QUOTE(Muka @ 2020 01 21, 07:40)
Labos
Buvau plaukuosenos patvarkyti, kapitalinį palikom kitam kartui dabar tik paslėpė kai kuriuos jau išlindusius tipo patvarkė fasadą
Gaila lapcikiųro neišėjo pasidaryti ai atidėsiu kitam kartui
Dusia37 na prabangi vakarienė tavo, steikiukas su kraujuku... nors niekad nepamėgau( o gal neragavau skanaus) man prie dūšios pakepti šiek tiek
Klausiau aš tos moetraitės kaučeris tikrai, daug kapsto psichologijoje.. esmės žinia reikia pirkti
Dar ne viską praklausiau bet jau iki 5 prislinkau
Ačiū Dusia37 už kavelą reikia man jos
Labos,ateinu su savo vidurpieciais,ar kaip cia?Nei pusryciai nei pietus,nes valgau tipo pusrycius po 11 val ryte.
Svoris antra diena stovi,kaip visada,vanduo pasisalina ir mano svoris,kaip ta ozka,stovi luyg ikaltas.Nebesisversiu sia savaite,pasisversiu penktadieni ar sestadieni tik,nesinervuosiu.Graziai einu kol kas,manau,kad teisingu keliu,skaiciuoju angliu,as ju surenku labai mazai.Kol kas apie riebalus ir baltymus nesiparinu.
Muka,ji dave pagrindus ir gera pradzia,o toliau eik savo keliu.Zinoma,jei pirktum jos tolimesni palaikyma,kur daug psichologiniu mokymu,o taip pat visu kalidu taisymas keto 2 menesius,but zavu,nu bet kainuoja ne mazai.Ji priima mokesti dalimis,bet m,an vistiek daug.Nezinau,MB gundo,as spyriojuos,gaila pinigu.
Pasportavau,taip gera,bet dar kiek tos kojos,kur uzsigavau riededama nuo laiptu raumenys itempti,darant tempimo pratimus skauda dar,kaires rankos peties sanarys duoda zinot,nu zodziu trys savaites be sporto ne i sveikata.Bet esu kelyje,viska istaisysim.