Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 01 03, 12:09)
As kasdien kaloriju neskaiciuoju,bet,kai visur raso ,kad neziuret kaloriju o ziuret sudeti,ir t.t.tai tada niekas nekrinta.Pradejus laikytis visada savaite laiko juda svoris,kol skysciai pasisalina,o paskui stop.Neieskojau as tinka man pienao produktai ar netinka,zinau,kad jie man patinka.Tai va,o toliau gali daryt ka nori,svoris stovi.Dar kokia savaite nukrinta,kita atauga ir taip toliau.

Keto nėra panacėja ...
Kadangi pati sėdau - tai norėjau ir Jus pakviesti- kompanijoj smagiau ...
Man kol kas įdomu stebėti ir analizuoti . Nuo ko pakyla svoris, ką valgant byra sparčiai ir tt.

Gražus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
aciu,Dusia,prisijungsim,anksciau ar veliau.As kaupiuosi,skaitau.vistiek reik kazka daryt.Jau nebegaliu kaip isplitau.
Atsakyti
Labos smile.gif

Savaitgalis naminis toks ... gal tokio reikėjo, nors kažko išvis neveikiu daug... bet turbūt reikia smile.gif
Katei diagnozč pasitvirtino... dėja visko irigi nepašalino( taip rodo histologiniai) ateitis... vėl operacija arba... žodžiu ...
Dusia37 tikrai džiuagiusoi, kad tau tinka, man gal reikia visiško dugno, nors tokiam per savo gyvenime dar nebuvau ...verysad.gif
Tipo žiema jau smile.gif sninga ir mašina valyti reikėjo smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už kavą 4u.gif . Primink , kokia diagnozė Tavo katei ? Gal rašei , tik aš nepamenu ... Kaip ji jaučiasi po operacijos ? Sveikatėlės jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šiandien prisnigo , bet mano mašinos gremžti nereikėjo - sniegas purus . Smagu , kai balta bigsmile.gif . Ilgai nesidžiaugsim , ryt vėl lietus .
Mano savaitgalis irgi ramus . Šeštadienį aplankėm Vilnių , truputi pasitrynėm Ikėjoj , reikėjo kelių mažmožių. Paskui nuvažiavom pas vaiką , aš kaip visada su dėžutėm naminio maisto ir stiklainių terba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mama kitaip nemoka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . O kai sutemo važiavom iki eglės . O žmonių Vilniuje, o mašinų !!! Mašiną teko pasistatyti toli nuo eglės, tai labai smagiai pasivaikščiojome po senamiestį . Dieną buvo labai baisus oras, o vakare visai nieko šaltukas ...
Vakar pamezgiau , pasitvarkiau - ramybė ir tiek smile.gif Gėris savaitgaliai . Visai nepasiilgau daržų , kaimo ir tt. Kaifuoju namie būdama. Geras dalykas Lietuvoj sezonų kaita .
Reiktų pradėti galvoti apie sėklas ... Bet kol kas tik mezgimo ir siuvimo grupėse dairausi smile.gif Planų mezgimui ir siuvimui 101, o laiko visiškas 0.
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos,
man,kaip visada,savaitgalis,vienas ar du anukai,nerimas.
Baigiau beveik uzsakyma,ir nauja zuiki be uzsakymo,liko islygint susiut sagas.Bet nuo vbakar pas dizainere Archipova grupeje prasidejo leles Zymushka nerimas.Labai daug atimanti laiko,bet noriu nusinert i kolekcija keturi metu laikai,nes tris jau turiu.Tai neriu ir siuvineju sukandus dantis,nes mano mintys ir norai visai kitur ir kitokie.Bet reikia sita padaryt.
O siaip,nenoriu dar apie soda galvot,dar salta,dregna,nesmagu sode.Iroras be saules nekviecia prisimint zemes uki.Seklu turiu visokiu,kazkaip vis nesuseju ,ka perku,tik Nebeturiu Ruskaja Jablenka pomidoru seklu,kazkaip man nesiseka ju pasidaryt,nu bet yra dar daug nebandystu veisliu.Ir siemet pomidoru sesiu maziau.Anksciau vidurinej lysvej sedavau po 4 daigus eilej,siemet zadu kist tik 3.Ir nieko nedet po saknimis,netrest,tik ziuret,kas bus.Todel sodinimas turetu but nesunkus. biggrin.gif biggrin.gif
Del dietos,daug skaitau apie keto anglu kalba,renkuosi,kaupiuosi.
Muka,Katukei sveikatos.Matai,kai nera daugiau vaikua,Dievulis duoda kitus rupescius,ir turi vykdyt jo valia. ax.gif ax.gif Gyvunas gi seimos narys.
Siandien trys anukai mokykloj,o ketrvirtosios mokykla dar nedirba,tik nuo rytojaus po atostogu prades,tai turiu anuke pas mane,praso iskept kiausini,tai lekiu,o tai jau praso garsiai didelem alkanom akim. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Katei žaibiškai plintanti karcinoma verysad.gif išoperavo, bet kaip tyrimas rodo ne viską... yra tikimynė, kad ataugs auglys verysad.gif. Tai vot, kad šeimos narys...
Dusia37 aš irgi pagavau save, kad nenoriu daržų, nenoriu nieko sėti... bet ir mezgimas mane neveža...Kartais susimąstau kaži ar kas gyvenime mane veža verysad.gif
Šianakt miegojau 4 val daugų daugiausiai, maitinu demonus savo energija verysad.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dėl katės... Na labai labai gaila. Bet pagalvok , kad labai gerą gyvenimą nugyveno. Mylima. Prižiūrima. Lepinama . Imk 4u.gif . Sako katės 9 gyvenimus turi . Bet čia tos kieminės, veislinės gal ne ... Tikėkis geriausio 4u.gif

O mane veža gyvenime labai daug dalykų ... Mezgimas , siuvimas, vėlimas. Tik siuvinėjimas ne ax.gif Man per daug kruopštumo reikalaujantis darbas... Knygas mėgstu skaityti - net ne skaityti - ryti smile.gif Keliones mėgstu . Daržininkauti mėgstu . Gal dar NeSenatvė ? Pasiplanavom su MB po kelias dienas atostogų sausiui ir vasariui . Kai R bilietai 9 -20 Eur ko gi ne ? Skrisim Vokietijon 3 dienoms sausį , o vasarį mergytės aplankyt. Vis galvą nuo darbų pravėdinsiu . Dėl ko man patinka toks aplinkos pakeitimas - labai gerai išvalo galvą. Darbą ( ir darbinius demonus ) visai pamirši ...
Vakar ir aš vėlai atsiguliau - pradėjau naują mezginį ... Labai norėjosi pasibandyti kaip ten atrodo daugiau pamezgus smile.gif Per šventes numezgiau 3 poras penčiakų smile.gif 2 Mb , viena dukrytei išsiunčiau ... Galvojat reikia MB tų penčiakų ? Gal vienas sūnus paims ... Pas jį bute vėsoka .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
O darbų darbų metams pasibaigus . Bet taip visada. Padejuoju ir kažkaip suspėju . Vadinasi ir dabar suspėsiu ...
Svarbu padejuoti ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labos,
leksiu su MB akiu tikrint tuoj,po to santechnikas ateis,blogai pravale pries sventes,vel problema,tik dabar lauke vamzdyje.Seimininkas piktas,brangu,bet cia ne mano problema.
As irgi 3 val nakties dar nemiegojau , bet as antra karta apsigaunu save,isgerdama apie 18 val arbatos be kifeino juodos su pienu.Reiskia kofeino ji turi daug,o zmones apgaudineja.Tai atsikeliau kiek pavargus.Nu bet ne beda,miego nenoriu,tik nemiegot nakti sunku.
Katytei sveikatos,vargsai gyvuneliai,nei pasakyt kad skauda,nei padejuot.
Muka,kad pamilt mezguma,nerima,reikia ne nuo kilimelio pradet,o nuo ko nors lengvesnio,minkstu siulu,lengvai mezgamo,neriamo,tada gal uzkabintu.Man tai sielos ramybe tas mezgimas nerimas.Siut ne,ne mano arkliukas,velt-ne as tingine,ten jegos reikia,o va mezgimas-nerimas -taip taip taip!!!
Dusia,saunuoliai su atsijungimu nuo darbo kelionems! 4u.gif
Vakar fb iskrito jeto pasiulymas pkana sudaryt uz pinigus,zinoma as nesiruosiu pirkt,tik pasidare smalsu ka man pasiulytu.Suvedziau duomenis,ismete jog man reikua 30g angliu,96g baltymu ir 157 g riebalu parai.Zinoma bus 4-5 valgymai ir 1980 kcal.Aciu nereikia.Nuo tiek edimi as neilysiu per duris.Nors ne kalorijose esme radi,bet,kai ju daug irgi nesamone man.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 01 07, 12:36)

Vakar fb iskrito jeto pasiulymas pkana sudaryt uz pinigus,zinoma as nesiruosiu pirkt,tik pasidare smalsu ka man pasiulytu.Suvedziau duomenis,ismete jog man reikua 30g angliu,96g baltymu ir  157 g riebalu parai.Zinoma bus 4-5 valgymai ir 1980 kcal.Aciu nereikia.Nuo tiek edimi as neilysiu per duris.Nors ne kalorijose esme radi,bet,kai ju daug irgi nesamone man.

Įmečiau 14 dienų planą judviems į paštą . Prisipažystu neskaičiau , kas ten surašyta. Dalinosi mergaitė grupėj , tai išsisaugojau ...
Ir dar receptų . Aš kai valgau labai paprastai, bo esu tinginė tai irgi nežinau ar kas verta dėmesio ...

Atsakyti
Labos smile.gif

Ačiū Dusia37 4u.gif
Tiesa nežinau ar rašiau per kalėdinį įmonės vakarėlį keičiamės dovanėlimis ir žinot ką gavau ogi bilietus į Kopenhagą blink.gif nežinau ar džiaugtis tiesa pasakius, bet jau viešbutis užsakytas tiesa ačiū die su kolege smile.gif tai vot bus išbandymas mano kojoms .... nes po vėlinių kapų lankymo 3 dienas paslika buvau... Na bet žmonės labai labai stengėsi tai bandysiu pajusti malonumą ax.gif Ar pati tai daryčiau ... neee smile.gif
Luety turbūt mano letenos ne iš tos pusės auga, bet ką prisipirkau siūlų, nes viena pardavėja pasakė, kad reikia 12 špūlių smile.gif sunadojau 4 taip kad turiu ką veikti smile.gif mažu pamėgsiu smile.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Miegojau kaip kūdikis smile.gif Vakar po 3 savaičių Kalėdinių atostogų prasidėjo joga. Buvo pasiilgus. Namie mankšta tikrai ne tas smile.gif Tinginys įsijungia smile.gif

Muka , o kurią Tau koją skauda ? Tą kuri operuota ar kitą ? Kada žadi kitai operacijai ryžtis ? Kaip MB ausis ?
Dėl kelionių - kiekvienam savo . Kiek žmonių , tiek pomėgių. Mudu mėgstam , mums smagu, todėl ir keliaujam. Tenka sutikti kelionėse ir 90 -80 metų diedukų . Ne iš Lietuvos . Sunkiai vaikštantys , bet kelionių aistra nemirus . Kaip sakau - kiekvienam savo . Nei tai gerai , nei tai blogai .
Šiandien MB išleidau į komadiruotę Čekijon , tai iki sekmadienio karaliausim namie su kate smile.gif Gerai , mažiau maisto gaminti . Pasigaminau jautienos lėtpuodyje 2 dienom , tinginystė visiška . Vaikas savaitgalį irgi nežadėjo parvažiuoti , nes pirmadienį išlekia Vokietijon . Komandiruotė , vėl kažkokia konferencija . Va taip ir gyvenu su varlėm keliauninkėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PS man prasidėjo pavasaris - prisipirkau vakar NS hiacintų svogūnėlių . Dabar kokia savaitę palaikysiu mašinoj ( šaldysiu ) , o paskui sodinsiu į vazonus. Gal žiedų sulauksiu smile.gif Labai jau juokingos kainos NS, ir man visai šalia darbo. Jei pražys , tai turėsiu su kuo ryte kavą virtuvėj gerti biggrin.gif . katė ir gėlė geriausia kompanija man ryte namie smile.gif
PS nemėgstu skintų gėlių ... Man laidotuves jos primena.
Atsakyti
Labas rytas,
aciu uz kavyte,tokiu storasieniu puodeliu nemegstu,persipyliau i savo biggrin.gif
Muka,man irgi kojos skauda daug pavaisciojus.Bandyk nusipurkt patogius kedukus ir kad dar tilptu juose ortopedinis padukas,tada bus daug lengviau vaiksciot.O pamatyt nauja miesta reikia.
Dusia,as irgi pasiilgau vienumos,nors mudu dviese ir skirtinguose net aukstuose namie,bet mityba ir kt reikalai kertasi,norisi erdves daugiau.
Pavasario nejauciu,pas mus kazkas sauke oavige,tamsu,pilka,salta.Jei ne nerimai,miegociau visa diena.
I sporta pradesiu eit kt savaite,aptingau.
Atsakyti