Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2020 01 24, 06:00)
Labos smile.gif

Atėjo Dusia37 ir paskaičiavo smile.gif Na kai kuriais atvejais gal neneorėčiau sutikti su, kad 1600 pradžioje per daug cal, juk tik ketozės metu prapuola apetitas ir tik tada kaloriju kiekis mažinasi savaime ar ne šios dietos esmė: alkio nebuvimas, o kaip to alkio nejausi tik ketozėje... taip kad gal neveltyui ir kiti guru rekomenduoja nepulti į kalorijš skaičiavimą o per dvi o kartais net tris savaites pereikti prie ketozėsw kur savaime mažinasi kalorijos...Na čia mano pasvaičiojimai smile.gif
Luety aš ir sverdama 61 niekur nenorėjau eiti aš namisėda man reikai mano kiauto t.y. mano aplinkos o kur nepažįstama ir t.t aš netgi kaikuriais atvejais 2 dienas depersūhoje būnu... visi mes skirtingi... bet dėl svorio... nesakau nesijaučiu gražuolė, bet slėptis dėl to....
Tiesa pasidalinsiu pietų atradimu smile.gif omleto blynas iš dviejų kaiušinių, varškės pertrinta su prieskoniais dar ir škelios alyvuogės sajalė rukolos. Ant blyno varškė užtepama plius rukola ir suvyniojama darbe pasišildau skonis man tobulas smile.gif Mislinau mažu nekošer gal buvau izraelyje bet jau nepamenu ar per pusryčius duodavo kiaušinio, nes ten pusryčiai budavo be mėsos bet užtat silkė varškytės sųriai nuostabūs buvo... maistas tiesiog tobulas mano gomuriui buvo... mmm sakau niekur nenoriu... noriu grįžti ten ir dar į Turkiją kur jūra, smėlis gultas knyga ir gera taurė vyno smile.gif
Kavos? tipo į tema smile.gif

Laba ryta,
As pries sporta su kava,aciu,Muka.
Taip,Muka,tu teisi,visur raso neskaiciuot kaloriju,kad eidamas i ketoze pats pajustum kuek tu nori.Bet matyt man rajunei sekt kalorijas reikia,vakar sumazinau porcijas ir si ryta minys 400g nuo prieaugio.Tai Dusia irgi teisi.Bet as negalvojau,kad pradzioj priaugsiu,visoms nukrinta,bet tos visos natyt seka kal.
As neskaitau,kad mano gyvenimo budas pasyvus ir jei palygint,kas daugiau prasedi kedej be judesio,as ar buhalteris,tai sakyciau,kad bugalteris. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir valgyt daryt ir kampus apziuret ir 3 d sporto po 1,5 val,o ten judesio daug.Bet zinoma,kaloriju budavo iki 2000.Isvada:negalima laikytis aklai jokiu guru patarimu,teoriju,mes visi skirtingi.As tik mokausi,smagu,kad Dusia daugiau patyrus,yra kam patart.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 01 24, 09:59)
Laba ryta,

As neskaitau,kad mano gyvenimo budas pasyvus ir jei palygint,kas daugiau prasedi kedej be judesio,as ar buhalteris,tai sakyciau,kad bugalteris. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ir valgyt daryt ir kampus apziuret ir 3 d sporto po 1,5 val,o ten judesio daug.Bet zinoma,kaloriju budavo iki 2000.Isvada:negalima laikytis aklai jokiu guru patarimu,teoriju,mes visi skirtingi.As tik mokausi,smagu,kad Dusia daugiau patyrus,yra kam patart.

Luety aš buhalterė.
Mano laikrodukas rodo vakar dieną tokius skaičius :
vartotojo įkelta nuotrauka

Maisto buvo 1400 -1500 . 1,5val treniruotė ... Rytinė mankšta , kol kūnas sušyla, ima prakaituoti ... Kad antinksčių darbas užsivestų . Vakare 2 sykius i 7 aukšta be lifto . Iki pardės mašiną prie namų pastačius . Ir po namus pajudu, butas mano nemažas , su siurbliu mėgstu paskraidyt kaip FB biggrin.gif biggrin.gif .
Jei nebūna treniruotės , būna mažiau apie 300-400 kalorijų . Kad nesuragėti per pietus išlekiu ratuką apie darbą - susirenku kokius 3000 -4000 žingsnių .
Mano medžiagų apykaita visai suvaryta, nes aš visada buvau storulė ... dietų laikausi nuo 17 metų smile.gif Tai svoris krenta sunkiai , bet krenta ... Ir 1600 -1800 kalorijų - tai man kosmosas nepriauginėti . Bet pavyksta. Vadinasi organizmas tvarkosi ?

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 01 23, 15:08)
kaloriju  siaubas kiek,gyvenime tiek nesurinkus,

Luety, atsiprašau, kad įsikišiu. Nu negi tu manai, kad suvartojant dar daugiau kcal, nei įprastai, svoris kris? Nu man čia kosmosas. Nežinau aš tavo guru, bet manau, kad tai tik eilinis informacijos šaltinis. Priimi tą jos info arba ne. Gal ji nori, kad be streso įeit į keto, bet tada tuo metu nereikia kreipti dėmesį į svorį. Aš daryčiau kitaip. Iš karto mažinčiau anglius ir kcal, kurias pirmom dienom pasiskaičiuočiau. Ir, kaip Unikauskas kažkada sakė, pirmom dienom kiek daugiau riebalo, kad nebūti labai alkanai. Anglius gal geriau mažint palaipsniui, bet jei reakcija organizmo į staigų mažinimą yra normali (kaip pvz. man), mažinčiau staigiai. Ne daugiau 20 g net. O tu viską turi daryti ne taip, kaip kas kažkada pasakė, bet perskaičius ar išklausius bent 20 informacijos šaltinių, viską apgalvojus, "suvirškinus", priėmus ar atmetus, turėti SAVO tiesą, SAVO kelią ir pirmyn. Šitiek info dabar yra, ypač anglų k., kuri tau ne kliūtis...
Beje, jei gerai pamenu, tavo spaudimas aukštas? Aną dieną tokį puslapį radau (lyg rimtokas toks), žadu labiau paskaitinėt, bet man anglų k. sunkokai ir lėtokai gaunasi. Gal ten ką rasi gero, ten labai daug info. https://www.dietdoct...-blood-pressure
Atsakyti
[quote=Dusia37,2020 01 24, 10:48]
Labas rytas,
Dėkui Muka už keto kavą 4u.gif
Dėl vakar pamokslo ... Ne mano reikalas smile.gif Persiprašau ax.gif Jei manote , kad žmogus kuris uždirbinėja pinigus išduos savo verslo paslaptis ... kiekvieno teisė tikėti . Aha , dzūkas jums išduos vietas kur lepeškos auga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man per daug metų , kad būčiau tokia naivi ...

Muka , tu po 2 savaičių metei keto , nes nenukrito nei gramas? Jei Luety priaugs per 2 sav 2 kg tikrai mes dietą. Ne panacėja ta keto , bet ji veikia ( asmeninė patirtis ) , lengva laikytis , neiškrenti iš socialinio gyvenimo kaip su kokiu CH.

PS keto grupėse ( esu bent keliose ir ne metus) mačiau ne vieną kursi puikiai auginasi svorį su keto . Čia planų sudarinėtojai rėkauja - neskaičiuokit nieko , pavyks... O jei nepavyks mes jums padėsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Muka , dėl nepažįstamų kompanijų ir to sunkaus jausmo po jų ... Žinau apie ką kalbi . Aš segu grapkę į rūbus ( paslėptą) ir nevartojų nei gramo alkoholio . Laikai tokie , kad nebūnu vieniša . Visada aplinkoj yra ne vienas žmogus , kuris atsisakęs alko . Žymai geriau jautiesi kitą dieną . O šiaip į senatvę pradėjau džiaugtis kai kas kur pakviečia - negi laidotuvėse besusitiksim ??? Vis kokia naują kleidę ( latviškai suknelė ) nusiperki , pasitvarkai palukuosena ir tt .

Luety buvo man laikas kai dėl svorio nenorėjau niekur eiti . O paskui spjoviau ... Svoris ne užkrečiama liga smile.gif Nepatinka - nežiūri smile.gif
[/quote

Dusia jau moneis nieks neįtikins ;) kiekviena info turi perleisti ir per save o perleisdamas per save girdi ir matai tai kas tai tuometu patogu ir priimtina smile.gif Ne snelabai atsimenu nors viena posta savo, kad čia mano guru smile.gif
Atsakyti
[quote=Muka,2020 01 24, 12:41]
[quote=Dusia37,2020 01 24, 10:48]

Dusia jau moneis nieks neįtikins ;) kiekviena info turi perleisti ir per save o perleisdamas per save girdi ir matai tai kas tai tuometu patogu ir priimtina smile.gif Ne snelabai atsimenu nors viena posta savo, kad čia mano guru smile.gif
[/quote]
Žinau žinau Tave brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš čia Luety užsipuoliau , paskui bėgau atsiprašinėti ...
O atsiprašinėti puoliau VISŲ ax.gif biggrin.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 sausio 2020 - 13:23
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 24, 14:14)
Žinau žinau Tave brangioji  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aš čia Luety užsipuoliau , paskui bėgau atsiprašinėti  ...
O atsiprašinėti puoliau VISŲ  ax.gif  biggrin.gif  ax.gif  wub.gif

smile.gif gyvenimas margas ;)
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 01 24, 09:38)
Luety, atsiprašau, kad įsikišiu. Nu negi tu manai, kad suvartojant dar daugiau kcal, nei įprastai, svoris kris? Nu man čia kosmosas. Nežinau aš tavo guru, bet manau, kad tai tik eilinis informacijos šaltinis. Priimi tą jos info arba ne. Gal ji nori, kad be streso įeit į keto, bet tada tuo metu nereikia kreipti dėmesį į svorį. Aš daryčiau kitaip. Iš karto mažinčiau anglius ir kcal, kurias pirmom dienom pasiskaičiuočiau. Ir, kaip Unikauskas kažkada sakė, pirmom dienom kiek daugiau riebalo, kad nebūti labai alkanai. Anglius gal geriau mažint palaipsniui, bet jei reakcija organizmo į staigų mažinimą yra normali (kaip pvz. man), mažinčiau staigiai. Ne daugiau 20 g net. O tu viską turi daryti ne taip, kaip kas kažkada pasakė, bet perskaičius ar išklausius bent 20 informacijos šaltinių, viską apgalvojus, "suvirškinus", priėmus ar atmetus, turėti SAVO tiesą, SAVO kelią ir pirmyn. Šitiek info dabar yra, ypač anglų k., kuri tau ne kliūtis...
Beje, jei gerai pamenu, tavo spaudimas aukštas? Aną dieną tokį puslapį radau (lyg rimtokas toks), žadu labiau paskaitinėt, bet man anglų k. sunkokai ir lėtokai gaunasi. Gal ten ką rasi gero, ten labai daug info. https://www.dietdoct...-blood-pressure

Labas,Kava,
matai,as nuo gimimo labai tikinti ir pasitikinti ir labai pareiginga.Jei man sako,kad dvi savaites pradet anglius skaiciuot nuo 80g ir mazint palaipsniui,bet iki kiek ne akcentavo,ir nekreipt denesio i kalorijas,B ir R.tai as taip ir darau.Kad nereik svertis neminejo. biggrin.gif O man reikia susiprotet,nes visur kur skaitai apie keto:i kalorijas nekreipiam demesio,valgom sociai ir riebiaI.Tai kam pezet is tribunu ir meluot zmonems,va ko nesupramtu.Tokios patiklios kaip as ir uzsirauna ant negeros pradzios.
Labai aciu,kad paprotinot,tik noreciau svelniau ,be pykcio,as nieko blogo nepadariau,as mokaus,as pasiryzau,noriu isiaiskint viska,nes ne visu protai tokie aiskus ir ryskus.As ziopla ant kai kuriu kantu.Vakar pati sumazinau kalorijas,siandien laikausi naujo plano.Vesiu viska,ka suvalgau i myfitnes pal app.Tai reiskia as galiu mazint anglis iki 20g dienai?Aciu labai,jau kazkiek aiskiau. 4u.gif 4u.gif o tai bijojau labai mazint,nes velgi,visur gasdina,kad tik neikit i labai maza angiu kieki,nes reikia specu prieziuros,o kokia ta riba,iki kurios jausiesi saugus suvalgydamas,neradau.Straipsni paskaitysiu,pakomentuosiu.As galvoju,kai svoris nukris ir spaudimas susireguliuos.Aciu uz patarimus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 01 24, 13:48)
Labas,Kava,
matai,as nuo gimimo labai tikinti ir pasitikinti ir labai pareiginga.Jei man sako,kad dvi savaites pradet anglius skaiciuot nuo 80g ir mazint palaipsniui,bet iki kiek ne akcentavo,ir nekreipt denesio i kalorijas,B ir R.tai as taip ir darau.Kad nereik svertis neminejo. biggrin.gif O man reikia susiprotet,nes visur kur skaitai apie keto:i kalorijas nekreipiam demesio,valgom sociai ir riebiaI.Tai kam pezet is tribunu ir meluot zmonems,va ko nesupramtu.Tokios patiklios kaip as ir uzsirauna ant negeros pradzios.
Labai aciu,kad paprotinot,tik noreciau svelniau ,be pykcio,as nieko blogo nepadariau,as mokaus,as pasiryzau,noriu isiaiskint viska,nes ne visu protai tokie aiskus ir ryskus.As ziopla ant kai kuriu kantu.Vakar pati sumazinau kalorijas,siandien laikausi naujo plano.Vesiu viska,ka suvalgau i myfitnes pal app.Tai reiskia as galiu mazint anglis iki 20g dienai?Aciu labai,jau kazkiek aiskiau. 4u.gif  4u.gif o tai bijojau labai mazint,nes velgi,visur gasdina,kad tik neikit i labai maza angiu kieki,nes reikia specu prieziuros,o kokia ta riba,iki kurios jausiesi saugus suvalgydamas,neradau.Straipsni paskaitysiu,pakomentuosiu.As galvoju,kai svoris nukris ir spaudimas susireguliuos.Aciu uz patarimus. 4u.gif  4u.gif

O aš tai kai nepaklusni, tai... biggrin.gif
Matai, kad kalorijų nereikia skaičiuoti, tai ir TAIP, ir NE. Stebuklų nebūna ir kol nesi ketozėje, tai apetitas vis dar didelis, tai jei nenori nemalonių pokyčių, tai vis tik reikėtų pasiskaičiuoti. Kai alkis - sotumas susireguliuoja, kalorijų skaičiavimas netenka prasmės, vis tiek belenkiek nesuvalgysi. Keto grupėse matau, kad kai kam vis tik didelis apetitas ir prie keto išlieka. Tada kas belieka - kad ir neskaičiuot skrupulingai, nes to neįmanoma padaryt, bet vis tik daugmaž primest.
O tų anglių mažinimas tai nežinau - bent man tai jokių negerų pokyčių nebūna, o tu turi save stebėt...
Ai, beje, aš tai kai stačiokė, nu tai švelniai ne visada išeina - nepyk 4u.gif

Ir dar. Ten ne vienas tas straipsnis. Ten daug jų ir dauguma mums naudingi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 24 sausio 2020 - 13:58
Aciu. 4u.gif 4u.gif
Labai patinka video,mezgi ir klausai,o skaitymui reik skirt laiko.Skaitau vakare atsigulus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Viskas gerai,labai aciu,labai smagu gaut nemokama patarima biggrin.gif biggrin.gif is zmoniu jau ejusiu tuo keliu.Laikausi toliau,nors man visai nesunku.Sunku sustyguot viska,kaip orkestra,kad saskambis butu grazus ir geras,o ir naudos duotu.
4u.gif 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 24, 11:14)
Žinau žinau Tave brangioji  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aš čia Luety užsipuoliau , paskui bėgau atsiprašinėti  ...
O atsiprašinėti puoliau VISŲ  ax.gif  biggrin.gif  ax.gif  wub.gif

As neisizeidziau visiskai,priemiau,kaip pamokyma. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oro_buckis.gif friends.gif friends.gif

P.S nemaciautavo posto sito ryte. biggrin.gif biggrin.gif
Mane izeist reikia gerai uzgaut su neteisingais kaltinimais,dideli zmogai visada ramiakai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
mano pusryciai sudare 548 cal.BRA-25-41-7.
Atsakyti
Labos smile.gif

Eina sau kaip nemiegu vėlai guliausi, anskti kėliausi ot savaitgalis tipo pamoegosiu mislinau ale kur tau akys plačios ausys stačius kad nors tu ką užmigti, ryte saulė pakylą ir aš jau gyva o miegota 3-4 val. ėdomu kiek tempsiu tiek smile.gif
Luety kaip sekasi su BRA smile.gif man tai š smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas. Susimedziojom rytinės kavos ir mes. Negaliu gyventi be kavos, kaip zombis... Kelionė kol kas sklandžiai. Šiandien pilis ir bažnyčios, ryt gal kelias valandas sopingui skirsim. Muka del nemigos gal vaistų reikia? 

Atsakyti
Labas rytas,
as niekaip,nukritovir stovi vietoj trecia dieba.Bet as dirbu su savim.Suzinojau,kad karbai turi but tik is zaliu lapiniu darzoviu,o ju turi but apie 300g per diena,zarnynui ir mineralams .Kol kas neiseina jalieiju sumazint zemiau 1200.Kazkur vis ties ta riba.Angliu surenku 17-18 per diena gramu,o jei net angliu,tai dar maziau,bet nejauciu jokiu pozymiu jog buciau ketozej dar.Valgau 2xd,bet trecias butu rytine bombine kava.Surenku per daug riebalu matyt ir mano kunui prie tokio judesio ju turbut gana,kad imt mano kuno riebalus.Isirasiau i viena rusaiciu nemokama grupe,ziuresiu,kavtn daugiau suzinosiu.Siaip tikslai aiskus-mazint kalorijas riebalu saskaita,nes visi kitinkomponentai geri.Reiktu daugiau vandens.Dabar kazkur apue 1,5-2 ltr isgeriu,bet cia mano beda,man niekada vanduo nelenda.Tiesa,nuo siandien usjungiau puena i kava,tik ghi sviestas ir truputis grietineles 50% Riebumo.
Muka, gert melatonino,man viskas susitvarke,o buvo kaip tau.
Lekiu su MB reikalais.
Pas mus vel lyyyja😂
Atsakyti