovi. wub.gif
Su visais punktais ,Dusios isvardintais,sutinku.
Leksiu pajudet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 vasario 2020 - 10:11
QUOTE(Muka @ 2020 02 18, 10:03)
Dėja nė po vienu punktu negaliu pasirašyti smile.gif Bet gal nebuvau tikrame keto smile.gif
kaip sakiau nesu išranki skoniam bet man apskritai riebalas kavoje netinka bet kokiame pavidale... man kava pasimėgavimas o ne maistas smile.gif Aš net iš didleio puodelio negeriu kavos smile.gif man tai ritualas  smile.gif

Muka, tai ateina po 4-5 savaičių nuo keto pradžios.

Keto pradžia yra šūdinas dalykas :
1. Galvos skausmas
2. Kvapas iš burnos
3. Jėgų nebuvimas
4. Nemiga ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 18, 11:25)
Muka, tai ateina po 4-5 savaičių nuo keto pradžios.

Keto pradžia yra šūdinas dalykas :
1. Galvos skausmas
2. Kvapas iš burnos
3. Jėgų nebuvimas
4. Nemiga ...

Nė vieno punkto nebuvo, o apie šiuos potyrius jau žinau nes turėjau tik ne su Keto:) Man taip čia kvepia ... na ateis laikas bus kitas dievas smile.gif prieš tai ponas Ch, paskui Keto, OMD ir t.t. ir t.t. ir t.t. kol smegenų nesusitvarkysi niekas nepadės, kad ir ant galvos stovės biggrin.gif
http://emocinis.lt/?...SPV_bR4utWZrl8Y
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 02 18, 10:35)
Nė vieno punkto nebuvo, o apie šiuos potyrius jau žinau nes turėjau tik ne su Keto:) Man taip čia kvepia ... na ateis laikas bus kitas dievas smile.gif prieš tai ponas Ch, paskui Keto, OMD ir t.t. ir t.t. ir t.t. kol smegenų nesusitvarkysi niekas nepadės, kad ir ant galvos stovės  biggrin.gif
http://emocinis.lt/?...SPV_bR4utWZrl8Y

Puikus EV, kas rytą skaitau FB jo pasidalinimus 4u.gif

Šiandien dienos ištrauka :
Aš jau senokai supratau, kad viena iš technikų yra emocijų valdymas jas randant ir dirbant su jomis. Jas gesinant kitais dalykais, ne maistu. Tai paieškų darbas. Darbas rasti kas mus gali atpalaiduoti be maisto. Maistas turi būti kuras, ne gesintuvas. Kuras – tai energija ir jos turi būti tik tiek, kiek reikia mūsų organizmo energijos rezervams patenkinti. Tas maistas turi būti sveikas ir sotus. Visa kita yra nuodas. Ir kol pats to nesupratau ir nepradėjau ieškoti, tol nebuvo ir pokyčių.

Man keto maistas yra sveikas ir sotus . Mano supratimu , jis su Paleo mityba nesipauna ... O jos principais jau daug metų 70-80 pr gyvenau ... Kai nėra insulino šuolių tai ir mintys stabilesnės smile.gif ramesnė aš pati sviesto užvalgius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Luety, nu tai tu 2 kartus valgai smile.gif. Manau, kad gerai darai, nes 1 kartas su daug riebalų man nepatikimai atrodo smile.gif
Muka, jokių dievų nėra, yra tik mityba, su kuria žmonija gyveno milijonus metų. Nemanau, kad mes jau labai adaptavomės per paskutinius kelis tūkstančius ar net šimtus metų. Todėl man ta mityba yra patikima. Keto, OMAD, kaip tu rašai, vienas kitam neprieštarauja smile.gif. Net ir Ch neliepė kas 2 val. lesiot smile.gif. Žodžiu, Keto, Paleo, tiesiog low carb - viskas yra puiku. 1, 2 ar 3 kartai - koks skirtumas, reikia rasti, kas tau priimtina. Ir plius maistas be sudėčių. Esu įsitikinus, kad su tokiu maistu ilgiau pagyvenus, nereikės skaityti apie emocinį valgymą - užmirši, kas tai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 18 vasario 2020 - 11:15
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 02 18, 12:14)
Luety, nu tai tu 2 kartus valgai smile.gif. Manau, kad gerai darai, nes 1 kartas su daug riebalų man nepatikimai atrodo smile.gif
Muka, jokių dievų nėra, yra tik mityba, su kuria žmonija gyveno milijonus metų. Nemanau, kad mes jau labai adaptavomės per paskutinius kelis tūkstančius ar net šimtus metų. Todėl man ta mityba yra patikima. Keto, OMAD, kaip tu rašai, vienas kitam neprieštarauja smile.gif. Net ir Ch neliepė kas 2 val. lesiot smile.gif. Žodžiu, Keto, Paleo, tiesiog low carb - viskas yra puiku. 1, 2 ar 3 kartai - koks skirtumas, reikia rasti, kas tau priimtina. Ir plius maistas be sudėčių. Esu įsitikinus, kad su tokiu maistu ilgiau pagyvenus, nereikės skaityti apie emocinį valgymą - užmirši, kas tai yra mirksiukas.gif

Kavasucitrina aš taip gyvenu nuo 2012 metų etiketės skaitomos, perkama ir verdama namie ir t.t. ir t.t. jokių lesiojimų jokių bulkų ir angliai ribojami... mano išvada tokia kol tu nesusitvrakai su savo kaip ten pavadinsite kortizolių( tiesa pastarąjį dariau, bet pasirodo reikia ir išmanyti kaip jį daryti, ko poliklinikos nežino) , emocinę būklę, smegendėžia ar kokiu kitu biesu... nepadės nei ponas ... Tiesa apie ketozę ir jos naudą ir t.t. aš sužinojau iš Jusdy ir ne vieną valandą buvo prabendrauta šia tema, todėl praėjusi šiek tiek teorijos ir viskas veikė iki tam tikro mano gyvenimo etapo neslėpsiu KM broliai tikrai dadėjo ne vieną 10 kg ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 vasario 2020 - 12:26
QUOTE(Muka @ 2020 02 18, 12:23)
Kavasucitrina aš taip gyvenu nuo 2012 metų etiketės skaitomos, perkama ir verdama namie ir t.t. ir t.t. jokių lesiojimų jokių bulkų ir angliai ribojami... mano išvada tokia kol tu nesusitvrakai su savo kaip ten pavadinsite kortizolių( tiesa pastarąjį dariau, bet pasirodo reikia ir išmanyti kaip jį daryti, ko poliklinikos nežino) , emocinę būklę, smegendėžia ar kokiu kitu biesu... nepadės nei ponas ... Tiesa apie ketozę ir jos naudą ir t.t. aš sužinojau iš Jusdy ir ne vieną valandą buvo prabendrauta šia tema, todėl praėjusi šiek tiek teorijos ir viskas veikė iki tam tikro mano gyvenimo etapo neslėpsiu KM broliai tikrai dadėjo ne vieną 10 kg ;)

Nu nežinau... Hormonus tokia mityba teoriškai turėtų sutvarkyti. Bet gal nebūtinai.
Beje, nemanau, kad tik ketozėje vyksta geri dalykai. Pvz. man ketozė nėra jokia siekiamybė. Tik, kiek pamenu, ketozėje taip apetitas dingsta, kad joks emocinis valgymas tiesiog nepajėgus apsireikšti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 02 18, 13:30)
Nu nežinau... Hormonus tokia mityba teoriškai turėtų sutvarkyti. Bet gal nebūtinai.
Beje, nemanau, kad tik ketozėje vyksta geri dalykai. Pvz. man ketozė nėra jokia siekiamybė. Tik, kiek pamenu, ketozėje taip apetitas dingsta, kad joks emocinis valgymas tiesiog nepajėgus apsireikšti biggrin.gif

pajėgus.. mano patirtis tokia ir paskui kg auga ne dienom o valandom per 1,5 mėn. +14 kg ... ir hormonai nesitvarkė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 vasario 2020 - 12:41
QUOTE(Muka @ 2020 02 18, 12:36)
pajėgus.. mano patirtis tokia ir paskui kg auga ne dienom o valandom per 1,5 mėn. +14 kg ... ir hormonai nesitvarkė verysad.gif

Muka, matai, tu turi ir kitų gilių problemų. Reikėtų tau kompleksinio sprendimo būdo. Tik man atrodo, kad kai kuriems būdams tu esi uždėjus išankstinį "veto"...
Atsakyti
pasportavau puikiai,.
Muka,kol as nepaskaiciau ivadines dalies Tatjanos Demjanenko,tol su keto nepavyko niekaip susidraugaut,nu truko ziniu elementariu,ilgas procesas kol mano smagenis pasiekia,be to man visur reikia aukles,bet visazines ir su ytaiga..Kai as ja paskaiciau,kai pamaciau kokia stora ji buvo,ir kokia grazi dabar,plius ji baige tos srities mokslus salia fiziologiniu mokslu,apsigyne Amerikoj magistra nutricionistes,lengvai ivede i keto,o po to etapais toliau,tada supratau principus ir esu laiminga atradus tai.Galejau nemoket pinigu,pagrindus turiu,bet duoda pamokas veido mankstu,odos prieziuros,sexologijos,,fiziniu pratimu,psichologijos.Labai daug suzinojau.Gal svoris ir stovi,nezinau kas kaltas,ar svarstykles ar as,bet as tikiu tuo ka darau,nebetriznioju taip kaip anksciau ir zinau,kad as eisiu toliau tuo keliu.Mane gali nervuot kas nori,valgyt nenoriu ir neikisi.Nu nenoriu,prisimink busena su lipotrimu,ar buvo emocinis valgymas?Jis isnyksta,jei laikaisi ketozej.As taip galvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 vasario 2020 - 13:35
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 02 18, 13:49)
Muka, matai, tu turi ir kitų gilių problemų. Reikėtų tau kompleksinio sprendimo būdo. Tik man atrodo, kad kai kuriems būdams tu esi uždėjus išankstinį "veto"...

aha visų pirma hormonalinė pakaitinė terapija... antras etapas + antidepresantai 4u.gif derinukas tiesiog tobulas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 02 18, 13:35)
aha visų pirma hormonalinė pakaitinė terapija... antras etapas + antidepresantai  4u.gif derinukas tiesiog tobulas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu čia tu sugalvojai - aš to nesakiau smile.gif
Derinukų yra visokių. Ir nei vienam aš kelio neuždaryčiau, visus svarstyčiau. Nu bet čia aš smile.gif
Atsakyti