Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety pasosudyk maistą rimčiau, kol įprasi gerti...  Kitas klausymas, pieno produktai? 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 27, 09:41)
<p>Luety pasosudyk maistą rimčiau, kol įprasi gerti...  Kitas klausymas, pieno produktai? </p>

Suro maisto neskanu,sudau truputi pati vandeni kur geriu.Pienonproduktu liko tik grietinelevi kava,vietoj pieno nusipirkau almond pieno.
Suriu nevalgau jau 4 d.Vaziuojam toliau ir stebim save.
Atsakyti
Labos smile.gif
Pasigavau zaraza kažkokia nosis, čiaudulys ir t.t. na bet dar ačiū die tempos nėra ... vėl naktis stačiom akim verysad.gif jau ir filmai pražiūrėti ir t.t. o ryte irigi prabundu anksčiau... nu nei neravas nei ką atrodo ale kur tas mano miegas pabėgo smile.gif Luety kiek gramų gėrei melatoniną? Ir tikiuosi pareidėjo tavo reikalai down smile.gif Aš vis blaškausi smile.gif tiesa gal ką suigraibei iš tos grupės kokio info mažu pasidalinsi smile.gif
Dusia37 tikiusoi apsišopinimas pavyko ir kokią šlebę atsiveši smile.gif
Kavos? Luety čia tau ;)
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Labas rytas. Geriu kava ir Jus skaitau. Nieko rimto nepirkau, arba negražu arba brangu... Ryt nuo ryto namo... Laukia nebaigti darbai. Del dietų, taigi Fb grupėse yra tiek info sudeta... Albumai, failai ir tt.  Net surinkta info nuo ko pradeti papunkciui. Netinka info? 

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 28, 05:51)
Labos smile.gif
Pasigavau zaraza kažkokia nosis, čiaudulys ir t.t. na bet dar ačiū die tempos nėra ... vėl naktis stačiom akim verysad.gif jau ir filmai pražiūrėti ir t.t. o ryte irigi prabundu anksčiau... nu nei neravas nei ką atrodo ale kur tas mano miegas pabėgo smile.gif Luety kiek gramų gėrei melatoniną? Ir tikiuosi pareidėjo tavo reikalai down smile.gif Aš vis blaškausi smile.gif tiesa gal ką suigraibei iš tos grupės kokio info mažu pasidalinsi smile.gif
Dusia37 tikiusoi apsišopinimas pavyko ir kokią šlebę atsiveši smile.gif
Kavos? Luety čia tau ;)

Labas rytas,
aciu uz sarbuota kava,as kaip tik geriu ir leksiu i gyma.Anksciau budavo su kavos puodeliu perskaitau rytinius laikrascius,o dabar ryte pereinu forumus telefe biggrin.gif
Svoris minus 600g si ryta.Angliu vakar buvo 10g ,o fibra (nezinau kaip lietuviskai) 6,tai net carbu tik 4.Caloriju virs 950, isjungiau piena,pakeiciau migdolu pienu ir viskas.Pajudejo.Muka ,imesk man savo emaila ar whatsapp ar mesendzeri,kad galeciau tiesiogiai su tavim bendraut.Gali i pm.Parasysiu daugiau ten.Isjungiau augalinius riebalus,pasilikau tik ghi ir alyvuigiu salto soaudimo.Ryte vakare lapiniu ,kopustiniu darzoviu po 150g.Nezinau ar surenku baltymo ir riebalo gerai,toj grupej sia sav nagrined.Kol kas spirgu as nuotaikos zmogus.
Melatonino geriu 3g nakciai.Lekiu i sporta ateisiu veliau
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 28, 11:42)
<p>Labas rytas. Geriu kava ir Jus skaitau. Nieko rimto nepirkau, arba negražu arba brangu... Ryt nuo ryto namo... Laukia nebaigti darbai. Del dietų, taigi Fb grupėse yra tiek info sudeta... Albumai, failai ir tt.  Net surinkta info nuo ko pradeti papunkciui. Netinka info? </p>

Aš FB neturiu sakiau kad esu fosilija smile.gif
Atsakyti

P

Aš FB neturiu sakiau kad esu fosilija smile.gif

Pataisomas dalykas... Jei atsiranda poreikis. Kai pats atkapstai info labiau ja tiki negu VBS. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 28, 13:31)
<p>P</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="72595263" data-time="1580203642"><div><p>Aš FB neturiu sakiau kad esu fosilija vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pataisomas dalykas... Jei atsiranda poreikis. Kai pats atkapstai info labiau ja tiki negu VBS. </p>

tuomet nėra taip reikalinga info smile.gif nes nemanau kad FB jau bais skiriasi nuo VBS ;) tas pat tik kitoje rankoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 28 sausio 2020 - 12:52
QUOTE(Muka @ 2020 01 28, 10:51)
tuomet nėra taip reikalinga info smile.gif nes nemanau kad FB jau bais skiriasi nuo VBS ;) tas pat tik kitoje rankoje smile.gif

gryzau.Fb labiau sukoncentruota daugelio zmoniu patirtys,surinti sudeti naudingi straipsniai,jei isiradai i tave dominancia grupe.O siaip reikia laiko viskam.
Man patinka rusu fb,vadinasi VK(в контакте),vat ir apie keto suradau man labai suprantamai paaiskinamos medziagos,tiesiog vedimo uz rankis i pradzia,koan labai reikejo.Taip kad socializuotis reikia siais laikais
Atsakyti
Labos smile.gif

QUOTE(Luety @ 2020 01 28, 14:49)
Taip kad socializuotis reikia siais laikais

Luety gal aš kol kas pabūsiu fosilija smile.gif nors nesakau niekada smile.gif tiesa o kokia grupe tu radai, nes kiek žiūrėjau per kito asmens prisijungimą, lietuviškų tai... o gal tikrai reikia laiko skirti daugiau o gal nemoku ieškoti smile.gif Kokiose grupėse tu lankaisi?
Tiesa pomidorų sėklų dėžutė kaip į vandenį verysad.gif na jau išknisau ir aš ir MB nu nerandu nors tu ką verysad.gif
Kavos?

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 29, 07:52)
Labos smile.gif

Tiesa pomidorų sėklų dėžutė kaip į vandenį verysad.gif na jau išknisau ir aš ir MB nu nerandu nors tu ką verysad.gif
Kavos?

Labas rytas, ačiū už kavą.
Nepergyvenk dėl tų sėklų. Dalinsiuos visomis ką turiu. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 29, 05:52)
Labos smile.gif
Luety gal aš kol kas pabūsiu fosilija smile.gif nors nesakau niekada smile.gif tiesa o kokia grupe tu radai, nes kiek žiūrėjau per kito asmens prisijungimą, lietuviškų tai... o gal tikrai reikia laiko skirti daugiau o gal nemoku ieškoti smile.gif Kokiose  grupėse tu lankaisi?
Kavos

Labas rytas,
Guliu su baisiniu gerkles skausmu.Anuke sekmadieni atvede siaubingai sloguojancia,nors ir kaip saugojausi,bet vistiek pasigavau virusa.Galva eina ratais,guliu,nesikeliu,MB nuejo kavos padaryt.
Oi,Muka,as daug kur isirasius i grupes ir svorio metimo ie keto ir zaislu nerimo ir rankdarbiu ir darzininku ir sodininku,zodziu sunku viska surasyt.Plius rusiskas fb,ten pagrinde nerimas mezgimas,bet va ir keto radau.
Man reikia to socialumo,bet dazniausiai lieku tik skaitytoja,stebetoja,i diskusijas mazai kur kisuosi ,nera laiko tam.
Pomidoru seklu dar turiu jusu pridovanotu,galiu pasidalint,tik jos gal 4 m senumo,bet man dygsta jos ir smagu.
Reik vaziuot zemes daigams augint,bet va,nenumatytos kliutys.
Atsakyti