Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 02 13, 15:18)
O kodel vien del svorio ne?Nes juk neatidalinsi vieno nuo kito.Kai numeti svorio,pagerini hormonus,visas kitas sritis.Nors MB laikosi su manim del sveikatos,jis turi dilema,kaip susideliot viska,kad svoris nekristu(jam to nereikia) ir neiskristu is ketozes.As jam liepiau neatsisakyt varskes,surio.Jis valgo ju saikingai,tikesimes liks ketozej.

Luety man LOW CARB atrodo pati sveikiausia mityba. Ir teisingai susidėliojus svoris kristų ... Bet aš noriu nuraminti savo hormonus negerdama sintetinių hormonų smile.gif
Dėl sveikumo tai ar keto ar LOW CARB svarbiausia manau tinkami produktai - jei etiketėje mendelėjavo lentelė ir sudėtis bele kokio ilgumo - nepirkt tokio produkto...
MB reiktų angliavandenių iki 50 . Riba keto yra 50. Vėlgi - reikia pasižiūrėti , kaip jam . Individualu . Kiek aš skaičiusi ...
Keto mityba turi savo tamsiają pusę . Būna bėrimai , apkrova inkstams padauginus baltymų , kvapas. Kai kas išvardinta čia : TKMP

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 vasario 2020 - 15:56
Labos smile.gif

Na va kaip smagu Luety judi į priekį ir su galva tvarkaisi 4u.gif
Dusia37 o šaldai sėkliukes 2-3 dienas 0 znonoje ar tiesiog šaldytuve?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Dėkui Muka 4u.gif

Dėl dygimo paskatinimo : pamirkytas sėklas vynioju į drėgną natūralios medžiagos skiautę, dedu į celofaninį maišelį ir į daržovių skyrių šaldytuve . Nuo paros iki kokių 5. Pomidorai taip ir sudygę yra... Čia bajeriai iš pomidorų temos, kai dar gyva buvo supermamų pomidorinė tema .
Šiandien Valentas . Ar švenčiate ? Aš tai nelabai ... Man tokia prekybininkų šventė . Ir vaikų biggrin.gif
Muka , ar tu jungsiesi prie mudvieju su Luety ketinimosi , ar mesi svori kaip anasyk ?

Man ne esminis dalykas, bet : sėdus ant keto labai tauposi pinigai ir laikas skirtas maisto gaminimui ax.gif Na kartais palepinu MB pyragu , sriuba ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Savaitgali parvažiuos vaikas, gal palepinsiu išvirsiu cepelinų smile.gif Asmeniškai aš nelabai juos mėgstu .... Tai atsilaikyti nebus sunku smile.gif Aš labai žuvies pasiilgus , reiks ryt kepti kokį upėtakį .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Mylėkit ir būkit mylimos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 vasario 2020 - 09:33

Aš kol ks nemetu svorio smile.gif laukiu kol jis mane mes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ar švenčiame... na dėmesio visada sulaukiu wub.gif nors jo ir man kasdien gana bet gėlių ne kasdien gaunu smile.gif
O pomikus ir paprikas daiginu kaip Ate42 ant radiatoriaus, maišelyje ir diskeliuose :)gal reiks ir teip pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 vasario 2020 - 09:56
QUOTE(Muka @ 2020 02 14, 09:55)
Aš kol ks nemetu svorio smile.gif laukiu kol jis mane mes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ar švenčiame... na dėmesio visada sulaukiu  wub.gif nors  jo ir man kasdien gana bet gėlių ne kasdien gaunu smile.gif
O pomikus ir paprikas daiginu kaip Ate42 ant radiatoriaus, maišelyje ir diskeliuose :)gal reiks ir teip pabandyti smile.gif

Mano rankos kreivos , bet man diskeliuose paprikos sunkiai dygsta, žemėje geriau ... Nežinau kodėl . Muka neparašiau - iš šaldytuvo irgi reikia kas diena išimti ir pravėdinti .
Muka , nenorėk niekad , kad svoris pats tave mestų . Net nekalbėk taip ax.gif Pati žinai kada svoris pats žmogų meta ax.gif

O šiap tai toks durnas klausimas pasistojo - kodėl kai nuo 70 iki 75 priaugi būni labai nelaimingas ir negražus , o kai nuo 80 iki 75 numeti būni labai laimingas ir gražus ( aišku pats sau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) . nes svoris tai tas pats 75 (ar kitas skaičius) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip įdomiai surėdytas žmogaus mąstymas ax.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos,

pasisportavau taip gerai,smagi diena buna po sporto.
Muka,zinoma smagu,bet butu buve smagiau,kad buciau tiek neprisiauginus. biggrin.gif biggrin.gif Nors pas mene viskas greit darosi,net svoris auga greit.
Uzlipau ant svarstykliu,ir sutraskejo kazkas,MB sako visu kilu rodo daugiau.Teks naujas pirkt,tik dilema:elektronines ar mechanines.
Velentina turiu savo,tai apsikeiciam, buckiais ir viskas.Gana man ir tai.

Dygimams skatint nenaudoju jokiu triuku.seklas tiesiai i zeme,gausiai palieju uzdedu plevele ir iant radijatoriaus,pomikai sudygo,salotos sudygo kita laukiu kol sudygs.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 02 14, 13:48)
Sveikos,

Teks naujas pirkt,tik dilema:elektronines ar mechanines.

Dygimams skatint nenaudoju jokiu triuku.seklas tiesiai i zeme,gausiai palieju uzdedu plevele ir iant radijatoriaus,pomikai sudygo,salotos sudygo kita laukiu kol sudygs.

Mechaninės pieno riebumui matuoti , mano patirtis tokia . Turėjus paskutines pieš +- 15 metų tokias.

Luety toks sėklų apdirbimas yra labai geras norint senas sėklas pabudinti . Pomidorams tai neaktualu, jų sėklos 7-8 metus daigios . Paprikų sėklų dygimo laikas trumpesnis ... Būna , kad sunkiai prisikalbini smile.gif Geriausiai dygsta krapštytos iš paprikos sėklos . Net nedžiovintos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 vasario 2020 - 14:02
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 14, 11:58)
Mechaninės pieno riebumui matuoti , mano patirtis tokia . Turėjus paskutines pieš +- 15 metų tokias.

Luety toks sėklų apdirbimas  yra labai geras  norint  senas sėklas pabudinti . Pomidorams tai neaktualu, jų sėklos 7-8 metus daigios . Paprikų  sėklų dygimo laikas trumpesnis  ... Būna , kad sunkiai prisikalbini smile.gif Geriausiai dygsta krapštytos iš  paprikos sėklos . Net nedžiovintos .

Sakai gali paprastai paprika nedygt?Mano seklos ivairios ir mano iskrapstytos rudeni ir Ates dar turiu ir sodinau ir tavo dar kelias,tai tos jau gal 2016-2017m.FGal reikia prakrapstyt ir paziuret ar juda,jei ne bandyt daigint kazkaip tada set?Nugasdinai tu cia mane kazkaip. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 02 14, 15:35)
Sakai gali paprastai paprika nedygt?Mano seklos ivairios ir mano iskrapstytos rudeni ir Ates dar turiu ir sodinau ir tavo dar kelias,tai tos jau gal 2016-2017m.FGal reikia prakrapstyt ir paziuret ar juda,jei ne bandyt daigint kazkaip tada set?Nugasdinai tu cia mane kazkaip. unsure.gif

Luety praėjusių metų paprikų ir čilių daigumas būna 99 pr . Senos man yra nedygę ... arba dygsta kokį mėnesį , jau nurašai ir pasirodo . Taip darysiu tik Ate42 čilių sėkloms kurios yra 2018-2017 metų rinkimo. Nepamenu jau . Dar kaip kieno ranka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sako geroj rankoj ir lazda žydi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Mamos gimtadienis atšvęstas kitas savaitgalis uošvijon (MB mama po operacijos, bet viskas ačiū die) tai vėl toks susivėlęs savaitgalis laukia kazokas aplink puodus, ale ką padarysi tokia jau dalia ta mano smile.gif sakiau nupirksiu vištas kelias, pamacavosiu ir ilgam kepimui orkaitėn bus teip sakant ramu smile.gif
Žemės jau nupirktos, sėklos jau vystykuose ant radiatoriaus ( ale jis kaip nabašniko s..ė), dar sėklų nusipirkau kur jas dėsiu ale ermitaže akcija buvo tai kaip nepirksi smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,

Dėkoju Muka už kavą 4u.gif .
Kaip smagu Muka , tavo mamukas su Lietuva švenčia gimtadienį kartu 4u.gif
Atsikėliau pikta ko tai ... Nors savaitgalis buvo geras ax.gif Toks tinginio , apsipirkti ir apie puodus smile.gif Vakar priviriau cepelinų ir pati nevalgiau biggrin.gif Labai retai aš juos gaminu, nes daug laiko užima . Taip nutariau Lietuvos gimtadienį atšvesti ...
MB juokėsi iš manęs, kad prigaminau niolika patiekalų . Toks įkvėpimas buvo po sunkios darbinės savaitės. Šeštadienį prikepiau pašteto ir upėtakio ir pyragą varškinį ax.gif Raznieslo. Vaikas namo buvo grįžęs, tai bent valgytojų yra bigsmile.gif
Luety kaip savaitgalis ? Kaip svoris po jo ? Man namie sunkiau negu einant į darbą... Šeštadienį riešutų prisivalgiau smile.gif Bet reikia laikas nuo laiko pasilepinti ??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas,
siaubas koks oras,visa savaitgali baisi audra ir dar si ryta duodasi,nenustoja.
Aciu uz kava,as pasidariau su kokoso aliejum ir migdolu pienu.Per savaitgali bandziau analizuot savo organizma,ar as noriu valgyt tikrai tuo metu,kai esu ipratus?T.y 11 ir 17?Ir ka,laisvai,be alkio jausmo issilaikau iki 16val.Bet,kilo klausimu,kava tokia su kokosu ir migd.pienu jau maistas?Tada geriau 2x.Jei taip,reiks atsisakyt,nors arbata su riebalu tik,yra ,skaitoma,kaip tulzies varinetojas,o ne maistas.Ir dar ,gi neimanoma per 1x maitinima sunaudot dienai skirtas kalorijas?.Pg kuratore prie vieno maitinimo man reik 40B,48R ir iki 20A,kas sudaro~670kal.As net tiek nesurenku.Ar cia taip ir turi but?Kavasucitrina,Dusia,klausiu jusu ,kiek jus surenkat kaloriju per ta vieninteli maitinimasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 vasario 2020 - 11:17