Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Imu kavos , pabudau gerokai prieš žadintuvą . Dėkui Muka 4u.gif
Luety pareik namo , neramu ir nesaugu kai tavęs nėra ax.gif

Dėl kojos - na taigi pravažiuosi miesto autobusu ( ekskursiniu ) , nebūtina daug vaikščioti . Muka neklausysi manęs , bet kito būdo , kad neskaudėtų kaip mankšta ir masažas nėra ... Per skausmą , per didelį skausmą gali kažką padaryti . Mano MB kai buvo petį susilaužęs ir mėnesį langetėje prabuvo - paskui apie metus fizioterapiją turėjo . Pinigų bele kiek sukišo , atsistatė 80 pr... O po langetės rankos nepakėlė . Visi daktarai traukė pečiais, tipo taip ir bus . Darė viskius ten tyrimus - ty magnetinius rezonansus ir tt. kaip ir viskas gerai . O rankos nepakelia . Paskui vienas senas chirurgas liepė mankštinti - kiek išmankštinsi tiek ir turėsi, taip ir pasakė ... Tai su masažistės pagalba ir jos parodytais pratimais atkėlė ranką 80 pr. Vos ne kas savaitę masažas viso kūno+ mankšta kasdieninė namie . Metus laiko ar kokius 8-9 mėn . Skaudūs buvo masažai ir pratimai, nesidžiaugdavo . Bet tai tik mano nuomonė , aš nesu daktarė . Tau geriau žinoti. Imk 4u.gif
Jo jo ir man sėklų reikia, ir žinau , kad visko mažiau sėti ir sodinti reikia ax.gif Kiek du senukai besuvalgom . Kažkiek sūnus šiemet išsiveža, bet jų įmonėje labai gera maitinimo politika - tai mažai gaminasi ... Pietus kainuoja pigiai , valgo visi 900 žmonių . Direktoriai irgi , tai stengiasi virėjos . Antras patiekalas 0,9 EUR ( garnyro gali dėtis kiek nori ) , sriuba 0,20 centų . Visada 3 karšti ir 2 sriubos . Čia didelių tarptautinių kompanijų politika .

Atsakyti
Labos,labos,

pasiilgau ir as 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu nebespeju,apsukos suleteja kasmet,diena per trumpa,naktis per ilga,o dirbt nakti MB burbuliuoja,kad atejus velai ji prizadinu,o paskui pati krintu,kaip kirvis ir imu knarkt biggrin.gif biggrin.gif ,o jis ,vargselis,neissimiega tada. biggrin.gif biggrin.gif
Vakar is ryto pora valandu pas okulistus,akiniu nauju issirasyt,mums priklauso kas 2 mt dveji akiniai nemokamai.MB net trejus gavo uz £29.99.Jam reik vairavimui su patamsinimu,kompiuteriui ir skaitymui,o man brangiau.As dariau verifokalius ar kaip jie ten,nes as sedziu prie kompo,skaitau schemas ir neriu,tai reikia 2 i vioena tokius,tai uz tuos suplojau £169,o kitus gavau nemokamai,tai pasirinkau labai tamsius nuo saules ziuret i toli,nes as trumparege.Siaip tokie verrifokaliniai kainuoja virs 300 £.Tai vis pigiau.Kita kaima dengia ligoniu kasos.
Po to valgyt daryt,dar skalbiausi,MB varskes pyraga kepiau,nes varske baigia pasent,taip ir vakaras.
Siandien ryte pradejau sporto kluba lankyt po ilgos pertraukos,bozhe kaip sunku,visa surambejus,dar koja skauda po sumusimo,bet jau isivaziuosiu,bus gerai.Dar ne pilnu kruviu,bet po truputi.Trenere jau kelios dienos skambina,klausia,kodel neinu,rupinasi,tai teko susiimt.Tikrai labai sunku pradet po svenciu.Bet jau pradejau,tvarka.
O siaip lankau virtualias pamokas pas rusu nutricioniste Tatjana Demjanenko,ji duoda pamokas mazo angliavandeniu kiekio mitybai isisavint,o jei nori keto,tai tik mokami kursai.Bet ir nemokami daug jau dave.Siandien bus trecias vebinaras,keto klaidos.Idomu.Gal isivaziuosiu.Tikiuosi,nes jau ner kur.
Tai tiek mano padangej.
Muika,del ortopedini paduka,kuris duotu suporta pedos islinkimui,visur,visuose batuose,tapkese,pamatysi koks geris,kiek skausmo nuima.As sakius esu,netikejau tokiu gydymu,bet esu pati nustebus,kaip padejo man.Mano liaskos tai tona sveria,o vaiksciojant apkraunamas kulnas ir pedos skliautas,o pas padukas padeda pedai stovet taisyklingai.Kainuoja kelis pinigus,bet pagalba nuostabi.Juk cia ne proceduros,eit niekus nereikia pabandyk,gal pades.O vyresniam amziuje isvis labai rekomenduotina,nuo sklaisuto uzdegimo.Kad ir kitos tavo bedos,bet pabandyt verta.
Vsio,uzsakymu jura,projektas istriges,nors persiplesk.Pensininkai uzimti labiau nei dirbantys. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos :0
Uff Luety savam stiliuje tipo pensininkė o laiko nėra rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vakar sėklas perbėgau... na iki pomidorų nedaėjau, bet visas kitas perbėgau visko reikia nuo morkų iki citrinžolės( Dusia37 pagyrei tai jamsiu ) visko mažinsiu tikrai tikrai ... bet kiek užplanavau žemės trūksta smile.gif
Dusia37 diugu, kad vaikis gerom darbo sąlygom dirba smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labos ,
Reikia kavos , vakar po jogos kritau kaip lapas. Sunki buvo tempimais , išėjom visos kreivom kojom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Malonumas ryte pasijaučia kai kūnas išlaisvėjęs ...
Muka , kur radai citrinžolės sėklų pirkti ? Labai skani arbata, ir į savo prieskonius aš kažkiek dėjau sumalus . Manau kokia kepta višta su tais prieskoniais būtu nuostabi . Aš pirkau daigą iš tokios moteriškės turguj . Ji turi visokios egzotikos . Bandžiau įsodinti į vazoną , bet man numiro parvežus Kaunan. Neišgyveno nei vienas prieskonis vazone ...
Man pomidorų sėklų ( hibridų ) reikia džiovinimui . Dar neapsisprendžiu kokius pirksiu ...

Muka , Eglėje brangu , bet man labai patinka kad ten galima užsisakyti su savaitgalio gydomąją programa . Tai gauni ir povandeninius masažus ir šiaip masažus ir purvo ir mankštas ( imu baseine ) ... Ir dar visokių ten procedūrų 12 vnt . Maitinimas labai geras. Gražu nes nauja . Druskininkų Eglė pigesnė , bet ten procedūros ir baseinas per lauką vaikščioti . O čia visur su chalatuku . Vytautas tai tik baseinai , o už visą kitą turi mokėti atskirai.
Va paskaityk jei įdomu . Man labai tinka : Eglė

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 15, 11:01)
labos ,
Reikia kavos , vakar po jogos kritau kaip lapas. Sunki buvo  tempimais , išėjom visos kreivom kojom  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Malonumas ryte pasijaučia kai kūnas išlaisvėjęs ...
Muka , kur radai citrinžolės sėklų pirkti ?  Labai skani arbata, ir į savo prieskonius aš kažkiek dėjau sumalus . Manau kokia kepta višta su tais prieskoniais būtu nuostabi . Aš pirkau daigą iš tokios moteriškės turguj . Ji turi visokios egzotikos . Bandžiau įsodinti į vazoną , bet man numiro  parvežus Kaunan. Neišgyveno nei vienas prieskonis vazone ...
Man  pomidorų sėklų ( hibridų ) reikia džiovinimui .  Dar neapsisprendžiu kokius pirksiu ...

Muka , Eglėje brangu , bet man labai patinka kad ten galima užsisakyti su savaitgalio gydomąją programa . Tai gauni ir povandeninius masažus ir šiaip masažus ir  purvo  ir mankštas ( imu baseine ) ... Ir dar visokių ten procedūrų 12 vnt .  Maitinimas labai geras. Gražu  nes nauja . Druskininkų Eglė pigesnė , bet ten procedūros ir baseinas per lauką vaikščioti . O čia visur su chalatuku . Vytautas tai tik baseinai , o už visą kitą turi mokėti atskirai.
Va paskaityk jei įdomu . Man labai tinka : Eglė

Va čia radau, aš pirksiu ir sėsiu namie jeigu išdigs pasidalinsiu smile.gif Ate42 nori?
https://e-seklos.lt/...ios-citrinzoles
https://zaliastotele...es-lanksciosios
Dėl Eglės gal tikrai kada pamislinti smile.gif
Mano žinok numirojo daug ir gėlių tokiso grąžios portulankos buvo ir ką amen o jau ne pirmus metus išlaikiusi buvo o va šiemet... tiu tiu
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 15, 11:38)
Va čia radau, aš pirksiu ir sėsiu namie jeigu išdigs pasidalinsiu smile.gif Ate42 nori?
https://e-seklos.lt/...ios-citrinzoles
https://zaliastotele...es-lanksciosios
Dėl Eglės gal tikrai kada pamislinti smile.gif
Mano žinok numirojo daug ir gėlių tokiso grąžios portulankos buvo ir ką amen o jau ne pirmus metus išlaikiusi buvo o va šiemet... tiu tiu

Užsisakau 1 daigą ax.gif dėkui Brangioji .
Atsakyti
Labas, mergaitės
Ačiū už pasiūlymą. Sodinau ir iš daigų-nieko gero. Sėjau, visai š....daugiau nebebandysiu.
Dusiuk, jei taip patinka Eglėj su šitom procedūrom, pabandyk Druskininkuose ar Anykščiuose SP_A Vilnius. Irgi įsisuki į chalatėlį ir pirmyn. Baseinai, pirtys neribotai. Švediškas stalas. Maistas puikus. Procedūrų imi arba programą ir dasiperki ko nori, arba imi nakvynę, o procedūras papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 15, 12:45)
Užsisakau 1 daigą  ax.gif  dėkui Brangioji .

Hm tikiuosi gal gausis kas .... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2020 01 15, 13:09)
Labas, mergaitės
Ačiū už pasiūlymą. Sodinau ir iš daigų-nieko gero. Sėjau, visai š....daugiau nebebandysiu.
Dusiuk, jei taip patinka Eglėj su šitom procedūrom, pabandyk Druskininkuose ar Anykščiuose SP_A Vilnius. Irgi įsisuki į chalatėlį ir pirmyn. Baseinai, pirtys neribotai. Švediškas stalas. Maistas puikus. Procedūrų imi arba programą ir dasiperki ko nori, arba imi nakvynę, o procedūras papildomai.

O kaip tau sekasi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as po sporto ir pusryciu su kavela.
Per tris savaites be sporto praradau daug,ka buvau jau sukaupusi.Zinoma,koja dar skauda giliai,neleido trenere daryt tempimu tai kojai,sake leisk laisvai isgyt,netraumuok daugiau.Nu bet jau isivaziavau ir bus gerai,jauciuosi puikiai,vel 7 ryto gyva ir soku is lovos,miego nebenoriu,o jau buvo,kad sunku atsikelt ,kirmyju iki 8:30.Aciu Die,atgavau forma beveik.
Turiou du uzsakuymus dviem zuikiams po du komplektus rubu.Dziaugiuosi,o Archipova palauks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,kai neturesiu ka veikt,padarysiu lele.
Siandien bus ketvirtas ivadinis vebinaras i mazo angliavandeniu kiekio dieta,apie diabetininkus ir klimaksa,kaip susije ir ko tiketis is keto siame amziaus tarpsnyje.Manau bus idomu.Laukia dar vienas,penktas vebinaras ir arba eini pirmyn pagal duotas gaires,arba moki ir esi jos prieziuroj ir koreagavime.Dar neapsisprendziau,greiciausiai,kad bandysiu eit viena,gaila pinigu. biggrin.gif biggrin.gif
O siaip lyja,lyja lyja,dvi naktys is eiles baisinis vejas,net i soda nera kaip nuvaziuot,purvynai ezerai vandens.
Geros dienos,lekiu nert. 4u.gif 4u.gif
P.S.apie seklas ir darzus dar negalvoju,anksti man.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 01 15, 14:15)
Sveikos,
as po sporto ir pusryciu su kavela.
Per tris savaites be sporto praradau daug,ka buvau jau sukaupusi.Zinoma,koja dar skauda giliai,neleido trenere daryt tempimu tai kojai,sake leisk laisvai isgyt,netraumuok daugiau.Nu bet jau isivaziavau ir bus gerai,jauciuosi puikiai,vel 7 ryto gyva ir soku is lovos,miego nebenoriu,o jau buvo,kad sunku atsikelt ,kirmyju iki 8:30.Aciu Die,atgavau forma beveik.
Turiou du uzsakuymus dviem zuikiams  po du komplektus rubu.Dziaugiuosi,o Archipova palauks biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,kai neturesiu ka veikt,padarysiu lele.
Siandien bus ketvirtas ivadinis vebinaras i mazo angliavandeniu kiekio dieta,apie diabetininkus ir klimaksa,kaip susije ir ko tiketis is keto siame amziaus tarpsnyje.Manau bus idomu.Laukia dar vienas,penktas vebinaras ir arba eini pirmyn pagal duotas gaires,arba moki ir esi jos prieziuroj ir koreagavime.Dar neapsisprendziau,greiciausiai,kad bandysiu eit viena,gaila pinigu. biggrin.gif  biggrin.gif
O siaip lyja,lyja lyja,dvi naktys is eiles baisinis vejas,net i soda nera kaip nuvaziuot,purvynai ezerai vandens.
Geros dienos,lekiu nert. 4u.gif  4u.gif
P.S.apie seklas ir darzus dar negalvoju,anksti man.

tai kad dar derlaius nenuėmei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 01 15, 12:42)
Hm tikiuosi gal gausis kas .... unsure.gif
Papildyta:

O kaip tau sekasi  4u.gif

Normaliai pas mus. Truputį širdelė save primena, o šiaip, puikiai. Kad tik taip visada būtų. biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Ate42 smagu kad viskas puikiai o kad širdelė primena apie save tai pati puikiai supranti kažkur perspaudi ar darbe ar namie... taip kad tu man sakei ne kartą mylėk save 4u.gif
Mergai kada žadate sėti paprikas, čilius ir salierus?
Luety ačiū už info pasidalinimą, perklausiau vieną pamoką na įdomu tikrai smile.gif žinia kaučeriu kvepia, bet kartais reikai ir tokių smile.gif Ačiū kad dalinies smile.gif
O aš šiandiena pietus pamiršau verysad.gif jau sneai nevalgau kavinėje kur apačioje man neskanu o galų gale kaip pati padarai tai žinai ką sudėjai smile.gif O gal šiandiena ištversiu ir be pietų smile.gif
Dusia37 o kiek tarpus tarp valgymų darai man lengviausi 16:8, sunkiau sekasi 20:4 ax.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti