Labos,
man,kaip visada,savaitgalis,vienas ar du anukai,nerimas.
Baigiau beveik uzsakyma,ir nauja zuiki be uzsakymo,liko islygint susiut sagas.Bet nuo vbakar pas dizainere Archipova grupeje prasidejo leles Zymushka nerimas.Labai daug atimanti laiko,bet noriu nusinert i kolekcija keturi metu laikai,nes tris jau turiu.Tai neriu ir siuvineju sukandus dantis,nes mano mintys ir norai visai kitur ir kitokie.Bet reikia sita padaryt.
O siaip,nenoriu dar apie soda galvot,dar salta,dregna,nesmagu sode.Iroras be saules nekviecia prisimint zemes uki.Seklu turiu visokiu,kazkaip vis nesuseju ,ka perku,tik Nebeturiu Ruskaja Jablenka pomidoru seklu,kazkaip man nesiseka ju pasidaryt,nu bet yra dar daug nebandystu veisliu.Ir siemet pomidoru sesiu maziau.Anksciau vidurinej lysvej sedavau po 4 daigus eilej,siemet zadu kist tik 3.Ir nieko nedet po saknimis,netrest,tik ziuret,kas bus.Todel sodinimas turetu but nesunkus.
Del dietos,daug skaitau apie keto anglu kalba,renkuosi,kaupiuosi.
Muka,Katukei sveikatos.Matai,kai nera daugiau vaikua,Dievulis duoda kitus rupescius,ir turi vykdyt jo valia.
Gyvunas gi seimos narys.
Siandien trys anukai mokykloj,o ketrvirtosios mokykla dar nedirba,tik nuo rytojaus po atostogu prades,tai turiu anuke pas mane,praso iskept kiausini,tai lekiu,o tai jau praso garsiai didelem alkanom akim.