Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 02 17, 11:16)
Labas rytas,
siaubas koks oras,visa savaitgali baisi audra ir dar si ryta duodasi,nenustoja.
Aciu uz kava,as pasidariau su kokoso aliejum ir migdolu pienu.Per savaitgali bandziau analizuot savo organizma,ar as noriu valgyt tikrai tuo metu,kai esu ipratus?T.y 11 ir 17?Ir ka,laisvai,be alkio jausmo issilaikau iki 16val.Bet,kilo klausimu,kava tokia su kokosu ir migd.pienu jau maistas?Tada geriau  2x.Jei taip,reiks atsisakyt,nors arbata su riebalu  tik,yra ,skaitoma,kaip tulzies varinetojas,o ne maistas.Ir dar ,gi neimanoma per 1x maitinima sunaudot dienai skirtas  kalorijas?.Pg kuratore prie vieno maitinimo man reik 40B,48R ir iki 20A,kas sudaro~670kal.As net tiek nesurenku.Ar cia taip ir turi but?Kavasucitrina,Dusia,klausiu jusu ,kiek jus surenkat kaloriju per ta vieninteli maitinimasi?

Luety , man kava yra maistas . Gaunasi kalorijų apie 250 -300. Ko ne maistas ?
Aš pietus 1200 -1300 surenku . Neskaičiuoju taip griežtai kaip tu ...
Atsakyti
Luety, aš ne 1 kartą valgau. Dariau eksperimentą įdomumo dėlei savaitę laiko, tai iš bėdos surenku kokį 1500, bet sunkiai. Neskaičiuojant galima per daug susimažint. Nepatiko man 1 kartas. Gyvent galima, bet 2 kartai geriau smile.gif
Atsakyti
Aciu,o man pasidare idomu.Per viema karta maxcimum galiu surinkt 800 kal,daugiau netelpa niekaip.
Dusia,is kur tu su ta kava tiek prirenki kaloriju.Man tik 71 kal susidaro.%g cocso aliejaus ir 5g grietineles bei 40g migdolu pieno.O be grietineles nei tiek nesusidaro.
Nu bet jei as nesurenku kaloriju,tai ta kava nera blogai joms papildyt,bert tai nera tai ko as noreciau,viena kart maitintis ir neerzinti insuluino dirbt,jeist jam laikyrtis zemo starto.Reiskia kava teks isjungt,bet arbata leidzia gert su riebalu.Gal kava be pieno tik su riebalu irgi ne maistas?
Valgiau iki tol 2xd ,puiku,lengva,bet ne tomis dienomis kai nesportuoju.Galvoju sia savaite pabandyt 1xd.tuo labiau,kad man lengvai gaunasi,ziueret kaip kris svoris.Neramina tik mazas kaloriju kiekis,gaunasi vios ne kaip su miltukais,tik tiek,kad valgai naturalu maista.Laukiu kuratores atsakymo del kalorazo,vbet jos vis sako,kaloriju neskaiciuojam bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif o sekam makrus,lyg tai butu ne tas pats.Manau specialiai,kad nukreipt demesi nuo kaloriju bigsmile.gif bigsmile.gif Mi cia tik as taip galvoju,bet kaip istiesu,sunku pasakyt.Kiek skaitau,tai ketozininkai dauguma sedi ant cvieno maitinimosi.
Atsakyti
Luety , kodėl kava be pieno tik su riebalu ne maistas ? Man maistas nes būnu ilgai soti smile.gif
17 gramų kokoso, 17 gramų naminio ghi . 295,46 kalorijos . Jokių pienų ir grietinėlių dabar nenaudoju .

Pietums 300 gr lašišos,10 gr majonezo , apie 150 gr naminio pašteto , ir avokadas . 1270.5 kalorijos .7 gr anglių. 1,33 gramo baltymo norimam 64 kg svorio .
Bet aš neseku jokių BRA. Šiandien suskaičiavau nes įdomu pasidarė . Valgau tiek , kad būčiau soti ilgai . Man taip paprasčiau . 2 valgymai dienoje nesigauna - pusryčiu nenoriu ... vakare einu sportuoti . Paėdus žvakės nepadaryčiau biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
Vienas valgymas šiek tiek lėtina medžiagų apykaita, tą skaičiau . Bet aš skaitau save valgant 2 kartus . Riebi kava maistas man , o jei kam netinka ... Vasara manu valgysiu 2 kartus , riebios kavos atsisakysiu , pridėsiu vakarienę .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 17, 14:52)
Luety ,  kodėl kava be pieno tik su riebalu ne maistas ? Man maistas nes būnu ilgai soti smile.gif
17 gramų kokoso, 17 gramų naminio ghi . 295,46 kalorijos . Jokių pienų ir grietinėlių dabar nenaudoju .

Pietums 300 gr lašišos,10 gr majonezo ,  apie 150  gr naminio pašteto , ir avokadas . 1270.5 kalorijos .7 gr anglių. 1,33 gramo baltymo  norimam 64 kg svorio .
Bet aš neseku jokių BRA. Šiandien suskaičiavau nes įdomu pasidarė .  Valgau tiek , kad būčiau soti ilgai .  Man taip paprasčiau .  2 valgymai dienoje nesigauna  - pusryčiu nenoriu ... vakare einu sportuoti . Paėdus  žvakės nepadaryčiau  biggrin.gif  ax.gif  biggrin.gif
Vienas valgymas šiek tiek lėtina medžiagų apykaita, tą skaičiau . Bet  aš skaitau save valgant 2 kartus . Riebi kava maistas man , o jei kam netinka ... Vasara manu valgysiu 2 kartus , riebios kavos atsisakysiu , pridėsiu  vakarienę .

Matai,mano kava kukli,tik 71 cal.Ir taip,siaip netaip suvalgiau 1002 cal.Bet jauciuos nekaip.Nu bet bandau.R-84,B-54,A-10.Po menesio laiko ketoninantis atejo tas nenoriu valgyt.smagu,kaip su Lipotrimu,tik su Lipotrimu buvo baisus kvapas is burnos,cia kiek mazesnis,ryskiai mazesnis ir as nejauciu jo.Paziuresiu,kas gausis po savaites,tuo labiau,klad sia savaite rekomenduoja pereit ant 1x maitinimosi.
Juaciuosi fantastiskai nenoredama valgyt. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 02 17, 18:42)
Matai,mano kava kukli,tik 71 cal.Ir taip,siaip netaip suvalgiau 1002 cal.Bet jauciuos nekaip.Nu bet bandau.R-84,B-54,A-10.Po menesio laiko ketoninantis atejo tas nenoriu valgyt.smagu,kaip su Lipotrimu,tik su Lipotrimu buvo baisus kvapas is burnos,cia kiek mazesnis,ryskiai mazesnis ir as nejauciu jo.Paziuresiu,kas gausis po savaites,tuo labiau,klad sia savaite rekomenduoja pereit ant 1x maitinimosi.
Juaciuosi fantastiskai nenoredama valgyt. biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

Mano durna galva 1000 mažai , lėtini medžiagų apykaitą ir tiek ... Bet tai tik mano nuomonė.
Aš stengiuosi nuo 1200 iki 1600 .
Bet jei tavo mokytoja sako , kad čia viskas gerai , ir daugiau nieko skaičiuoti nereikia - taip ir daryk . Svarbu pasirinkti vieną kelią, o ne blaškytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 vasario 2020 - 19:18
Staivka atsake kuratore:Jean, мы сами макросы не считаем, питаемся по тем, что насчитал бог.,
теория калорий безнадежно устарела и потеряла всякий смысл, прочитайте, пожалуста, книгу Код Ожирения, что Татьяна выложила в группу, там как раз про это есть. Низкая калорийность уменьшает метаболизм, но на кето и на голодании особенно включаются совершенно другие механизмы, и все работает иначе. Опять же вы занимаетесь спортом, ни о каком замедлении и речи быть не может.
Я вполне считаю, что вы занимаетесь спортом
😊👍🏻
https://vk.com/ideal...-190755983_3389
Atsakyti
Labos smile.gif

Jau kai kurios paprikos su kilputėmis smile.gif mažu reiks jau kišti į vazoniukus, nes paskui po savaitgalio su pincetu neiškrapštysiu, mažu jeigu šaldytuvan, gal pristabdyčiau augimą? ką mislinat šiuo klausimu smile.gif
Luety jie puikiai apsaugo savo produktą nerodo smile.gif Bet vistiek ačiū, kad daliniesi smile.gif
Jeigu apie kava su riebalu, mano nuomone , kaip Dusios37 jeigu insulino šuolis yra reiškaisi maistas smile.gif Tiesa aš net kartais mislinu, kad ir be nieko kava irigi maistas...
kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas
Dėkui Muka už kavą . Kiek žinau kava ir arbata be nieko nėra maistas. Pagal keto . O teorijų yra visokių . CH neleisdavo vaisinės arbatos gerti ... Pamenat ? Kiek žinau gavus riebalo didelio ir staigaus insulino šuolio nebūna, jis išsiskiria pamažu . Taip skaičiau . Ne visad geriu 300 kalorijų kavą, dažniausiai geriu su kokosu tik . Man kokosas labai pagerina draugystę su WC ir dar skaičiau , kad jis padeda išsilaikyti ketozėj vartojant daugiau anglių ... gal nesąmonė, gal tiesa . PS man skanu ax.gif tai ir nesuku galvos smile.gif
Muka uodeguotas paprikas tik į žemę ! Numarinsi atšaldžius gležnas šakneles... nebūk sadistė biggrin.gif šaldymas yra tik sėklom , sausas galima ir kameron , šlapias tik šaldytuvan . Na bet paprikų šaldiklin nedėčiau , kokių levandų sėklom puikiai veikia .

Dėl visų keto teorijų nebekomentuosiu , Luety turi savo mokytoją ir jos klausyk 4u.gif Savo nuomonę pasiliksiu sau smile.gif

Muka , kaip tavo katė ?

Luety nusipirkai svarstykles ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 vasario 2020 - 09:19
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 18, 10:19)
Labas rytas
Dėkui Muka už kavą . Kiek žinau kava ir arbata  be nieko nėra maistas.  Pagal keto .  O teorijų yra visokių . CH neleisdavo vaisinės arbatos gerti ... Pamenat ?  Kiek žinau  gavus riebalo didelio ir staigaus insulino šuolio nebūna, jis išsiskiria pamažu . Taip skaičiau . Ne visad geriu 300 kalorijų kavą, dažniausiai geriu su kokosu tik .  Man kokosas labai pagerina  draugystę su WC ir dar skaičiau , kad jis padeda išsilaikyti ketozėj vartojant daugiau anglių ... gal nesąmonė, gal tiesa . PS man skanu  ax.gif  tai ir nesuku galvos smile.gif
Muka uodeguotas paprikas tik į žemę ! Numarinsi atšaldžius gležnas šakneles... nebūk sadistė  biggrin.gif šaldymas yra tik sėklom , sausas galima ir kameron , šlapias  tik šaldytuvan .  Na bet paprikų šaldiklin nedėčiau , kokių levandų sėklom puikiai veikia .

Dėl visų keto teorijų nebekomentuosiu , Luety turi savo mokytoją ir jos klausyk  4u.gif  Savo nuomonę pasiliksiu sau smile.gif 

Muka , kaip tavo katė ?

Luety nusipirkai svarstykles ?

Kadangi kol kas nerandu Keto gėrio tai nuomonės savo nereiškiu smile.gif O kava ir arbata pagal protarpinį badavimą tai maistas. Manau kaip pats sau nusistatai nusiteiki susidarai tvirtą nuomonę tada gali ir eiti į priekį ;) Jeigu atsistojai vagon ir ari smile.gif
Katė kol kas gyvybinga, gyja... bet guzas yra....
Kokosas kavoje fek neskanu visai ir ta neprašaunama kava kažkoks nesusipratimas dievaži smile.gif bet kaip sakoma skoniui nėra draugų ;) Na iš bėdos Ghi ir tai netinka man tas riebalas kavoje jokio malonumo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 02 18, 09:33)
Kadangi kol kas nerandu Keto gėrio tai nuomonės savo nereiškiu smile.gif O kava ir arbata pagal protarpinį badavimą tai maistas. Manau kaip pats sau nusistatai nusiteiki susidarai tvirtą nuomonę tada gali ir eiti į priekį ;) Jeigu atsistojai vagon ir ari smile.gif
Katė kol kas gyvybinga, gyja... bet guzas yra....
Kokosas kavoje fek neskanu visai ir ta neprašaunama kava kažkoks nesusipratimas dievaži smile.gif bet kaip sakoma skoniui nėra draugų ;) Na iš bėdos Ghi ir tai netinka man tas riebalas kavoje jokio malonumo smile.gif

Muka , keto gėris pagal mane :
1. krenta svoris
2. energijos perteklius
3. nuotaikų stabilumas
4. miego kokybė - miegi , kad ir nedaug, bet atsibundi pailsėjęs
5. proto aiškumas
6. pinigų taupymas maisto sąskaita
7. laiko taupymas maisto gaminimo sąskaita ( jei neužsiimi keto picų ir tortų kepimu ) . Eidama miegoti įjungiu mėsai ir daržovėms lėto kepimo programą, ryte susikroviau iš orkaitės į dėžutę ir darban smile.gif MB išviriau garnyrui ryžių ar kt. Elektra naktį pigesnė ax.gif Ar sukroviau jautieną ar kiaulieną į lėtpuodį - turiu plėšomos skanios mėsos .

PS dėl PB ir kavos sutinku . Todėl ir geriu ne nuogą kavą , o su riebalu . Man skanu smile.gif Su pirktu ghi neskanu . Fek . Kažkada pabandžiau išpyliau . Turi būti tik mano gamintas. O kokosas kavai irgi ne visas man . Skaniausias šitas :

Be akcijos jis kainuoja 9,99 EUR,0,5 litro . Brangus rupūžė . Tai kai pagaunu akcija užsiperku .
Vis kas rytą paskaitau Emocins valgymas FB . Atrodo , kad mano mintis dėliotų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 vasario 2020 - 10:00
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 18, 10:48)
Muka , keto gėris pagal mane :
1. krenta svoris
2. energijos perteklius
3. nuotaikų stabilumas
4. miego kokybė - miegi , kad ir nedaug, bet atsibundi pailsėjęs
5. proto aiškumas
6. pinigų taupymas  maisto sąskaita
7. laiko taupymas maisto gaminimo sąskaita ( jei neužsiimi  keto picų ir tortų kepimu ) . Eidama miegoti įjungiu  mėsai  ir daržovėms lėto kepimo programą, ryte susikroviau iš orkaitės į dėžutę ir darban  smile.gif MB išviriau garnyrui ryžių ar kt. Elektra naktį pigesnė  ax.gif  Ar sukroviau jautieną ar kiaulieną į lėtpuodį - turiu plėšomos skanios mėsos .

PS dėl PB ir kavos  sutinku . Todėl ir geriu ne nuogą kavą , o su riebalu . Man skanu smile.gif Su pirktu ghi neskanu . Fek . Kažkada pabandžiau išpyliau .  Turi būti tik mano gamintas. O kokosas kavai irgi ne visas man . Skaniausias šitas :

Be akcijos jis kainuoja 9,99 EUR,0,5 litro . Brangus rupūžė  . Tai kai pagaunu akcija užsiperku .

Dėja nė po vienu punktu negaliu pasirašyti smile.gif Bet gal nebuvau tikrame keto smile.gif
kaip sakiau nesu išranki skoniam bet man apskritai riebalas kavoje netinka bet kokiame pavidale... man kava pasimėgavimas o ne maistas smile.gif Aš net iš didleio puodelio negeriu kavos smile.gif man tai ritualas smile.gif
Atsakyti