Žinokit, čia mes ne ne nuo vakar ir ne pirmą kartą svorį metam ir kai ką žinom . Tai va - mityboje "kuo mažiau" nėra geriau. Vienam kartui tai gal taip. Ar ir visą gyvenimą likt su tuo "mažiau"? Organizmas turi gauti reikalingą kiekį baltymų i riebalų, jei nenorim problemų. Tai "kuo mažiau" ilgai negros. Kai kiekius padidinsim, viskas atgal sugrįš ir draugų atsives, o metabolizmas nuo "kuo mažiau" suvarytas, tai kas tada? Dar mažiau? Yra protingesnių būdų. Jų mes ieškom ir surandam sau geriausius. O jums ačiū už rūpestį.
O kaip čia protingai pabendravote Tiesa tai ar 1 gr ar 1,7gr to baltymo ? Valio radau o tikslaiu rado Mb kur padėjo pomikus visgi namie buvo Tai ką jau sėja galima būtų pradėti, bet gal pardėsiu nuo paprikų ir po 02.16 kaip sakoma jau naujam sezonui ruošiamasi Tai ką čia visos kaip ir ant keto o aš tipo ne prie hebros Tiesa jeigu mano svoris turėtų būti 65 kg, tai kiek jūsų nuomone baltymo, riebalo ir carbų reikia? kavos?
Labas rytas, Imu kavos , miegligė vakar užpuolė matys visos savaitės miego trūkumas susikaupė
Luety kaip jūs gyvi po audros ? Net per žinias pranešinėjo ir reportažus rodė apie audras UK.
Muka aš labai giliai keto nekapstau ... Neatsakysiu nieko . Nes neturiu vieno guru , pagal kurį sekčiau . Labai priklauso nuo žmogaus aktyvumo - sportuojantiems reikia daugiau... bet jei per daug baltymo apkraunami inkstai ir tt. Ir iš viso - tas kalorijų skaičiavimas labai jau nepatikimas dalykas Kas gali pasakyti , kiek energijos pagamins mano organizmas ? kiekvieno organizmas labai individualus ... O tos kalorijos biški šakėm ant vandens . PS Lyety , kiek mano žinios siekia organizmas Q sintetinto nepasiima. Apart placebo jokios naudos . Bet čia mano nuomonė. Mano geriausias matuoklis yra mano pačios savijauta + lengvas svorio kritimas ... jei pastringu , pasiskaičiuoju arba darau įkrovos ( keto įkrovos ) dieną . Suveikia .
Aš savaitgalį irgi žadu sėti paprikas ir kokį 10 ankstyvų žemaūgių pomidorų. Kad per Jonines galėčiau ragauti pagrindiniam derliui pomidorus sėsiu apie kovo pusę . Tikiuosi per kovą man šiltnamį uždengs
Muka, (Мы знаем, что потребление белка может варьироваться от 0,8 г до 1,7 гр, а иногда и до 2 г на 1 кг нормальной массы тела, (приблизительно 20% дневного рациона). Жир потребляется до насыщения. Но мы помним, что наша задача и тратить свой собственный жир. Поэтому наши рекомендации от 1,2 грамма жира на 1 грамм белка. В целом жир для нас варьируется от 0,8 до 1,2 грамм жира на 1 грамм белка. Итак, резюмируем, к-во углеводов может незначительно меняться, но стараемся держать до 20 грамм. В зависимости от нюансов к-во белка варьируется, но стараемся в начале держать 1,7/2 грамма на килограмм нормального веса, постепенно снижая (опять таки исходя из ваших личных особенностей) Жиры у нас до сытости. Но не более чем 1,2 грамма на 1 грамм белка. Очень важно выбирать источники жиров.)
Cia teorija,o praktiskai vakar aiskino taip:skaiciavimai uzknisa, todel,jei nedarysim jokiu sudetingu patiekalu,padazu,o valgysim paprastai,ryte kiausai ,riebios sonines kelios juosteles,darzoves,vakare gabalas mesos,darzoves,baltymu riebalu santykis bus daug maz tvarkoj,nes jie bus gauti is naturaliu produktu,o ne pridetiniai riebalai.Pradzioj zinoma vargo yra,kol ypranta akis.Bet ,jei nori rezultato,reikia oaskaiciuot,kol yprasi.As nekalbu apie tas,kuriom svoris krinta,kaip vanduo nuo kalno,tik apribojus anglius,as ieskau kaip savo svori isjudint,nes as turiu ta problema.Todel man reikia rast savo balansa,o cia ne isakymas visiems,bet patarimas,ka isbandyt svoriui stovint.Dar ji patare savaitgali 0 carbu pabandyt ir vel gryzt prie iki 20g Grupej yra tokiu kur per menesi numeta 19-15,bet ne as. Zodziu,ieskot savo variantu svoriui isjudint. Per savaitgali stovejo svoris. Audra baisi,nosies nekisom lauk,bet mano kiemelyje lakste ir dezutes plastmasines ir vazoneliai,ejau viska fiksuot,slept po uzdanga.Aciu D,ne tiesiai i langus vejas putr,o is sono,bet vistiek baisu.Daug medziu islauzyta,Jorksyre upes issiliejo is krantu,namas maciau nugriuves,nes buvo ant posukio gatvej,kur issiliejes vanduo tekejo,traukiniu,lektuvu reisu sustabdymas,vienas durnelis sugalvojo ant juros paskraidyt su skraidykle,tai nunese tolyn i jura,gelbetojai su laivu buvo bangu perversti,vos nenuskendo.Vejas tebera stiprus,dauzosi ziauriai,daug zmoniu be elekros,bet mes normaliai.Nexinau ka rasiu sode,bet per toku veja bijau vaziuot,koks medis,kad neuzkristu.
Luety man atrodo organizmas apsigydys save ir svoris pajudės. Viskam reikia laiko . Imk Reiks po pamokų susirašyt su mergyte savo , kaip supratau Velsas mušė vėjų rekordus ...
Kaune vėjo didelio nepajaučiau , tik slidu . Šlabdriba ...
Muka jungsiesi į ketininkių gretas ar ieškosi savo kelio ? Man labai norėtusi iki kelionės pas mergytę dar kokius 3 kg pamesti Jei pavyks džiaugsiuosi
Luety man atrodo organizmas apsigydys save ir svoris pajudės. Viskam reikia laiko . Imk
Reiks po pamokų susirašyt su mergyte savo , kaip supratau Velsas mušė vėjų rekordus ...
Kaune vėjo didelio nepajaučiau , tik slidu . Šlabdriba ...
Muka jungsiesi į ketininkių gretas ar ieškosi savo kelio ?
Man labai norėtusi iki kelionės pas mergytę dar kokius 3 kg pamesti Jei pavyks džiaugsiuosi
Muka, kad but kiek aiskiau,kaip suskaiciuot normaliam zmogui makros. Pvz ,mano ugis 170cm.Kad suzinot normalu savo svori,naudojames pacia paprasciausia formule,ugis minus 105.Reiskia 170-105=65,tada gauta normalu svori 65x1,7=110 g baltymu parai.Riebalu-1,2g vienam gramui baltymo,tai 110x1,2 ir gauni 130.Ant keto tau reikia carbu 20g,baltymu 110,rienalu 130.Cia gaunasi kaloringumas apie 1600.Mano uzdavinys susiskaiciuot makrus ant 1000 cal.Racionas turi sudaryt 5%carbu,15%baltymu ir 80% riebalu.Imi 1000x80:100=800cal is riebalu,toliau 800:9 ir gauni 88 g riebalu parai.Toliau baltymai.1000x15:100=150cal.150:4=37,5 g baltymu parai ir anglys t.p.1000x5:100=50 cal.Toliau 50:4=12,5 carbu parai.Taip mus mokino sekt.Sekt visa tai tol,kol akis ypras,kiek tai sudaro vizualiai ant lekstes,iki tol kol tau uzteks to maisto ir nebenoresi valgyt ,t.y.dalint jo i 3x per diena,po to i 2xper diena,o visu geriauia but 1x dienoj visa tai suvartot,kad tikrai easy,bet tu turi jaust is to sotuma,nenoret daugiau valgyt ir nejaust alkio.Tokia buvo sios dienos pamoka.
Luety man labai sudėtingas atrodo skaičiavimas Tai Tu gyveni dabar su 1000 kalorijų ? Numirčiau iš bado Nors man praėjusią savaitę buvo 2 dienos , kai nesuvalgiau atsineštų pietų . Buvo per daug . Stebuklas ne kitaip
Luety man labai sudėtingas atrodo skaičiavimas
Tai Tu gyveni dabar su 1000 kalorijų ? Numirčiau iš bado Nors man praėjusią savaitę buvo 2 dienos , kai nesuvalgiau atsineštų pietų . Buvo per daug . Stebuklas ne kitaip
Skaiciuot nesunku.Viena kart susiskaiciavai,uzfiksavai tuos skaicius ir viskas,o va,laikytis pagal juos nera lengva.As laikiausi 1600cal,svoris auga,perejau 1200cal,svoris stovejo, ir tk tada,kai buvo apie 1000 juda zemyn..Tada jauciuos lengvai alkana.Ir is vis,kai sako,kad valgyt nenori,as visada noriu.Ne alkana,bet,jei matau po akim koki sudmaisti,rankos tiesiasi,kovoju su savim,kol kas laimiu.Artejant 17val jau zvalgausi i laikrodi noriu valgyt.Esu keto,karbu nepervartoju.
Skaiciuot nesunku.Viena kart susiskaiciavai,uzfiksavai tuos skaicius ir viskas,o va,laikytis pagal juos nera lengva.As laikiausi 1600cal,svoris auga,perejau 1200cal,svoris stovejo, ir tk tada,kai buvo apie 1000 juda zemyn..Tada jauciuos lengvai alkana.Ir is vis,kai sako,kad valgyt nenori,as visada noriu.Ne alkana,bet,jei matau po akim koki sudmaisti,rankos tiesiasi,kovoju su savim,kol kas laimiu.Artejant 17val jau zvalgausi i laikrodi noriu valgyt.Esu keto,karbu nepervartoju.
Turiu as programele,viskas uzfiksuota ir analizuoju.Svoris judedavo tom dienom kada kal buvo suvartojama apie 1000.(1100;1090).Kai apie 1600 kal svoris kilo.Viska analizuoju,stebiu.Karbai iki 20,o dazniausia sukasi apie 10.Riebalu,aisku,kai kaloriju ir ju daugiau,cia toks atvirkstinis rysys.Lyg ir nereikia kreipt demesio i kalorijas,bet ju deficitas reikalingas,tai tas pasakymas,kad kaloriju neskaiciuojam yra salyginis.
O kodel alkana jauciuos,nu ne tai,kad alkana,bet neuzmirstu pavalgyt,greiciau apie maista galvoju dazniau,nei pamirstu ji.
Turiu as programele,viskas uzfiksuota ir analizuoju.Svoris judedavo tom dienom kada kal buvo suvartojama apie 1000.(1100;1090).Kai apie 1600 kal svoris kilo.Viska analizuoju,stebiu.Karbai iki 20,o dazniausia sukasi apie 10.Riebalu,aisku,kai kaloriju ir ju daugiau,cia toks atvirkstinis rysys.Lyg ir nereikia kreipt demesio i kalorijas,bet ju deficitas reikalingas,tai tas pasakymas,kad kaloriju neskaiciuojam yra salyginis.
O kodel alkana jauciuos,nu ne tai,kad alkana,bet neuzmirstu pavalgyt,greiciau apie maista galvoju dazniau,nei pamirstu ji.
Luety jei su keto nori mesti svorį niekur nemačiau pagrįsto parašymo NESKAIČIUOTI ! Man toks pasakymas - nieko nereikia skaičiuoti ( ypač pradžioj ) skamba nerimtai ...
O skaičiavimas paprastas : kiek sunaudoji per dieną reikia minusuoti 15 pr, paskui -20 pr , ir tiek kalorijų suvalgyti ... Todėl ir klausiu - kiek sunaudoji per dieną kalorijų ar maždaug įsivaizduoji ? O ne kiek suvalgai. Suvalgomas kalorijas lengva suskaičiuoti ...