QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 13, 10:51)
Luety miegant apie 7 -8 val sunaudoji apie 450 - 500 kalorijų . Taip rodo mano laikrodukas
65 kg sportuojanti moteriškė ir nesportuojanti skiriasi kaip diena ir naktis.
Jei gerai pamenam
, ponas X rimtai sportuoti neleisdavo - nes užkils apetitas.
Ps skaičiusi ne vieną nelaimės istorija , kaip rimtai sportuojant ir sunaudojant 1200 kalorijų svoris ima augti . Kalorijų deficitas ...
Jeitiek sudegamtai labai daug.
Matai,su ch.mes nesportuodavom,o kaip gerai svoris krito.Taip,kad sportas padeda tik issaugot raumenis dietos metu,bet nera panaceja dietos rezime,bet pageidaujama.
Na su 1200kal,jei rimtai tiek ir rimtas sportas,tai jau ir be sporto svoris turetu krist,tai kazkas tai ne taip,arba kaloriju daugiau,arba sportas siaip sau pasistaipymai,kaip,kad matau sportklubyje.Ateina bobutes su batais ilgais,seda ant motoactive masinu,pasilinguoja ir bega svertis
tai zinoma,kad svorio priaugi,nes po to jos eina i kavinuke salia sporto klubo ir eda burgerius.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 02 13, 12:05)
Luety, tik pridursiu. Citata iš vienos laidos. Žinoma, nieko naujo, aš apie tą patį daug skaičius, knygą apie tai (ir ne tik) esu čia rekomendavus - "the Calorie Myth", ir labai pritariu tam. Taigi: "Vienas absurdiškiausių sklandančių teiginių, kad kalorija lygi kalorijai. Kažkodėl I termodinamikos dėsnį (energijos tvermės dėsnį) ėmė ir perkėlė į biologinį kūną. O kur hormonai, kur medžiagų apykaitos elementai ir t.t.? Mūsų smegenys apskritai žino, koks turi būti mūsų asmeninis svoris." Taigi, ir į tai turbūt reikėtų atsižvelgti. Aišku, dabar tu tokiame kelyje, kuriame suvalgytos kalorijos yra geros
. Tai čia paminėjau tik šiaip sau, kad neužmirštume
Pritariu,srtai ir kuratore savo laidose vis primena,kad tas dvi savaites pirmas,mes nekreipem demesio i BR,o tik i carbus,nes pratinom savo hormonus prie pokyciu,prie paciu supratimo,kiek reikia maisto,kad pajustume,jog jo nebenorim.Ir toliau ji neakcentuoja kaloriju,o tik carbus pataria kazkiek ziuret riebalu,baltymu,bet nuo triju maitinimusi pereit iki 2,ir zinoma mazes viskas tada.o dabar jau imete plana,kaip pereit prie 23/1 mitybos.Pirma diena valgyt tris kartus,antra viena,trecia-tris,ketvirta-2,penkta 3,sesta -3,o septinta viena.Staigiai pereit ant vieno nerekomenduoja ir netgi pabrezia,kam tai nepriimtina,lieka ant savo pasirinkto rezimo,nes ne visu hormonai prisitaiko prie to.
As nezinau,kokie yra mano skaydlaiukes hormonai,ar padidekje,ar ne,o kiek zinau,tai labai tukina,trukdo svoriui krist.Issitirt nemokamai cia be sansu,nebent rastu kontraindikacijas tam.Kad cukrus kraujyje normalus buvo,tai faktas,bet ar mano insulinas pasiduoda greitam apdorojimui,nezinau,bet manau,kad taip,nes nera mano BR sustyguoti ciki piki,o muinus 5,4kg per beveik 4 sav.manau rodo,kad viskas gerai siuo metu su manim,isskyrus diiidele pastrigimo baime,ir nepilna pasitikejima dietos sveikumu,ypac riebalu gausa.Bet yra tik du variantai,arba susitaikai su viskuo ir kudeji,arba sedi stora ir lauki kol padusi.Varau savo baimes lauk,skaitau daug.Dabar Jeison Fanga NUTUKIMO KODAS.