Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luey, tu suvalgai 144 g baltymų? blink.gif KAIP??? unsure.gif
O apskritai tai man vien nuo skaitymo apie tuos skaičius niežulys apima biggrin.gif. Reikėtų - baigtųsi kūdinimaisi, net neprasidėję biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 11 vasario 2020 - 16:59
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 02 11, 14:59)
Luey, tu suvalgai 144 g baltymų?  blink.gif KAIP??? unsure.gif
O apskritai tai man vien nuo skaitymo apie tuos skaičius niežulys apima biggrin.gif. Reikėtų - baigtųsi kūdinimaisi, net neprasidėję biggrin.gif

Ne,baltymu ne,tuik riebalu.Siaip 116,108,nors yra buve ir 140 riebalu,kai ant 0 carbu,bet dabar issiaiskinau,reiskia ir carbai ir riebalai ir baltymai,viskas paskaiciuota 3x d mitybos,o jei maitiniesi 1,ar 2xd,tai ir viskas turi but dalinama i 3 wub.gif wub.gif
Tai ryskiai keicia suvartojima ir kaloringuma.
Man nepatinka kapstytis,bet as turiu viska zinot,kad atlikt teisingai,tai mano paskutinis sansas gyvenime sukust.Todel jauciu didele atsakomybe pries save ir i viska ziuriu labai rimtai.Vat.Kai yprasiu,suprasiu,zinoma neskaiciuosiu,bus aisku iskart,bet as tik pradedu,kas tos 3 su biskiu savaites.Turiu vbut rami,kad supratau.
Ir dar,maitinantis 1-2x dienoj atsieit gerai isgert kavos ar arbatos su riebalu.Riebalas neuzkelia insulino,bet padeda judet tulziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 vasario 2020 - 18:11
QUOTE(Luety @ 2020 02 11, 18:08)
Ne,baltymu ne,tuik riebalu.Siaip 116,108,nors yra buve ir 140 riebalu,kai ant 0 carbu,bet dabar issiaiskinau,reiskia ir carbai ir riebalai ir baltymai,viskas paskaiciuota 3x d mitybos,o jei maitiniesi 1,ar 2xd,tai ir viskas turi but dalinama i 3 wub.gif  wub.gif
Tai ryskiai keicia suvartojima ir kaloringuma.
Man nepatinka kapstytis,bet as turiu viska zinot,kad atlikt teisingai,tai mano paskutinis sansas gyvenime sukust.Todel jauciu didele atsakomybe pries save ir i viska ziuriu labai rimtai.Vat.Kai yprasiu,suprasiu,zinoma neskaiciuosiu,bus aisku iskart,bet as tik pradedu,kas tos 3 su biskiu savaites.Turiu vbut rami,kad supratau.
Ir dar,maitinantis 1-2x dienoj atsieit gerai isgert kavos ar arbatos su riebalu.Riebalas neuzkelia insulino,bet padeda judet tulziai.

Manęs tavęs nesuprasti biggrin.gif. Taigi, rašei: "Man atsiunte 115 R,144 B ir iki 20 Carbu,kas sudARYTU 1600 kal". Tai tik atsiuntė, bet tu ne taip valgai?
Ir čia nesuprantu: "reiskia ir carbai ir riebalai ir baltymai,viskas paskaiciuota 3x d mitybos,o jei maitiniesi 1,ar 2xd,tai ir viskas turi but dalinama i 3". Tai jei 3 k valgai, tai 1600 kcal, o jei 1 kartą, tai tik 533? Nes rašai, kad dalinti į 3.
Ai, nu bendrai svarbu tu supranti ir gerai smile.gif. Man nelabai gresia skaičiavimai, nu bet vis pasicekavint reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 02 11, 16:21)
Manęs tavęs nesuprasti biggrin.gif. Taigi, rašei: "Man atsiunte 115 R,144 B ir iki 20 Carbu,kas sudARYTU 1600 kal". Tai tik atsiuntė, bet tu ne taip valgai?
Ir čia nesuprantu: "reiskia ir carbai ir riebalai ir baltymai,viskas paskaiciuota 3x d mitybos,o jei maitiniesi 1,ar 2xd,tai ir viskas turi but dalinama i 3". Tai jei 3 k valgai, tai 1600 kcal, o jei 1 kartą, tai tik 533? Nes rašai, kad dalinti į 3.
Ai, nu bendrai svarbu tu supranti ir gerai smile.gif. Man nelabai gresia skaičiavimai, nu bet vis pasicekavint reikia biggrin.gif

na matai,dar maisausi riebalu ir baltymu kiekiuose.,sorry.
As klausiau,tai kaip,kai viena kart maitiniesi tik tiek kaloriju?Kaip tada su metabolizmu?Man atsake,kad teoriskai taip,bet praktiskai is tokio kiekio nebuna sotu,todel prie vieno karto dienoje mitybos zmones padidina visus makrus beveik 1/2 viso skirto dienos kiekio.,I tarpus geria arbata ar kava su riebalu.
Atsakyti
Labos smile.gif
Kosmosas nieko naujo nepasakysiu smile.gif Bet manau, kad mokina pažinti porcijas jas matuoti akimis, įjungti smegenų pusrutulius tai jau tobula smile.gif bet tai grįžtant prie 2 X maitinimo smile.gif tai jeigu man reikia 115 riebalu tai juos dalinu į 3 t.y. 38,33 tada jeigu man du kart tai galiu per diena 76,66 ?
Dar sėklų nepirkau ir vis mislinu gal prasimušiu su paprikos Ate42 sėklomis, man tos paprikytės fainulkos tokios storuklos smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 vasario 2020 - 08:03
Labas rytas,
ačiū už kavą, Mukute biggrin.gif
O kurias paprikų sėklas turi? Geltonas ir raudonas apvalias?
Man irgi pavasari pakvipo. Pradėjau sėklas vartyt.....ir....nerandu savo Red Schery čili paprikyčių. Tos apvaliukės, kur įdarymui tinkamos. iš viso, nerandu jokių pernai rinktų sėklų. Kraustom perkraustom viską. Kažkur vyriškis pakavojo. rolleyes.gif
Kaulinsiu, jei kuri turit, bent penkias sėklytes.
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui už kavą .Ate42 sėklų turėčiau turėti , tik ne pernykščių o senesnių - 2018 vasaros . Tikiuosi bus daigios . Pravesiu savo dėželes savaitgali, parašysiu MS .
Ate42 storasienės paprikos nuostabios . Bet man reikia ankstyvų vasaros derliui. Kad liepa jau galėčiau kimši , aš taigi besotė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Todėl sėsiu visokių .

PS man dabar nuostabus laikas sėdėti ant dietų . Yra laiko pasigaminti maisto, nereikia lėkti paknostom kaip vasara. Pramogų mažai . Kaip gali būti keto , kai sode braškės , agrastai ir avietės ? Man nepavyks biggrin.gif O dar savaitgaliai kaime , su užklystančiais draugais su vynu ... Bus bai bai keto , žinau save smile.gif Taip judesio bus daugiau kaime. Tik viena paguoda. Ir jei būsiu tokia energinga , kaip dabar su keto tai visi darbai sprogs ore biggrin.gif

Kas išmanote apie pelargonijas ? Pernykštės išgyveno. Jei prilaužyčiau atžalų įsišaknydintų ? Jau dabar ar vėliau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 vasario 2020 - 09:15
QUOTE(ate42 @ 2020 02 12, 09:56)
Labas rytas,
ačiū už kavą, Mukute biggrin.gif
O kurias paprikų sėklas turi? Geltonas ir raudonas apvalias?
Man irgi pavasari pakvipo. Pradėjau sėklas vartyt.....ir....nerandu savo Red Schery čili paprikyčių. Tos apvaliukės, kur įdarymui tinkamos. iš viso, nerandu jokių pernai rinktų sėklų. Kraustom perkraustom viską. Kažkur vyriškis pakavojo. rolleyes.gif
Kaulinsiu, jei kuri turit, bent penkias sėklytes.

jeigu rasiu būtinai smile.gif reikia pranersti sklose... bet zinai as kartais sumaisau su pavadinimais... o apskritai duosiu daigiuku smile.gif nes pati sesiu smile.gif

Dusia37 aš laikau iki kovo pabaigos paskui sodan ir tada persodinu senus kerus į naują žemę tuo pačiu ir šakelių prikišu...smile.gif o kaip reikai nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 vasario 2020 - 09:49
QUOTE(Muka @ 2020 02 12, 05:56)
Labos smile.gif
Kosmosas nieko naujo nepasakysiu smile.gif Bet manau, kad mokina pažinti porcijas jas matuoti akimis, įjungti smegenų pusrutulius tai jau tobula smile.gif bet tai grįžtant prie 2 X maitinimo smile.gif tai jeigu man reikia 115 riebalu tai juos dalinu į 3 t.y. 38,33 tada jeigu man du kart tai galiu per diena 76,66 ?
Dar sėklų nepirkau ir vis mislinu gal prasimušiu su paprikos Ate42 sėklomis, man tos paprikytės fainulkos tokios storuklos smile.gif
Kavos

Labas rytas,

Si ryta lengvesne 800g.Ir jau perkopiau 5kg riba.Dziaugiuos be galo.
Muka,taip,skaiciuoji teisingai,bet mano patarimas,jei pradedi,skaiciuok tik karbus,kokias 2 sav,valgyk riebu maista,is pieno produktu pasilik pacia riebiausia grietinele,ismesk augalinius aliejus,nepersistenk su padazais ir prie zemo angliu kiekio ims krist svoris.Po to pradek isjunginet grietinele,(as dejau 5g i kava ir i padaza pradzioj pyliau),atsisakyk padazuose,po to kavoje,keisk i migdolu piena,jei reikia o tada jau imk stebet kitus,nors be planavimo is anksto,kitu makru nesureguliuosi.Bet ji ir nesako grieztai ju laikytis,sako stengtis,protaut,nevartot pridetiniu,jei valgai riebia mesa,jei krutinele,tada zinoma reikia kazkiek,o kad but lengviau - visi karbai zaliose leistinose darzovese,ju gali valgyt kruvas,kad uzkimst skrandi jei alkana.Pradzioj suvalgydavau iki 300g dienai,dabar jau ne,perdaug jauciu iskart.Pirma susitvarkyt su carbais,laikyt iki 20,jei valgai 3x, ir t.t.Kai svoris krinta,pasijauti fantastiskai,gryzta saviverte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 vasario 2020 - 10:15
http://www.calorizat...alyzer/products

cia rusiskas puslapis susivest produktus ir pasiskaiciuot nakrus.Dar cia galima issivest ruosiamo maisto kaloringuma,makrus,100g produkto,jei darai koki sudetinga patiekala.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 12, 09:14)
Labas rytas,

Dėkui už kavą .Ate42 sėklų turėčiau turėti , tik ne pernykščių o senesnių - 2018  vasaros . Tikiuosi bus daigios . Pravesiu savo dėželes savaitgali, parašysiu MS .
Ate42 storasienės paprikos nuostabios . Bet man reikia ankstyvų vasaros derliui. Kad liepa jau galėčiau kimši , aš taigi besotė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Todėl sėsiu visokių .

PS man dabar nuostabus laikas sėdėti ant dietų . Yra laiko pasigaminti maisto, nereikia lėkti paknostom kaip vasara. Pramogų mažai . Kaip gali būti keto , kai sode braškės , agrastai ir avietės ? Man nepavyks  biggrin.gif  O dar savaitgaliai kaime , su užklystančiais draugais su vynu ... Bus bai bai keto , žinau save smile.gif Taip judesio bus daugiau kaime. Tik viena paguoda. Ir jei būsiu tokia energinga , kaip dabar su keto tai visi darbai sprogs ore  biggrin.gif

Kas išmanote apie pelargonijas ? Pernykštės išgyveno. Jei prilaužyčiau atžalų įsišaknydintų ? Jau dabar ar vėliau ?

Ačiū, Dusia, norėsiu tų sėkliukų. Lauksiu. O gal ir dsavo dar netyčia rasiu....
Palergonijas laužyk, padživink pusdienį ir kišk žemėn padarius pirštu skylę. Priaugs puikių. Jei nori, atvešiu rožiažiedę, burokinės spalvos. Graži. Dabar nupjaustyta, tuoj pradės gaivintis. Ji augi į dydį. Atvežt?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 12, 14:05)
Ačiū, Dusia, norėsiu tų sėkliukų. Lauksiu. O gal ir dsavo dar netyčia rasiu....
Palergonijas laužyk, padživink pusdienį ir kišk žemėn padarius pirštu skylę. Priaugs puikių. Jei nori, atvešiu rožiažiedę, burokinės spalvos. Graži. Dabar nupjaustyta, tuoj pradės gaivintis. Ji augi į dydį. Atvežt?

Aga , kada prie progos , visai norėčiau . Geros gėlės nereiklios tos pelergonijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 vasario 2020 - 14:12