Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos.

Luety sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Parsiradom smile.gif arti ta Vokietija, nei 2 val. nereikia ore būti ... Miestas gražus, 2,5 paros pats tas. Ilgiau nebūtų ką veikti , ne Roma , ne Paryžius. Vakar oras buvo nemielas - tai ryte važiavom į didelį prekybcentrį o nuo pietų trynėmis po muziejus . Istorijos muziejų su puodynėm nesam mėgėjai , bet yra Albrechto Dürer muziejus ( dailinikas ) ir meno muziejus su daug senovinių paveikslų .
Suknios nenusipirkau , tik džinsus (pirkau tuo į kuriuos vos įlendu ) , ir pora bliūzelių . Kainos fainos, o kai Vokiečių S man pats tas tai dar ir nuotaką pakelia biggrin.gif Nors Vokietija ne UK , 90 pr parduotuvių yra pas mus . Tai ėjau tik į tas kurių pas mus nėra... O daug gi neperisipirksi, bagažas rankinis.
Muka reikia prisijungti FB į grupes, kad matytumei grupės informaciją . O keto gupių bele kiek : Keto mityba , Keto -ketogeninė mityba , KetoAvocado Oficiali grupė . Manau , kad ir dar yra, nebe visas ir seku , o rašau FB gal kartą per pusę metų . Neturiu laiko ... Kuo smagu grupės : jei reikia info nuo ko pradėti : nueini į j Keto mitybos grupę atsidarai failus ir visa info sudėta pradentiesiems . Nereikia rinkit info einant per forumą . Žmonės atrinko , sudėliojo. Kai kas lietuvių kalba , kai kas , anglų , kai kas rusų. Sukramtyta info vienoj vietoj . Aš kaip tinginė tai net ne viską perskaičiau, perklausiau ... Kažkaip atsipaladavus dėl dietos , vis tik 3 mėnuo jau eina. Džaiugiuosi ir neatsidžiaugiu pradėjus - vien kelionė , kai nereikia nešiotis papildomų 10 kg... O maitintis kavinėse irgi pakankamai lengva būnant keto . Žinoma , kad griešijau vietiniu vynu ir alumi ...
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety aš klausiau apie Keto grupe gal kurioje esi rusų kalba smile.gif
Dusia37 sveika sugrįžusi 4u.gif smagu, kad pravėdinai smegenis smile.gif Aš kažkaip nesitikiu nikeo iš tos kelionės, nes ne man toks smegenų vėdinimas smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,
Man reikia kavos , dėkui Muka 4u.gif
Luety kaip sveikata ? Gal geriau ?

Muka tu keto bandai ? Ar kažką kito ?

Iš dalies suprantu Tave Muka dėl kelionės, tikrai nenorėčiau su savo kolege savaitei kažkur keliauti ... Su MB kas kita, mudu žinom vienas kitą, kas tinka , patinka ir tt. Aš iš tų žmonių kurie po darbo stengiasi su kolegomis neturėti jokių bendrų reikalų . Mano gyvenimas yra mano, draugai tik seni laiko patikrinti - nauji tik pažįstami ir kolegos . Jokių draugysčių , nes ... Paskui labai nemalonu , jei kažkas atsitinka . PS kas pas jus dovanas perka ? Kažkaip negalvoja apie kitus , kad ką mėgsta ir tt... Nors dovanotam arkliui į dantis nežiūrima ax.gif Laikykis brangioji 4u.gif
Pas mane darbe klivija žydi mirksiukas.gif 2 žiedus išleido , gražu rolleyes.gif
Dėl pomidorų , Muka pas mane veislinių yra ... galiu dalintis . Mano pagrindas vis tiek bus hibridai ... Kokį 10 veislinių auginsiu , tik ... Skanavimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 sausio 2020 - 09:36
Labas rytas,

as su savo bombine kava ir su sypsena veide,vel minus 300g,ir nuo sausio 17d.jau minus 3,6.Vakar susidare virs 1500kal bet angliu tik 16 ir neto tik 8,tai viskas gerai gavosi.Nexinau ar ketozej ar ne,bet man dzin,nes svoris krenta.
Dusia,o kaip su K,Na,Mg,ar geri papildonai?Nes visur trimituoja,kad ketozej lasteles atlaisviba skyscius ir inkstai juis salina intensyviai,o kartu su skysciais intensyviai salinasi Na,K,Mg.Maiste prie keto ju dienos norma sunkiai surenkama,ju deficitas yra pavojingas.
Gerkle ismokau gydyt,jau daug geriau ir silpna slogyte tik.Geriu angliska paracetamoli 3xd po 500mg ir echinacea(atrodo nakvisa) po 2tx3 ir nejauciu to baisaus skausmo ir nepeteina i baisia sloga.Gal ryt ir i sporta eisiu,jei bus geriau,o siandien turiu eit pas kirpeja,jau uzbukinta pries kaledas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 01 30, 10:35)
echinacea(atrodo nakvisa)

ežiuolė smile.gif
Atsakyti
Luety geriu kapsules M ir C . Ir jei mažai anglių vartoju visada geriu stiklinę sūraus vandens (N) . Buvau ekeltrolitų nusipirkusi , bet nepataikiau - saldūs buvo , atidaviau vaikui, geria prieš sportą . Su K ... na nežinau , su juo reikia atsargiai , bijau užsiimti saviveikla . PS naudoju sūriam vandeniui himalajų druską , sako ten daugiau mineralų . Nesijaučiu blogai net sportuodama , kaip tik labai energinga . Tai gal viskas su manimi gerai ?

Džiaugiuosi dėl Tavo minuso 4u.gif Visada smagiau mesti negu auginti ax.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 30, 10:35)
Labas rytas,
Man reikia kavos , dėkui Muka  4u.gif
Luety kaip sveikata ? Gal geriau ?

Muka tu keto bandai ? Ar kažką kito ?

Iš dalies suprantu Tave Muka dėl kelionės, tikrai nenorėčiau su savo kolege savaitei kažkur keliauti  ... Su MB kas kita, mudu žinom vienas kitą, kas tinka , patinka ir tt. Aš iš tų žmonių kurie po darbo stengiasi su kolegomis neturėti jokių bendrų reikalų  . Mano gyvenimas  yra mano, draugai tik seni laiko patikrinti  - nauji tik pažįstami ir kolegos .  Jokių draugysčių , nes ... Paskui labai nemalonu , jei kažkas atsitinka . PS  kas pas jus dovanas perka ? Kažkaip  negalvoja apie kitus , kad ką mėgsta ir tt... Nors dovanotam arkliui į dantis nežiūrima   ax.gif  Laikykis brangioji  4u.gif
Pas mane darbe klivija žydi  mirksiukas.gif  2 žiedus išleido , gražu  rolleyes.gif
Dėl pomidorų  , Muka pas mane veislinių yra ... galiu dalintis . Mano pagrindas vis tiek bus hibridai ...   Kokį 10  veislinių auginsiu , tik ... Skanavimui smile.gif

Nieko kol kas nebandau...
O dovanomis keičiamės... nu žodžiu ... man tik tereikia streso dar plius...
Dėl pomikų ačiū ir tau ir Atei bandysiu dar ieškoti na juk ne su kojomis išėjo ... bet šitaip dingti net neįsivaizduoju į kur nukišti galėjau ... O kokius hibridus auginsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 sausio 2020 - 11:41
QUOTE(Muka @ 2020 01 30, 11:41)
Nieko kol kas nebandau...
O dovanomis keičiamės... nu žodžiu ... man tik tereikia streso dar plius...
Dėl pomikų ačiū ir tau ir Atei bandysiu dar ieškoti na juk ne su kojomis išėjo ... bet šitaip dingti net neįsivaizduoju į kur nukišti galėjau ... O kokius hibridus auginsi?

Oho , tokiom dovanom keičiatės ? Pas mus iki 10 EUR būdavo kažkada ... Simboliškai . Arbata, butelys ar saldainiai biggrin.gif Galvojau , kad įmonės dovanos ... Iki 200 EUR neapmokestina taigi .

Hibridai tai :
GIULIETTA F1 - džiovinimui . labai labai derlingi .
CORAZON F1 - nerealios kekės ir skonis neblogas .

Ai dar kelis Toro , kelis Uragan ... nežinau ko dar turiu nuo pernais hibridų. Padažams, kepimui , sultims ir rudeniniam valgymui hibridai . Gali pastovėti parvežti jei nerandi laiko sutvarkyti . Mažiau ligos puola, derlingesni ir tt... Neturiu aš laiko popintis .
Žinoma bus skarių , De Barao juodas, Medovij, kažkoks žaliukas ... 8-10 krūmų valgymui .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 30, 13:00)
Oho , tokiom dovanom keičiatės ? Pas mus iki 10 EUR būdavo kažkada ... Simboliškai . Arbata, butelys ar saldainiai  biggrin.gif  Galvojau , kad įmonės dovanos ... Iki 200 EUR neapmokestina taigi .

Hibridai tai :
GIULIETTA F1 - džiovinimui . labai labai derlingi .
CORAZON F1 - nerealios kekės ir skonis neblogas .

Ai dar kelis Toro , kelis Uragan ... nežinau ko dar turiu nuo pernais hibridų.  Padažams, kepimui , sultims  ir rudeniniam valgymui  hibridai . Gali pastovėti parvežti jei nerandi laiko sutvarkyti .  Mažiau ligos puola,  derlingesni ir tt...  Neturiu aš laiko popintis .
Žinoma bus skarių , De Barao juodas, Medovij, kažkoks žaliukas ... 8-10 krūmų valgymui .

tai ir mes iki 10 o bilietai tai pigus buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 30, 13:18)
tai ir mes iki 10 o bilietai tai pigus buvo smile.gif

Sakei ir viešbutis ? O viešbučiai tai nepigūs kiek žinau tame mieste ? 10 tai į vieną galą ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 01 30, 08:50)

4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif baigiu pamirst lietuviu kalba.Reiks vaziuot dazniau i Lietuva. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 30, 15:26)
Sakei ir viešbutis ?  O viešbučiai tai nepigūs kiek žinau tame mieste ? 10 tai į vieną galą  ...

Viešbutį pačios, gavom 200 abiem už dvi nakvynes... nu žodžiu ... nežinau, bet tikrai ne 30 moėkjo gal į abu galus gavo tikslaii nežinau
Atsakyti