Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 02 04, 13:57)
Nu taip,nu jo bigsmile.gif  bigsmile.gif bet geriau minus,nei plius.Zinau savo svarstykles,grindis,pries padedama patikrinu,kad butu lygiai,svarstyklese jau turiu ismynus zyma,kur stotis,kad but lygiai  bigsmile.gif  bigsmile.gif zodziu... bigsmile.gif  bigsmile.gif O apimciu dar nematuoju.Tiksliai gali ismatuot,kai esti raumenys,o kai lasiniai,tai truputi patempi,ne zymes kune nelieka,o atrodo susitrauke apimtys.As tik svarstyklem pasitikiu.

Luety labiausiai pasitikiu rūbais ...Kai gali džinsus neatsisegus ir užtrauktuko neatsitraukus nusimauti, ( užsimauti sunkiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) va tada širdis džiaugiasi ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Atnešu kavos . Pačiai reikia, nes labai prastai miegojau .
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka smagu žinoti , kad Tau viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gero skrydžio namo 4u.gif

Luety kaip reikalai šiandien po sporto? Galvoju , kad po sporto kokio kg vandens netekai. Bet čia mano nuomonė smile.gif
Aš kai tešlėju , tai nesisveriu po mėnesį , nesigadinu nervų . O kai metu svori tai lipu ir lipu ant svarstykių smile.gif Ryte vakare biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet vis tiek labiausiai matosi ant rūbų, ypač su keto dieta . Man apimtys traukiasi nerealiai . Kažkoks stebuklas :ax
ps - Kokia aš voverė - vakar spintoje atkasiau dar vienas kelnes, praktiškai nenešiotos smile.gif

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta, 4u.gif
tuoj islekiu i sporta.
Na gryzau i ta vieta ,nuo kurios svoris eme kilt.Tikekimes judes dabar po kazkiek,nes iki siol tai up down up.
Siandien trecia diena ant 0 carbu.Gana lengvai,bet trksta ivairoves .Vakar MB issikepe duoneles,keto,kvepia,bet nenoriu.Apetitas dar laikosi bet nera didelis.Ar cia yprotis ar kas bet tu vakandu kai pastoviai valgau 11-17, neuzmirstu dar,bet galiu pratest iki kazkiek,alkio nera.
Kelnes dar ne laisvos,nekrinta joks rubas nes siai dienai per beveik 3 sav numeciau 3,7kg.Dar toli iki kelniu smukimo.Bet laukiu to.
Atsakyti
Labas rytas,

Luety nelabai supratau Tavo vakarykščio posto ax.gif
Mano svoris irgi pastriges, kibą iškrovos dieną reiks pasidaryti smile.gif Man labai gerai pajudina svorį ... Matyt stresas daro savo , iki 15 daug ataskaitų , metinių ir ne . O dar visokių papildomų einamų darbų . Jau darausi pikta .
Muka , kaip kelionė ? Kaip koja ? Labai pavargai ? Jau dirbi ar pasilikai dar namie , po atostogų taigi reikia atostogų . Kačių išmintis 4u.gif
Kažkodėl šiemet laukiu sėjos . Noriu rankas į žemes sukišti . Bet dar kokiį 10 dienų negaliu , per anksti man bus.
Kavos ?

Atsakyti
Labos smile.gif

Jau darbuose smile.gif Skrydis su nuotykiais oro iostas uždarytas buvo beveik 2 val, tai truputį buvo strioko ar spėsime į lėktuvą, jau ir vanduo buvo dalinama nemokamai ir t.t. žmonės lengvoje panikoje keli reisai atšaukti visas oro uostas iki pirmo apsaugos punkto pilnas žmonių ... bet rezultate spėjome smile.gif Bet taip ir neiašku kas ten buvo nors žiniasklaidos pilna... puikus patyrimas ir tokio vaizdo smile.gif o šiaip viskas gerai, ne mano tokios kelionės, bet kaip važiavau kaip į pramogą didelių lūkesčiu neturėjau tai vikas puiku buvo smile.gif Koja atlaikę puikiai beveik 29 000 žingsnių pirmą dieną, antrą apie 18 000 , tai manau, kad puiku, vakar pora procedūrų ir šiandiena kaip nebūta nuovargio smile.gif
Hm pasirodo, kad ir su mažu kaloražu ir su mažai karbū kyla svoris... gaila, kad ir Luety taip pat buvo, kaip man... bet džiaugiusoi, kad ji pilna ryžto ir nemeta šio reikalo smile.gif
Į žemė rankų nenoriu kišti smile.gif nes sėklų dar neradau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 02 06, 09:25)
Labos smile.gif

Jau darbuose smile.gif

Sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Smagu girdėti , kad sveikata nepavedė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Muka aš tik paprikas ir kelis baklažanus galvoju sėti . Pomidorai dar mėnesiuką palauks .

Galvoju , kuo pakeisti betaliux? Pas mane jie patys ankstyviausi ... Ką bebandžiau .Man reikia žemaūgių , kokių 10 krūmų , kad per Jonines jau lapnočiau ... Gal reikia eit į FB pamedžioti ?
Atsakyti
Laba ryta,
pirmiausia,Muka,dziaugiuos,kad kunas atlaike kelione,kad sveika gryzai ir jau darbe.
Siandien isdalino medziaga,kaip susiskaiciuot savo BRA reikiamus.Bet ir paprase imest savo parametrus,atsieit mes paskaiciuosim.Tai man pagal kuratore reikia 144g baltymu,115,2 riebalu ir angliu iki 20g dienai.Kai klause aktyvuma,rasiau pasyvus gyvenimo budas.Ne labai noriu sutikt su baltymu matmeniu,bet dar neskaiciau uzduoties ir pamokos,kad pagryst,bet eisiu paskaityt,tada zinosiu.Jei eis ,pasidalinsiu,nes manau jog tai svarbu.Anksciau bendrame ivade buvo mineta kad baltymu apie 1-2 g normaliam kuno svoriui,tai as laikausi tarp to skaiciaus.Mano nornalus butu 70kg,tai 70-140, bet jau 140 laikau ribine,mazdaug laikausi per viduri.Svoris stovi,progresas nuo svorio pakilimo ribos iki dabar tik minus 100g.Labai sunku isjudint,bet as nepasiduosiu greit. biggrin.gif
Dusia,ko tu ten ankstesnej zinutej nesupranti?Atrodo taip aisku viskas.
Vakar buvom sode indeliu paprikom set,buvo be vejo,vandens vagose ne laso,net nesimato,jog buta.Nusalo pekargonijos ,nes neiskasiau unsure.gif lauk,tiek to,kieme turiu daug,prie namu nenusalo.Jau galima eit dirbt,darbo yra,pieniu pridyge,bet dziugi zinia tame,jog aplink visi tusti sklypai uzimti ir atrodo bus dirbami,tai piktzoliu seklu vejas atnes daug maziau.Siandien papriku seja bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 vasario 2020 - 10:37
Labas rytas,
Sakyčiau pilnatis , kad taip nesimiega . Pagal kalendorių dar pora dienų , bet danguje jau apvalus blynas ...
Kavos ?
Muka ar važiuoji kada į Harmony parko pirtis ? Turėjau kuponą, tai labai patiko ... Žmonių nedaug ir labai geras baseinas - 25 metrai . Plaukti labai smagu , takai suskirstyti , nėra besimaudančių plaukimo baseine, tik plaukiantys smile.gif Sūnus pyksta, kad aš labai neteisingai plaukiu , ty kaip išmokus vaikystėj ... Negi eisiu mokytis plaukti ? Man patinka , kad netoli - pasimaudai 3 val ir grįžti . Šiemet kaime savo pirties visai nepasikuriam . Prisinešt vandens ( prūdelio nenaudojam dėl kvapo) kūrenti 4 val ... Vasara pašyla greitai per porą val , o dabar įšalus reikia laiko kol atšyla . Nieko , kovą jau galėsim važinėti visam savaitgaliui ax.gif
Bičių abu aviliai išgyveno žiemą. Tikiuosi pavasaris nebus sunkus joms .

Užsisakiau iš IH papildų spec. keto besilaikantiems smile.gif Mineralų ten daug visokių . Ir elektrolitų be cukraus , prieš sportą gersiu .
Aš kaip visada: prisiskaitau visokių teorijų ir darau pagal save smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Man man man kavos smile.gif irigi naktis nemiegota verysad.gif
Buvau Harmony parke ir ne kartą ir viešbutyje ir SPA zonoje labai patiko vaikų nėra o vieną kartą su Mb sumislinom pasimaudyti 7 ryto o tiksliau paplaukyti baseine ir žinokit atidarė ir dar valytoja vis atsiprašinėjo, kad mums trukto.. žodžiu aptarnavimas tuomet buvo aukščiausio lygio, o jau bibliotekos knygų kolekcija o ypač biblijos vertimų( na žinoma atrodo kias ten kito gali būti, bet pasirodo yra) žodžiu tik patys geriausi atsiminimai nuo maisto iki kedro pirties smile.gif
Na apie elektrolitų svarbą visur skalambina o ypač keto besilaikantiems , tai gal daugiau išbandai ką kiti savo patirtimi dalinasi 4u.gif
Luety tu auksas, ačiū 4u.gif Tiesa o kaip ant 0 karbų tai iš meniu tik daržoves išėmėi o proporcijas pasilikai ar kaip naujo kažkas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 vasario 2020 - 07:50
Labas rytas, 4u.gif
As su pusmormalia kava,nes uzdraude rytais gert atomine,sake gana,skaiciuokit kiek ji turi riebalu,o riebalu masiskai negalima.Man pvz.Baltymu 2g norm.kuno svoriui,o riebalu tik 0,7g vienam gramui baltymo,karbu iki 20.Tingiu aiskint kodel,jau uzmirsau biggrin.gif as dar laukiu K ir Mg miltuku,bet geriu Q3.Daugiau negersiu nieko kol kas.Ji dar rekomenduoja kazkoki stebuklinga alieju ten is M raides kur 3 raides,bet reik eit pasiziuret,paskaityt rimciau.
Si ryta minus 400g ir jau nuo 17/01 turiu 4kg minuse.Yahoooo!
Labai issamiai isaiskinta baltymu ir riebalu reguliavimas,kol kas esu patenkinta,kad pirkau.Nesigailiu.Dar buvo patarimas,atsisakyt visu riebiu padazu,nes jie labai riebus,nors as ju ir taip nemegstu.Dar grieztai isjungt surius ir kt pieno produktus,grietinele pasilikt tik 5mm i rytine kava kas nori.
Muka ,nuli jarbu pasieki,kai isjungi viska kas auga ir pieno produktus,t.y.visas visas darzoves,o i kava pyliau migdolu piena ir ghi sviesto laseli,be grietineles.Gana lengva laikytis tik pirma diena per daug riebalu,nes akys buvo iprate prie kalno zoliu,o cia atrode pustusti lekste.Nera labai skanu be zoliu ir duonos,bet imanoma.
Lekiu pasportuot,atsakysiu veliau jei kas neaisku.
Atsakyti
Dėkui Muka apie atsakymą dėl HP . Būtinai nulėksim su nakvyne kažkada 4u.gif

Luety , smagu , kad radai , kas tinka 4u.gif Svarbu yra rezultatas 4u.gif .

Aliejus kažkas iš tokių Aliejus ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 vasario 2020 - 10:58
QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 07, 08:53)
Dėkui Muka apie atsakymą dėl HP . Būtinai nulėksim su nakvyne kažkada 4u.gif

Luety , smagu , kad radai , kas tinka  4u.gif  Svarbu yra rezultatas  4u.gif  .

Aliejus kažkas iš tokių Aliejus ???

Taip,sitas aliejus,ir jis turi trigliceridu ir labai mums geru capric acid riebiuju rugsciu.Bet as kol kas susilaikysiu,dar neatejo K ir MG,ko gero istrigo muitinej nes £1 virsijo nustatytus muitines limitus,nors perkant nerase,kad turiu moket ten tuos duties and taxes tai galvojau,kad gal galima.Nu dar palauksiu,gal ryt atnes.
Sportas buvo labai intensyvus abi jklases siandien,buvau slapia,o isejau virpanti visa,bet gerai,nors jauti,kad sportuoji.
Kuratore parase,kad 4kg per 3 sav.labai geras rezultatas.Smagu.O jei vel pastrigs ar uzkils,teks grieztai mazint riebalus,kaip ji rekomenduoja pastrigus,1g baltymo,0,8g riebalo.Tada reiktu grieztai planuot rytojaus maitinimasi.But sunkoka.Nu bet cia kas butu,jeigu butu,bet gera zinot,kaip iseit is situacijos.Nebesu akla,jau ir as si ta suprantu apie ta keto. bigsmile.gif bigsmile.gif
Vakar pasejau paprikas,ankstyvus ir velyvus pomidorus kartu viena diena,ir salotas pasejau,bandysiu pikiuot siltnamyje,kavo men.jau bus vandens,gal neperaugs iki to.
Atsakyti