Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2020 01 20, 14:41)
tai dabar aš vieniša  unsure.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pareik į mėsėdžių šeimą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 20, 16:00)
Pareik į mėsėdžių šeimą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai kad va nebuvau niekad vegetarė :)man skaniausias tortas tai mėsytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 20, 15:22)
tai kad va nebuvau niekad vegetarė :)man skaniausias tortas tai mėsytė smile.gif

Tai tepk sviestą ant kepsnio ir lieknėjam 4u.gif Vyną liepk MB paslėpti ...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Siaip mityba gera,skani,bet vis kirba kirminelis,ar as viska darau gerai?Ar svoris judes,nes jau si ryta tik minus 100g.Nu jo 100g ir tas gerai,bet ar ryt nebus stop?Del dienos stop nieko tokio,o ar daugiau dienu nepastrigs?Kaip bus?Nu zodziu trydalioju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 01 20, 15:44)
Siaip mityba gera,skani,bet vis kirba kirminelis,ar as viska darau gerai?Ar svoris judes,nes jau  si ryta tik minus 100g.Nu jo 100g ir tas gerai,bet ar ryt nebus stop?Del dienos stop nieko tokio,o ar daugiau dienu nepastrigs?Kaip bus?Nu zodziu trydalioju 4u.gif

Luety nepabandžiusi nežinosi 4u.gif O pabandymas taigi nieko nekainuoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?

O jau dienos niūrumas šiandien , lyja arba lyja ...
MB sakė baigė plėšti vakar plėvelę nuo šiltnamio , tai nors prilis, nereiks laistyti . Jo "kolegos" Naujus Metus švenčia, tai beveik atostogos ...
O aš paskendus darbuose šią savaitę, bet gal kaip nors atsikapstysiu ... Apie mezgimą reikia pamiršti kol kas .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Luety - kaip sekasi? Laikau kumščius už tave , kad tik pavyktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nepavykti negali tokie paprasti dalykai ...

Atsakyti
Labos smile.gif

Buvau plaukuosenos patvarkyti, kapitalinį palikom kitam kartui dabar tik paslėpė kai kuriuos jau išlindusius tipo patvarkė fasadą smile.gif Gaila lapcikiųro neišėjo pasidaryti ai atidėsiu kitam kartui smile.gif
Dusia37 na prabangi vakarienė tavo, steikiukas su kraujuku... nors niekad nepamėgau( o gal neragavau skanaus) man prie dūšios pakepti šiek tiek smile.gif
Klausiau aš tos moetraitės kaučeris tikrai, daug kapsto psichologijoje.. esmės žinia reikia pirkti smile.gif Dar ne viską praklausiau bet jau iki 5 prislinkau smile.gif
Ačiū Dusia37 už kavelą reikia man jos smile.gif
Atsakyti
Muka , vakarienės nuotrauka iš FB mėsavalgių grupės smile.gif Aš taigi vakarienių nevalgau ... Steiką valgau tik savaitgaliais , jei MB iškepa smile.gif Skanu . Jei mėsa gera.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 21, 11:30)
Muka , vakarienės nuotrauka  iš FB mėsavalgių grupės smile.gif Aš taigi vakarienių nevalgau ... Steiką valgau tik savaitgaliais , jei MB iškepa smile.gif Skanu .  Jei mėsa gera.

Aa ir aš pamislinau lyg tu tik pietus valgai smile.gif o čia pasiskolinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 21, 07:40)
Labos smile.gif

Buvau plaukuosenos patvarkyti, kapitalinį palikom kitam kartui dabar tik paslėpė kai kuriuos jau išlindusius tipo patvarkė fasadą smile.gif Gaila lapcikiųro neišėjo pasidaryti ai atidėsiu kitam kartui smile.gif
Dusia37 na prabangi vakarienė tavo, steikiukas su kraujuku... nors niekad nepamėgau( o gal neragavau skanaus) man prie dūšios pakepti šiek tiek smile.gif
Klausiau aš tos moetraitės kaučeris tikrai, daug kapsto psichologijoje.. esmės žinia reikia pirkti smile.gif Dar ne viską praklausiau bet jau iki 5 prislinkau smile.gif
Ačiū Dusia37 už kavelą reikia man jos smile.gif

Labos,ateinu su savo vidurpieciais,ar kaip cia?Nei pusryciai nei pietus,nes valgau tipo pusrycius po 11 val ryte.
Svoris antra diena stovi,kaip visada,vanduo pasisalina ir mano svoris,kaip ta ozka,stovi luyg ikaltas.Nebesisversiu sia savaite,pasisversiu penktadieni ar sestadieni tik,nesinervuosiu.Graziai einu kol kas,manau,kad teisingu keliu,skaiciuoju angliu,as ju surenku labai mazai.Kol kas apie riebalus ir baltymus nesiparinu.
Muka,ji dave pagrindus ir gera pradzia,o toliau eik savo keliu.Zinoma,jei pirktum jos tolimesni palaikyma,kur daug psichologiniu mokymu,o taip pat visu kalidu taisymas keto 2 menesius,but zavu,nu bet kainuoja ne mazai.Ji priima mokesti dalimis,bet m,an vistiek daug.Nezinau,MB gundo,as spyriojuos,gaila pinigu.
Pasportavau,taip gera,bet dar kiek tos kojos,kur uzsigavau riededama nuo laiptu raumenys itempti,darant tempimo pratimus skauda dar,kaires rankos peties sanarys duoda zinot,nu zodziu trys savaites be sporto ne i sveikata.Bet esu kelyje,viska istaisysim.
Atsakyti
Labos smile.gif

Pamislinau, kad jau žiemos nenoriu aš smile.gif man tinka ir toks oras smile.gif nereikia traukti kailinių šnopuoti šaltu oru ir t.t. Ne man šalčiai smile.gif vienok smile.gif bet dirbti sode ne nepasiilgau, vakar neršiau kur nusikišusi pomidorų sėklas ir neradau davaiausi daviausi ir kokioj s... ėj inkišau net nesuvokiu, mažu gal dar sode, bet pamenu lyg nevežiau, sėju juk namie viską... žodžiu teks dar paieškoti smile.gif
Aš vakar neklausiau jos, Lutey o kaina kokia?
Kavos?
Atsakyti
labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif Tik kažin kas toje kolboje ax.gif biggrin.gif ax.gif tongue.gif ?
Vakar aš truputi klausiau Jūsų guru ax.gif Nekomentuosiu . Visko nuosekliai klausyti neturiu kantrybės , čia kaip Amerikonų laida, pakartoja ir dar pakartoja. Daugiau nesiplėsiu ...
Dėl mokėjimo pasakysiu tiek , jei ji pagamintų man maistą , tada mokėčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O jei neturi noro galvoti , tai joks planas nepadės. Visi planai kažkada baigiasi , ir vėl storėjam ... Kam mokėti už tai , kas yra nemokama? tik reikia pradėti galvoti ... PS aš jau 3 mėnuo keto dietoj , tai galiu ir komentuoti kažką. Manyčiau ... Juolab , kad vizualūs pokyčiai matomi bigsmile.gif tongue.gif
Muka kokia tu šaunuolė , jau sėklas krutini . Aš dar tingiu smile.gif Juolab , kad šiltnamis suplyšo rudenį ... vargo bus kol naują plėvelę užsiklosim . O statyti tą rimtą tai man gaila pinigų , tiek pomidorai nekainuoja smile.gif
Kažkaip stengiuosi išgyventi šią savaitę ... Aktai skolų , įsafai , PVe -mas. Sekmadienį išskrendam Vokietijon. Lalaila, galva pailsės smile.gif Džinsu nepirksiu, pasinaudosiu siuvainkės pagalba taisant senus smile.gif Užsienin , pažįstamų nesutiksiu , dinz ta apranga, svarbu patogu smile.gif Gaila išmesti kokį 30 pinigų į balą ... O ir gražių nėra , tokių kokių noriu smile.gif

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti