QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 18, 07:48)
Muka , keto gėris pagal mane :
1. krenta svoris
2. energijos perteklius
3. nuotaikų stabilumas
4. miego kokybė - miegi , kad ir nedaug, bet atsibundi pailsėjęs
5. proto aiškumas
6. pinigų taupymas maisto sąskaita
7. laiko taupymas maisto gaminimo sąskaita ( jei neužsiimi keto picų ir tortų kepimu ) . Eidama miegoti įjungiu mėsai ir daržovėms lėto kepimo programą, ryte susikroviau iš orkaitės į dėžutę ir darban MB išviriau garnyrui ryžių ar kt. Elektra naktį pigesnė Ar sukroviau jautieną ar kiaulieną į lėtpuodį - turiu plėšomos skanios mėsos .
PS dėl PB ir kavos sutinku . Todėl ir geriu ne nuogą kavą , o su riebalu . Man skanu Su pirktu ghi neskanu . Fek . Kažkada pabandžiau išpyliau . Turi būti tik mano gamintas. O kokosas kavai irgi ne visas man . Skaniausias šitas :
Be akcijos jis kainuoja 9,99 EUR,0,5 litro . Brangus rupūžė . Tai kai pagaunu akcija užsiperku .
1. krenta svoris
2. energijos perteklius
3. nuotaikų stabilumas
4. miego kokybė - miegi , kad ir nedaug, bet atsibundi pailsėjęs
5. proto aiškumas
6. pinigų taupymas maisto sąskaita
7. laiko taupymas maisto gaminimo sąskaita ( jei neužsiimi keto picų ir tortų kepimu ) . Eidama miegoti įjungiu mėsai ir daržovėms lėto kepimo programą, ryte susikroviau iš orkaitės į dėžutę ir darban MB išviriau garnyrui ryžių ar kt. Elektra naktį pigesnė Ar sukroviau jautieną ar kiaulieną į lėtpuodį - turiu plėšomos skanios mėsos .
PS dėl PB ir kavos sutinku . Todėl ir geriu ne nuogą kavą , o su riebalu . Man skanu Su pirktu ghi neskanu . Fek . Kažkada pabandžiau išpyliau . Turi būti tik mano gamintas. O kokosas kavai irgi ne visas man . Skaniausias šitas :
Be akcijos jis kainuoja 9,99 EUR,0,5 litro . Brangus rupūžė . Tai kai pagaunu akcija užsiperku .
Labas rytas,
taip kava maistas,bet vistiek geriu ryte,bet valgau 1xd.Del kavos ikisiu savo pastebejimus,kol nesuplakdavau elektriniu plakikliu visu ingridientu,riebalai plaukiojo buvo ne lab skanu.Mano blenderiuko maza talpa ir pasukus, liejasi per krastus tai dabar darau taip:Idedu iki 10g va tokio kokoso aliejaus kaip Dusia rodo(man atradimas-kvepia,skanus),ipilu 1a.s.grietineles 55% riebumo,sudaro 3g.ir apie 20g migd.pieno,tada gal 30g isvirtos karstos kavos ir sublenderiuoju.Tada viska supilu i likusia kava,pasaka skonis,putele ant kavis,nesiskiria nuo kapuchino.Tokia dariau siandien.Malonumas,kurio sunku atsisakyti kol kas,ir tebuna tai maistas,as vistiek valgau karta dienoj.
Svarstykliu nepirkau dar,neissirenku,o senosios rodo vis ta pati svori,nors sokuneja pirmyn atgal skaiciukai,bet nusistovi ant to vienintelio svorio.Nu kazkaip nenoriu tiket,kad visa savaite svoris nejuda.Inteik sumazejo ryskiai nei sudeginu,tai pg ta teorija turetu judet.Nurasau nervus svarstyklem ir nebezinau,ar reik nauju ar ir tos geros,tik svoris stovi.
Su visais punktais ,Dusios isvardintais,sutinku.
Leksiu pajudet.